Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah tartıda yine ++ları gördüm..vallahi yakında huni giyecem kafama:35::35::35::1::1:neyse bakalım,değişecek bu makus talihim biliyorum:9::9:
kahvaltım:56::56:
2 haşlanmış yumurta(üzerine yoğurt döküp yedim)
zeytin
peynir
1 mandalina
fıstık
omega 3
üzülme dattlumm...:38::48:

mesajın gibi yeni yıl sana sağlıklı bir bebiş versin inşallah:16::16:

Hoşbuldum Sersumcum.

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Farklı bir yol mu izliyorsunuz ?
Haftaya cuma yi merakla bekliyorum :kkk:
:16::16:
kızlar ben yogurt çorbasını çoook sevıyorum ama bu dıyette yarma yenebılıyor mu bılemedıgımden yapamıyorum çorbbayı. yogurt çorbasını ben yarmalı yaparım çokda güzel olur yenır mı?karatayda yarma?:56:
yarma çorbası serbest canım:16:
Leylakkkkk bende ilkkez tartıda + gördüm.:53:Üzüldüm kız.İnsan bir şok YaşIyOr.Kullandığım antibiyotik çok şeker yüklüydü,lokumları da götürdüm tabii:54:Dünde yarım paket cips.Bu hafta mandalina ve portakalda yemiştim.Ay kız ne çok bahanem varmış :9:Dur yazmışken wc sorunumuda yazayım.Belki birdy bir analiz yaparda beni 1. Yapar:52:
:60::60::60::60:
hayırlı cumalar arkadaşlar.
sayfaları hergün takip edemiyorum bu aralar.
1 haftadır tezhip kursuna gidiyorum.çok zevkli.akşamlarıda evde tekrar ediyorum.
biraz geç oldu ama birdy geçmiş olsun canım.iyi olmana sevindim.
nazfiliz,deden ve çocukların rahatsızmış geçmiş olsun canım.
iğneoyası rahatsızlığın nedir bilmiyorum ama,niye radyasyon tedavisi görüyorsun canım.Allah şifalar versin.
atladıklarım varsa kusura bakmayın nolur.
hepinizi öpüyorum
sersumcum bende oyumu kullandım canım
:34:
sağol canım..:29::16:
Kocadan korkan koca gibi olsun , sakin ol , bişeycik olmaz :34::34:

yok ya korkmam o benden korksun :ssz: bakarım keyfime nasıl olsa dönüp özür dileyecek :16::16::16:
:kkk::kkk: dileyecek tabii ki:kkk:
kızlar valla geçmişi okumaya çalıştım ama olmadı çoook uzun dişçiden geldim hava buz valla
1 dişim gitti dişçiye :43::43:
karatay için bütün malzemelerimi aldım inşallah yarın kesin ve kati suretle başlıyorum

sersum bence başka IP adresinden girensekde oy verebiliriz gibi geliyor akşam evdeki pc den deneyeyim iş olursa iş yerindeki bütün pc leri gezerim :1::27::27:

üçkağıda girme kıss :60::60::60::60:

sersum var ya kıssss:52::52::52:
beni komik bulmuyo heralde..:53::53::60::60::60::60:
13:11 oldu... Hala şişmanım.

:))))))))))
:60::60::60::60:hala yaşıyoz kısssss:9::9::9::9:
Canlar selam , bakıyorum dedikodumu yapmışınız arkamdan :37: Kızlar , bu sigara hapından mı yoksa içtiğim kilo kilo vitamin-minerallerden mi bilemiyorum ama acayip bi kalp çarpıntım var dünden beri.Bi de sigara hapının yan etkisi olarak müthiş bi uykusuzluk.40 yıllık ömrümde bir gece bile uykusuzluk çekmedim , yastığı görsem uyurum ama dün bütün gece tavanı seyrettim.Sabah saat 5.30 tu ben hala uyanıktım.Bir de 35 gündür olmadığım regl de oldu dün gece , 40 yılın Çarşambası...Tabi doğal olarak 10.30 gibi ve bi zombiden farksız uyandım.
Melexin naaptın bacım , beni mafettin...Ben şimdi nassı 1. yapıcam seni?
canım geçmiş olsun:5:..benim kardeşim de kullandığında çok uykusuz kalmıştı :53:
merhaba arkadaşalar ben üye olmadan takip ediyordum ama bugün üye olup sizle beraber bu yolda yürümeye karar verdim :)
kilo:65
boy:1.61
beden:alt38,40
üst beden:40;42
ben elma tipi kiloluyum.ve kilolar genellikle göbekte ve omuzlarda yoğunlaşıyor.
ben bir haftadır şeker ve şekerli gıdalar yemiyorum.ekmekte yemiyorum.ve akşam 17:00 gibide yemek yemeyi kesiyorum.
ama ben tuzu kesmedim.kesmelimiyim?birde bir haftadır dikkat etmeme rağmen pek bişi farketmedi.normal midir?
not:sizin içten yazışmalarınız beni motive etti.umarım heres istediği kilolara iner :))
hoşgeldin aramıza:16:

Kızlar selam ,
Şuana kadar gelen bildirimlerle listeyi yapıyorum.Fbmy8785 iki haftalık bildirim yaptığını farzederek seni de dahil ediyorum canım.Kızlar , yazdığım sebeplerden ötürü kafam oldu bi dünya , yanlışım varsa affola ....

1. Nurudilara %2,57
2. Fbmy8785 % 1,36
3. Elifezgi %0,15
4. Sersum-Eddoras %0

+1. Melexin %0,95 (üzgünüm bebişim , şike kaldıracak gibi değil)

Kujum ve Sivasıngülü kilo bildirimi yapmışsınız ama listede isminiz yok o yüzden sizi dahil edemedim.
Ben regl oldum , gene yokum listede bu hafta.

Kilo veren-veremeyen herkesi çabalarından ötürü çok çok tebrik ediyorum.Moraller bozulmasın , kilo vermeyen kalmasın...
Unuttuğum isimler varsa lütfen bildirin , bildirimini daha sonra yapacaklar lütfen kendilerini eklesin.
Herkese sevgiler...
:52::52::52:yaşasın yaşasın 1. Olmuşum ya kız.Ha son ha baş.Farketmez bacım.Sen sözünü tuttun sayılır :9: Ellerine sağlık.Listemiz 6 kişiden mi oluşuyor ???:53:Neyse kızlar tüm kiloveren veremeyen hatta benim gibi birşey yemediği halde :9: kilo alan tüm Karataycıları kutluyorum.2013 yazına kadar dergilere poz verecek kadar hatta Pirelli takvimine girecek kadar güzel bir vücut diliyorum hepinize :16:
Melexin cim iyi dileklerin için teşekkür ederim canım.

Burayı bırakmıcam birlikte kilo vermek ve motive olmak en iyisi...

Bu arada ben şu zayıflatma bantları var ya ondan aldım 100 tl verip bin pişman oldum, ne yalan söyleyeyim. Bir işe de yaramadı hayal kırıklığına uğradım. Diyet listesi veriyorlar ama ödem atmaktan başka bır şeye yaramadı onu da form çayıyla attım.
Karatayda çok mutluyum ve güne çok huzurlu başladım onda öyle değildi ne yazık kı.

İnşallah bir on kilo fazlalığım var gider hepsi diye umuyorum.

Verirsin canım.Hiçççççç üzülme.Yaza kadar çıtır olursun,hemde hiç zorlanmadan:54:

Son düzenleme:
dün canan hocayı habertürkde gördüm canımcım..
tuzun 1 mg ı 1 molekül su tutar; ekmek vb 1mg 190 molekül su tutar dedi ekmekten kaçacağız yani :12::12:

bugün pirinç pilavı yapıldı ben yimedim bu arada:34:

hadi ya:53::53:bunu hiç duymamıştım iyiniyetlim...allahtan ekmek çekmiyo canım:34::34:

:52::52::52:yaşasın yaşasın 1. Olmuşum ya kız.Ha son ha baş.Farketmez bacım.Sen sözünü tuttun sayılır :9: Ellerine sağlık.Listemiz 6 kişiden mi oluşuyor ???:53:Neyse kızlar tüm kiloveren veremeyen hatta benim gibi birşey yemediği halde :9: kilo alan tüm Karataycıları kutluyorum.2013 yazına kadar dergilere poz verecek kadar hatta Pirelli takvimine girecek kadar güzel bir vücut diliyorum hepinize :16:

pirelli takvimi heee:60::60::60::60:

aynen ben ficanscım:1::1:ilk zamanlar o kadar iradeliydim ki,en sevdiğim şeylerin tadına dahi bakmazdım..kg verdikten sonra saldım kendimi..bu hafta 0 kaçamak olacak diyorum,ama illaki dayanamıyorum bişeye..bu sefer azimliyim ama.bugün çok şeye hayır diyebildim:32::32:

Ben de ilk başladığımda 2 ay boyunca yememem gereken bişeyin tadına bakınca yutmayıp, oruç gibi tükürüyordum desem inanır mısınız?

