Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

acı son 2.öğün

1 kase mercimek çorba
1 tabak pırasa
1 tabak kıymalı türlü
yoğurt
1 paket 200 gr leblebi
kavrulmuş fıstık
1 avuç çekirdekli kuru üzüm,1 kuru incir.tatlı krizlerim tuttu yine.pişmanmıyım hayır.fazla yedim tıkadı o bir gerçek ancak suni şekerlilere kurabiyelere saldırmadıgım için mutluyum.1 tepsi kek yapıp yemedim şükür

spor:2 saat vitrin bakmaca:9::9:( sersum:16: gibi konuşmaca)

GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL İNCE İNCE,SARDIM PEYNİRİ YEDİM:27:
bu hafta listeyi ben hazırlayacagım daha dikkatli olmam lazım,listeyi hazırlayan olarak listenin yüz karası olmak istemem:1:

EN ÇOK KIYMALIYI BEĞENDİN GALİBA:9:

afiyet olsun canım,yaramasın.
evet reyhanım yaa peynir ve zeytin sarıyorum bende:27::27: ama cumaya kadar yemiycem artık:34::34:
kıymalısı daha güzeldi efet efet:52::52:

acı son 2.öğün

1 kase mercimek çorba
1 tabak pırasa
1 tabak kıymalı türlü
yoğurt
1 paket 200 gr leblebi
kavrulmuş fıstık
1 avuç çekirdekli kuru üzüm,1 kuru incir.tatlı krizlerim tuttu yine.pişmanmıyım hayır.fazla yedim tıkadı o bir gerçek ancak suni şekerlilere kurabiyelere saldırmadıgım için mutluyum.1 tepsi kek yapıp yemedim şükür

spor:2 saat vitrin bakmaca:9::9:( sersum:16: gibi konuşmaca)
iyi yapmışsın canım:34:..çekirdekli kuru üzüm çok faidelidir zaten:46::46::nazar::nazar::nazar:

:16::16::16::29::29:

Kimsecikler yok , hemen menümü yazıp kaçıyorum :
Sabah
* 1 haşlanmış yumurta
* 1 parça peynir
* 4 zeytin
* Bişey daha ama unuttum

Ara
Fıstık , 1 tane kuru incir

Öğle
* 1 tabak yoğurtlu kıymalı karnabahar
* 1 tane baget
* 3 tane kısırımsı çiğköftemsi (kısaca çiğkısır diyim ben ona)
* Yarım muz
* Yarım mandalina
* 1 kuru incir

Akşam
* Minicik parça somon
* 2 tane etli yaprak sarma (annem yollamış)
* Beşamelli brokoli
* 1 ısırık tatlı patates
* Bolca salata
* 5 tane kuru üzüm
* 1 tane kuru incir

Ve demin
4 adet Biskrem /hayatımda ilk defa yedim , güzelmiş)

Zpor : Temizlik harekatı

ben yatiyorum iyi geceler kizlar optum.....

melexin canim hadi iyi geceler simdiden.....

ha bu arada arabanin koltugu ne oldu.....hallettinmi???

birdy canim neredesin...israrla soruyorum....

sersum pogacalarim ne oldu?

bugun gercekten isler kesatti yakinda pasta borek dagiticam....

cogu zaman da ben gidiyorum siz geliyorsunuz ve kaynatiyorsunuz...kiskaniyorum...:27::27::27::27::27::27::27::27:

..bundan sonra sizi begenmiycem anacimmmmmmm:47::47::47::47::47::47::47:

Arabanın koltuğunu sormuşsun canım , sen sorunca aklıma geldi İnan.Unutmuştum ne güzel :9: Arka koltuk ya görmüyorum haliyle.Benim kızda farketmediğine göre büyütülecek bir durum yok :9:Yangın olayını üçlemiş oldum.Sanırım yangından yırttım:9:Bu ara yine su durumlarıyla uğraşıyorum.Arka balkondan bağladığım hortum arada bir biz yıkanırken yerinden çıkıyor ve ben varana kadar arka balkonu su basıyor.Ocağın 5'inde ev tadilata girecek.O güne kadar bakalım daha nelerle uğraşacağım.Sen bize küsme.Saatler uymuyor ne yapalım.Ama muhakkak biz geçmişi okuyoruz,yazıyoruz.Sende birşey kaçırmıyorsun.Kendine iyi bak.:54:

Sabah (10:00) 2 kk yumurta, 1 dilim hellim, badem, 4 s zeytin , çay
Akşam (18:30) 2 sarıkanat, salata, 1kk Fıstıklı helva

Merhaba kızlar ... Nasilsiniz??

