Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım kolay gelsin bende aynı durumdayım dün dolaplarla uğraştım daha ütü mutfak banyo oooo daha çok yani amaannnn...:15:

canım neden pazartesi başlıypsun yap bugün alışverişini başla yarın hatta akşamdan...:34:

ayyy yaramaz şey son dakkada yapılcak şeymi nasıl oynar insanın siniri demi ama kızamıyosun ki..benimde 25 aylık bi kızım var dün annem anlatıyo suyla oynıcam demiş annem kovaya az su koymuş sonra almış eline oyuncağını suya batırıp duvara sürüyomuş sonrada ananee ben badana yapıyom diyomuş:1:eve gidince annem anlattı az gülmedim yani...

leylakcım sizede geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun çok zor inşallah ablan diğer çocuklarına yaptığı haksızlığı anlar...

canım menün güzel yumurtayı 2 tane yiyebilirsin ve kuru kayısı ,incir de yiyebilirsin....

1 yumurta kalmıştı maalesef o yüzden 1 tane yiyebildim:1:

öğlen yemeğim

:56: 1 kaç kaşık yoğurt çorbası
:56: 1 kaç kaşık zeytin yağlı taze fasulye
:56: 3 tane izmir köfte (patateslerini yemedim)
:56: 1 tabak salata üzerine cacık döktüm 2 yemek kaşığı
:56: 9 tane çilek :1::1:

canım kolay gelsin bende aynı durumdayım dün dolaplarla uğraştım daha ütü mutfak banyo oooo daha çok yani amaannnn...:15:

canım neden pazartesi başlıypsun yap bugün alışverişini başla yarın hatta akşamdan...:34:

ayyy yaramaz şey son dakkada yapılcak şeymi nasıl oynar insanın siniri demi ama kızamıyosun ki..benimde 25 aylık bi kızım var dün annem anlatıyo suyla oynıcam demiş annem kovaya az su koymuş sonra almış eline oyuncağını suya batırıp duvara sürüyomuş sonrada ananee ben badana yapıyom diyomuş:1:eve gidince annem anlattı az gülmedim yani...

leylakcım sizede geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun çok zor inşallah ablan diğer çocuklarına yaptığı haksızlığı anlar...

canım menün güzel yumurtayı 2 tane yiyebilirsin ve kuru kayısı ,incir de yiyebilirsin....

canım benim zaten dedim kendi kendime kaybedecek zamanım yok yarından tezi yok başlıyorum :9:

Geçen hafta şehir dışında olduğum için elimde olmadan diyet dışı beslendim. Ama diyeti bozduğum heeer gün saatlerce yürüyüş yaptım. Sonuç: 1 kg daha gitti :) Cok mutluyum... İyi varsın Karatay hoca:)

Not: Ticker'ımı güncelleyip buraya yazmadan, kilo verişim tescillenmemiş gibi geliyor :)

Geçen hafta şehir dışında olduğum için elimde olmadan diyet dışı beslendim. Ama diyeti bozduğum heeer gün saatlerce yürüyüş yaptım. Sonuç: 1 kg daha gitti :) Cok mutluyum... İyi varsın Karatay hoca:)

Not: Ticker'ımı güncelleyip buraya yazmadan, kilo verişim tescillenmemiş gibi geliyor :)

hadi bizim tıckerımızıda güncelle :D almira ve ben

Gerçi Tünaydın oldu artık ama neyse.:1::1:
Geçmişi okuyup geldim
Kalkınca: 3 yaprak kayısı (biliyorum gün kurusunu öneriyorsunuz ama bu kayısılar kendi bahçemizden. Geçen sene kurutmuş annem)

Sabah: 08.20'de bitti
2 yumurta
1 kk peynir (beyaz, tulum, dil, keçi)
6 zeytin (diyet, kırma, çizik)
1 ceviz
3 badem
1 fındık
1/2 tarçınlı incir
4 ç.li s.k. üzüm
4 kuru yaban mersini
2 kuru erik
2 domates
2 salatalık
3 gr omega 3

