Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gulcum aynı nakarattan bız sıkıldık sende tık yok
ıyınıyetlım hemen vereyım bebısım 1 yasmaya 1 cay bardagı ılık su 1 cay bardagı ılık sut 1 paket yumusak margarın(ben bunun yerıne bır 1 su bardgı zyag koyuyorum)2 kasık seker,1yumurta, 1 kasık tuz,un yogur 1 saat sıonra pısır sonrada 1 tane ye benden ızın cıktı sana
esascım sana soz verdıgım uzere dun aksam 9 dan 10 a kadar 1 saatte 6km yurudum bebısım
Öğle yemeğim
güveçte patatesli kuşbaşılı yemek (2 büyük küp patates, az et)
2 kaşık kadar patates püresi
yeşil reyhanlı(saksımdan)yeşil salata
3 kaşık kadar yoğurt
Türk kahvem
Afiyet olsun çıtırlaraaa![]()
meraba kızlar bende aranıza yeni katıldım :) yaklaşık 3 hafta önce bende karatay diyetine başladım ama bir süre sonra sabahları ceviz ve yumurta olayı çekilmez hale geliyo bilmiyorum aranızda benim gibi sıkılan var mıdır=)) hem sıcaklar geldi benim alerji yapıyo yumurta yani 2 gün yiyosam 3 gün yiyemiyorum kahvaltıda muz fikride pek açmıyo biber falan közlüyorum onun yerine. herneyse işte 60.7 yle başladığım diyete şuan 58.1 le devam ediyorum aslında bu hafta baya bozdum p.tesi,perşembe bide dün baya bi bozdum diyeti makarnalar browniler derken ama çok canım çektiii pişman değilimmm=))) bu yediklerimin acısı soradan gelir mi sizce kilo alımı olarak =)) bide sporda yapıyorum basenlerimde 4 cm incelme oldu bacaklardanda 2 şer cm . kızlar aslında önceki sayfaları okucaktım ama gözüm korktu 1440 ları gözrünce neyse hepimize başarılarr diyorumm çok konuştum :)
selamlar kızlar.bugün işim çoktu ancak gelebildim.yaprak bastım kış içinyaz gelmeden kış hazırlığı yapıyoruz yaaaa
1 saat yürüdüm dışarda bu arada![]()
merhaba arkadaşlar.bende aranızda yeniyim ve karatay diyetine yaklaşık 2 aydır devam edenlerdenim.8 kilo verdim şimdiye kadar ve 68 oldum.daha verilecek 8 kilo var.hepimize başarılar...
Gunaydin kizlar
sabah klasik karatay kahvaltimi yaptim ve simdide limonlu cay icecem..
bugun okul var bana,sinav gorewlisiyim..
iyiniyetlim ne guzel yurumussun kiz,alkiiiisss
ASYA cim seni ruyamda gordum canim..49 dan 47 ye dusmustun...hayir olsun insallah..opuyorym:))
hoşgeldin aramıza canım inş. hedefine ulaşırsın..
kız erken değilmi daha yaprak basmak için...:44:
Kızlar yarın giremeyebilirim o yüzden şimdiden yazayım hepinizin anneler günü kutlu olsun.anne olmayanlarada inşallah Allah tez zamanda bi bebek nasip etsin.öpüyorum hepinizi hafta sonunuz güzel ve kaçamaksız geçsin...![]()
sende hoşgeldin aramıza kolay gelsin...