Benim niyetim, kısmet olursa, yeni yılla birlikte tekrar başlamak Karatayıma. Yani iyot mevzuu sonrası, arada 1 hafta kadar izin vericem kendime. Yemeyi planladığım şeyler var. Sonra da kilo ve menü bildirimlerime başlarım. 2 hafta bildirim yapıp listeye girerim tekrar. Zaten 18 ocakta ben yapıcam listeyi. O gün listede ilk günüm olacak ve 1. olmaya niyetim var, ona göre... Ayağınızı denk alın:)

Canım sen de çok iyi gidiyorsun sıralamada, linki daha sık hatırlatalım:34:

Afiyet olsun canım evet tam kış çorbası hem de karataylık, ben Ankara da doğdum ama esas memleket Kayseri , ailemden gelen bir alışkanlık da bu çorbanın yanında biz pekmez yeriz çok yakışır ama Karataya başladığımdan beri hiç öyle yemedim,bu hafta tartılmadım canım, tartılsam moral bozulacak , bana iş çıkacak , kaçamak yapmıycam, Pazartesi tartılayım ben canım hafta sonu herkes evde gene kaçak olacak

Ficans, ben de aslen Kayseriliyim ama hiç bilmiyordum pekmezle yendiğini.

Kahvaltı
Kıymalı yumurta
1 parça peynir
3 ceviz
Form çayı

Ara
Şekersiz Türk kahvesi

Öğlen
1 kase domates çorbası

Akşam
Sebzeli tavuk sote
Ayran
Yoğurt

Vee sütlü nescafe yasak ama canım istedi napiyim ;))

Afiyet olsun canım menün çok güzel , nescafe yerine sütlü Türk kahvesi de olabilir canım bu arada şekersiz içtin değil mi:34:

kızlar akşam tam size kavuşmuşum internet gitti bi saat önce aradık arıza halledildi ...

neyse kızlar hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun demişsiniz dedem iyiye gidiyormuş yoğun bakımda olduğu için göremedim tabiii...çocuklarda daha iyiii....

birdy cim sana sigara olayında başarılar dilerim ...sana da geçmiş olsun ....benim analamak istediğim bişi var sen adet olduktan sonra uzun süren bi akıntıdan şikayetçiydin doktora gittin ve sonuç gizli şeker çıktı demi.... gizli şeker öle bi etki mi yapıyomuş (yada hiç alakası yok ta öle anlamsız bi akıntı mı olmuş )

iğneoyacım çocuklarından ayrı kalıcakmışsın Allah kavuştursun ..

sersumcuğum eee nasıl gidiyo oylama

ben bugün bildirim yapicektim ama net yoktu ...yeme düzenim yok dediydim dün bayyaaa bi pasta yiyince kilo da bi artış oldu haliyle geçen hafta 69.4 bugün 70.7 evde pasta yapmamalıyım

Topikçek yeni ve kaçamaksız bir başlangıç yapalım canım inşallah

tuzun 1 mg ı 1 molekül su tutar; ekmek vb 1mg 190 molekül su tutar dedi ekmekten kaçacağız yani :12::12:

Yemediğin için :nazar::46::46::46:

ha bu arada kiyametin kopmamasini kutluyorum.biraz once eczaneye gittim.gelirkende sekerlemeci dukkanina ugradim....kizimin sekerlemesi ve kurabiyeyle kutluyorum yaninda da cay...:47::47::47::47::47:..anliycaniz yaramazlik yapiyorum....
yap bebişim hakkındır senin:38::16:
Iyi günler arkadaslar,söyle bir gecmise baktim,kilo verenleri tebrik ediyorum.Benim gibi yerinde sayan ve veremeyenlere,SAGLIK OLSUN:),haftaa insallah bizlerde veririz,diyorum. Hassta olanlara ve hastasi olanlara acil sifalar insallah.Benimde vücudumda bir KIRGINLIK var,genzimde hafif yanma,basimda bir agirlik ama bakalim üsteleyecek mi?
SERSUM bu arada ben de oyumu kullandim,tekrar yazmis olayim :))
geçmiş olsun:5:
teşekkür ederim canım..:16:

merhaba arkadaşlar bende karatay diyeti kitabını aldım şu an okuyorum we siz saygıdeğer diyet uygulayan arkadaşlarıma bazı sorularım olcak izninizle:
1. bu kitabı okurken diyete başlamalımıyım yoksa kitabı bitirip öylemi diyete başlayayaım???
2.diyeti inceledim herşey iyi hoş güzel ama haftanın 5 günü balık war akşam yemeklerinde 2 günüde kırmızı et;yani ben tavukla değiştirmek istesem mesela değiştirebilirmiyim yoksa harfi harfine uymak zorundamıyım listeye ??çünkü eşimle birlikte yapıcaz diyeti we o pek balık sewmez hani bir ikiye bişey demezde haftanın 5 günüde yemez.:38:
3.canan hanım şu ana kadar okuduğum 70 80 sayfalık bölümde suyun öneminden pek bahsetmmemiş..sizler nasıl içiyorsunuz günde 2 litreyi buluyormu??
4.çok tşk ederim =):38::38:
hee son bişey:74.6 ile başlıyorum sizler başladıktan sonra hemen kilo wermeye başladınız mı ne sıklıkla tartıldınız ve hiç duraklama döneminiz oldumu???
hoşgeldin:16:
Saygıdeğer arkadaşlar falan demişsin. Böyle bir girizgaha cevap vermeden olmaz:)

Öncelikle hoşgeldin.

1.Bence kitabı okurken başlayabilirsin. Temel kuralları anlamışsındır. Ben de sersum'dan çalıntı şeklinde aşağıya özetleyeceğim.
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız.

2. Onlar örnek menü. Ben evde ne pişiriyorsam onu yiyorum. Dolmaları bulgurlu yapıyorum. Ev ahalisi pilav vs yerken yemeğin yanında, ben yemiyorum. Onun dışında şu gün şunu yiycen diye bişey yok aslında.

3. Sudan bahsediyor aslında. 2,5-3 litre içiyoruz günde.

4. Teşekkürüne teşekkür ediyorum:))

5. Kendi adıma cevap vereyim, ilk 2,5 ayda 10 kilo verdim.
:60::60::60::60: demek giriş etkili oluyo:27:..çal bebişim ben de kaydettim onu yapıştırıyom:60::60::60::60:
Kızlar selam ,
Şuana kadar gelen bildirimlerle listeyi yapıyorum.Fbmy8785 iki haftalık bildirim yaptığını farzederek seni de dahil ediyorum canım.Kızlar , yazdığım sebeplerden ötürü kafam oldu bi dünya , yanlışım varsa affola ....

1. Nurudilara %2,57
2. Fbmy8785 % 1,36
3. Elifezgi %0,15
4. Sersum-Eddoras %0

+1. Melexin %0,95 (üzgünüm bebişim , şike kaldıracak gibi değil)

Kujum ve Sivasıngülü kilo bildirimi yapmışsınız ama listede isminiz yok o yüzden sizi dahil edemedim.
Ben regl oldum , gene yokum listede bu hafta.

Kilo veren-veremeyen herkesi çabalarından ötürü çok çok tebrik ediyorum.Moraller bozulmasın , kilo vermeyen kalmasın...
Unuttuğum isimler varsa lütfen bildirin , bildirimini daha sonra yapacaklar lütfen kendilerini eklesin.
Herkese sevgiler...
anam anam diyyim ben sizee..uleyyn 00 farkla 4. olmuşum iyi mi..:27::27:
çok azız yaww:26:

Ben de ilk başladığımda 2 ay boyunca yememem gereken bişeyin tadına bakınca yutmayıp, oruç gibi tükürüyordum desem inanır mısınız?

Benim niyetim, kısmet olursa, yeni yılla birlikte tekrar başlamak Karatayıma. Yani iyot mevzuu sonrası, arada 1 hafta kadar izin vericem kendime. Yemeyi planladığım şeyler var. Sonra da kilo ve menü bildirimlerime başlarım. 2 hafta bildirim yapıp listeye girerim tekrar. Zaten 18 ocakta ben yapıcam listeyi. O gün listede ilk günüm olacak ve 1. olmaya niyetim var, ona göre... Ayağınızı denk alın:)

oyam gümbür gümbür geleceksin desene:52::52::52:

merhaba kızlar,uğrayamıyorum bu ara.sağlık sorunlarıyla meşguldüm

spor:1 saat fitness aletleriyle çalıştım
reyhanım geçmiş olsun:5:
hayırdır inşallah:26:

Arkadaşlar süpper çalışıyor o hatunu da geçersin sen:1::1::1: Ben vakit bulamıyom bu aralar:26:
Yakaladım seni çıkçam birazdan gene görüşemeyecektik yoksam:52:
Ben arkadaşa gidiyorum akşam yemeği yemedim. Orda yemezsem ağzıma tıkabilir zorla:52::52:
inşallah canım:16:..geçicem :kkk::kkk:
bakalım neler yiycen sabırsızlıkla bekliyozz:27:

kızlar akşam tam size kavuşmuşum internet gitti bi saat önce aradık arıza halledildi ...

