- 3 Mayıs 2010
- 7.148
- 1.368
- 398
tarhana çorbası serbestmi canım yaa
ev yapımı olan tüm çorbalar serbest,tabi tarhana da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ev yapımı olan tüm çorbalar serbest,tabi tarhana da![]()
arkadaşlar sabah menüm bugün ilk günüm sizce nasıl?
2 yumurta tereyağlı bir avuç ceviz 2 tane incir 3 tane hurma birazcıkta fındık ve bir bardak kahve kahvesiz duramıyorum![]()
muhen yok kaç gündür
leylakım
sporlarda yapılmış kilolarda verilmiş heralde![]()
iyiniyetlim bende alcaktim o caydan,hatta emeluludasin tavsiyesi uzerine kayisi cayi alcaktim liptonun..ama herikisinin de icinde simaneki warmisss korktummmm
bide gecmis sayfalari okurken dikkatimi cekmisti: acikmak yag yakiyo oldugumuzun belirtisiymis..kabizlik ise zayifliyor oldugumuzun..pek inanamamistim amaa![]()
canım menü gayet güzel hellim de yedim demiştin o da iyi..tecrübeli arkadaşlar mutlaka zeytin de yenmesi gerektiğini söylüyor..ayrıca kitapta da bol bol bahsediliyor zeytinden..çok faydalı tabi tuzsuz veya tuzu alınmış..bence seviyorsan domates ve salatalıkla daha da zenginleştirebilirsin kahvaltını...en önemli öğün kahvaltı çünkü..kahve şekersizse ve Türk kahvesiyse günde 1 fincandan bişey olmaz ama bence sen emzirdiğin için bırakmaya çalış canım..kafein o kadar da iyi bişi değil..keten tohumu da almanı tavsiye edebilirim..kitapta da geçiyor çok faydalı..hem sana hem bebişe yarasın yediklerin..
öğle yemeğim:
2 tane biber dolması (ev yemeği olmadığı için pirinçli)
yoğurt
salata
2 kapsül omaga 3 (500mgr)
şimdiye kadar da 1 lt su
neresi anacım ben beylerin şehrindeyimmmbende konyada yaşıyorum.etli ekmek serbest mi gerçekten![]()
seninki niresinden canımm:44::44:
benım esım de Konyalı
Ya kızlar giremiyorum topiğe uyuz oluyorum
ama karataym tam gaz
biz aynı günmü başladık almira42 hadi inşallah kısa zamanda ulaşırız hedeflerimize yahuu lahmacun serbestmiş allahım işte buuu türk usulü beslenme ohh bee![]()
Babanizi kaybetmeniz cok uzucu. Basiniz sag olun.
günaydın hanımlar
bezgin_bekir arkadaşım babanı kaybetmişsin başın sagolsun canım mekanı cennet olsubn babacıgının ..
canım hoşgeldin ve başın sağolsun.Allah sabır versin...
çok sağ olun.
teşekkür ediyorum, amin inşallah.
amin canım, allah hepinizden razı olsun.
Canım başınız sapolsun. Allahım mekanını cennet etsin inş.
çok sağ olun.
Teşekkür ediyorum, amin inşallah.
Amin canım, allah hepinizden razı olsun.