- 3 Mayıs 2010
- 7.148
- 1.368
- 398
Ne guzel bir takim calismasi yahuuu valla hayran kaldimm![]()
sersum bizim bi tanemiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Supersiiiiiiinn
anam çok geçmiş olsun datlumEneeeeem çok sevindim , hadi inşallah
Sorma yaa , söölemedim size , bizim 3 gündür sıcak su ve ısınmamız yoktu (bkz Melexin) , hem biz insanlıktan hem ev evlikten çıkmıştı.Bugün hepsine format attım Sersumum ama ben de döndüm buna
Kısss inşallah yaaaa , bi de Leylaklar çok çalıştı kaç gündür , emekleri zayi olmasın![]()
topiğimizi ziyaret eden arkadaşlar,SERSUM arkadaşımıza oy verirseniz çok seviniriz
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
sersum bizim bi tanemiz![]()
anam çok geçmiş olsun datlum..eve evlikten çıkmıştır tabee..
bugün çok çalışmışlar dördü yavv..sorma yakaladıklarını cebren ve hileyle oy vermeye çağırmışlar sağolsunlar..benim cefakar arkadaşlarım
![]()
valla canım..arkadaşlarım harika sabahtan beri hiç durmamışlar
..sürekli hatırlatmışlar
..gözlerim doldu valla
siz de benim herşeyimsiniz
bu birincilik olursa öncelikle sizin ve topiğimizin sonra benim![]()
kız hiç gözünden bişey kaçmıyor.balık yagı yiye yiye balık hafızalı mı oldum ne?
Kızım kaçıncı kez soruyosunÇocuk ogün de yoktu bugün de yok
![]()
:
55 olmuşum..![]()
arkadaşlar gerçekten iyi propaganda yaptılar,çok çalıştılarleylakım,melexin,pampişim,ramaskam...ve oy veren bana destek olan tüm arkadaşlarım..sizi seviyorum uleyyynnnn
![]()
başka yapacak spor kalmadı iyiniyetlim ben de başladımsağol reyhanımsen de plates yapıyosun yine
![]()
40 dk da 4km![]()
Sırf bugün mü kısss kaç gündür amigoluk yapıyolar valla.Bacım bu arada benim kusuruma bakma , bi faydam olmadı ama valla anca kendi derdimle uğraşıyorum
anam çok geçmiş olsun datlum..eve evlikten çıkmıştır tabee..
bugün çok çalışmışlar dördü yavv..sorma yakaladıklarını cebren ve hileyle oy vermeye çağırmışlar sağolsunlar..benim cefakar arkadaşlarım
![]()
kız hiç gözünden bişey kaçmıyor.balık yagı yiye yiye balık hafızalı mı oldum ne?sordugumu bile hatırlamıyorum.melexine söyle sana dua etsin.üçüz beşiz kaç tane istersen
tebrikler
arkadaşlar gerçekten iyi propaganda yaptılar,çok çalıştılar
başka yapacak spor kalmadı iyiniyetlim ben de başladım
demek hemseriyiz ha,çok sevindim.biz aslen trabzonluyuz
![]()
reca ederız bebısım sevıyos senıöncelikle hepinize teker teker minnettarım..benim için kaç gündür uğraşıyorsunuz..
hakkınızı helal edin bacılarım..çook çook teşekkür ederim hepinize..
ama bukadar uğraşa deydi 54 olmuşum beyaa..
Alfabetik sırayla yazıyom kimse alınmasın diye.
leylakım,melexin,pampişim,ramaskam...ve oy veren bana destek olan tüm arkadaşlarım..sizi seviyorum uleyyynnnn
![]()
Diyet topiğini yarışma linkleriyle dolduranlar, yarışma için oy isteyenler uyarı alacaklar.
Özel mesajlaşma sistemi diye bir sistem var, 1-2 oy için topikleri bu hale getirmeye hakkınız yok, ayrıca zaten link verip oy istemek yasaktır.
reca ederız bebısım sevıyos senı![]()
Diyet topiğini yarışma linkleriyle dolduranlar, yarışma için oy isteyenler uyarı alacaklar.
Özel mesajlaşma sistemi diye bir sistem var, 1-2 oy için topikleri bu hale getirmeye hakkınız yok, ayrıca zaten link verip oy istemek yasaktır.
pampiş canım link vermek yasakmışş![]()
hayırlısı olsun canım ne dıyek
Pardon ama ne yarışmadan nede yasakdan haberimiz vardı, şimdi öğrendik, ceza alacak arkadaşlarımız için haksızlık olaz mı?
çok üzüldüm yawww..benim yüzümden oldu
..kıslar kaçgün yasaklı olcaklar acepp:44::44: