- 4 Eylül 2011
- 2.924
- 8
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar artık melexin gibi benim de bir herkülüm var..
tartım f.kir hercules vücut analiz baskülü![]()
kısss dün ben de baktım ona gg den.benim de aklıma melexin geldi![]()
hepiciğini güle güle kullan bebişimhe kıss çok kıskandım ben melexini..ama kovasını değil baskülünü aldım
..h.si burada dan indirimliydi bakalım nasıl
bu arada ben size sölemeyi unuttum..hani ben tüy yolucu almıştım ya şajlı arkadaşlar şarjlısı çok kullanışsız dediydi bende iptal ettiydim.
baskülle birlikte şajsız tüy yolucu ve bi de k.rkmazın küçük çaydanlığını aldım..çaydanlığım akıtıyordu..ocak silsemde hep leşş gibin..bakalım çarşambaya gelir herelde![]()
hepiciğini güle güle kullan bebişim![]()
iyi aksamlar bayanlar,nasilsiniz?Haftasonu olunca ancak girebildim,
PAPADIYA karatayla ilgili gönderin cok güzel kendi adima tsk.ediyorum.
BIRDY yilbasi menün bence de cok güzel,SERSUM seninki de,simdiden afiyet olsun.Kerviz salatasini da ben önerebilirim(cevizli ve bol sarimsakli,yogurtlu) bizim de rahatlikla yiyebilecegimiz hem meze, hem salata olarak sayilabilinir.Sadece bir öneri elbette :)
Dün de yazmistim ama tekrar yazmak istedim benim de 2 haftam doldu sizlerle,hegün bildirimde bulundum.Bu hafta kilo veremedimBildirimlerle ilgili yeni gelismeler olacak galiba,onun icin tekrar yazdim.
Dün aksam mide bulantisi yüzünden sadece yogurt ve muz yedim,cok fena bisey yapmamisimdir insallah
bugünse,sabah klasik kahvalti,omega 3,1 günkurusu,1/4 potrakal ve 1/3 muz
arada 2 sütlü kahve
aksam:2 kepce etli kurufasulye,sogan,turp,roka,Omega3,1 kase yogurt
hepimize güzel aksamlar olsun :))))
kızlar artık melexin gibi benim de bir herkülüm var..
tartım f.kir hercules vücut analiz baskülü![]()
Sersumcum hepsini güle güle kullan canımcım.Tartın hep yüzünü güldürsün hayatımhe kıss çok kıskandım ben melexini..ama kovasını değil baskülünü aldım
..h.si burada dan indirimliydi bakalım nasıl
bu arada ben size sölemeyi unuttum..hani ben tüy yolucu almıştım ya şajlı arkadaşlar şarjlısı çok kullanışsız dediydi bende iptal ettiydim.
baskülle birlikte şajsız tüy yolucu ve bi de k.rkmazın küçük çaydanlığını aldım..çaydanlığım akıtıyordu..ocak silsemde hep leşş gibin..bakalım çarşambaya gelir herelde![]()
Canım çok teşekkürler , menüyü yaptık şimdi de menüyü pişirecek biri lazımiyi aksamlar bayanlar,nasilsiniz?Haftasonu olunca ancak girebildim,
PAPADIYA karatayla ilgili gönderin cok güzel kendi adima tsk.ediyorum.
BIRDY yilbasi menün bence de cok güzel,SERSUM seninki de,simdiden afiyet olsun.Kerviz salatasini da ben önerebilirim(cevizli ve bol sarimsakli,yogurtlu) bizim de rahatlikla yiyebilecegimiz hem meze, hem salata olarak sayilabilinir.Sadece bir öneri elbette :)
Dün de yazmistim ama tekrar yazmak istedim benim de 2 haftam doldu sizlerle,hegün bildirimde bulundum.Bu hafta kilo veremedimBildirimlerle ilgili yeni gelismeler olacak galiba,onun icin tekrar yazdim.
Dün aksam mide bulantisi yüzünden sadece yogurt ve muz yedim,cok fena bisey yapmamisimdir insallah
bugünse,sabah klasik kahvalti,omega 3,1 günkurusu,1/4 potrakal ve 1/3 muz
arada 2 sütlü kahve
aksam:2 kepce etli kurufasulye,sogan,turp,roka,Omega3,1 kase yogurt
hepimize güzel aksamlar olsun :))))
Sersumcum hepsini güle güle kullan canımcım.Tartın hep yüzünü güldürsün hayatım
Canım çok teşekkürler , menüyü yaptık şimdi de menüyü pişirecek biri lazım
Canlarım ben kaçıyorum.Öptüm hepinizi & İyi geceler![]()
Kızlar , yılbaşında arkadaşlar bize gelecek.Menü yapmaya çalışıyorum , şuan için şöyle bir menü yaptım , diyet endişesiz bir menü , bazıları bana yasak , bazıları serbest :
* Fırında tavuk but
* Kestaneli pilav
* Arnavut ciğeri (soğan salatasıyla)
* Fırında sosis (bu eşimin fikri ben mitite köfte düşünmüştüm)
* Fırında genişce sarılmış sigara böreği
* Piyaz
* Çakma rus salatası
* Fırında patates kızartması
* Haydari
* Jambona sarılı peynir , çeri domates
* Peynir tabağı
* Yeşil salata
* İçecekler
* Kek (talep üzerine)
* Kuruyemiş
* Meyva
* Lokum
* Ellerinin körü
şeklinde bi menü yaptım.Ne dersiniz ? Sizler meze olarak neler yapacaksınız?
Not : Kocam da galiba işkembe çorbası yapacak sabaha karşı içmek için ama o kadar oturulmaz gece erken biter diye düşünüyorum)
hoşgeldinGeçmiş çoooook geçmiş fazla okuyamadım.Havuç konusunda yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkürler.Bende bilmiyordum.Daha doğrusu yanlış biliyormuşum.Ben Çiğ veya haşlanmış farketmez sanıyordum![]()
Topiğimizde Sersum harici Oscar'a aday başka arkadaşımız var mı?
hoşgeldin
rica ederiz canım..hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz burda
bu yıl sadece ben varım maalesef![]()
evet evet insan bilmeyince tereddütte kalıyor:44::44:..neyse bidahakine yersin canımİyi oldu öğrendiğim.Geçen arkadaşta havuç salatası vardı.Israr kıyamet ye dedi.OlmazzzzzzDiye direttim boş yere
Her sene oluyor mu böyle anketler ?
Sabah (10:30)1kk yumurta , badem ,peynir , çay
Öğlen (14:30) 1ısırık havuçlu kek, 1 eti puf, 1ısırık peynirli börek
Akşam ( 20:00) 2 Çavdarlı ekmeğe domates, sucuk , kaşarlı tost
Spor (18:30-19:30) masaj yatağında 1 saat masaj![]()