Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Senin biraz canın sıkkın..
Spor iyi gelir canım stres attırır..
Ben stresli olduğumda genellikle hiçbişey yiyemem ve zayıflarım.. Herkesin bünyesi ve erdiği tepkiler farklı sakın yemeğe başlama:20:
sanırım can sıkıntısından iyiniyetlim doğru söylüyorsun yememem lazım bencede dikkat edicem canım sağol :16:
bu arada benimde yaza düğün var eşimle nikahlar tamam ama düğün yaza 2 temmuza bakalım ne olacak kilo vermeye devam etmeliyim :1:

fizofi ben istiyorum tarifi ay çok düskünüm tatlı pasta tariflerine onuda sanırım yemekteyizden hatırlıyoum ama yaparım issallh zayıflayınca
tamam canım veriyorum hemen tarifi
hamuru için:
1 çay b. zeytin yağı
150 gr yaklaşık 5 çorba kaşığı tereyağ
3 çorba k yoğurt
3 çorba k tahin
1 paket kabartma tozu
5 bardak un
1 bardak çekilmiş ceviz
önce sıvıları iyice karıştır tereyağ yumuşamış olacak sonra unu ekle iyice yoğur hamuru fırın tepsisine incecik yay daha sonra çatalla üstüne bastırarak şekil ver dilediğin gibi
şerbeti:
3 su bardağı şeker
3 su bardağı su
1-2 damla limon
şerbet 10 dk kaynayacak son 1-2 dk kala birkaç damla limon sık şerbet şekerlenmesin altını kapatırkende 1 çay bardağı pekmez dök
hamurda şerbette sıcak olacak hamuru fırından çıkarınca ilk sıcaklığı çıktığında yani bir dk sonra filan sıcak şerbeti dök üstüne
ağızda helva gibi dağılan harika bir tatlı :1:

sanırım can sıkıntısından iyiniyetlim doğru söylüyorsun yememem lazım bencede dikkat edicem canım sağol :16:
bu arada benimde yaza düğün var eşimle nikahlar tamam ama düğün yaza 2 temmuza bakalım ne olacak kilo vermeye devam etmeliyim :1:

Kıss o zaman ne yiyosunnn çıtır gelin ol sen de bak idealist ideal kilosuna ulaştı hadee bakam sıra dende o zaman..
Allahım mutlu etsin bir ömür boyu canım inş.

kızlaaaaaaaaaaarrr alışveriiş listesi yapcam neler almam lazım karatay için :44::1:

market değil pazar alışverişi yapsan daha eyi olurdu kanımca doğal olan işlenmemiş her türlü şeyi alabilirisin tek tek yazmak anlamsız olur ne istiyorsan al yasaklılar dışında omega üç al en önemlisi eczanaden sebzelerini al tarçın al süt al kakao al işlenmemiş herşeyi yiyebilirsin bu diyet değil sağlıklı beslenme planı bacım

Kıss o zaman ne yiyosunnn çıtır gelin ol sen de bak idealist ideal kilosuna ulaştı hadee bakam sıra dende o zaman..
Allahım mutlu etsin bir ömür boyu canım inş.
sağol canım benim çok tşk ederim inş herkes çok mutlu olur :16: evet çıtır gelin olmalıyım ama ben sizi geç keşfettim marttan bu yana 7 kilo vermişim elimden geleni yapıyorum valla :9:

Markette bize göre bişi yok peynir filan alıyorum.. Eskiden bir sürü zararlı ıvır zıvır şey alırdım.. Yaşasın karatay:16:

canım saolasın bak ben sana yediklerimi yazayım tavuk göğsü sebze dukandan dolayı yemiyordum ama anlatamam sana ne kadar zorluk çekiyordum mis gibi domatesin kokusu geliyodu burnuma neyseki kurtuldum dukandan :9: köfte et bunları yedim hep ama nohut fasulye bulgur artık bunları yiyebiliyorum değilmi sadece beyaz ekmek ve şeker yemicem ayy birdeee ben nescafesiz yaşayamam günde 2 yada 3 kupa içerim heppp ondan bişey olurmu acaba alışveriş listem için şunları almayı palnlıyorum

ceviz incir kayısı fındık yer fıstığı
gün kurusu nedir kayısımı? hurmada yenebiliyormu çok severim kendisinide başka neler alabilirim? canım ne çok sordum değilmi

market değil pazar alışverişi yapsan daha eyi olurdu kanımca doğal olan işlenmemiş her türlü şeyi alabilirisin tek tek yazmak anlamsız olur ne istiyorsan al yasaklılar dışında omega üç al en önemlisi eczanaden sebzelerini al tarçın al süt al kakao al işlenmemiş herşeyi yiyebilirsin bu diyet değil sağlıklı beslenme planı bacım

