Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Evet kıss , içinden ben çıkmışım resmen , ne rahatlamışındır kimbilir ?

Olmassss , sen bu topiğin en komiğisin , gönüller şampiyonusun.En çok sana gülüyosss biz di mi kısslar , en çok Sersum'a gülmüyo muyusss ???Alooo kime diyommm :37:

:60::60::60::60:

gülün halime bakalım gülün siz gülün:35::35::60::60::60::60:

iyi akşamlar kızlar

ben yine çooook uyuyorum niye böle oluyo bilmiyorum nefret ediyom bu durumdan
yeme konusu da pek iyi değil bugün kuru biber dolması yedim malesef pirinçli :4:

birdy d vitamini bilgilendirmeni bekliyorum
iyiniyetlim kızına sağlıcakla kavuş canım benim büyük oğlanda izciydi o da kampa gitmişti gelince de bayaa bi dinlemiştik maceralarını

iyi akşamlar kızlar

yeme konusu da pek iyi değil bugün kuru biber dolması yedim malesef pirinçli :4:

iyiniyetlim kızına sağlıcakla kavuş canım benim büyük oğlanda izciydi o da kampa gitmişti gelince de bayaa bi dinlemiştik maceralarını

neden böyle oldu acaba filizim,ne güzel gidiyodun halbuki:105::105:burdan ayrılınca motivasyonun mu azaldı ki:26::26:

Evet kıss , içinden ben çıkmışım resmen , ne rahatlamışındır kimbilir ?he valla bacım senı dogurdum sankım:)))rahatlamaz olur muyum cekırge gıbıyım artık:52::52:

Olmassss , sen bu topiğin en komiğisin , gönüller şampiyonusun.En çok sana gülüyosss biz di mi kısslar , en çok Sersum'a gülmüyo muyusss ???Alooo kime diyommm :37:
he he öyle...bende en asabisi :27::27::27::27: ama bu ara ısler kesat yok gelen gıden :1::1::1:

her iki topikte de kimse yoktu o an,ama takip edicem bebişim:34::34:

:60::60::60::60:
tamam canımcım elıne saglık:16:

sersuma iyilik mi yapıyoz kötülük mü belli değil:9::9::9:
kendımıze yatırım yapıyoh:52::52::52::52:

sersum canim senin tavuklu pilavi bir ara deneyeyim bakalim nasil olacak....
bu arada masallah iyi calisiyoyorsun oy icin hadi bakalim....

arkadaslar oy vermeyen kalmasin....ozellikle yeni gelen arkadaslar...

iyiniyetlim afiyet olsun.birsey sorucam.bili.bagirsaklari calistirsin diye hurma yiyorsunda.hurma yasak degildir diye dusunuyorum ama acaba kilo aldirirmi yada kilo verisini engellermi acaba....bilmedigim icin soruyorum canim....
Sağol ramaskam.. Hurmayı çok sayıca abartmadan ve de sabah kahvaltıdan önce yersen(wc ye birebir) ya da kahvaltıda kilo yapmaz canımcım..
1 ÖĞÜN 09.30:56::56:
tereyağlı çökelek kavurma 3kaşık kadar
beyaz peynir,tulum peyniri
7zeytin
sağlıklı yöntemle biber kızartma 1 tabak
ceviz

2.öğün 15.30
1 kase brokoli çorbası
12 tane bulgurlu-kıymalı karalahana dolması
1 kase yoğurt
yarım koçan mısır:17:
omega3

spor:45 dk pilates yapıldı:8:
ooooo plates yapılmış:46::46::46:
aksam yemeem

karalahana yemegı
fırında tavuk
yesıl salata
fındık,omega3
2kasık makarna

yarım saaat yuruyus
Papişim bantta mı yürüdün? burası ööle soğuk ki dışarıda yürünmez:19:
Allah kavuştursun canım. Eksiklikleri çok hissediliyor yavv...

