Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah menüm(09.25bitti)
:56:10 zeytin
:56:1 dometes
:56:1 salatalık
:56:1 cay bardagı ceviz
:56:1 kase yogurt (ev yapımı,keten tohumlu)
:56:1,5 köy yumurtası
:56:4 erik,8 adet cagla badem
:7:omega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 412817

ögle yemegim(14:40bitti)
:56:bulgurlu yaprak sarması
:56:1 kase yogurt
:56:1 kase salata(marul,domates,salatalık)arkadasım bana özel yapmıs sarmaları bulgurlu:46::46: diger arkadaslardan ilk defa bulgurlu yiyen var bi alısmıs insanlar pirince :19::19:
:7:2 bardak siyah cay sekersiz

Eki Görüntüle 412819

aksam yemegim(19.30 bitti)
:56:az kabak haslama(ev yapımı yogurtla)
:56:1 kase keten tohumlu,yogurtlu,semiz salatası

Eki Görüntüle 412820

yarın kardesim geliyor cok mutluyum ve ayrıca yarın benim dogum günüm kızlar 30 yasıma giriyorum:33::33:
nice senelere canım,rabbim uzun,sağlıklı ve huzur dolu nice seneler yaşatsın size..:16:

Kızlar kaçamak yaptım, şu anda pişman değilim.Umarım pzt de pişman olmam:1:
22.00'da (babam anca eve geliyor) bir dilim çikolatalı pasta yedim:17: Doğum günümdü yedim, insan doğum gününde de yemeli di mi:34: ayrıca bugün Karataya başlayalı 1 ay oldu:kkk: Her ay bir ödül yapabilmeli insan, ne dersiniz?
kaçamaga bahanen var :19:
bune yahu dogan dogana :27::27::27:
iyiki dogdun canım benımde babamın dogum günüsü idi malesf ben de yidim :37::37::37::47::47::47:

seninde var:19:

ben pis bagazlıktan 3 dilim baklava yedim hemde akşam yemeginden sonra :27:içerde 2 kutu daha var bugün arkadaşlar getirdi..yarın yemiyecegimin garantisi yoook yaniyoook :50::50:

güleryüzcüm ve asyaateş nice saglıklı mutlu karataylı yıllar dilerim iyiki dogmuşsunuz iyiki burdasınız :16:

sabah menüm(09.25bitti)
:56:10 zeytin
:56:1 dometes
:56:1 salatalık
:56:1 cay bardagı ceviz
:56:1 kase yogurt (ev yapımı,keten tohumlu)
:56:1,5 köy yumurtası
:56:4 erik,8 adet cagla badem
:7:omega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 412817

ögle yemegim(14:40bitti)
:56:bulgurlu yaprak sarması
:56:1 kase yogurt
:56:1 kase salata(marul,domates,salatalık)arkadasım bana özel yapmıs sarmaları bulgurlu:46::46: diger arkadaslardan ilk defa bulgurlu yiyen var bi alısmıs insanlar pirince :19::19:
:7:2 bardak siyah cay sekersiz

Eki Görüntüle 412819

aksam yemegim(19.30 bitti)
:56:az kabak haslama(ev yapımı yogurtla)
:56:1 kase keten tohumlu,yogurtlu,semiz salatası

Eki Görüntüle 412820

yarın kardesim geliyor cok mutluyum ve ayrıca yarın benim dogum günüm kızlar 30 yasıma giriyorum:33::33:
nice nice yıllara canuuummmm:9::16::16:
nabıyonuz beyaa beni sorarsanız aynı beyaa :9:

bi haftadır kaçamaklardayım bugün regl oldum sonunda güya sabah kaçamak yapmıcam diye kendime söz vermiştim pöff :14::14:

asyam aynı şeyi düşünüyorum yememem gerektigini bile bile yiyorum öff aynen bıktım bu kilolardan ayagım iyiyken kaçamak yapacagım zaman kendimi dışarı atıp ya parka ya yürüyüşe gidiyordum şimdi onuda yapamıyorum :14: hadi dövün beni dövün dvün :41: :41:
kendin istedin beyaa:4::22::22::4:
22.00'da (babam anca eve geliyor) bir dilim çikolatalı pasta yedim:17: Doğum günümdü yedim, insan doğum gününde de yemeli di mi:34: ayrıca bugün Karataya başlayalı 1 ay oldu:kkk: Her ay bir ödül yapabilmeli insan, ne dersiniz?
sana da mutlu ve sağlıklı yıllar canım:16::16:
iyiki dogdun tatlım benım de 30 a az kaldı yaklasık 6 sene var:33::33::51:
çok kötüsün yaaa..biz napalım ölelim mi:50::50:yaş 37:26::26:

ben pis bagazlıktan 3 dilim baklava yedim hemde akşam yemeginden sonra :27:içerde 2 kutu daha var bugün arkadaşlar getirdi..yarın yemiyecegimin garantisi yoook yaniyoook :50::50:

güleryüzcüm ve asyaateş nice saglıklı mutlu karataylı yıllar dilerim iyiki dogmuşsunuz iyiki burdasınız :16:

sakın yime ..sakın sakın:20::20:

günaydın kızlarrr..diyceeniz ki ne bu sersum karga kahvaltısını etmeden nööörüyon burda:1::1:
bugün büyük gün..tayinlerimiz açıklanıyo:50::50:kociş nöbette beni de tabii uyku tutmadı ondan haber bekliyom..
Allahım ailemiz hakkında hayırlısını versin inşallah...offf..stress..
amanın gök gürlüyo..bereket geliyo:1::1::18::18::24::24::24:

kızlar çok moralim bozuldu.eşimin tayini Hakkari'ye çıktı:14::14:
kafam çok karışık..ben nolucam kızım noolucak...offff
izmirden sonra ne çekilir ama:50::50:
yine de hayırlısı..ben yalnız olsam hiç düşünmem eşimle giderim..ama kızım 12 yaşında orada okuması mümkün diill:(((

yine de hayırlısı..ben yalnız olsam hiç düşünmem eşimle giderim..ama kızım 12 yaşında orada okuması mümkün diill:(((

sersum Allah hakkinizda hayirlisini versin, bakarsin daha cok seversin, sizin gibi dogu hizmeti insanlarla bir arada olirsun, hem kucuk yerlerde insani iliskiler daha candan oluyor, ben de dogu hizmetinde daha once haritada yerini bilmedigim yere gitmistim ama cok guzel arkadasliklar kurmustum, gonlunu ferah tut

sersum Allah hakkinizda hayirlisini versin, bakarsin daha cok seversin, sizin gibi dogu hizmeti insanlarla bir arada olirsun, hem kucuk yerlerde insani iliskiler daha candan oluyor, ben de dogu hizmetinde daha once haritada yerini bilmedigim yere gitmistim ama cok guzel arkadasliklar kurmustum, gonlunu ferah tut

sağol canım..haber daha çok yeni onun şokunu yaşıyoruz..zaten hep hayırlısı dedim..demek hayırlısı buymuş...daha araştıracağız ..oradaki arkadaşları falan ..bakalım..sanırım özel okul ve fen lisesi varmış..belki giderim ben de eşimi yanlız göndermek gelmiyor hiç içimden:50::50:iyi düşün iyi olsun benim politikam..

günaydın kızlar..
sabah menüm

salçalı ve tulum peynirli omlet
5 ceviz
2 omega3
8 zeytin
peynir
şekersiz çay

sağol canım..haber daha çok yeni onun şokunu yaşıyoruz..zaten hep hayırlısı dedim..demek hayırlısı buymuş...daha araştıracağız ..oradaki arkadaşları falan ..bakalım..sanırım özel okul ve fen lisesi varmış..belki giderim ben de eşimi yanlız göndermek gelmiyor hiç içimden:50::50:iyi düşün iyi olsun benim politikam..

Dün tüm gün dışarıdaydım. Akşam da yemeğe misafir geldi. Giremedim nete. Geçmişin tamamını okuyamadım ama yakaladığım kadarına cvp vereyim.

Sersum, umarım sizin için hangisi iyi ve hayırlı ise, o yolu seçersin. Ben herşeyin iyi olacağına inanıyorum.

Güleryüz ve Asyaateş, Allah, sevdiklerinizle, mutlu, sağlıklı, nice yıllar versin. Yeni yaşlarınız gönlünüzce olsun.

Bu arada, karnıyarık tariflerini okudum. Cevap veren herkese teşekkür ediyorum. İlk fırsatta deneyeceğim.

Ben cumaları tartılıyorum. Yani bugün benim büyük günüm. 84,6 olmuşum. Gözümü 83'e diktim. Geçen hafta 7 gün yürüdüm ama kaçamak çoktu. Bu hafta kaçamak yok ama yürüyüş 4 gün. İki şeyi bi araya getiremedim yahu! Getirsem, kim tutar beni.

10 kilo verirsem kendime iyi bir çanta alıcam kızlar. O yüzden çizelgeye çanta koydum:)

Herkes için güzel bir gün olsun...

Sabah menüm
uyanınca açık havada 30 dk yürüuüş
1 orta boy muz
yarım domates
1 salatalık
1 bardak yarım yağlı süt
kaşar peyniri
bol su

bu arada doğum günü olan arkadaşlarımızın doğum günlerini kutluyorum sevdikleriyle nice mutlu yıllara

Son düzenleme:
Dün tüm gün dışarıdaydım. Akşam da yemeğe misafir geldi. Giremedim nete. Geçmişin tamamını okuyamadım ama yakaladığım kadarına cvp vereyim.

Sersum, umarım sizin için hangisi iyi ve hayırlı ise, o yolu seçersin. Ben herşeyin iyi olacağına inanıyorum.

.

çok saol canım..

Günaydın kızlar:)))))
Bu sabah kalkınca 08.00'da 4 yaprak kayısı yedim kabızlık için, sonra da leslie 2 mil yaptım:16: Dünkü kaçamağı hafifletir diye düşündüm:17:

Günaydın kızlar:)))))
Bu sabah kalkınca 08.00'da 4 yaprak kayısı yedim kabızlık için, sonra da leslie 2 mil yaptım:16: Dünkü kaçamağı hafifletir diye düşündüm:17:

asyaatşecim seninde doğum günün kutlu olsun bu ay ne çok kişinin doğum günü varmış 26 mayıstada benim doğum günüm var:1:

Hemen yürüyüşe ya da leslie yapmaya:22: Canım kaçamaklar tabii ki olacak önemli olan kaçamakları abartmamak bence:16:

nice nice yıllara canuuummmm:9::16::16:

kendin istedin beyaa:4::22::22::4:

sana da mutlu ve sağlıklı yıllar canım:16::16:

çok kötüsün yaaa..biz napalım ölelim mi:50::50:yaş 37:26::26:

sakın yime ..sakın sakın:20::20:

Teşekkür ederim canım:16:

Her şeyin hayırlısı olsun. Benim Hakkarili bir arkadaşım vardı, orada da güzel okullar var diyordu. Eğitimleri de gayet iyiymiş canım:16:

Günaydın hanımlar,

yarın kardesim geliyor cok mutluyum ve ayrıca yarın benim dogum günüm kızlar 30 yasıma giriyorum:33::33:[/B][/COLOR]

Doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle birlikte nice senelere:71:

Canım senin de doğum günün kutlu olsun. :71:

Destinaam sen en iyisi o kutuları birisine ver, yoksa devamı gelir gibime geliyor. Şimdi yürüyemiyorsun da aman ha yediklerine dikkat et, emekler boşa gitmesin. Hocanın dediklerini de unutma.:20::50:

Sizin için en hayırlısı olsun canım. :16:

slm herkese
bu sabah kahvaltıdan önce tartıldım 78,600düm 77,600 olmuşum bir kilo gitmiş üstelik bugün reglimin 1.günü kilo verdiğim için moralim iyi çok şükür klasik karatay kahvaltımıda yaptım şimdi işteyim geçmişe bakıcam biraz herkese iyi günler:34:

Back
X