Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam kızlar
öğlen menüm
1 örgü peyniri (tuzunu sıcak suyla aldım)
1 domates
1 salatalık
1 biber
bikaç dal nane
MARUL
salata yaptım ve birazda badem - fındık karışık

Son düzenleme:
arkadaşlar sabah menüm bugün ilk günüm sizce nasıl?

2 yumurta tereyağlı bir avuç ceviz 2 tane incir 3 tane hurma birazcıkta fındık ve bir bardak kahve kahvesiz duramıyorum :50::50:

canım menü gayet güzel hellim de yedim demiştin o da iyi..tecrübeli arkadaşlar mutlaka zeytin de yenmesi gerektiğini söylüyor..ayrıca kitapta da bol bol bahsediliyor zeytinden..çok faydalı tabi tuzsuz veya tuzu alınmış..bence seviyorsan domates ve salatalıkla daha da zenginleştirebilirsin kahvaltını...en önemli öğün kahvaltı çünkü..kahve şekersizse ve Türk kahvesiyse günde 1 fincandan bişey olmaz ama bence sen emzirdiğin için bırakmaya çalış canım..kafein o kadar da iyi bişi değil..keten tohumu da almanı tavsiye edebilirim..kitapta da geçiyor çok faydalı..hem sana hem bebişe yarasın yediklerin..

öğle yemeğim:
2 tane biber dolması (ev yemeği olmadığı için pirinçli)
yoğurt
salata
2 kapsül omaga 3 (500mgr)

şimdiye kadar da 1 lt su

iyiniyetlim bende alcaktim o caydan,hatta emeluludasin tavsiyesi uzerine kayisi cayi alcaktim liptonun..ama herikisinin de icinde simaneki warmisss korktummmm:53:
bide gecmis sayfalari okurken dikkatimi cekmisti: acikmak yag yakiyo oldugumuzun belirtisiymis..kabizlik ise zayifliyor oldugumuzun..pek inanamamistim amaa:52:

Bu bilgiyi çok sevdim:1::1::1::1::1:
Sen eski sayfaları okumaya vakit bulabiliyorsun canım, arada bize de yaz önemlileri olur mu? Ben vakit bulamıyorum çünkü:17:

canım menü gayet güzel hellim de yedim demiştin o da iyi..tecrübeli arkadaşlar mutlaka zeytin de yenmesi gerektiğini söylüyor..ayrıca kitapta da bol bol bahsediliyor zeytinden..çok faydalı tabi tuzsuz veya tuzu alınmış..bence seviyorsan domates ve salatalıkla daha da zenginleştirebilirsin kahvaltını...en önemli öğün kahvaltı çünkü..kahve şekersizse ve Türk kahvesiyse günde 1 fincandan bişey olmaz ama bence sen emzirdiğin için bırakmaya çalış canım..kafein o kadar da iyi bişi değil..keten tohumu da almanı tavsiye edebilirim..kitapta da geçiyor çok faydalı..hem sana hem bebişe yarasın yediklerin..

öğle yemeğim:
2 tane biber dolması (ev yemeği olmadığı için pirinçli)
yoğurt
salata
2 kapsül omaga 3 (500mgr)

şimdiye kadar da 1 lt su

saol canım ben keten tohumunu yoğurtla yiyorum domateste evde kalmamıştı yoksaaa domatessiz oturmam kahvaltıya ohh bugün içim rahat o zaman öğlen acıkmam bile ben akşama yerim kocişimle ancak ohh :1:

merhaba fıstıklar,

dün akşam söylediğim gibi fırında 1 adet balık ve bol limonlu ve sirkeli, azcık tuz ve zeytinyağlı salata ile küçük bir kase az yağlı yoğurt yedim. yemekten 2 saat sonra da 1 saat yürüdüm ve yarım saat de jillian'la egzersiz yaptım.

bugünse kahvaltıda, 2 yumurtadan melemen, 6-7 zeytin ve 5 ceviz yedim. omegaya epeydir ara vermiştim bugün çıkıp alacağım.

Back
X