sağol LeylakımmSuper yurumussunuz iyiniyetlim,![]()

sağol canımcımyürüyüş süper canım..![]()

Canım inş. sonuçların temiz çıkar dualarım seninleSelam canlar,
Demin bir kıyamet alıntı yapmıştım. Maalesef gelen oldu, kapattım
Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim: Beşizlerden bana düşeni 2 ay, 3 ay... bana bırakabilirsin leylakım. Ha 3, ha 4... Arada o da büyür gider. Vakit tamam deyip kapıya gelirsen, "geç içeri, hangisi seninse alıver" derim:))
Kızlar, yarın tahlillerim yapılacak, sonra değerlerim uygun çıkarsa radyasyonu alıcam. Ordan da anneme yollanıcam. Annemde internet yok. Perşembeye kadar yokum yani. Sizden bişey rica edicem. Benim için de dua edin olur mu? Bayağı kapsamlı bir kontrolden geçicem. Ameliyattan beri 1 yıl oldu. İşin gerçeği metastaz olup olmadığına da bakılacak sanıyorum. Eğer bişey yoksa yırttım demektir. Bundan sonrası lay lay lom:) Karatay gelsin, protein gitsin...

sağol reyhanım
sanada afiyet bal şeker olsun.mandalinanın yarısını ne ettin
evet canım mis gibiydi.ama eşiminkini kızarttım onun istegi üzerine,kendiminkini de haşladım.
afiyet olsun meleksin.bu sabah uykuya doymuşsunyumurta mübtelası olmussun ,evde yemek pişmiyor mu,evdekiler isyan etmesinler
afiyet olsun canım.bugün karışık dolma yapmışssın ne güzel
alemsin kız
inşallah sonuçların iyi olur canım.çook gecmiş olsun![]()

Kız senin yüzünden bizim alıntılarda bozuldu.Bozuyon kızım sen bizi
![]()
Listeye gelince beni sevdiğini biliyorum ve bende seni ı love youamma liste bana değil sadece aşkımmm için.Ben ona şu tarz bir liste döktüm.Gerisine de siz yardım ediverin.Senin listede güzel
benim liste kopya halinde aşağıda
tüy biçme makinesi
En Kralı'ndan tartı
Kettle
Bol bol tahta kaşık (en sağlıklısı bu )
Rondo (var ama ben kullanmıyorum, doğrama işini pek sevmiyorsan lazım olur)
Veeeee en önemlisi 10 metre uzunluğunda bir hortum ayrıca 70 Lt Herkül marka çöp kovası ( sen nedenini sorma evde bulundur)
Tutacak ( ben kullanmayı sevmediğimden hep elimi yakarım sen dikkat et)
Büyüteçli ayna (Bir zamandan sonra ev işi , çocuk bakımı derken kuaförün yolunu unutuyorsun ve haliyle orman gibi olmuş kaşlarını ertesi gün davete gideceğinden gecenin bir körü kendin almak zorunda kalıyorsun)
Evi süs olsun diye otla mokla doldurmuyorsun.Çoluk çocuğa karışınca zaten ev oyuncaktı,mama masasıydı,oydu buydu doluyor.sonraa Temizlik yaparken onun tozu bunun kiri ana ve avrat ikilisine sövüyorsun.Doldurma evi.Bir çekyat yeter şimdilik haydi bu hafta ki alışveriş listen bu.Kolay gelsin