Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Propycil, bacım ne haber bugün okul nasıl gitti. Elin iyileşiyor mu?

Bu arada annesinin kuzusu ortalıklarda yok. nerelerdesin canım?
saol canım ya tesekkur ederim sordugun için..
okul ve el eh sayılır..
ama moralim sıfır bugun..
normaşde gunde 3 defa propycil kullanıyom..yuksek tiroid için..
bugun bi gittim doktora 2 deger normal bi deger nırmal olmadıgı için bana gunde 6 defa kullancan dedi..
zaten gunde 3 bile kilo yapıyo..:47:
naapcam bilmiom,karatayla zar zor kontrol ediyodum kilomu..şimdi iyice tota sardık yani anlycaan...
basını agrıttm canım kusra bakma yaw..

kızlar bana tiroidden anlayan iyi bi doktor lazım...lutfen yardım:43:
bıktım bu dahiliye uzmanlarından yaa..hepsi farklı bişe soyluyo..
bide bir aydır içtiğim cay caya benzemiyo..hergun bissuru et fındık yumurta yiyom ve ustelik bide kan hapı alıyom..
buna ragmen kanım gecen ay 9.5 ve bu ay7.5..
kafaları yiycem bugun...
ve hiç bi belirtisi olmmadıgı halde tiroidimi yuksk cıkartıyolar anlamıyorum yaaaaaa..

bildiginiz tanıdıgınız iyi bi endokrin uzmanı warsa nooooolur yardımmm:43::43::43:

kızlar şu omega kapsül .arincap kullanıyorum bende.500 mg,60 kapsül.arkadaş 2-3 gr omega almalıyız,oda 6 tane yapıyo diyo ama,500/60= 8,33 yapıyo.yani 8 gr dan fazla.anlamadım şimdi yaa:44:
eczacım da günde en fazla 3 tane al demişti.ne yapmalıyım şimdi:59:

bide bir aydır içtiğim cay caya benzemiyo..hergun bissuru et fındık yumurta yiyom ve ustelik bide kan hapı alıyom..
kafaları yiycem bugun...
ve hiç bi belirtisi olmmadıgı halde tiroidimi yuksk cıkartıyolar anlamıyorum yaaaaaa..

bildiginiz tanıdıgınız iyi bi endokrin uzmanı warsa nooooolur yardımmm:43::43::43:

Eğer istanbul Anadolu yakasında isen tolga balkanı tavsiye ederim dört yıl once ameliyatımı yaptı hale takibindeyim ve hiç sıkıntım yok

saol canım ya tesekkur ederim sordugun için..
okul ve el eh sayılır..
ama moralim sıfır bugun..
normaşde gunde 3 defa propycil kullanıyom..yuksek tiroid için..
bugun bi gittim doktora 2 deger normal bi deger nırmal olmadıgı için bana gunde 6 defa kullancan dedi..
zaten gunde 3 bile kilo yapıyo..:47:
naapcam bilmiom,karatayla zar zor kontrol ediyodum kilomu..şimdi iyice tota sardık yani anlycaan...
basını agrıttm canım kusra bakma yaw..

Canımcım, bence de iyi bir endokronoloğa gidebilirsin, ben de zaman içinde bir iki doktora gittim ve şimdiki doktorumdan çok memnunum. Bu konu gerçekten uzmanlık istiyor ve tiroid vücut için en önemli hormonlardan bir tanesi, hem ikinci bir görüş almak her zaman iyidir. Bu arada sigara içiyor musun? Bir de stres bu konuda çok etkili, her şeyi kafaya takmamak gerekiyor. :)

kafaları yiycem bugun...

İstanbul'a gelebilirsen sana bir doktor önerebilirim.

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar .:24:..... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ...:24:....2. Öğün(ıkındı vaktı) lahana dolması,bakla yemegı,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum :66:, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor :66:,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: :24: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. :12: Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.:46:Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze :71: :71: :71:

canım senin kullandığın markanın mg mı yüksektir belkide,ondan günde 1 tane alınması yazılmıştır.mesela bizim aldığımız marka 500 mg lık.yani günde 2-3 gr a kadar alabiliyoruz o da 6 adet yapıyo.sende mg ına dikkat et canım

Saol canım.