Çekti gerçekten cezasını:))
Sağol Allahtan :emir_bebek: yanımda
iyi akşamlar kızlar

dönüşünü dörtgözle bekliyos bisde filizim:34: bakalım neler anlatacak:9::9::9:
Çok çalışıuorlar acıyorum genç nesile hiç boş vakitleri kalmıyor neredeyse accuk gezsin garibim:1::1::1:

Son düzenleme:
neden böyle oldu acaba filizim,ne güzel gidiyodun halbuki:105::105:burdan ayrılınca motivasyonun mu azaldı ki:26::26:

değil mi ne güzel gidiyodum spora başlamıştım 68 görmüştüm şimdiyse berbat durumdayım asosyal olmak diyet açısından iyi bişiy o gün beni mahfetti okadar övgüyü kaldıramadım (çok güzel olmuşum harika vermişim neredeyse hepsi karataycı olmaya karar verdi) sonuç bu ....ama ben de çok güzel şeyler yapmışım :9:onları yiyince bi hafta oldu hala karataya dönemedim

ıyınıyetlım burasıda buz gıbıydı o yuzden az yurudum canımcım.bu arada kızına allah kavustursun.ozlenmezmı kuzu onlar yaaa:54::54:

he he öyle...bende en asabisi :27::27::27::27: ama bu ara ısler kesat yok gelen gıden :1::1::1:

:9::9::9:
değil mi ne güzel gidiyodum spora başlamıştım 68 görmüştüm şimdiyse berbat durumdayım asosyal olmak diyet açısından iyi bişiy o gün beni mahfetti okadar övgüyü kaldıramadım (çok güzel olmuşum harika vermişim neredeyse hepsi karataycı olmaya karar verdi) sonuç bu ....ama ben de çok güzel şeyler yapmışım :9:onları yiyince bi hafta oldu hala karataya dönemedim

zaten o övgüler diyet motivasyonunu kaybettiriyo insana..kulak asmasak iyi ama,şımarıyoruz işte:31::31:bak biz topikçe işi sıkı tutmaya karar verdik.sen de daha sık gelmeye çalış canım,kaçamaksız devam edelim artık:kkk::kkk:

:60::60::60::60::53::53::53:

:60::60::60::60: seçim sonun da yeni bi topik kurucam adı da:

Rüşvetle oy alan en fakir komikler..:60::60::60::60:

fakir ama gururluyum derim artık :60::60::60::60:
Haşa , en mücadeleci diyelim biz ona :16::16::16:

He kesat , geçen biri vardı , o gün de sen yoktun , ben artık senden öğrendiğim kadar alaka gösterdim.Leylakımla Sersumum da destek çıktılar sağolsunlar , püskürttük :37::37::37:

he valla kesat işler.:60::60::60: senden öğrendik gelenleri de biz kaçırıyosss..:27::27:

şu kırmısı hattı kurmalıyız artıkın bence:27::27:

yatırımınız hayırlara vesile olur inşallah:1::1:

hoşgeldin:16::16:
sen toparlarsın yine canım üzülme bizle kal yeter:16::16:

He kesat , geçen biri vardı , o gün de sen yoktun , ben artık senden öğrendiğim kadar alaka gösterdim.Leylakımla Sersumum da destek çıktılar sağolsunlar , püskürttük :37::37::37:

ben daha neler yazacaktım o günde boşver dedim:1::1:zaten kk dan da atılmış sanursam:34::34:

Kızım biz dedik o kadar hazırlık yapma diye :52::52::52:

ben daha neler yazacaktım o günde boşver dedim:1::1:zaten kk dan da atılmış sanursam:34::34:
Hee az daha salon kadını çizgimden çıkacaktım Leylakım:52::52:

he kıss zor tuttuk kendimizi..:9::9:
silik silik yazılıyor o zaman atılmış mı oluyor kk dan:44::44:
ben de niye öyle diyordum:44:

:60::60::60:

yardımcı kuvvetlerle birlikte düşmanı püskürttük evet:kkk::kkk::60::60::60:

ıyınıyetlım burasıda buz gıbıydı o yuzden az yurudum canımcım.bu arada kızına allah kavustursun.ozlenmezmı kuzu onlar yaaa:54::54:
ooooo o soğukta yürümüşsen çok alkış sana:nazar::46::46::46::46::46::42:

Evet leylakım Sersumum en sonunda kaçtı :1::1: birdy accuk sertti iyice sinirleri bozuldu zannımca:60:

:51::51::51:ah ah bana denk gelmezkı alayım ıfadelerını:51:

lakin ogun sızde cok ıyıydınız kıslar hele bırdym bır genelkultur yuklemesı yaptıkı akıllara zarar:1::1::1::1::1:

Back
X