Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle papadiyam
kaynanayı ne yapmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe
altına odun atmalı
![]()
bana herseyı de seksenlerı ızlemıyorum deme(butık alı)
![]()
biz pampişimle hep izliyoz di mi datlumm..tavsiye edriz
![]()
tey tey tey
kesinlikle papadiyam
kaynanayı ne yapmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe
altına odun atmalı
![]()
heyt beeeben hiç dizi izlemiyom tv de ...netten bi iki yabancı dizim var o kaa game of thronesve greys anatomy
Hiç izlemedim:26:
evet yarın kulaklarımız epey çınlıycak
sayfalar uçuyo yarın kızlar okumaya calısırken baya bır kulagımızı cınlatacak![]()
benimkiler seksenler,umutsuz ev kadınları,yalan dünya,behsat Ç,..ben hiç dizi izlemiyom tv de ...netten bi iki yabancı dizim var o kaa game of thronesve greys anatomy
hem de yaşpasta nettin canım..:26::26:mrb kizlar 2 gundur utancimdan yazamadim ben stresten yas pasta yer oldum bu havtada tasinamadik ev toplu 2 cocukla halimi bir dusunun
Hiç izlemedim:26:
haydi hep beraber![]()
mrb kizlar 2 gundur utancimdan yazamadim ben stresten yas pasta yer oldum bu havtada tasinamadik ev toplu 2 cocukla halimi bir dusunun
kısslar ben kaçıyom maaleseff..sabaha görüşürüz..yarın evden 9.30 da çıkcam..erken gelirim yanii..
bol leptinler olsun hepimize..öpüldünüsss
![]()
iyi geceler canım,ben de çıkıyorum koçiş kıskanmaya başladı
herkese iyi geceler bol leptinler,sabah görüşmek üzere![]()
kısslar ben kaçıyom maaleseff..sabaha görüşürüz..yarın evden 9.30 da çıkcam..erken gelirim yanii..
![]()
aynı sebep canım benim ki de bakıp bakıp duruyo![]()
![]()
iyi geceler canım,ben de çıkıyorum koçiş kıskanmaya başladı
herkese iyi geceler bol leptinler,sabah görüşmek üzere![]()
iyi geceler ben de gidiyim çamaşırları asayım yarın görüşürük hepinizi öptüm![]()