Simdi baktım 3 mg yazıyor . Herhalde 3000 e tekabül ediyor.
Araştarirken rastladım ; sarımsak yağı ve balik yağı bir arada olan burada hatta bendede var 1+1 den almıştım ,
zayiflamaya yardımcımıymis, diyetisyenler reçetelerin yanında sarimsakyagi&balik yağı kapsüllerini veriyorlarmış ..

:3:

Son düzenleme:
kızlar bende dukandan yeni transfer oldum bu diyete :16: acaba erişte yenilebiliyormu?

Hoşgeldin canım,

bizler erişte-prinç-ekmek-kurabiye-makarna-beyaz un-kepekler un-şeker asla tüketmiyoruz.
Bunlarin yerine sağlıklı kuru yemişler yiyoruz.
Örneğin 1ince belli çay bardağı ceviz yiyoruz kahvaltıda yanınatereyağınızdan (isteğe göre sucuk veya pastirmali ) 2 yumurta ister rafadan ister kayısı , domates , salatalık , zeytin , avucumuz kdr peynir .
Doyana kadar yiyoruz ve mutlaka omega3 alıyoruz , yürüyoruz ..

kafaları yiycem bugun...

Canım çok geçmiş olsun,bildiğim bir doktor yok.Ama dahiliye değil de onun dallarından biri olan Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları bölümüne git canım.Ankara da araştırma hastanelerinin bazılarında ve üniversite hastanelerinde bu bölüm var tatlım.Bir de şu kilo olayını çok düşünme sen zaten inceciksin,önce sağlık olsun,gerisi gelir zaten tatlım.Bu 9.5 ve 7.5 olan HGB mi,çayı da yemeklerin ve kahvaltının beraberinde içme,tek başına iç

canım sabah sevli-liebe kardeşi ve yeğenleriyle ilgili yazmıştı,ben de benzer şeyler yaşayınca içimi döktüm işte.bak bu sayfada yazdıklarımız

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay-4355.html

Canim bende demin okudum... öffff inanasim gelmiyor ya...
Hadi baba neyse nede bir anne nasil yapabilir bunu..
Kusura bakma canim seninde ablan ama bilmiyorum yani. Cocuklarin günahi ne yazik ya...
Allahim ne kadar cok cocuk hasretiyle yanan aileler var yarabbim onlara ver bebeleri..
Kiymet bilmeyenlere verme yarabbi.. Zamani gelince mutlaka anlayacaklar ne kadar yanlis yaptiklarini ama gec olacak cok gec :`(
Resmen moralim cöktü ya..

Herkez Sülüman izliyor bende dagil ;) Topik bombossssssssss
Neyse bende catlatmak icin insan ariyordum paylasasim gelmiyor simdi :33::33::33::33:

1.ögün (09:40)
1 yumurta
domates-biber ile yapilmis limonlu zeytinyagli salata
yarim alabas
az beyaz peynir
15 yesil zeytin :40: abarttim mi ne :1::1:
1 kayisi
4 omega 3 kapsül

2. ögün
Firinda Mozeralali Hindi gögsü domates sosu ile
1 kase salata
2 kayisi
2 omega3 kapsül

Sivi: 4 litre Su :53::53::53: bunuda abartmisim
Spor: Dün aksamki sporun aynisi 8,5 km. yürüyüs...:46::46::46::46::46::46::46:

Son düzenleme:
Eğer istanbul Anadolu yakasında isen tolga balkanı tavsiye ederim dört yıl once ameliyatımı yaptı hale takibindeyim ve hiç sıkıntım yok
cok tesekkur ederim canım ya not aldım hemen..cok saol gercekten..:16::16::54: istanbulda değilim bu arada maraştayım..ama şu tiroidden kurtulmak için heryere gidebilirim..

İstanbul'a gelebilirsen sana bir doktor önerebilirim.
önerilere açıgım canım..cok saol şimdiden..:54:

Canım çok geçmiş olsun,bildiğim bir doktor yok.Ama dahiliye değil de onun dallarından biri olan Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları bölümüne git canım.Ankara da araştırma hastanelerinin bazılarında ve üniversite hastanelerinde bu bölüm var tatlım.Bir de şu kilo olayını çok düşünme sen zaten inceciksin,önce sağlık olsun,gerisi gelir zaten tatlım.Bu 9.5 ve 7.5 olan HGB mi,çayı da yemeklerin ve kahvaltının beraberinde içme,tek başına iç
cok saol petuşum ya desteğin için...canımsın:54:
ewet haklısın,dahiliyeci de aynı seyi soyledi endokrine git dedi..senin olayın kafamı karıstırıo dedi ama ilacı da dayıyo pislik..
ferritindi canım..

