Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kaçma ya arkadaşlar seni sahiden komik buluyorlar bence:52::52:Komiksin bencede çokta eğlenceli:9::9:
çok sağol:38::29::16:..
arkadaşlar da söylüyor zaten ama biz topikçe komiğiz kıss.:1::1:.bazen hepimiz bi dalıyoz muhabbete gözümüzden yaşlar geliyor gülerken:27:..yanii komik olmak için karşındakilerin de espriden anlaması lazım..al gülüm ver gülüm hesabı:34:..hepimiz birarada olunca kopuyor ortalık yanii:9::9::9:

çok sağol:38::29::16:..
arkadaşlar da söylüyor zaten ama biz topikçe komiğiz kıss.:1::1:.bazen hepimiz bi dalıyoz muhabbete gözümüzden yaşlar geliyor gülerken:27:..yanii komik olmak için karşındakilerin de espriden anlaması lazım..al gülüm ver gülüm hesabı:34:..hepimiz birarada olunca kopuyor ortalık yanii:9::9::9:

Kimseye söyleme ama ben arada burda gizlice sizi okuyorum:30:

İyi akşamlar
sabah :erzincan tulumu kibrit kutusundan biraz fazla
12 zeytin
1portakal(fazla mı, o yok mu yoksa)
yarın çay bard fındık
terayağında iki yumurta
çay

Öğlen:küçük kase yoğurt
içine yarım bardak fındık
mevsim salatası küçük bir tabak

Akşam:biryemek tabağı bulgurlu lahana
bir kepçe mercimek çorbası
yarım bardak badem

Merhaba güzeller , nasılsınız bakalım bugün? Gene çok yazmışınız bakamıyorum geçmişe.Sersum seçimler nasıl gidiyo?Umut var mı , alıcan mı kupayı ? Temizlik yaptım , gerginim :37::37::37::37:

Merhaba güzeller , nasılsınız bakalım bugün? Gene çok yazmışınız bakamıyorum geçmişe.Sersum seçimler nasıl gidiyo?Umut var mı , alıcan mı kupayı ? Temizlik yaptım , gerginim :37::37::37::37:

temizlik yaptığın belli birdy,yine 37 olmuşun:9::9::9:
sersum 54 oldu kısıııım:52::52:

İyi akşamlar
12 zeytin
yarın çay bard fındık
terayağında iki yumurta
çay

yarım bardak badem

canım menü çok güzel ama kuruyemişleri biraz abartmışsın:26:..biz genelde sabah yiyoruz:34:..kilo vermeni yavaşlatabilir:34::34:

meyveyi de sabahları ve az miktarda yiyoruz..tam 1 tane değil de ben mesela 2-3 dilim yerim genelde..:34:

hoşgeldin canım..:16::16:

kızzlar çok çalışmış bugün..alcam kupayı herhal..:52::52:

hee aynı ben gibisin:37::37:

:52::52::52::52::32::32::32:

sevgili sersum ve leylak menüm olmuş mu? Acayip unutkanlık var bende kafam çok yoğun çok...suyu unutmamam lazım daha 2.5 olmadı ama ...

İyi akşamlar
12 zeytin
yarın çay bard fındık
terayağında iki yumurta
çay

yarım bardak badem

canım menü güzel ama kuruyemişi sadece sabahları yesen daha iyi olur.kg vermen yavaşlamaz o zaman:34::34:

Eneeeeem çok sevindim , hadi inşallah :52::52::52:
hoşgeldin canım..:16::16:

kızzlar çok çalışmış bugün..alcam kupayı herhal..:52::52:

hee aynı ben gibisin:37::37:

:52::52::52::52::32::32::32:

Sorma yaa , söölemedim size , bizim 3 gündür sıcak su ve ısınmamız yoktu (bkz Melexin) , hem biz insanlıktan hem ev evlikten çıkmıştı.Bugün hepsine format attım Sersumum ama ben de döndüm buna :37::37::37:
Kısss inşallah yaaaa , bi de Leylaklar çok çalıştı kaç gündür , emekleri zayi olmasın :16::16::16:

Back
X