canım benim bu diyet tam bana göre o zaman dukanda bahçemdeki marula maydonoza bakıp iç geçiriyordum ohh şimdi tazecik alır yerim yasaklılar neydi söylemesi ayıp dukanda eşime baya bi masraf yaptırdım şimdide bişey söylemiyorum diyetle ilgili yasaklılardan söylermisin bana gülüm :16::16::16::16:

canım saolasın bak ben sana yediklerimi yazayım tavuk göğsü sebze dukandan dolayı yemiyordum ama anlatamam sana ne kadar zorluk çekiyordum mis gibi domatesin kokusu geliyodu burnuma neyseki kurtuldum dukandan :9: köfte et bunları yedim hep ama nohut fasulye bulgur artık bunları yiyebiliyorum değilmi sadece beyaz ekmek ve şeker yemicem ayy birdeee ben nescafesiz yaşayamam günde 2 yada 3 kupa içerim heppp ondan bişey olurmu acaba alışveriş listem için şunları almayı palnlıyorum

gün kurusu nedir kayısımı? hurmada yenebiliyormu çok severim kendisinide başka neler alabilirim? canım ne çok sordum değilmi

domates çok sağlıklı misss gibi de kokar ye gari:1:
Bulguru yiyoruz ama çok değil
günkurusu kayısı daha makbuldür.kahverengi oluyor doğal
nescafe yasak onun yerine Türk kahvesi içebiliyoruz. İşlenmiş gıdalar yasak bizde canım..
ilk sayfamızı okursan süper olacak :34:

Son düzenleme:
canım benim bu diyet tam bana göre o zaman dukanda bahçemdeki marula maydonoza bakıp iç geçiriyordum ohh şimdi tazecik alır yerim yasaklılar neydi söylemesi ayıp dukanda eşime baya bi masraf yaptırdım şimdide bişey söylemiyorum diyetle ilgili yasaklılardan söylermisin bana gülüm :16::16::16::16:
dedim ya bacım işlenmiş gıdalar yasak şeker yasak tatlı yasak meyva sınırlı ekmek yasak sekizden sonra yemek yemek yasak bunlara uy yeter ve sayfaları oku lütfen özellikle ilk sayfalarda istediğin bilgiler mevcut başarılar

galiba pazardan da istediğin sebzeyi al amaaa taze meyveyi çok alma, kurutulmuş meyve olaral al.Omega3 ile birlikte yemek için siyah çekirdekli üzüm al, sütünü köyden almaya çalış ev yoğurdu yemek için ve akşam 8'den sonra ayran veya süt içmek için... kavrulmamış kuruyemiş al. hakiki zeytinyağı(soğuk sıkım) ve tereyağı al. benimde aklıma gelenler bunlar şimdilik.

günaydın arkadaşlar
iki gündür giremiyorum .moralim çok bozuk, biliyorsunuz iki tane öksüz ve yetimimiz var.küçük geçirdiği travmayı üstünden atamadı.(babası ve annesi gözünün önünde öldü.)okulda ilk zamanlar ögretmeni çok çabaladı.bizde devemlı psikolog ve psikiyatıra götürüyoruz.artık öğretmende biraz yoruldu galiba. sık sık okula gidiyoruz.diger çocukların yaramazlıkları göze batmıyor.oysa yiğenim sözlü veya fiziki sataşma olmadığı zaman pek tepki vermiyor.bu tür bir olayla karşılaştığında da aşırı tepki veriyor.
müdür bey her sene okulunu değiştirin diye bize çocuğu almamız için baskı yapıyor. oysa psik. ve psikoloğu çocugun zaten güvensiz olduğunu bunun onu daha güvensiz hissettireceğini söylüyor.müdüre başkasının evinde kalan çocukların pinpon -topu gibi oradan oraya fırlatmak istiyorsunuz dedim. ben okuldan almayacağımızı söyleyince bizde tasdiknameyle göndeririz dedi.siz 30 -40 yaşında caniden bahsediyorsunuz dedim.çocukhenüz 10 yaşında.biliyorum kolay bir çocuk değil. fakat kolay eğitilen bir çocuğu herkez yetiştirir.600 öğrenci içinde 1 tane sorunlu öğrenci eğitilirse o zaman başarıya ulaşılmıştır ve alkışa değer.okuldan alıp sokaklara bırakıp tinerci veya canimi yetiştirelim.iki gündür uykumyok çok üzgünüm. kardeşimin emanetini iyi kollayamadık.9 aydır koşuşturuyoruz evimizin yolunu unuttuk.ama demekki yeterli olmamış . şu anda ağlayarak yazıyorum çocuğu iki gündür okula göndermiyoruz.Allah yardımcımız olsun.
1. öğün:klasik karatay kahvaltısı
görüşmek üzere...:16:

aglattın beni Allah yardımcınız olsun ..ögretmenede merhamet versin müdürüde bildigi gibi yapsın inşallah ...benim oglumda 1. sınıfta sınıfında anne baba ayrılmış bi çocuk var babaannede kalıyo ögretmenimiz üzerine titriyo anlatamam ..dedigin gibi allah yetimini korur gözetenide korur ne büyük sevap işliyorsunuz Allah razı olsun sizdende canım

cnm benim nişanlım da asker.
tatiller bir değil ama gönüller birr olsun :16::16::16:
napalımmm iyiniyetlim biz de sizin gibi göçebe olacağz:44::44:
bizde göçebeyiz ..kızlar tayin başvuruları başlayınca bana mesaj atarmısınız eşim gizli saklı iş yapmasın gerçi taktı aksaraya gidecek ama olsun beraber başvuru yapmakta çok güzel ..

Sağol canım.. Şu an çalıştığımız yerde tatilleri aynı anda yapabiliyoruz.
Yazın yoğun olan yerlerde çalıştığımızda eşim izin alamıyoor ve o zaman denk gelmiyor..
Zaten anlaştıktan sonra hiçbişey sorun olmuyor.. Çok iyi bi eşim var sağolsun çok seviyorum kocişimi:16:
mutlulugunuz daim olsun canım :16:

kızlaaaaaaaaaaarrr alışveriiş listesi yapcam neler almam lazım karatay için :44::1:

fındık fıstık ceviz badem kuru kayısı (günkurusu ) hurmada olur üzümde incirde ama kuru meyvelerş haftada 1 yada 2 sabah ye hergün yemee yeşil zeytin alabilirsin

domates çok sağlıklı misss gibi de kokar ye gari:1:
Bulguru yiyoruz ama çok değil
günkurusu kayısı daha makbuldür.kahverengi oluyor doğal
nescafe yasak onun yerine Türk kahvesi içebiliyoruz. İşlenmiş gıdalar yasak bizde canım..
ilk sayfamızı okursan süper olacak :34:

teşekkürler canım bahçemde mevcut zaten meyve sebze ohh be yerim gari bunlarııı

1 saat yürüdüm kızlar:32::32:
bende akşam eşimle 1saat yürüdüm

günaydın arkadaşlar
iki gündür giremiyorum .moralim çok bozuk, biliyorsunuz iki tane öksüz ve yetimimiz var.küçük geçirdiği travmayı üstünden atamadı.(babası ve annesi gözünün önünde öldü.)okulda ilk zamanlar ögretmeni çok çabaladı.bizde devemlı psikolog ve psikiyatıra götürüyoruz.artık öğretmende biraz yoruldu galiba. sık sık okula gidiyoruz.diger çocukların yaramazlıkları göze batmıyor.oysa yiğenim sözlü veya fiziki sataşma olmadığı zaman pek tepki vermiyor.bu tür bir olayla karşılaştığında da aşırı tepki veriyor.
müdür bey her sene okulunu değiştirin diye bize çocuğu almamız için baskı yapıyor. oysa psik. ve psikoloğu çocugun zaten güvensiz olduğunu bunun onu daha güvensiz hissettireceğini söylüyor.müdüre başkasının evinde kalan çocukların pinpon -topu gibi oradan oraya fırlatmak istiyorsunuz dedim. ben okuldan almayacağımızı söyleyince bizde tasdiknameyle göndeririz dedi.siz 30 -40 yaşında caniden bahsediyorsunuz dedim.çocukhenüz 10 yaşında.biliyorum kolay bir çocuk değil. fakat kolay eğitilen bir çocuğu herkez yetiştirir.600 öğrenci içinde 1 tane sorunlu öğrenci eğitilirse o zaman başarıya ulaşılmıştır ve alkışa değer.okuldan alıp sokaklara bırakıp tinerci veya canimi yetiştirelim.iki gündür uykumyok çok üzgünüm. kardeşimin emanetini iyi kollayamadık.9 aydır koşuşturuyoruz evimizin yolunu unuttuk.ama demekki yeterli olmamış . şu anda ağlayarak yazıyorum çocuğu iki gündür okula göndermiyoruz.Allah yardımcımız olsun.