Herkez Sülüman izliyor bende dagil ;) Topik bombossssssssss
Neyse bende catlatmak icin insan ariyordum paylasasim gelmiyor simdi :33::33::33::33:

1.ögün (09:40)
1 yumurta
domates-biber ile yapilmis limonlu zeytinyagli salata
yarim alabas
az beyaz peynir
15 yesil zeytin :40: abarttim mi ne :1::1:
1 kayisi
4 omega 3 kapsül

2. ögün
Firinda Mozeralali Hindi gögsü domates sosu ile
1 kase salata
2 kayisi

Sivi: 4 litre Su :53::53::53: bunuda abartmisim
Spor: Dün aksamki sporun aynisi 8,5 km. yürüyüs...:46::46::46::46::46::46::46:
pravo kıss harikasın:46::46:
benimkide bugun 67 dakka 6.25 km..
kapışakmı yarın lööööööööö...:52:

pravo kıss harikasın:46::46:
benimkide bugun 67 dakka 6.25 km..
kapışakmı yarın lööööööööö...:52:

Dün esim evdeydi benim kizi ona biraktim gittim. Bu gün kayinvalideme biraktim...Geldigimde yüzünü salandirmisti :41::41::41:
Nereye gitmisim...Bende eeee yürüyüse ciktim 15 dakikada gelecek degildim ya dedim. :33::33::33::33:
Neyse yani canim yarin anlasilan cocuk arabasiyla cikacam yürüyüse benim kiz ne kadar dayanir oturmaya bilmem....

allah sabır versin canım
bir adam için çocuklarından vazgeçen insanları anlayamıyorum
valla eşim iyidir hoştur ama onada diyorum önce çocuklarım sonra sen onları dünyalara değişmem
ablanı kötülemiş gibi oldum kusura bakma
farkettim şeker hedef iyice aşağı çekilmiş

sağol canım,ne kusuru canım benim.doğru söze ne denir.....

Ogle yemegim

Tarhana corbasi,suzme yogurt,biraz kuruyemis

Aksam yemegim

Kofte,yogurt,1 lokma patates,1 lokma kurabiye

Leylakcim Allah sizinde yardimciniz olsun,Allah kimsenin duzenini bozmasin,sasirtmasin

Bezgin bekir Allah rahmet eylesin canim

sağol canım amin...

Ne güzel ya... Gıpta ettim valla... Can-ı gönülden tebrik ediyorum seni. Bana da ümit oluyorsun inan ki...

sağol canım,darısı tez zamanda senin başına inşallah:16:
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar .:24:..... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ...:24:....2. Öğün(ıkındı vaktı) lahana dolması,bakla yemegı,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum :66:, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor :66:,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: :24: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. :12: Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.:46:Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze :71: :71: :71:

gül gözünü seveyim hergün aynı şeyi kopyala yapıştır yapma,kusura bakma ama çoğunlukla senin yazıları okumadan geçiyorum,çünkü hep aynı şeyleri yazıyosun:19::19::19:

Saol canım.

Simdi baktım 3 mg yazıyor . Herhalde 3000 e tekabül ediyor.
Araştarirken rastladım ; sarımsak yağı ve balik yağı bir arada olan burada hatta bendede var 1+1 den almıştım ,
zayiflamaya yardımcımıymis, diyetisyenler reçetelerin yanında sarimsakyagi&balik yağı kapsüllerini veriyorlarmış ..

:3:

seninkinin mg ı fazla canım,bizim 6 tane senin 1 taneye eşit.onun için senin günde 1 tane alman yeterli:16:

Canim bende demin okudum... öffff inanasim gelmiyor ya...
Hadi baba neyse nede bir anne nasil yapabilir bunu..
Kusura bakma canim seninde ablan ama bilmiyorum yani. Cocuklarin günahi ne yazik ya...
Allahim ne kadar cok cocuk hasretiyle yanan aileler var yarabbim onlara ver bebeleri..
Kiymet bilmeyenlere verme yarabbi.. Zamani gelince mutlaka anlayacaklar ne kadar yanlis yaptiklarini ama gec olacak cok gec :`(
Resmen moralim cöktü ya..

doğurmak çok kolay da,gerçekten anne olabilmek çok zor,herkes olamıyo işte burçincim.

Back
X