Su: şimdiye kadar 2 litre oldu
Spor: 11.00'de yarım saat yürüdüm. Arabayı uzağa park edip yürüyüş yapmak çok eğlenceli:1::1::1::1::1::1::1: Hem park problemi olmuyor, hem de spor:1::1::1::1::1::1::1::1:

Kızlar ben karataydan önce günde en az 10 tane meyve yerdim, zaten evin bahçesi meyve ağaçları ile dolu, malum gördükçe insanın canı çekiyor. Sanırım bu yüzden kahvaltıda da nerdeyse her gün kuru meyve yiyorum:17: Umarım kilo için bir sorun olmuyordur, çünkü ilk iki hafta meyveyi tamamen kestiğimde kilo verdim. sonra iki hafta kuru meyve yemeye başlayınca kilo veremedim:18: Umarım meyveler suçsuzdur, şişlik vardır:18::18::18:

Bir de baktım kilo veremiyorum omegayı 2gr dan 3gr a çıkardım. Bakalım ne olacak?

Yarın da doğum günüm, bu yüzden zaten pzt günü pasta kaçamağı yapmıştım:17: bu akşamda arkadaşlarla konsere gideceğiz ve hepsi yarın doğum günüm olduğunu biliyor:18: Umarım pasta vb getirmezler:18::18::18::18::18::18: Yok yemeyeceğim diyorum, insan kendi pastasını yemez mi diyorlar (bakınız pzt günkü kaçamak nedeni):17::17:
Offf bakalım neler olacak??
Yarın annem en sevdiğim pastayı alacakmış:16: Yarın o yüzden kaçamak yapacağım zaten:17: Şimdiden affedin beni:1: Hem yarın Karataya başlayalı da 1 ay olacak, onu da kutlamış olurum:1:
umarım bu kadar kaçamaktan sonra ağlamam:18::18::18::18::18::18:

Destinam sağol datlumm.. Eşin öğretmen miydi?
İnş. tayininiz istediğin yere olur:54:
evet canım edebiyatcı eşim valla edebiyatcıyla evli olmak çok zor söz sanatlarıyla ikna ediyo beni kendi memleketime gitmek isterken kandırdı beni onun memlekete gitcez tabi merkezde açık olursa
canım allah sabır versin size..seni çok iyi anlayabiliyorum.5 sene önce ablamın da eski eşi en yakın akrabasıyla ablamı aldatmıştı ve nerdeyse ablamı ve annemi de öldürecekti.babam yetişmese olacakları düşünemiyorum hala,annem bu üzüntünün üzerine felç geçirdi....üzerinden fazla zaman geçmeden önce ablam sonra eski eşi evlendi...çocukların biri babaannesinde diğeri anneannesinde kalıyo.ne ablamın eşi, ne babalarının eşi çocukları istemiyo.:50::50:keşke ölselerdi de çocuklar bu kadar acı çekmeselerdi diyorum bazen(yanlış anlama bu lafım sadece kendi ablama).çünkü anneleri babaları gözlerinin önünde ama resmen sevgiye aç durumdalar.psikolojileri bozuk..kaç kez eşimle birlikte çocukları psikoloğa götürdük...hiçbiri gelmedi yanında:50:babaannesinde kalan kız yeğenimi yanıma alıp bakmayı teklif ettim,onlar bakmadıkları halde vermediler.yıllardır içim kan ağlıyo onların durumuna...üstelik şu anda ablamın da, eski eşinin de yeni eşlerinden çocukları oldu,sanki varolan çocuklarıyla ilgileniyolarmış gibi.allah haketmeyene hiç evlat vermese keşke.ama allahın işine karışılmaz tabi...
sevgi-liebecim,beni yanlış anlama ben sadece senin yaşadıklarından çok etkilendim ve kendi yaşadıklarım aklıma geldi.allah yardımcınız olsun,ablanın mekanı cennet olsun inşallah...
sizin de kafanızı şirşirdim kızlar kusura bakmayın......
leylakım ne diyim Allah merhamet versin
şu topikte benimde çizelgemi yapabilcek kimse yok mu acaba:43:

ee napıcaz pekiyi bacım:3:
bilgilerinizi yazın ben yapıverem:ssz:
Gerçi Tünaydın oldu artık ama neyse.:1::1:
Geçmişi okuyup geldim
Kalkınca: 3 yaprak kayısı (biliyorum gün kurusunu öneriyorsunuz ama bu kayısılar kendi bahçemizden. Geçen sene kurutmuş annem)

Sabah: 08.20'de bitti
2 yumurta
1 kk peynir (beyaz, tulum, dil, keçi)
6 zeytin (diyet, kırma, çizik)
1 ceviz
3 badem
1 fındık
1/2 tarçınlı incir
4 ç.li s.k. üzüm
4 kuru yaban mersini
2 kuru erik
2 domates
2 salatalık
3 gr omega 3

Su: şimdiye kadar 2 litre oldu
Spor: 11.00'de yarım saat yürüdüm. Arabayı uzağa park edip yürüyüş yapmak çok eğlenceli:1::1::1::1::1::1::1: Hem park problemi olmuyor, hem de spor:1::1::1::1::1::1::1::1:

Kızlar ben karataydan önce günde en az 10 tane meyve yerdim, zaten evin bahçesi meyve ağaçları ile dolu, malum gördükçe insanın canı çekiyor. Sanırım bu yüzden kahvaltıda da nerdeyse her gün kuru meyve yiyorum:17: Umarım kilo için bir sorun olmuyordur, çünkü ilk iki hafta meyveyi tamamen kestiğimde kilo verdim. sonra iki hafta kuru meyve yemeye başlayınca kilo veremedim:18: Umarım meyveler suçsuzdur, şişlik vardır:18::18::18:

Bir de baktım kilo veremiyorum omegayı 2gr dan 3gr a çıkardım. Bakalım ne olacak?

Yarın da doğum günüm, bu yüzden zaten pzt günü pasta kaçamağı yapmıştım:17: bu akşamda arkadaşlarla konsere gideceğiz ve hepsi yarın doğum günüm olduğunu biliyor:18: Umarım pasta vb getirmezler:18::18::18::18::18::18: Yok yemeyeceğim diyorum, insan kendi pastasını yemez mi diyorlar (bakınız pzt günkü kaçamak nedeni):17::17:
Offf bakalım neler olacak??
Yarın annem en sevdiğim pastayı alacakmış:16: Yarın o yüzden kaçamak yapacağım zaten:17: Şimdiden affedin beni:1: Hem yarın Karataya başlayalı da 1 ay olacak, onu da kutlamış olurum:1:
umarım bu kadar kaçamaktan sonra ağlamam:18::18::18::18::18::18:
dogum günün şimdiden kutlu olsun canım ...kuru meyveyi abartma derim bırakamıyosan günde bi tane ye ..pastadanda abartmadan yersin sonuçta senede bi oluyo demüüü:9:

ögle menüm

2yumurtalı sarmaşık kavurması ( egeye özgü bi ot )
kemik suyuna çorba (10 gündür yiyorum gına geldi bitti çok şükür )
1 avuç fındık (yarım çb yapıyo)
yeşillik

evet canım edebiyatcı eşim valla edebiyatcıyla evli olmak çok zor söz sanatlarıyla ikna ediyo beni kendi memleketime gitmek isterken kandırdı beni onun memlekete gitcez tabi merkezde açık olursa

leylakım ne diyim Allah merhamet versin

bilgilerinizi yazın ben yapıverem:ssz:

dogum günün şimdiden kutlu olsun canım ...kuru meyveyi abartma derim bırakamıyosan günde bi tane ye ..pastadanda abartmadan yersin sonuçta senede bi oluyo demüüü:9:

çok tşk ederim destinacım:16:
1,65 boy ve 68 kiloyum hedefim 55 olmak:10:

günaydın arkadaşlar
iki gündür giremiyorum .moralim çok bozuk, biliyorsunuz iki tane öksüz ve yetimimiz var.küçük geçirdiği travmayı üstünden atamadı.(babası ve annesi gözünün önünde öldü.)okulda ilk zamanlar ögretmeni çok çabaladı.bizde devemlı psikolog ve psikiyatıra götürüyoruz.artık öğretmende biraz yoruldu galiba. sık sık okula gidiyoruz.diger çocukların yaramazlıkları göze batmıyor.oysa yiğenim sözlü veya fiziki sataşma olmadığı zaman pek tepki vermiyor.bu tür bir olayla karşılaştığında da aşırı tepki veriyor.
müdür bey her sene okulunu değiştirin diye bize çocuğu almamız için baskı yapıyor. oysa psik. ve psikoloğu çocugun zaten güvensiz olduğunu bunun onu daha güvensiz hissettireceğini söylüyor.müdüre başkasının evinde kalan çocukların pinpon -topu gibi oradan oraya fırlatmak istiyorsunuz dedim. ben okuldan almayacağımızı söyleyince bizde tasdiknameyle göndeririz dedi.siz 30 -40 yaşında caniden bahsediyorsunuz dedim.çocukhenüz 10 yaşında.biliyorum kolay bir çocuk değil. fakat kolay eğitilen bir çocuğu herkez yetiştirir.600 öğrenci içinde 1 tane sorunlu öğrenci eğitilirse o zaman başarıya ulaşılmıştır ve alkışa değer.okuldan alıp sokaklara bırakıp tinerci veya canimi yetiştirelim.iki gündür uykumyok çok üzgünüm. kardeşimin emanetini iyi kollayamadık.9 aydır koşuşturuyoruz evimizin yolunu unuttuk.ama demekki yeterli olmamış . şu anda ağlayarak yazıyorum çocuğu iki gündür okula göndermiyoruz.Allah yardımcımız olsun.
1. öğün:klasik karatay kahvaltısı
görüşmek üzere...:16:

Canim okudum cok üzüldüm ya. Insanlar nasilda bu kadar duyarsiz olabiliyorlar..
Aslinda bu cocugu kendi cocuklariymis gibi düsünseler farkli olur.
Ama diyorum ya artik vicdan sahibi insanlar cok azaldi..
Canim sende kendini suclayip harap etme kendini..Sonucta sen onun yanindasin terk edip gitmedin..
Ne insanlar var..Hosgörü hosgörü hosgörü zamanla mutlaka düzelecektir.
Biz bu yasimizda bile ailemizden birilerini yitirdigimizde nasil sarsiliyoruz. O ufacik can napsin...
Üfff etkilenmemek mümkün degil.. Allah kolaylik versin canim. Lütfen sabirli ol..

sağol canımmmm:16:çacuk sahibi olabilmek gerçekten çok büyük bi şans,ama kıymet bilene....keşke canım,annemin yanında olan zaten çok iyi bakılıyo,ona lafım yok ama diğer yeğenime bakmayı çok isterdim.belki annemlerin olduğu ilçeye taşınırsam,o zaman hep bizimle olur.tek tesellim bu.....
ne yazıkk ki ablama hiç acımıyorum malesef.onun çocuklarını istemeyen bi adama bir çocuk doğurdu.üstelik evlenmese çok güzel bir işi ve maaşı vardı,çocuklarına çok güzel bakablirdi.olan sadce çocuklara oluyo canım

Doğru diyosun Leylakım çocuğuna rahatça bakarmış öyleyse yazık olmuş. Çocuğunu istemeyen adamla evlenmek de hata bence.. Üvey babayla büyümesi de zor çocukların.. En güzeli evlenmeseymiş..

Back
X