kıss her topiğe atıyon mu linkiseni atmasınlar sonra kk dan
dallida oyunu kullanmış canım![]()
bende link dagitiyorum bir sey olmaz heralde...kotu birsey yapmiyoruz ki....:44::44::44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıss her topiğe atıyon mu linkiseni atmasınlar sonra kk dan
dallida oyunu kullanmış canım![]()
bende link dagitiyorum bir sey olmaz heralde...kotu birsey yapmiyoruz ki....:44::44::44::44:
leylakcim ozeline bakarmisin anladin sen onu.....![]()
lahanalarım sarılmak için beni bekler bacılar,ben kaçarbitince gelirim artık,seçim çalışmalarına devam ederiz
![]()
nerdesin kıss sen kaçak![]()
kızzlar sayeniz de sonuçları açıklıyorum .....
flaş flaşş 38..
1. yle aramızda 3 oy kaldı..faceden kk üyesi arkadaşlar da haberdar ettim ..onlar da verdiler..asyaateş,asyam 21,destinaa..
sayeniz de canlarım emin adımlarla gidiyoruz..
3 gün kaldı sollarsak tamamdır..
siz var ya sizz anlatılmaz yaşanırsınız..canlarım benimm
yeni gelen ve arkadaşlarımın ricasıyla bana oy veren tüm arkadaşlara çok teşekkürler..aramıza hoş geldiniz..
insallah kazanırsın kısss kk arkan da
sen de özlendin bebişim nerelerdesin
korkma korkma ayırmayız seni bebelerden![]()
kıss herkülle büyük aşk yaşıyonuz bakıyom
sana da canım...afiyet olsun bu arada
süper çalışıyon valla bebeğem
bence bi herkül daha alsın,hemi de başka rengini
züpeerr olur
allah orucunu kabul etsin elifezgi
dün benim de öyle olmuştu,hatta rüyamda sersum için başka bi topik açmışım sırf oy toplamak için yazıp duruyodum![]()
![]()
merhaba kıslarrrr yine bir sorum var.bügün mantar çorbası yaptım 2 kaşık unla.yenilebiliyormu?
2. ogunum
cınekop
ıstavrıt
kt yogurt
fındık
fıstık
omega3
ılk kez balıkla yogurt yıyorum gecenkı soylemlerınıze guvenerek...aksam gelemezsem bır fatıhayı esırgemeyın arkadasınızdan![]()
oy için teşekkür ederizmerhaba.bende oy verem.ne için veriyoruz?kime verecem?
kıss ben de acaba istemiyo mu diye düşünüp özeline mesaj attım,bi bak istersencanim sana kolay gelsin.....
canim biliyorum espiri yaptim....cok mu kaptirdik ne oy meselesine....
arkadaslar mevzu su leylak arkadaslik talebi gondermis bende cvp olarak sersum a oy vermistin dimi ona gore..
cok politik gordum kendimi....
yenmeye yenmeye geldik...
1.olmaya geldik ....![]()
he kıss o dereceo derece yanı
40 dk da 4km![]()
2. ogunum
cınekop
ıstavrıt
kt yogurt
fındık
fıstık
omega3
ılk kez balıkla yogurt yıyorum gecenkı soylemlerınıze guvenerek...aksam gelemezsem bır fatıhayı esırgemeyın arkadasınızdan![]()
canim sen sersum a oy vermismiydin...balikla yogurt yemeden sorayim......
![]()
papadiya canim geyik yapiyorum...sakin alinma....bugun oy meselesine kaptirdim gidiyorum....
arkadaslar kirdiysan veya yanlis birsey yazdiysam kusura bakmayin.amacim kimseyi kirmak degil......
durun ben bir toparlanip geleyim....![]()