Günaydın canlarım,
Hsonu gelince pek giremiyorum topiğe, aklım sizde kalıyor ama arasıra gelip okuyuveriyorum. Dün akşam dışardaydık. Birazdan da anneme gidicem inş. Oğlumun okuldan çıkmasını bekliyorum. Etüde gitti bugün. Gece dönerim artık.
Sabah yarım simit yedim zati

Onun dışında vukuat yok. Annemde de coşmazsam iyidir.
Yarın da eskiden çalıştığım şirketten arkadaşlarımla kahvaltıya gidicem. Artık çoğu orda çalışmıyor ve ben bazılarını belki 7-8 yıldır görmedim. Heyecanlıyım. Kahvaltı olduğu için pek bir kaçamağım olmaz diye umuyorum.
Çok güzel kilolar verilmiş. Veren, vermeyen, burada olmaya devam eden herkesi tebrik ediyorum.
Sersum ben 79 u gördüm bu hafta tekrar

(
Verdiğin kilolar yabancıya gitmiyor, aklın kalmasın yani

Birdy tahil sonuçların iyi çıkmış, çok sevindim. Darısı diğer tahillere...
Melexin, gülüyoruz falan ama artık iyice tehlikeli olmaya başladı başına gelenler. Dikkatli ol lütfen.
Ramaska avatarını çok beğendim. Kızına söyle çok zevkliymiş
Bu arada melexin in kızından bahsettiğini okudu benim kız. "Anne sen de benden bahsediyor musun arkadaşlarına?" dedi. Evet dedim. Ne anlattın dedi. Komşuları karıştırıp beni rezil ettiğini dedim. Küstü bana. O yüzden anlatıyorum: Benim kızım, çok akıllı, çok güzel, okulunda da başarılı bir kız. Okulunda ilk 10 içinde oluyor. (Tüm bu yazdıklarımı da şu anda okuyor)
Hepinize güzel bir gün diliyorum. Allaha emanet olun.