• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ayy kızlar kızlarrrr çok mutluyum sevincimi paylaşayım :D 14 gündür tık yoktu bu sabah bi tartıldım 55 olmuşumm ne sevindim ne sevindim acayip bi şeklde motive oldum hemen tickerimi değiştireceğim :))
sabah: klasik karatay kahvaltısı( ödül olarak küçük parça lavaş ekmeği :)) yedim
saat 3-4 gibi de ıspanak yiyeceğim :))

tebrik ederim strawberrym :46: :46: inşallah ben de o kilolara inebilirim 60'ı bile zor görürüm gibi geliyor nedense bana :50: çoook uzun süredir 50'li kiloları görmedim nasıl bir his olduğunu da unuttum açıkçası :50:

bu akşam yemeğini dünden hazırlayamadım maalesef :50: dün akşamdan kalan biraz piyaz var bi de sebze kavurması..evde de sadece patlıcan ve kabak var bu hafta alışverişe çıkamadık ne peynir ne tavuk ne de et var evde

ne yemek yapacağımı bilemedim tarhana çorbası yapsam diyorum ama eşime ne pişirsem? önerisi olan var mı acaba?

tebrik ederim strawberrym :46: :46: inşallah ben de o kilolara inebilirim 60'ı bile zor görürüm gibi geliyor nedense bana :50: çoook uzun süredir 50'li kiloları görmedim nasıl bir his olduğunu da unuttum açıkçası :50:

bu akşam yemeğini dünden hazırlayamadım maalesef :50: dün akşamdan kalan biraz piyaz var bi de sebze kavurması..evde de sadece patlıcan ve kabak var bu hafta alışverişe çıkamadık ne peynir ne tavuk ne de et var evde

ne yemek yapacağımı bilemedim tarhana çorbası yapsam diyorum ama eşime ne pişirsem? önerisi olan var mı acaba?
teşekkür ederim canm :) bu haftada veremeseydim motivasyonum yerlerde olacaktı .... inşallah canm istediğin kiloya düşersin :) yemek pişirmeyi daha yeni yeni öğrendiğim için sana fikir veremicem :1: market yakınsa git bnce :)

2. ÖĞÜN:
5-6 fırında köfte
5-6 dilim fırında patates
5 adet mercimek köfte
2 y. kaşığı nohutlu salata
az havuç, kırmızı lahana salatası

Patates fırında olduğu için yedim, mercimek köfteyi evde de vardı sabah 2 tane yemiştim.Sizce yanlış mı besleniyorum?
Öğlen yemekhanede çıkınca görünce dayanamıyorum.

sabah su

1kk peynir
2dilim ekmek
6-7 zeytin
2ceviz
1 tatlı kasığı pekmez

kremini öğrencim verdi:27:

bir tabak fasuyle
1tabak ev yogurdu

2. ÖĞÜN:
5-6 fırında köfte
5 adet mercimek köfte

Patates fırında olduğu için yedim, mercimek köfteyi evde de vardı sabah 2 tane yemiştim.Sizce yanlış mı besleniyorum?

mercimek köfte -patatesi -nohut çok yersek dayanamıyorum lafını çok duyarız. düsük glisemik indeksli besinlerden de çok yemek insülin direnci mi ne yapılordu

yeni tıckerm herkes gider mersine ben gidrim tersine

bugun insallah spor yapabılırım

2. ÖĞÜN:
5-6 fırında köfte
5 adet mercimek köfte

ben de patatese dayanamam ama patatesi kestiğimizde bile ellerimiz beyaz olur nişastadan, e nişasta da kan şekerimizi hızlı yükseltir çok insülin salgılarız ve bu yüzden çabuk acıkırız..

bulgur daha masumane olsa da diğer bakliyata göre glisemik indeksi daha yüksek o nedenle onu da çok fazla tüketmemek lazım (ki ben ölürüm bulgur için :1:)

bence öğünün yediğin patates dışında gayet güzel mercimek köfte de 3'te kalsaymış tadından yenmezmiş :1: ama kaçamaklar oluyor çok iyi anlıyorum :1:

sabah su

1kk peynir
2dilim ekmek
6-7 zeytin
2ceviz
1 tatlı kasığı pekmez

kremini öğrencim verdi:27:

bir tabak fasuyle
1tabak ev yogurdu

öğünlerin oldukça dengeli görünüyor ben beğendim :46: aradakini saymıyorum :1:

tesekkürler canım da sen sabah kahvaltılarından sıkılmadınmı kaç aydır:26: ben 1 ayda sıkıldım , muzluyu da yumurtalıyı da sevmiyorum tek sıkıntım bu ve sabah 1 dilm ekmek yedim baska yemiyorumm
Omlet yApıyorum bazen,ıdare edıyorum,corba da yapılabılır aslında kahvaltıda pek ala olur,kemık suyuna corba bolca sarmısakla hıc fena olmAz kıs gunu ,yanında cevızle . :66: Kolay gelsın hepımıze :71:

menü gayet güzel bence, çok rahat düşersin 60'a merak etme.. ama ara ara duraksamalar oluyor, o zamanlarda bırakmamak lazım ona dikkat et. ben ikinci kez duraksadım mesela, ama 1 hafta 10 gün sora tekrar devam etcek zayıflamam eminim :)

