Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

anlaşıldı stop..:9::9:

ben bugün tüy yolma makinesi çaydanlık ve 1 adet seni kıskandığım için F.kir Hercules Vücut Analiz Baskülü aldım stop..onu konuştuk stop:9::9:

:kkk::kkk::kkk::16::16:

:60::60::60::60: Ölüyommmmmm:60::60:Cidden markası hercules mi ?Hayırlı uğurlu olsun canım.Umarım tartın seni en kısa zamanda 50'li rakamlarda göstersin.Çaydanlığında sevgi demli çayların olsun.eeee tüy biçme makineni de Allah bir kere kullanmak nasip ettirsin (daha sonra bir daha hiç tüyün çıkmayacak da ondan yani :1:1:)

kıslar ben çıkıyorum,bulaşık makinesinin işi bitmiş beni bekler:37::37:
herkese iyi geceler rahat uykular:16::16:yarın görüşürüz çıtırlar:21::21::21:

kızlar karatayla ne kadar sürede ne kadar kilo kaybı oldu öğrenebilir miyim?

Hoşgeldin canım.Öncelikle seni Karatayda kararverdiğin için tebrik ederim.Ben 2 ay oldu başlayalı.7 kilo verdim.Ben sporla destekleyemedim.Ama sen sporla desteklersen haftalık 1 kg kaybın olur.Belli başlı kurallarımız var.Topiğin ilk sayfalarında bu bilgilere ulaşabilirsin.Ayrıca Canan hocanın Karatay diyeti kitabını edinmeni tavsiye ederim.Başka soruların olursa bizler yardımcı oluruz.Aklına takılanı sorabilirsin?En kısa zamanda istediğin kilona ulaşmanı dilerim.Kolay gelsin.

normak kıss normal:9::9::9:

:60:60:Allah rahatlık versin.Bu gece dualarım seninle olacak.2013 bizim topiğe yeni bir bebek getirecek.Bende Teyze olma duygusunu senin sayende tadacağım inşallah.:16:

geç yatmanın kilo verdirmediğini biliyorum ne yazıkki ama eşim işi icabı geç geliyor ve çay faslı falan oluyor o nedenle sarkıyor gece yatmaları.. :((
olsun canım diğer kurallara uyarsın ..sadece şekersiz çay yada süt içersen sorun olmaz:34::34:..canım oyunu kullandın mı rica etsem :34::16::16:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html

Kızlar sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama ben geceleri rüyamda sizleri görüyorum:9: Nasıl mı? İşte burası ilginç :9: Diyorsunuz yüzümü görmeden nasıl rüyanda görüyorsun diye .Ben sizleri avatarlarınızla görüyorum:9:Rüyamda menü bildirimi yapıyorum :9:
hee ben de görüyom..normal yanee korkma:9::9:
iyi geceler bebeemm:16::16::29::38:

:60::60::60::60: Ölüyommmmmm:60::60:Cidden markası hercules mi ?Hayırlı uğurlu olsun canım.Umarım tartın seni en kısa zamanda 50'li rakamlarda göstersin.Çaydanlığında sevgi demli çayların olsun.eeee tüy biçme makineni de Allah bir kere kullanmak nasip ettirsin (daha sonra bir daha hiç tüyün çıkmayacak da ondan yani :1:1:)

:60::60::60::60: hee kıss valla herkül ingilazcası yalnız hercul olsun akraba sayılırlar..bak burdan da vurduk ikizim :29::16::52::52:

tüm iyi dileklerine öpücük:54::54: en çok da tüyler konusun da amiin diyorum :60::60::60::60:

Oh bee durumum normal yani :60: Kafayı kırmamışım:60:Anlatmakta kararsız kalmıştım:60:
:60::60::60::60: körler sağırlar birbirini ağırlar..biz hepimiz aynı kafayız valla :60::60::60::60:

Son düzenleme:
Selamlar tekrar bugün ben yürüyüş olarak çarşıda dolaştım onu yazmayı unutmuşum. Ceyizime yeni parçalar aldım :D öğrenci olsamda çeyizimi unutmuyorum çeyiz sandiğım yanımda biriktiriyorum bakalım:D

Selamlar tekrar bugün ben yürüyüş olarak çarşıda dolaştım onu yazmayı unutmuşum. Ceyizime yeni parçalar aldım :D öğrenci olsamda çeyizimi unutmuyorum çeyiz sandiğım yanımda biriktiriyorum bakalım:D

sağlıkla mutlulukla kullanırsın inşallah canım.:16::16:

:60::60::60::60: hee kıss valla herkül ingilazcası yalnız hercul olsun akraba sayılırlar..bak burdan da vurduk ikizim :29::16::52::52:

tüm iyi dileklerine öpücük:54::54: en çok da tüyler konusun da amiin diyorum :60::60::60::60:

:60::60::60::60: körler sağırlar birbirini ağırlar..biz hepimiz aynı kafayız valla :60::60::60::60:
He kız vallahi, senin ki gâvur isimli emme çok havalı durmuş.Fakat hangi akla hizmet tartıya Herkül ismini koymuş bu akıllılar.:60::60::60:

Hayırlı olsun canım benim.Çeyizlerin sana evliliğinde bereket ,mutluluk ,sağlık getirsin.:16:

:60:60:Allah rahatlık versin.Bu gece dualarım seninle olacak.2013 bizim topiğe yeni bir bebek getirecek.Bende Teyze olma duygusunu senin sayende tadacağım inşallah.:16:
dayanamadım geri geldim kıssss:52::52:
ayyy çok teşekkür ederim canım benim
:38::38:çok mutlu ettin beni:48:duygulandım yaw:5::5:
hee ben de görüyom..normal yanee korkma:9::9:

iyi geceler bebeemm:16::16::29::38:

geri geldim kıssss:52::52:

Bence tamamdır Oyacım , şiştim-tartılmicam muhabbeti yok , şişmeseydin kardeşim de mi yane (hehe dün de ben girmedim listeye reglim diye ) :52::52::52:
sanki biri benden bahsediyor:1::1:

Afiyet olsun Reyhanım , nasıl oldun sen , sağlık sorunum var diyodun , nen var kuzum ?
iyiyim canım.diş ağrısı uyutmadı beni.neyseki dün kurtuldum agrıdan ama dişim de gitti.yeni bir masraf çıkardı implant yaptıracagım.uykusuz gecelerden kurtardım ya ona şükür:8::8:

aksam yemeem

karalahana yemegı
fırında tavuk
yesıl salata
fındık,omega3
2kasık makarna

yarım saaat yuruyus
haçan sen benim hemşerimmisin içyağlı lahanalar yiyeysun:9::9:
Prof. Dr. Canan Karatay'dan Diyet Önerileri!.. - Video - SacitAslan.com

hocayı dınlıyorum kıtabıma 12 tl verıp 40 kg veren var dıyo benımı dıyo acep:1::1::1::1:
hoca senin üzerinden pirim yapıyor papy.bence komisyonunu iste:9::9:

selam hatunlar.. doğumla birlikte aldığım 20 kg olduğu gibi yapıştı 1.5 yaşında bi çocuğum var.. boyum 1.78 kiloum 106.. uzun boylu olduğumdan kilomu göstermiyorum ama bu çok da zayıf durduğum anlamına gelmiyor tabi :) ama 2 kg bile versem bu kiloma rağmen hemen belli ediyorum. daha önce diytisyene gittim lakin 102lere indim sonra bi savsakladım tekrar 109lara çıktım. şuan kilo verme çabasında aciz bi kadınım :)) 1.5 senedir 99un yüzünü göremedim. size sorum şu ;
karatay diyeti yapanlar memnun mu?
verilen kilo az dikkat edilmediğinde hemen geri alınıyor mu?
bi de 7-8den sonra bişey yenilmemesi sartmış, ben geç yatıyorum 2-3 gibi o zaman zarfında acıkabiliyorum. bunun için bi alternatif var mı?
şimdiden teşekkür ederim. :)

hoşgeldin.:16:

dayanamadım geri geldim kıssss:52::52:

geri geldim kıssss:52::52:

kıss alemsin..hoşgeldin..:9::9::54:
evet evet teyze olcez biss..:32::32::16::16:

sanki biri benden bahsediyor:1::1:

iyiyim canım.diş ağrısı uyutmadı beni.neyseki dün kurtuldum agrıdan ama dişim de gitti.yeni bir masraf çıkardı implant yaptıracagım.uykusuz gecelerden kurtardım ya ona şükür:8::8:

haçan sen benim hemşerimmisin içyağlı lahanalar yiyeysun:9::9:
hoca senin üzerinden pirim yapıyor papy.bence komisyonunu iste:9::9:

hoşgeldin.:16:

canım geçmiş olsun tekrardan:38:..neyse ya bunla gelsin geçsin diyelim:5::5:

kıslarr hani saat 8 den sonra bişey yemememiz gerekiyor sanırım bebişi emzirdiğim için midem kazınıyor.biraz kuruşemiş yesem olmazmı?

Back
X