Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

olsun canım,sen hemen verirsin o fazlalıkları:34::34:
aynen oyam,topikçe çok saldık kendimizi..toparlanmamız lazım:41::41:kıslar ben de listeye girsem iyi olacak,kalabalıklaşalım biraz dimi ama:kkk::kkk:çok gaza geldim yaw:27::27::27:

senin tartı benimkine benzemiş şekerim.eşim çıkıyo her seferinde aynı rakamı çıkarıyo,ben çıktım mı değişik değişik çıkarıyo:9::9:

afiyet olsun bebeğem.kaynanoş da bize göndermiş tandır ekmeği,sabah yermiyim bilmem:27::27:
evet evet toparlanmalıyız garii:47::47:..pazartesi sıkıyönetim ilan edilecektir duyurulur:kkk::kkk:..gelsin çantalar..:22::22:

aynen yaa adam sinir etti beni 5 kere tartıldı aynı:1::1:

ye tatlım pazartesiye kadar süren var okaaa:27::27:

:60::60::60::60: gümbür gümbür hee..
evey oyam haklısın biraz dağıldık galiba.:37:.hemen sıkıyönetim ilan edelim ve silkinip toparlanalım..:kkk::kkk:

sağol canım..:16::16:
reyhan da kullanmamış..fazla giremiyo ben de yakalyamıyorum..yakalarsanız hatırlatıverin canım yaa.:34::34:

içtin di mii:27::27:

oyam beni discoya götür..:24::24::32::32:
oyam beni 2. yap:60::60::60::60:

alcam alcam:27::27:
içtim valla :27:
Öncelikle kilo bildirim listesi yapmaya gönüllü olacaksın, sersum da seni listeye dahil edip, şu tarihte listeyi sen yapacaksın diyecek. Sonra da 2 hafta düzenli her öğününü ve cumaları da kilonu yazacaksın. Bu kadar.

Bence kilo neyse onu yazalım. Bir sonraki hafta da ona göre çok kilo vermiş olacak regl olan, dengelenecek.Bu hafta çok kaçamağım var girmeyeyim de demeyelim. Listeye bir giren bir daha çıkamasın, mezun olmadan. Listeye girenin kabusu olalım:23::23: (Ben bu 23ü çok sevdim. Bi yerlerde kullanasım vardı. Uysa da ekledim, uymasa da:)))

Senin bu makinelerle olan gönül bağın yüzünden oluyor bence... Tartının üstüne çıkmaya kıyamıyorsundur, ucundan basıyosundur:)
:23: güzelmiş
Kızlar ben çıkıyorum gelemezsem hepinize iyi geceler

iyi geceler canım:16:

bana özelden kim mesaj attı?Mesajı bulamıyorum:9:Birdy kesin sen attın.Acayip acayip yerlerden çıkıyor mesajların :60: Kör oldum bulacağım diye bulamadım.

İnşallah gidersin canım ben de en son 4 sene önce gitmiştim, Temmuz gibiydi , Erciyes'in tepeleri kardı:53:

Canım ben de yağlamayı çok severim annem yapar Sağolsun, arada bir yenebilir sanki lahmacun misali dermişim, ama bayağı uzun bir ara olması lazım:9:

Evet, evet bence de lahmacun gibi yenilebilir olmalı:))) Bozacının şahidi şıracı:)))

Bir arkadaşımın fikrini size sunuyorum : Yarın hepimiz ölü taklidi yapalım ki Şirinceden dönenler hüsrana uğramasın :9::60:

Sabahki menümü yazmıştım. Akşamki menüm
-yumurtalı ıspanak
-biraz yogurt
-bi kase mercimek çorbası
-yogurtlu havuc

Yok anacim ben hem sporu, hem diyeti birakacagim bu gidisle.
14. Önce 75, 800 gr, bu hafta 76, 600 gr. 2 kg kas yapmisim güya.
Emme tarti yüzümü güldürmüyor bu ara.
Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim.
devam et arkadaş.vücudun aynı zamanda su da tutmuştur.

reyhanım geçmiş olsun:5:
hayırdır inşallah:26:

]
sağol sersumum.diş ağrısı:50:

İnşallah canım, senin zaten (aldığın ilaçları bir tarafa koyarsak)dikkat edip de kilo veremiyorum dediğini hatırlamıyorum:16:, eminim 1. Olursun

Canım annemler ve anneannemlerde bu çorba varken pekmez de eksik olmaz,yoğurdu da zaman zaman üzerine pekmez döküp yerler, ama tabii geneli öyledir de demeyim canım

Kayseriye gider misin canım, benim anneannemlerde orada ama kışı burada geçiriyorlar, ben pek gidemiyorum
ohh ohh ne güzel çorbaymış.sizin bir de arabaşı çorbanız var hamurla yenen .o da çok güzel

çok şükür geçmişi bitirebildim..:35:
Katibim bu duruma ne diyon:23::23:..oku oku bitmiyo beyaaa:53::53:

sabah tartım yine sapıttı daha önce söylediğim gibi.:36::36:.eşim de inatla bana doğru tarttığını ispatlıycak ya..adam bi giyinik bi soyunuk 5 kere tartıldı..
bi sinirlendim..ben bunu 5 yıldır kullanıyom sen ne anlarsın sapıttı diyorsam sapıttı..:47:
hiç 5 tartılmada yaziimm..