odiy cevap verdiğin için çok teşekkürler. Haklısın diyetin başında bana duraksamaların olabileceğini hatırlatman çok güzel. sonuçta birbirimize destek olmak için burdayız değil mi...benim bugün 2.günüm ve biraz zor geçiriyor, sanırım emzirdiğimden dolayı biraz baş dönmelerim oluyor. Aslında zaten baş dönmelerin oluyordu ama o zaman da yemeğe saldırıyordum, şimdi tek fark yemeğe saldırmamam gerek:)

harikasın idealistcimm ..
Benim de tamamen fast food abur cubur hamur işleri.
Ama dediğin gibi o kadar yiyordum yine yiyesim geliyordu.
çok değiştim çook ..
bende çok değiştim çokkkkk :))

bu diyetle ilgili 1 haftalık olumlu düşüncelerimi yazmıştım bir tanesi daha geldi aklıma cildimdeki sivilceler azaldı sanki böyle bir değişim gören var mı aranızda?

Bir de ben artık hergün tartılmaktan vazgeçtim bazen artışlarda moral bozuluyor:(( yarın tartılacağım 1 haftalık yani daha sonra da dayanabilirsem haftaya perşembe tekrar tartılacağım.çizelgemi de kilo vermişsem haftalık değiştiricem ne dersiniz?

benim cildimde de farkediyor, daha da iyi olacak inşaallah. Porselen bebebk gibi yüzümüz olacak.
Tartı olayını bu sabah bende düşünmüştüm hafta da bir yapayım daha büyük süpriz olur:))
perşembeleri paslaşalım

tbrk ederım loxıcım sabah sabah dısarda yuruyup gelmek herkesın harcı degıl ben sıcacık evımde kosu bandına cıkmaya erınıyorum dur kendı kendımı doveyım:4::4:
benide döv

odiy cevap verdiğin için çok teşekkürler. Haklısın diyetin başında bana duraksamaların olabileceğini hatırlatman çok güzel. Sonuçta birbirimize destek olmak için burdayız değil mi...benim bugün 2.günüm ve biraz zor geçiriyor, sanırım emzirdiğimden dolayı biraz baş dönmelerim oluyor. Aslında zaten baş dönmelerin oluyordu ama o zaman da yemeğe saldırıyordum, şimdi tek fark yemeğe saldırmamam gerek:)

bende ilk başladığımda ilk iki gün baş ağrım, bulantım ve baş dönmem olmuştu. Cevizi tam tüketmediğim ve az su içtiğim için olduğunu keşfedince turp gibi oldum, eksiklerimi tamamlayınca. Birde sabah iki yumurtayı ihmal etme tabi.

Kızlar canım müthiş atıştırmak istiyor.Aç da değilim. Biri beni durdursun ne yapıyım ben şimdi? Zaten spor da yok. Pc başında oturmaktan hiç hareketimde yok?Biri beni duydun ve yol göstersin lütfen ?

Kızlar canım müthiş atıştırmak istiyor.Aç da değilim. Biri beni durdursun ne yapıyım ben şimdi? Zaten spor da yok. Pc başında oturmaktan hiç hareketimde yok?Biri beni duydun ve yol göstersin lütfen ?

pegasusun bu sana gelsın:4::4::4::4:
:21::21::21::21::21::21::21::21::21:
oh be ıyı geldı bu bende dovmeye adam
arıyomusum:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

kızlar bıtkı caylarınıda unutmayın yesılcay
ıhlamur bol su tuketmeyı unutmayın su sısenızın
ıcıne bırkac kabuk tarcın atın tatlı ıhtıyacını engellıyo

Sirkeli su
süt+4 gün kurusu+ceviz
dereotlu maydonuzlu omlet
peynir,12 zeytin,4 minik domates, salatalık
5 li çay+1,5 lt su
soğanlı yumurtalı ıspanak kavurma
foça yoğurdu
kuru börülce maydonoz salatası bol limonlu ve zeytin yağlı

dün akşam da ilk kez k.bandında 20 dk yürüdüm.duş aldım.sonrada belimden başlayan ve aşağıya doğru heryanımı kaplayan ağrılar çektim ama öyle böyle değil. çok fenaydı ki aşkımla bile konuşamadım telefonda. Sabah iyiydim. şimdi yine belimde bişeyler başladı. Haydi hayırlısıi

akşamda kuzey güneyi pc den izlerken yürümeyi düşünüyorum.7,30-9 arası

sudenazcım varsa oralarda sallama ıhlamur demle hemen ıstah kesıyo bılgıne

öyle düşünme canım düşersin burada yazanları uygulayıp düşmeyen var mı ki :27: :27:
mercimek köfte -patatesi -nohut çok yersek dayanamıyorum lafını çok duyarız. düsük glisemik indeksli besinlerden de çok yemek insülin direnci mi ne yapılordu

insülin daha yavaş düşüyor çok yiyince :52:

yeşilçayda bir alternatif olabilir hiçbişi yoksa ılık su iç bir bardak

Back
X