2. Öğünüm :
Yumurtali çökelek
salata
biraz kabuklu fıstık
kahve

kızlar yarın tum gun okuldayim. Kısmet olursa yarın protein atağı yapmayı düşünüyorum kızlar ( ama bu sefer okudum öğrendim uygulayacağım ) bu arada adet de olmuşum :2:Bu beni zorlasada insallah başarmaya çalışacağım kızlar bu kez 3 kilo kadar vermek istiyorum 69 laneti bitmeli kızçeler artık :1:

Herkese iyi bir hafta diliyorum.Sayfamızda kilovermeyen kalmasın inşallah.Kimsecikler cıslı şeyler yemesin inşallah (Çarşamba arkadaşın gününe davetliyim :17:) enerji yüklemesiyle dolup , yerimizde durmayalım inşallah:122::64::124::62::8:

Son düzenleme:
Sabah (07:45)1,5 kayısı ile pişmiş arası yumurtalarım( ayarlayamadım bu sefer :9:), 10 badem :17:,1s1y zeytin,2 dilim hellim

kizlar gunaydin....
papadiya canim afiyet olsun. dileklerine katiliyorum.herkes icin iyi bir hafta olur ins....

melexin canim maalesef saat farkindan dolayi biraz geriden takip ediyorum bir gece once olanlari.... kusura bakma canim ya sanada koltugu hatirlattim....neyse gormedin duymadin orda degildin.....problem yok....

kizlar allahtan dun cok kaynatmamissiniz....

kizlar gunaydin....
papadiya canim afiyet olsun. dileklerine katiliyorum.herkes icin iyi bir hafta olur ins....

melexin canim maalesef saat farkindan dolayi biraz geriden takip ediyorum bir gece once olanlari.... kusura bakma canim ya sanada koltugu hatirlattim....neyse gormedin duymadin orda degildin.....problem yok....

kizlar allahtan dun cok kaynatmamissiniz....
Cana gelmedi ya :9:Kocam farketmezsin de gerisi önemli değil.O da kimbilir kaç sene sonra farkeder :9:Ancak benim arabayı yıkanmaya yada servise götürecekte (öyle birşey yapması mucize )Zaten arabayı o alsa da arka koltuğa oturmayacağı kesin.Ancak ancak servisten yada yıkama yerinden biri "abi arka koltuk yanmış haberin var mı ?" Diyecek.oooo ölme eşşeğim.O zamana sen sağ ben selamet durumu olur yani.Şimdilik yırttık.Zaten o da koltuğun yandığına değil de benim arabada sigara içtiğime kızacak.Boş geçiyorum hayat seni.Zaten sıkıldım.Kafamda bir sürü macera var zaten.amannnnnn dıdının dıdısı.
Bu aralar keyfim yok zaten.İşlerimden zor fırsat buluyorum buraya girmeye.Herkes farklı bir zamanda giriyor.Zannetme yani hepimiz aynı dk da buluşuyoruz.Okuyup okuyup cevap geçiyoruz.

Herkese iyi bir hafta diliyorum.Sayfamızda kilovermeyen kalmasın inşallah.Kimsecikler cıslı şeyler yemesin inşallah (Çarşamba arkadaşın gününe davetliyim :17:) enerji yüklemesiyle dolup , yerimizde durmayalım inşallah:122::64::124::62::8:

Sabah (07:45)1,5 kayısı ile pişmiş arası yumurtalarım( ayarlayamadım bu sefer :9:), 10 badem :17:,1s1y zeytin,2 dilim hellim

Kızlarrr günaydınlarrr iyi haftalarrrrr:54:

Cana gelmedi ya :9:Kocam farketmezsin de gerisi önemli değil.O da kimbilir kaç sene sonra farkeder :9:Ancak benim arabayı yıkanmaya yada servise götürecekte (öyle birşey yapması mucize )Zaten arabayı o alsa da arka koltuğa oturmayacağı kesin.Ancak ancak servisten yada yıkama yerinden biri "abi arka koltuk yanmış haberin var mı ?" Diyecek.oooo ölme eşşeğim.O zamana sen sağ ben selamet durumu olur yani.Şimdilik yırttık.Zaten o da koltuğun yandığına değil de benim arabada sigara içtiğime kızacak.Boş geçiyorum hayat seni.Zaten sıkıldım.Kafamda bir sürü macera var zaten.amannnnnn dıdının dıdısı.
Bu aralar keyfim yok zaten.İşlerimden zor fırsat buluyorum buraya girmeye.Herkes farklı bir zamanda giriyor.Zannetme yani hepimiz aynı dk da buluşuyoruz.Okuyup okuyup cevap geçiyoruz.

canim herkesin ayna anda girmedinin farkindayim espiri olsun diye yazdim...genelde pazar gunu herkesin esi cocuklari evde oldugundan cok fazla vakit ayiramiyorlar topige....buda normal....

canim hepimiz insaniz ve kadiniz her ne kadar ufak tefek seylere kafani takma desem de bunu bende yapamiyorum maalesef.....bende zaman zaman ufak tefek seylere takilip moralimi bozuyorum olan bana oluyor....
yapicagimiz bence tek sey: hayatimizdaki iyi noktalari gorup sukretmek....

BETERIN BETERI VAR HALINE SUKRET DOSTUM...

ESENGUL den BETERIN BETERI VAR sarkisini sana gonderiyorum....

herkese günaydıın,
kızlar her haftasonu olduğu gibi bu haftasonuda benim açımdan güzel karatay diyeti açısından felaketti. gerekenden fazla edim ama çokta aktiftim cumartesi hiç oturmadım camlar balkonlar bayağı temizlikteydim.pazartda kucağımda yaramaz tontişimle saatlerce gezdik.
ben bugün niyetliyim borçlar hanemden bi tane daha silinsin dedim.
sahurda yediklerim;
-1tabak bulgur piavıyla tavuk sote karışık
-2yumurta
-az beyaz peynir
-1koca kupa rezene
-1tatlı kaşığı polen

iftarda ne yesem kiiii:)))

Kendi kendime söz verdim bu hafta içi fazla cıss yok:20::20::20: ola ki yazarım biri beni pataklasın okey:9::9::9::9:

kahvaltımmm:56::56::56::56:
kalkar kalkmaz su + 2 hurma
4 haşlanmış yumurta, maydanoz ve patatesten yapılmış salatadan payıma düşen
çeçil ve kaşar peyniri accuk labne
5-6 zeytin
çay
kahvemi de içtim sizlere de afiyet olsun :7::7::7:

kizlar gunaydin....

Kızlarrr günaydınlarrr iyi haftalarrrrr:54:
Sana da :54:
canim herkesin ayna anda girmedinin farkindayim espiri olsun diye yazdim...genelde pazar gunu herkesin esi cocuklari evde oldugundan cok fazla vakit ayiramiyorlar topige....buda normal....

canim hepimiz insaniz ve kadiniz her ne kadar ufak tefek seylere kafani takma desem de bunu bende yapamiyorum maalesef.....bende zaman zaman ufak tefek seylere takilip moralimi bozuyorum olan bana oluyor....
yapicagimiz bence tek sey: hayatimizdaki iyi noktalari gorup sukretmek....

BETERIN BETERI VAR HALINE SUKRET DOSTUM...

ESENGUL den BETERIN BETERI VAR sarkisini sana gonderiyorum....

Vallahi bende öyle yapıyorum.Etrafımda ki herkes benim çok pozitif olduğumu söyler.Bu kadar çile çekipte , bu kadar çok şükreden nadir insanlardanım yani.Hayat bu başka türlü yaşadığını anlamıyorsun sanırım.Bir de ben burada belli başlı arada gülelim diye özet şeklinde geçiyorum hayatımı.Yoksa tamamını anlatsam , pehhhh Acıların kadını Bergen gibiyim yanee .Şarkını da tuttum :9:Teşekkürler:54:

Son düzenleme:
Back
X