çok üzüldüm allah yardımcınız olsun ne diyeyim bir evlat çok zor büyüyor

aglattın beni Allah yardımcınız olsun ..ögretmenede merhamet versin müdürüde bildigi gibi yapsın inşallah ...benim oglumda 1. sınıfta sınıfında anne baba ayrılmış bi çocuk var babaannede kalıyo ögretmenimiz üzerine titriyo anlatamam ..dedigin gibi allah yetimini korur gözetenide korur ne büyük sevap işliyorsunuz Allah razı olsun sizdende canım

bizde göçebeyiz ..kızlar tayin başvuruları başlayınca bana mesaj atarmısınız eşim gizli saklı iş yapmasın gerçi taktı aksaraya gidecek ama olsun beraber başvuru yapmakta çok güzel ..

mutlulugunuz daim olsun canım :16:

fındık fıstık ceviz badem kuru kayısı (günkurusu ) hurmada olur üzümde incirde ama kuru meyvelerş haftada 1 yada 2 sabah ye hergün yemee yeşil zeytin alabilirsin

Destinam sağol datlumm.. Eşin öğretmen miydi?
İnş. tayininiz istediğin yere olur:54:

günaydın arkadaşlar

Canım Allah yardımcınız olsun inş. en kısa zamanda atlatırlar bu durumu kolay değil Allah sabır versin ....

kızlar merhaba nasılsınız dün akşam misafirlerimi ağırladım nevzine tatlısına bayıldılar burdan bir arkadaş daha sormuştu sanırım esascım sendin nevzine ne ? diye hemen yazayım nevzine hamurlu bir tatlı içine tahin konuluyor hamurun piştikten sonra şerbetinede pekmez katılıyor istersen tarifi yazarım canım.
akşam malesef kaçamak yaptım bende yaptığım makarna salatasından yedim 2-3 çatal umarım bi daha olmaz :5:
kaç gündür sporda yapamıyorum bakalım nolacak böyle
sabah:
3 gün kurusu
1 portakal
1 avuç karışık çerez
biraz peynir

evet canım ben sormuştum nevzine ne diye duymadım çünkü daha önce.ben yazana kadar sen tarifi vermişsin bile çok sağol baya kalorili galiba kendim için değil ama evdekilere yapabilirim...:1:

günaydın arkadaşlar ben dün aranıza katılmıştım karatay diyeti özet olarak galiba ekmek ve şekeri kesmek saat 8 den sonra birşey yememek yürüyüş yapmak gibi prensiplerden oluşuyor ben dukanı bırakıla 1 hafta oldu az yememe rağmen hemen 500 gr artı çıktım :53: 6 7 kilo vermek istiyorum diyet listeme uyduğum sürece haftada 1 yada 2 kilo veriyorum metabolizmam iyi yani bu diyette sanırım haftada 1 kg hedefliyor arkadaşlar sizce haziran 30 kadar 6 kg verebilirmiyim birde diyet için bi alışveriş listesi yapacağım neler almam gerek :16: sevgiler:16::16:

canım yasak olmayan şeylerden alabilirisin .öncelikle kuru kayısı ,incir, ceviz badem fındık gibi kuru yemişler almalısın ve bunları sabah kahvaltında yemelisin. kuru yemişler kavrulmamış olacak.bol yeşillik al, domates salatalık ve sebzeler al,köy yumurtası köy tavuğu bulabilyosan al bulamazsanda yapacak bişey yok mecbur marketten alacaz.aklıma gelenler bunlar yani doğal ne buluyosan al canım kolay gelsin iy alışverişler...:34:

tamam canım veriyorum hemen tarifi
hamuru için:
1 çay b. zeytin yağı
150 gr yaklaşık 5 çorba kaşığı tereyağ
3 çorba k yoğurt
3 çorba k tahin
1 paket kabartma tozu
5 bardak un
1 bardak çekilmiş ceviz
önce sıvıları iyice karıştır tereyağ yumuşamış olacak sonra unu ekle iyice yoğur hamuru fırın tepsisine incecik yay daha sonra çatalla üstüne bastırarak şekil ver dilediğin gibi
şerbeti:
3 su bardağı şeker
3 su bardağı su
1-2 damla limon
şerbet 10 dk kaynayacak son 1-2 dk kala birkaç damla limon sık şerbet şekerlenmesin altını kapatırkende 1 çay bardağı pekmez dök
hamurda şerbette sıcak olacak hamuru fırından çıkarınca ilk sıcaklığı çıktığında yani bir dk sonra filan sıcak şerbeti dök üstüne
ağızda helva gibi dağılan harika bir tatlı :1:

canım aldım tarifi sağol güzele benziyo...:1:

canım gün kurusu evet kayısı oluyo kahverengi kayısı tadı daha güzel bende ondan alıyorum hurmada yiyebilirsin ama az ve sabah...

Günaydın canım.. Nasıl işlerini bitirebildin mi?
Ben 4 sene önceki kaprilerime rahat sığdım:nazar::1::32:

canım benim işler daha çok dolap içler bitti
daha duvarları sileceğim mutfak var camlar kapılar banyo oooo iş çok 1hafta 10 gün uğraşırım ben

geçen sene aldığım kapriler boldaha önce alıp kıyamayıp vermediklerim oluyor
bir pantolonum var camel rengi oldu ama biraz daha verirsem daha iyi olacak

Back
X