neyse kızlar hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun demişsiniz dedem iyiye gidiyormuş yoğun bakımda olduğu için göremedim tabiii...çocuklarda daha iyiii....

birdy cim sana sigara olayında başarılar dilerim ...sana da geçmiş olsun ....benim analamak istediğim bişi var sen adet olduktan sonra uzun süren bi akıntıdan şikayetçiydin doktora gittin ve sonuç gizli şeker çıktı demi.... gizli şeker öle bi etki mi yapıyomuş (yada hiç alakası yok ta öle anlamsız bi akıntı mı olmuş )

iğneoyacım çocuklarından ayrı kalıcakmışsın Allah kavuştursun ..

sersumcuğum eee nasıl gidiyo oylama

ben bugün bildirim yapicektim ama net yoktu ...yeme düzenim yok dediydim dün bayyaaa bi pasta yiyince kilo da bi artış oldu haliyle geçen hafta 69.4 bugün 70.7 evde pasta yapmamalıyım
dedene sevindim canım..inşallah daha da iyi olur..
oylamada 2. sıradayım çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor..:23::23:

Canım sen de çok iyi gidiyorsun sıralamada, linki daha sık hatırlatalım:34:
k
hatırlatalım ficansım..ama ben hatırlatınca sanki çok yüzsüzlük yapıyomuş gibi hissediyorum:30::30:
amaaann olsun beyaa biraz da yüzsüz olayım demi:27::27:..komik ve yüzsüzz..:33:

:46::46::nazar::nazar:
:38::38:amin canım inşallah:48::48:
:16::16::38::38:

1. olursun bebişim neden olmasın:16::16:..(bari beni de 2. yap kanka:27::27:)

Sabah (10:30) 1 kk yumurta, ceviz, badem, domates soslu biber,1 kk peynir
Öğlen (15:30) 2 İçli köfte, 2 k salata , 2 ç kayısı tatlısı , çay,2 ç haşlanmış soslu karnıbahar salatası( davetteydim de )
Akşam (18:30) az patlamış Mısır

İnşallah canım, senin zaten (aldığın ilaçları bir tarafa koyarsak)dikkat edip de kilo veremiyorum dediğini hatırlamıyorum:16:, eminim 1. Olursun

Canım annemler ve anneannemlerde bu çorba varken pekmez de eksik olmaz,yoğurdu da zaman zaman üzerine pekmez döküp yerler, ama tabii geneli öyledir de demeyim canım

Kayseriye gider misin canım, benim anneannemlerde orada ama kışı burada geçiriyorlar, ben pek gidemiyorum

oyam gümbür gümbür geleceksin desene:52::52::52:

Gerçekten de bastığım yer gümbürdüyor. O kadar çok kilo aldım ki:60::60::60:... Yılbaşında sanıyorum 85le falan tekrar başlıycam.

Ama cidden iyi bir çeki düzen vericem kendime. Kızmayın ama bana mı öyle geliyor topikte genel bir koyvermişlik hali mi seziyorum, bilemedim. Bir toparlanmak lazım. Hatta şunu da düşünüyorum, bence listeye bir kez girdik mi regl döneminde bile cuma listesinde olmalıyız. Gerekirse, topiğe gözatanları yanıltmamak adına kilo listesinde, yanına regl haftası diye not düşeriz. Böyle liste kuşa döndü. Oysa liste yapacak adam sayımız epey kalabalık.

Hamiş: Bunu söyleyen oya 3 haftadır kilo bildirimini yapmıyor:111::111: Dinime küfreden müslüman olsa...

Son düzenleme:
Gerçekten de bastığım yer gümbürdüyor. O kadar çok kilo aldım ki:60::60::60... Yılbaşında sanıyorum 85le falan tekrar başlıycam.

Ama cidden iyi bir çeki düzen vericem kendime. Kızmayın ama bana mı öyle geliyor topikte genel bir koyvermişlik hali mi seziyorum, bilemedim. Bir toparlanmak lazım. Hatta şunu da düşünüyorum, bence listeye bir kez girdik mi regl döneminde bile cuma listesinde olmalıyız. Gerekirse, topiğe gözatanları yanıltmamak adına kilo listesinde, yanına regl haftası diye not düşeriz. Böyle liste kuşa döndü. Oysa liste yapacak adam sayımız epey kalabalık.

Hamiş: Bunu söyleyen oya 3 haftadır kilo bildirimini yapmıyor:111::111: Dinime küfreden müslüman olsa...

Haklısın oyam.Liste şöyle dolu dolu olsa iyi olur.Regl olanlar kilosunu korumuş gibi olsun :9:

Back
X