Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Geçen haftalardaki gibi olman lasım güzelce sporunu da yap kaçamak yapma sakın canım 2 ayda dahaa verirsin bi sürü kilo:16:
tamam canım söz yapıcam sporumuda gaza geldim yine sağol iyiniyetlim :1:

evet canım ben sormuştum nevzine ne diye duymadım çünkü daha önce.ben yazana kadar sen tarifi vermişsin bile çok sağol baya kalorili galiba kendim için değil ama evdekilere yapabilirim...:1:

canım aldım tarifi sağol güzele benziyo...:1:
canım baya kalorili daha önce yiyodum bende baya lezzetli oluyor dün misafirlerim de çok beğendi evdekilere afiyet olsun artık :1:

tamamdır pazartesi karataya başlıyorum dr zaten bana fındık fıstık ceviz falan ye bebeğinin sütü yağlı olsun demişti bide kabak çekirdeği hadi hayırlısı bu 6 kiloyuda karatayla versem inşallahh allahım haziran sonuna vermek istiyorum bu arada listeniz varmı kızlar nasıl oluyor liste işi

canım benim işler daha çok dolap içler bitti
daha duvarları sileceğim mutfak var camlar kapılar banyo oooo iş çok 1hafta 10 gün uğraşırım ben

geçen sene aldığım kapriler boldaha önce alıp kıyamayıp vermediklerim oluyor
bir pantolonum var camel rengi oldu ama biraz daha verirsem daha iyi olacak

Sana:46::46::46:
Ben de 4 yıldır olmayan kaprilerime kıyamamış vermemiştim şimdik giyiyorum canım:34:
Burdasın ya canım vereceksin kolayca:54:

daha duvarları sileceğim mutfak var camlar kapılar banyo oooo iş çok 1hafta 10 gün uğraşırım ben

Leylakıımm bak anlatayım da sana gül..
Dün misafirler gelecekti.. Ben de mutfakta kızımla koşuşturuyorum. Milföy aldım hemen yapıyim atayım fırına telaşındayım.. Taze olsun diye gelmelerine yakın yapayım dedimdi..
O ara oğluş yok oldu ortadan.. Kızımı gönderdim baksın diyeee..
Bir çığırtı koptu dedim tamam oğluş gene bişi yaptı:27:
Ayyy z.yağı şişelerini alt dolaplara koymam ama misafir gelecek düzenli olsun diye koydumdu. İlisini de almış salona gitmiişş
üstüne dökmüş ama yerlere dökmemiş. Kafasına mafasına sürmüş.. E çocuk anasından biliyo zyağı yararlı diye kıçına başına sürmüşş..
Allah'ım misafirler de gelmek üzere hemen banyoya soktum yaramazı

kızlar tıckerımı güncellemek istiyorum ama nasıl yapılıyoor bilmiyorum yapıyorum yapıyorum yağ oranı çıkıyor sadece sinir oldummmm birisi benim için güncelleyebilirmi?

günaydın arkadaşlar
iki gündür giremiyorum .moralim çok bozuk, biliyorsunuz iki tane öksüz ve yetimimiz var.küçük geçirdiği travmayı üstünden atamadı.(babası ve annesi gözünün önünde öldü.)okulda ilk zamanlar ögretmeni çok çabaladı.bizde devemlı psikolog ve psikiyatıra götürüyoruz.artık öğretmende biraz yoruldu galiba. sık sık okula gidiyoruz.diger çocukların yaramazlıkları göze batmıyor.oysa yiğenim sözlü veya fiziki sataşma olmadığı zaman pek tepki vermiyor.bu tür bir olayla karşılaştığında da aşırı tepki veriyor.
müdür bey her sene okulunu değiştirin diye bize çocuğu almamız için baskı yapıyor. oysa psik. ve psikoloğu çocugun zaten güvensiz olduğunu bunun onu daha güvensiz hissettireceğini söylüyor.müdüre başkasının evinde kalan çocukların pinpon -topu gibi oradan oraya fırlatmak istiyorsunuz dedim. ben okuldan almayacağımızı söyleyince bizde tasdiknameyle göndeririz dedi.siz 30 -40 yaşında caniden bahsediyorsunuz dedim.çocukhenüz 10 yaşında.biliyorum kolay bir çocuk değil. fakat kolay eğitilen bir çocuğu herkez yetiştirir.600 öğrenci içinde 1 tane sorunlu öğrenci eğitilirse o zaman başarıya ulaşılmıştır ve alkışa değer.okuldan alıp sokaklara bırakıp tinerci veya canimi yetiştirelim.iki gündür uykumyok çok üzgünüm. kardeşimin emanetini iyi kollayamadık.9 aydır koşuşturuyoruz evimizin yolunu unuttuk.ama demekki yeterli olmamış . şu anda ağlayarak yazıyorum çocuğu iki gündür okula göndermiyoruz.Allah yardımcımız olsun.
1. öğün:klasik karatay kahvaltısı
görüşmek üzere...:16:

canım allah sabır versin size..seni çok iyi anlayabiliyorum.5 sene önce ablamın da eski eşi en yakın akrabasıyla ablamı aldatmıştı ve nerdeyse ablamı ve annemi de öldürecekti.babam yetişmese olacakları düşünemiyorum hala,annem bu üzüntünün üzerine felç geçirdi....üzerinden fazla zaman geçmeden önce ablam sonra eski eşi evlendi...çocukların biri babaannesinde diğeri anneannesinde kalıyo.ne ablamın eşi, ne babalarının eşi çocukları istemiyo.:50::50:keşke ölselerdi de çocuklar bu kadar acı çekmeselerdi diyorum bazen(yanlış anlama bu lafım sadece kendi ablama).çünkü anneleri babaları gözlerinin önünde ama resmen sevgiye aç durumdalar.psikolojileri bozuk..kaç kez eşimle birlikte çocukları psikoloğa götürdük...hiçbiri gelmedi yanında:50:babaannesinde kalan kız yeğenimi yanıma alıp bakmayı teklif ettim,onlar bakmadıkları halde vermediler.yıllardır içim kan ağlıyo onların durumuna...üstelik şu anda ablamın da, eski eşinin de yeni eşlerinden çocukları oldu,sanki varolan çocuklarıyla ilgileniyolarmış gibi.allah haketmeyene hiç evlat vermese keşke.ama allahın işine karışılmaz tabi...
sevgi-liebecim,beni yanlış anlama ben sadece senin yaşadıklarından çok etkilendim ve kendi yaşadıklarım aklıma geldi.allah yardımcınız olsun,ablanın mekanı cennet olsun inşallah...
sizin de kafanızı şirşirdim kızlar kusura bakmayın......

canım allah sabır versin size..seni çok iyi anlayabiliyorum.5 sene önce ablamın da eski eşi en yakın akrabasıyla ablamı aldatmıştı ve nerdeyse ablamı ve annemi de öldürecekti.babam yetişmese olacakları düşünemiyorum hala,annem bu üzüntünün üzerine felç geçirdi....üzerinden fazla zaman geçmeden önce ablam sonra eski eşi evlendi...çocukların biri babaannesinde diğeri anneannesinde kalıyo.ne ablamın eşi, ne babalarının eşi çocukları istemiyo.:50::50:keşke ölselerdi de çocuklar bu kadar acı çekmeselerdi diyorum bazen(yanlış anlama bu lafım sadece kendi ablama).çünkü anneleri babaları gözlerinin önünde ama resmen sevgiye aç durumdalar.psikolojileri bozuk..kaç kez eşimle birlikte çocukları psikoloğa götürdük...hiçbiri gelmedi yanında:50:babaannesinde kalan kız yeğenimi yanıma alıp bakmayı teklif ettim,onlar bakmadıkları halde vermediler.yıllardır içim kan ağlıyo onların durumuna...üstelik şu anda ablamın da, eski eşinin de yeni eşlerinden çocukları oldu,sanki varolan çocuklarıyla ilgileniyolarmış gibi.allah haketmeyene hiç evlat vermese keşke.ama allahın işine karışılmaz tabi...
sevgi-liebecim,beni yanlış anlama ben sadece senin yaşadıklarından çok etkilendim ve kendi yaşadıklarım aklıma geldi.allah yardımcınız olsun,ablanın mekanı cennet olsun inşallah...

Canımm ne çok üzüntü var yaşamımızda:19:
Canım üzüldüm hepiniz zor zamanlar geçirmişsiniz..
Anneciğine geçmiş olsun..
Kareşin için de zordur çocuklarıyla ilgilenemediği için..
En kötüsünü de çocuklar yaşıyor canlarım benim off. sevilmediği ve istenmedikleri duygusunu yaşıyorlar kendilerini değersiz-önemsiz hissediyorlar çok zor. Çocuklar sevgiyle büyür. Sorunları çok olacaktır.. Kaldırması kolay değil bu yükü yavrucakların.. sen de leylakım çok iyi niyetlisin benim gibi canımm.. Keşke çocuklara bakabilsenn:16::16:

Canımm ne çok üzüntü var yaşamımızda:19:
Canım üzüldüm hepiniz zor zamanlar geçirmişsiniz..
Anneciğine geçmiş olsun..
Kareşin için de zordur çocuklarıyla ilgilenemediği için..
En kötüsünü de çocuklar yaşıyor canlarım benim off. sevilmediği ve istenmedikleri duygusunu yaşıyorlar kendilerini değersiz-önemsiz hissediyorlar çok zor. Çocuklar sevgiyle büyür. Sorunları çok olacaktır.. Kaldırması kolay değil bu yükü yavrucakların.. sen de leylakım çok iyi niyetlisin benim gibi canımm.. Keşke çocuklara bakabilsenn:16::16:

sağol canımmmm:16:çacuk sahibi olabilmek gerçekten çok büyük bi şans,ama kıymet bilene....keşke canım,annemin yanında olan zaten çok iyi bakılıyo,ona lafım yok ama diğer yeğenime bakmayı çok isterdim.belki annemlerin olduğu ilçeye taşınırsam,o zaman hep bizimle olur.tek tesellim bu.....
ne yazıkk ki ablama hiç acımıyorum malesef.onun çocuklarını istemeyen bi adama bir çocuk doğurdu.üstelik evlenmese çok güzel bir işi ve maaşı vardı,çocuklarına çok güzel bakablirdi.olan sadce çocuklara oluyo canım

günaydın kızlarr...
moralim çok bozuldu:43::43:
bugün reglimin 5. günü yani bitti gibi artık ve tartıldım 81.2 ben niye kilo veremiyorum yaaa:43::43:
acaba ödemlerim daha gitmemişmidir..özellikle regl olduum için hemen hiç kaçamak ta yapmadım..yürüyüşte yapıyorum ..hatta leslie de yapıyorum..:43::43:
atıcam kendimi bi yerlerden :47::47:
su ancak 2 - 2.5 litre içiyorum onun etkisi var mıdır..offff...sabah sabah moral sıfır..insülin direncim yok bence çünkü 5 saatten önce acıkmıyorum..sabahları bile tok kalkıyorum..kahvaltımı zorlama yiyorum..naapçem ben kızlar..yar bana bir çare:43::43:
Regl dönemi bittikten 3 gün sonra tartılın diyor doktorlar, hala şişlik olabilir yani

karnım hiç acıkmamış olmasına rağmen çocuklarla yiyebilmek içim sofraya oturdum ..4 kaşık tuzsuz susuz kurufasülye ,yoğurt ve domates yedim
benim tek eksiğim spor benim bel fıtığım var dönem dönem yatağa yatırıyo ameliyat olmak istemediğim için de böle idare ediyorum geçen sene leslie ile 5 km yürüyodum umarım yine başlarım

menümü yazayım bende çıtırlar..:16:
:56:1 bardak yeşil çay,
:56:6-7 zeytin
:56:2 dilim köy peyniri
:56:1 yumuarta ve 4 kaşık yoğurt
avuç içi kadarda fındık ceviz yedim
sabah ilk yaptığım işte 1 litre su içmek ve 1 km yürüyüş.
yeniyim daha umuarım hata yapmamışımdır:10:

canım kolay gelsin bende aynı durumdayım dün dolaplarla uğraştım daha ütü mutfak banyo oooo daha çok yani amaannnn...:15:

tamamdır pazartesi karataya başlıyorum dr zaten bana fındık fıstık ceviz falan ye bebeğinin sütü yağlı olsun demişti bide kabak çekirdeği hadi hayırlısı bu 6 kiloyuda karatayla versem inşallahh allahım haziran sonuna vermek istiyorum bu arada listeniz varmı kızlar nasıl oluyor liste işi

canım neden pazartesi başlıypsun yap bugün alışverişini başla yarın hatta akşamdan...:34:

Leylakıımm bak anlatayım da sana gül..
Dün misafirler gelecekti.. Ben de mutfakta kızımla koşuşturuyorum. Milföy aldım hemen yapıyim atayım fırına telaşındayım.. Taze olsun diye gelmelerine yakın yapayım dedimdi..
O ara oğluş yok oldu ortadan.. Kızımı gönderdim baksın diyeee..
Bir çığırtı koptu dedim tamam oğluş gene bişi yaptı:27:
Ayyy z.yağı şişelerini alt dolaplara koymam ama misafir gelecek düzenli olsun diye koydumdu. İlisini de almış salona gitmiişş
üstüne dökmüş ama yerlere dökmemiş. Kafasına mafasına sürmüş.. E çocuk anasından biliyo zyağı yararlı diye kıçına başına sürmüşş..
Allah'ım misafirler de gelmek üzere hemen banyoya soktum yaramazı

ayyy yaramaz şey son dakkada yapılcak şeymi nasıl oynar insanın siniri demi ama kızamıyosun ki..benimde 25 aylık bi kızım var dün annem anlatıyo suyla oynıcam demiş annem kovaya az su koymuş sonra almış eline oyuncağını suya batırıp duvara sürüyomuş sonrada ananee ben badana yapıyom diyomuş:1:eve gidince annem anlattı az gülmedim yani...

leylakcım sizede geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun çok zor inşallah ablan diğer çocuklarına yaptığı haksızlığı anlar...

menümü yazayım bende çıtırlar..:16:
:56:1 bardak yeşil çay,
:56:6-7 zeytin
:56:2 dilim köy peyniri
:56:1 yumuarta ve 4 kaşık yoğurt
avuç içi kadarda fındık ceviz yedim
sabah ilk yaptığım işte 1 litre su içmek ve 1 km yürüyüş.
yeniyim daha umuarım hata yapmamışımdır:10:

canım menün güzel yumurtayı 2 tane yiyebilirsin ve kuru kayısı ,incir de yiyebilirsin....

günaydın arkadaşlar
iki gündür giremiyorum .moralim çok bozuk, biliyorsunuz iki tane öksüz ve yetimimiz var.küçük geçirdiği travmayı üstünden atamadı.(babası ve annesi gözünün önünde öldü.)okulda ilk zamanlar ögretmeni çok çabaladı.bizde devemlı psikolog ve psikiyatıra götürüyoruz.artık öğretmende biraz yoruldu galiba. Sık sık okula gidiyoruz.diger çocukların yaramazlıkları göze batmıyor.oysa yiğenim sözlü veya fiziki sataşma olmadığı zaman pek tepki vermiyor.bu tür bir olayla karşılaştığında da aşırı tepki veriyor.
Müdür bey her sene okulunu değiştirin diye bize çocuğu almamız için baskı yapıyor. Oysa psik. Ve psikoloğu çocugun zaten güvensiz olduğunu bunun onu daha güvensiz hissettireceğini söylüyor.müdüre başkasının evinde kalan çocukların pinpon -topu gibi oradan oraya fırlatmak istiyorsunuz dedim. Ben okuldan almayacağımızı söyleyince bizde tasdiknameyle göndeririz dedi.siz 30 -40 yaşında caniden bahsediyorsunuz dedim.çocukhenüz 10 yaşında.biliyorum kolay bir çocuk değil. Fakat kolay eğitilen bir çocuğu herkez yetiştirir.600 öğrenci içinde 1 tane sorunlu öğrenci eğitilirse o zaman başarıya ulaşılmıştır ve alkışa değer.okuldan alıp sokaklara bırakıp tinerci veya canimi yetiştirelim.iki gündür uykumyok çok üzgünüm. Kardeşimin emanetini iyi kollayamadık.9 aydır koşuşturuyoruz evimizin yolunu unuttuk.ama demekki yeterli olmamış . şu anda ağlayarak yazıyorum çocuğu iki gündür okula göndermiyoruz.allah yardımcımız olsun.
1. öğün:klasik karatay kahvaltısı
görüşmek üzere...:16:

canım başınız saolsun anı zamanda alalh kolaylıklar versin çok üzüldüm gerçekten

Merhaba kızlar,
bügün kahvaltı ve öğle öğünüm birlikte oldu.
2saat çalıştım , 20 dakika yürüdüm geldim.

1.öğünüm:

1,5 muz
1kase kabuklu fistik
1bardak metabolizma hızlandırıcı cay

Back
X