Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Teşekkürler canım. Konuyu dağıtmamak için evde olmazsa olmaz neleri alabilirim diye sormayacağım :)
Tamam sen sorma ama biz yinede cevap veririz.Aklıma geldikçe sana bir liste yapacağım:9:
dayanamadım geri geldim kıssss:52::52:
ayyy çok teşekkür ederim canım benim
:38::38:çok mutlu ettin beni:48:duygulandım yaw:5::5:

geri geldim kıssss:52::52:

Gerçekten samimi duygularımdır.Hem Kibariye var ya o benim sayemde doğurdu :9:Hatta 2001 yılında doğuranların %99 benim sayemde doğurdu.:9: Ben 2000 yılında doğum yapmıştım sezeryanla .Sezeryandan bir çıkmışım.Norkozu köklemişler bana:9:Benim çıkış öyle bol dualı olmuş ki bütün hastaneyi inletmişim "Allahım olmayana da versin "diye.Hemşirelerin dalgası olmuştum"bu yıl nüfus patlaması olacak sayende "diye.Sonra tv de Kibariye'yi gördüm ikigözü iki Çeşme çocuk istiyorum diyordu.Oturudum yürekten öyle çok dua ettim ki onun hamile haberi kendisinden çok beni sevdirmişti.:9:Şimdi aynı samimi duygularımla senin içinde dua ederim.Dediğim gibi sizler olmasanız benim hayatım bu denli değişemezdi.Hepiniz benim birer kardeşim oldunuz.Bu durumda sen anne olunca bende TEYZE olacağım :16:Bu arada Ramaskacığım da bebek bekliyor.Onunda en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almasını diliyorum.

Kahvaltım

Sosisli yumurta
Peynir
Ceviz
2 bardak şekersiz çay

Öğlen
1 fincan Americano içtim

Akşam
Mc donalsta hamburger menü yedim
Tavukluydu amma kola ve patateste vardı :((((((

Ve gece
1 dürüm çiğköfte
2 tek çiğköfte
Taze soğan marul turp eşliğinde

Ve ve şimdi 1 bira :))))

Bugün özel bi gün olduğu için malesef böyle oldu. Yarından itibaren çeki düzen verip hiç kaçamaksız 1 hafta geçiricem inşallahhhh:))))

He kız vallahi, senin ki gâvur isimli emme çok havalı durmuş.Fakat hangi akla hizmet tartıya Herkül ismini koymuş bu akıllılar.:60::60::60:

:
gavur mavur doğru tartsın da :60::60::60::60:
kızlar ben de katılmak istıyorum size neler yapmam lazım bir de kitabı almam gerekli mi ??
hoşgeldin canım.:16::16:.
ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten :34::34:
takıldığın yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak istersen cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen yarışımıza da katılabilirsin:34: başarılar:16:

Tamam sen sorma ama biz yinede cevap veririz.Aklıma geldikçe sana bir liste yapacağım:9:

Gerçekten samimi duygularımdır.Hem Kibariye var ya o benim sayemde doğurdu :9:Hatta 2001 yılında doğuranların %99 benim sayemde doğurdu.:9: Ben 2000 yılında doğum yapmıştım sezeryanla .Sezeryandan bir çıkmışım.Norkozu köklemişler bana:9:Benim çıkış öyle bol dualı olmuş ki bütün hastaneyi inletmişim "Allahım olmayana da versin "diye.Hemşirelerin dalgası olmuştum"bu yıl nüfus patlaması olacak sayende "diye.Sonra tv de Kibariye'yi gördüm ikigözü iki Çeşme çocuk istiyorum diyordu.Oturudum yürekten öyle çok dua ettim ki onun hamile haberi kendisinden çok beni sevdirmişti.:9:Şimdi aynı samimi duygularımla senin içinde dua ederim.Dediğim gibi sizler olmasanız benim hayatım bu denli değişemezdi.Hepiniz benim birer kardeşim oldunuz.Bu durumda sen anne olunca bende TEYZE olacağım :16:Bu arada Ramaskacığım da bebek bekliyor.Onunda en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almasını diliyorum.
:60::60::60::60:
verdim oyumu sana

sağol canım..:38::16::16:

Kahvaltım

Sosisli yumurta
Peynir
Ceviz
2 bardak şekersiz çay

Öğlen
1 fincan Americano içtim

Akşam

Ve gece
1 dürüm çiğköfte
2 tek çiğköfte

Bugün özel bi gün olduğu için malesef böyle oldu. Yarından itibaren çeki düzen verip hiç kaçamaksız 1 hafta geçiricem inşallahhhh:))))

ne ettin bacım sen:18::18:

ancak geçmişi okuyabildim.haftasonu genelde sakin olurdu burası.kimse soğuktan dışarı çıkamadı galiba:52::52:
Reyhanım geçmiş olsun canım benim.İmplant son çaremi?Biraz pahalı olduğunu biliyorum.Benim eltimde yaptırıyor.Birazda zahmetli.
kıslarr hani saat 8 den sonra bişey yemememiz gerekiyor sanırım bebişi emzirdiğim için midem kazınıyor.biraz kuruşemiş yesem olmazmı?
Canım benim süt içsen veyahut bitki çayı (şekersiz) daha iyi olur.
kızlar ben de katılmak istıyorum size neler yapmam lazım bir de kitabı almam gerekli mi ??

Öncelikle Hoşgeldin.Kitabı Alman'ı tavsiye ederim.Elinin altında daha aydınlatıcı bilgi olur.Ama bizlerde sana buradan yardımcı oluruz.Menülerini yazarsan yanlışını doğrunu buradan tartarız.Kolay gelsin

aneyyy bana da dua edermisin meleksin,şubatta hamile kalayım:38:

reyhanım geçmiş olsun:16::16::16:

hoşbuldum bebeğem:52::52:
inşallah sersumum inşallah:48::48:
sağol tatlım:16:

Reyhanım geçmiş olsun canım benim.İmplant son çaremi?Biraz pahalı olduğunu biliyorum.Benim eltimde yaptırıyor.Birazda zahmetli.
evet malesef öyle ama başka köpru yapılabilir.sağ ve soldaki dişimle kaplama tapılabiliyor.onlardan olmak istemiyorum.ahh meleksinim nelere para veriyoruz sağlık oldumu eşimin bile eli cebine varmıyor

sersuma oy veren aramıza katılabilir.ona göre:86:
:60::60::60: en çoktan bu :86: (86 ) kopardı beni
Kahvaltım

Sosisli yumurta
Peynir
Ceviz
2 bardak şekersiz çay

Öğlen
1 fincan Americano içtim

Akşam

Ve gece
1 dürüm çiğköfte
2 tek çiğköfte

:53:abooooooo .sana 1 yıl özel gün kutlamasını yasaklıyorum :60::60:
aneyyy bana da dua edermisin meleksin,şubatta hamile kalayım:38:

sağol tatlım:16:
1 ay var:26:şimdiiiiii yetişirmi bilmiyorum :9: Ama deneyeceğim.Sen birde Sersuma başvur.Secret bu durumda daha muciZevi.2 gün önce benim popoda bir Secret denemesi yapmıştı,bugün sonucunu aldım.Herkes acayip zayıfladığımı konuşur oldu :37:

önce bi gülme patlatayım narkozu köklemişler lafına:60::60::60:
çok çok çok teşekkür ediyorum sana melexinim,beni düşünüp dualarını esirgemediğin için...sen o kadar iyi kalplisin ki..allah kalbine göre versin,hayatta gerçekleşmesini istediğin ne varsa olsun inşallah...
bu arada kiboş o yaşta hamile kaldıysa ben de kalırım zannımca
:27::27:

iokdio.jpg

28s7s75.jpg

Son düzenleme:
Kahvaltım

Sosisli yumurta
Peynir
Ceviz
2 bardak şekersiz çay

Öğlen
1 fincan Americano içtim

Akşam

Ve gece
1 dürüm çiğköfte
2 tek çiğköfte

aboowww..çok fena çok..:26::26::20::20: özel günün hatrına affedelim:16:

bak canım yeni kararlarımızla pazartesiden itibaren hepimiz sıkıyönetim uyguluyoruz:kkk::kkk:..sen de bunları unut geleceğe bak..olmuş birkere..telafisi mümkün:34::34:

Back
X