1- 79.7:53:
2-79.4:53:
3-79.9:53::35::35:
4-79.3 :27:
5-79.0 :52:
6-79.0 ohhh:23::23: böyle tartar mı bi tartı..:37:

ve sonra sabitlendi..tabi o sabitlendikten sonra geldi tartılıyo aynı:35::35:..gıcık oldum:36:..bi kızdım bi baardım.:47::47:.karışma:27: ..tartımla arama girme dedim:60::60::60::60:

sonra ilerleyen saatlerde affettim onu..ama yine de tartı alıcam ben okaa dedim:kkk:
her eve yedek tartı lazım:1:

Kızlar Canan Karatay bu gece 23:40 da Kanal Türk'de canlı yayında
oo çok geçmiş ya

[birdy;27894667]Canım senin ismin liste yapma listesinde yok , yani liste yapmayı henüz kabul etmemişsin dolayısıyle seni listeye alamıyorum.Sersum'a kabul ettiğini bildirirsen sonraki haftalarda kilo yarışına sen de katılabilirsin.
Bu arada seni üzmek istemem ama en ağır bodybuildingi bile yapsan 2,2 kg kas yapman imkansız.En baba bodyciler bile aylarca uğraşıyor bunun için.O bakımdan senin yaptığın başka bi yanlış var sanırım."Kas yapıyosun" diyen bi hoca varsa salonda kulak asma.Bizim yaptığımız kaslar ancak gramlarla ifade edilebilir ki o da gerçek sporcu beslenmesiyle olabilir.Ama galiba salonda tartılmışsın , haliyle giyinik ve bişeyler yemiştin , o fark bundan da kaynaklanır.Moralini bozma , evde tartıl bakalım kaç kg gösterecek.´

2n70cci.jpg

Hayirlisi canim. yalniz o tarti vucuttaki su, kas, yag, vs hep ölcüyor canim.
Yok ben almim evde daha fazlayim tartida. Moralim 0 altinda - 10 valla.:47::47::47::47:

Son düzenleme:
merhaba,Menün güzel fakat havucun bu diyette olmadığını biliyor musun bilmiyorum.Havucun glisemik indeksi yüksek olduğundan havuç yemiyoruz.Bilgine.

hımmm gerçekten bilmiyordum. Sanki vardı diye hatırlıyordum . Pfff o zaman kötü oldu bu yaaa :S:S ne yapalım artık. :S

[birdy;27894667]Canım senin ismin liste yapma listesinde yok , yani liste yapmayı henüz kabul etmemişsin dolayısıyle seni listeye alamıyorum.Sersum'a kabul ettiğini bildirirsen sonraki haftalarda kilo yarışına sen de katılabilirsin.
Bu arada seni üzmek istemem ama en ağır bodybuildingi bile yapsan 2,2 kg kas yapman imkansız.En baba bodyciler bile aylarca uğraşıyor bunun için.O bakımdan senin yaptığın başka bi yanlış var sanırım."Kas yapıyosun" diyen bi hoca varsa salonda kulak asma.Bizim yaptığımız kaslar ancak gramlarla ifade edilebilir ki o da gerçek sporcu beslenmesiyle olabilir.Ama galiba salonda tartılmışsın , haliyle giyinik ve bişeyler yemiştin , o fark bundan da kaynaklanır.Moralini bozma , evde tartıl bakalım kaç kg gösterecek.´

2n70cci.jpg

Hayirlisi canim. yalniz o tarti vucuttaki su, kas, yag, vs hep ölcüyor canim.
Yok ben almim evde daha fazlayim tartida. Moralim 0 altinda - 10 valla.:47::47::47::47:

sana da iyi akşamlar.Bence sen bu tarı olayına fazla takılma.Bazen sapıtıyor bu tartılar.Sen vücudunu incele.Bir hafiflik biz incelme var mı ona bak.Kal sağlıcakla :16:

Bir kereden birşey olmaz.Geç öğrenmedin en azından :3:QUOTE=Sadece_Askiim;27898637]hımmm gerçekten bilmiyordum. Sanki vardı diye hatırlıyordum . Pfff o zaman kötü oldu bu yaaa :S:S ne yapalım artık. :S[/QUOTE]

Bir kereden birşey olmaz.Geç öğrenmedin en azından :3:QUOTE=Sadece_Askiim;27898637]hımmm gerçekten bilmiyordum. Sanki vardı diye hatırlıyordum . Pfff o zaman kötü oldu bu yaaa :S:S ne yapalım artık. :S
[/QUOTE]

evet geç olmadı daha ikinci günümdeyim ama tambi şekilde uyamadım bi türlü pff
sağlık olsun yılmak yok devam

Back
X