Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kizlar yemegimi yaptim geldim ama 10 dakikaya cikicam.kizimi almaya gidicem...

birdy canim nasilsin....bak yakaladim seni....canim senin gibi sportmen hatuna gramlar dayanmaz merak etme...sen maydonaza devam canim kisa surede cevap alamazsin....bir sure devam bence

melexin canim bende ayni seyi dusunuyorum aksam pogacayi mayalasak sabah yapsak nasil olur acaba.benim esimde sicak seviyor....
Ben yaptım bakalım sonuç ne olacak :9:
Hallettim canımcım , hatta yarınki yemekleri bile pişirdim demin.Sana iyi geceler&tatlı rüyalar şekerim :54::54:

Heh , Kanaelcim şimdi şahane yapmışsın proteini , tebriks :46::46::46:

Henüz atalarımız bişey söylemedi ama yakında ben bi atasözü uydururum sana :37: Bu arada 5 Ocak'ta bavulunla seni bekliyorum , odan hazır.:52:

Ne çok şey görmüşün kız , başın dönmedi mi :52:

Bavulum hazır,sana kavuşacağım günü hasretle bekliyorum.Yalnız sen emin misin beni evine alacağına ? Evinizde yangın alarmı var mı ?:9:

Hallettim canımcım , hatta yarınki yemekleri bile pişirdim demin.Sana iyi geceler&tatlı rüyalar şekerim :54::54:

Heh , Kanaelcim şimdi şahane yapmışsın proteini , tebriks :46::46::46:

Henüz atalarımız bişey söylemedi ama yakında ben bi atasözü uydururum sana :37: Bu arada 5 Ocak'ta bavulunla seni bekliyorum , odan hazır.:52:

Ne çok şey görmüşün kız , başın dönmedi mi :52:

Yanlisim yok demi canim bu sefer .. :1:

Lokasyon tespiti yapıldı kızıııım... Şaşkının köşesi, boynerin karşısı. Bekleriz. Size indirimli.
Heee Şaşkının köşesi dedin beni mest ettin , satılır o pilav su gibi :52:
Ben oğlumu yatırmaya gidiyorum. Abiyle ablayı uyutmuş gelmiş... Muhtemelen beni de uyutacaktır:))

İyi geceler.
Eneeem , iyi geceler dicektim ama geri gelmişsin galiba :52:
Ben yaptım bakalım sonuç ne olacak :9:

Bavulum hazır,sana kavuşacağım günü hasretle bekliyorum.Yalnız sen emin misin beni evine alacağına ? Evinizde yangın alarmı var mı ?:9:
He var canım yangın alarmı , sen gel korkma hazırım ben :37:

Heee Şaşkının köşesi dedin beni mest ettin , satılır o pilav su gibi :52:

Eneeem , iyi geceler dicektim ama geri gelmişsin galiba :52:

He var canım yangın alarmı , sen gel korkma hazırım ben :37:
Gelcem bak ha.Sen yinede evi en pahalısından sigortalattır şöyle ki ne olur ne olmaz .Sigorta demişken aslında bende eve sigorta yaptırayım :)))
Güzeller ben kaçıyorum , öptüm hepinizi , iyi geceler :54:

Haydi bakam bende kaçayım.Önce çamaşır asayım.Bir dane pantolonu var kutup ayusunun 2 gündür ütületip ütületip giyiyor.Onu ütüleyeyim.:9:

günaydın canım,inşallah:16::16::16:

afiyet olsun canım:21::21:

afiyet olsun iyiniyetlim:16::16:ben seve seve pataklarım kısss:1::1:bu kadar kg vermişken benim gibi almanı istemem hiç:38::38:

günaydın birdycim:16::16:
sevmesen de o çer çöp işe yarıyo canım,iyi ödem söktürüyo.o yüzden içmeye başla hemen
:34::34:
sağol leylakııımmm patakla canım ellerin dert görmesin:1:
gunaydın bitanemm:16:

afıyet olsun :56:

vucut kendını yenılıyo bence bırdyım...maydanoza devam kıraz sapıda dogru tercıh:16:

gunaydın canım superım gercı ıstanbul yagmurlu soguk ve karanlık ama 6,5 da kalkmıs butun evı temızlemıs kahvaltısını yapmıs olmanın verdıgı manevı bır huzur var ıcımde:1::1:bırazdanda tarhana corbası kıymalı bulgurlu bıber dolması ve etlı nohuttan olusam menumu pısırcem e daha ne olsun:21::21::21:

ay ne guldum yaa..kız yanlıs anladıgın seyı bıle felaket aracı olan bırsey olarak yanlıs anlıyosun:9::9::9::9::9:
sağol papişimm:38:
bunu bende dusundum fakat hıc uygulamadım.gecenlerde bır yemek tarıflerı sıtesınde bu sekılde yapılabılecegını okumustum.mayalandıktan sonra kapaklı bır kapta ve buzdolabında saklayıp sabaha pısırebılırsın bu durumda..fakat denemedıgım ıcın kefıl oldugum bır durum deel canımcım:34:
kızlar hamuru yoğurduktan sonra 50 derecelik fırına atın 10-15 dakika sonra kabarmıştır:42: ben yapıyorum:9::9:
:16::16::16::16:

olur canımcım inşallah :16::16: yeter ki proteini doğru yap:1::1::1:

inşallah pampişimm..:16::16:

amiinnn..:16::16:

aynen katılıyorum ramaskacığımm..:16::16::29::29:

Allah kabul etsin canım..:16::16:

pataklarız kıss karşılıklı pataklaşırız noolcek:60::60::60::60:afiyet olsun bebeemm:38::38::16:

güneydınnn:16:

üzülme bebişimm:38:..verirsin sen o gramcıklarıı:16::16:

süper hatunsun vesselamm..:nazar::nazar::nazar::46::46::46::16::16:

hoşgeldin canım..:16::16:

ah keşkem ah keşkem:24::24:
patakla canımcım sen dönmemişsin bakiiim nerdesin kıss gitmediler mi kim geldi ki:26: oh sen atlattın bana da gelecekler stres oldum yaw bak şimdi:27:
kızlar bu akşam da kaçamak olursa dövün beni de son olsun :35::35::35:
ama açım ve evde başka da yiyecek bitek peynir zeytin var..off..salatayla geçiştirebilirim inşallah..:31::31:
:28::28::28: aklıma bişeygeldi mercimek salatasının içine yumurta mı haşlayıp doğrasam kendiminkine di mii:28::28::28:
ok bekliyorum sersumum hadiii:1::1:
pampişin poğaçalarından var:23:
yufkadan karnıyarık börek yaptım peynirli:23:
bisküvi den pudink ve muzlu yalancık pasta yaptım:23:
yeşil mercimek salatası:23:
bi de komşumun getirdiği aşure var:23:
yeter gari di mi:27::27:
daha ne olsun canımcım ellerine sağlık ben ne yapsam ki:26:
selam kızlar bugun de 45 dk yurudum :8::8:
:nazar::nazar::46::46: leylakım da yürümüştür ona da :nazar::nazar::46::46:
1.öğünn 07.00

2 yumurta
peynir çeşitleri tulum,beyaz peynir,civil p.
ceviz,lavaş

2.öğün 13.00

4 kuru patlıcan dolması
peynir,tandır:17: epeyce badem,
nar,hurma,1 çikolatalı gofret:18: bide semerim
:60::60::60:
Nerdesiniz leyyynnn... 2 gün gelmedim, kayboldunuz:(

Pazar günü, eski arkadaşlarımla kahvaltıya gittim, kahve içmeye de bize geldik. Jaddeye(!) gidelim dediler ama evde yayılmak gibi olmuyor anacım, bize gidelim dedim. Uzun zamandır görüşmemiştik ama muhabbet bi başladı zannedersin araya yıllar girmemiş. Çok iyi geldi bana...
Burdayım uleynnn yaw akşamdan beri sorun vardı nette gelemedim Oyam:26:
Senin mutfak sevdana bayılıyorum birdy. Biz seninle aynı evde yaşasak. Ben temizliği yaparım ama yemek yapmayayım.

Ben de yarınki yemeğimi sosa yatırdım. Portakallı tavuk yapıciiiim. Şaka gibi ama gerçek!

Evlendik evleneli ne zaman kocama akşam ne pişireyim desem, portakallı ördek der. En son, "portakalı nereye takacağımı bulamadım... Ördeğe mi, yiyene mi demiştim" Bir daha istemedi:)) Dün sanırım nazfiliz bir yemek sitesinden bahsetmişti. Orada buldum tarifi. Tavukları yatırdım portakallı sosa. Bakalım nasıl olacak...
:60::60::60:
Ben oğlumu yatırmaya gidiyorum. Abiyle ablayı uyutmuş gelmiş... Muhtemelen beni de uyutacaktır:))

İyi geceler.

İyi geceler datlum:38:

Öğleyin saat 13:00 :56::56::56::56:
2 köfte + az patates kızartması + yarım kase mercimek çorbası + yoğurt + salata
üzerine kahvem:7::7::7:

Akşam :56:
1 bardak sütlü kahve + 1 tatlı kaşığı süzme yoğurt

Eveettt tam gaz devam kızlar:21::21::21:

kizlar gunaydin .....
melexin canim pogacalar nasil oldu acaba ...afiyet olsun....
birdy canim hadi dun temizlik yapmissin yemek hazir bugun rahatsin bakalim...

Sabah: Peynirli omlet (2 yum ile), 6 zeytin,1 dilim peynir, koca bir avuç badem

Öğlen: 6 kaşık kısır

Akşam: 1 tabak mercimek çorba, 1 karnıyarık, çeyrek poğaça.

Papadiyam, tarif çok güzel. Herkes beğendi. Ben de çok beğendim.

Yürüyüş yok. Yürüyüş yapmaya halim yok ama haldır haldır geziyorum:))) Artık nasıl oluyorsa...:9::9::9:

Yarın da iskenderunludan aldığım fellak köfte tarifini deneyeceğim inş.
afıyet olsun canım begendıgıne sevındım

Tavuklu pilavı satacağınız yeri gözüne kestirebildin mi İğneoyam :52::52::52:
yer tesbıtı yapıldıda talep eden arkadas yok pıyasada :1:

Lokasyon tespiti yapıldı kızıııım... Şaşkının köşesi, boynerin karşısı. Bekleriz. Size indirimli.
ortaam benım:9:

papadiya nurudilara gunaydin erkencisiniz?
gunaydın canımcım erken kalkar yol alır:1::1:

eller yukari sen birdy misin......benim bildigim birdy suan uyuyor olmasi lazim eger bugun hastane isi yoksa.....

eger birdy sensen canim gunaydin....hayirdir sabah sabah........

kahveni :ssz: icip uyandinmi??? eminmisin......

resimli-gunaydin-mesajlari.jpg7c523ec77ecfbc6ce5eb7e2e4c773efd.jpg

Günaydınlarrrr :16::16::16:
Papişim nurudilara ve birdy günaydın afiyet olsun kızlar

kahvaltım:56::56::16::16:
size söz verdiğim için bugün tost yemedim.. Kızım kendine yaparken bana da yapmış. Ama ben oni yemeyince eşim götürdü:1::1:
Yazdan hazırladığım menemenliğime 2 yumurta kırdım bir de kaşar ekledim tereyağında pişirdim çok oldu yaw karnım yemekten patlayacaktı:9::9::9:
3-4 kırma zeytin
1 bardak süt
4 omega 3
badem
üzerine de kahvem tabisiii:7::7::7::7:

Dünkü yediklerim:
Sabah :1/3 demet maydonoz, 10 sap taze nane, peynir, 1 çay bardağı fıstık, 5 kayısı,
1 omega 3, 1 multivitamin

Öğle:
Yok

Akşam: 1/3 demet maydonoz, 10 sap taze nane, balık, az turşu,
günkurusu, fıstık, ayçekirdeği (miktarlarını sormayın çok aşırı abarttım )

Bir kupa tarçın çayı, 1 kupa form çay,
3 litre su

spor yok

gunaydııınn
10.12.12 kılom 75
dunkı menum soyle ılk gunden bıras kacırdım sanırım:(

1 öğün
2 dilim tb ekmek 2 dılım salam 2 dılım kasar alel acele ıs yerınde yedım

2.öğün
dana rosto
3 yk pılav

3.öğün
menemen
salatalık domates cay cay cay
bıder saat 9 bucuktu hurma kurusu 1 adet:( bunu bu saate bırakmamamılıydım ama :)

Back
X