Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kısmen anladım sersumum dur şimdi okuycem geçmişi

evet canım bana oy toplayayım derken banladılar:5:..kk link paylaşımı yasak mışşş..sanki başka bi sitenin linkini paylaştık..haksızlık oldu bence..çok üzüldüm yaww..
melexinle faceden görüşebildik ama ramaska ve leylakımdan haber yok...akşam 21 e kadar pasifler maalesef...:5::5:

hiç bir uyarı bile yapmadılar..birileri şikayet etmiş anlaşılan:ssz::ssz::ssz:

Günaydın sersum ficans ve diğer arkadaşlar:16:

Kahvaltım:56::56::56::56:
2 yumurtadan kaşarlı tereyağlı menemen
fındık ceviz
12 kadar yeşil kırma zeytin
çeçil ve beyaz peynir
2 hurma
üzerine kahvem az önce de adaçayımı içtim.:7::7::7::7:
hepinize afiyet olsun :16::16::16::16:

Sana da günaydın canım:16:

Afiyet olsun:16::16::16:

Sersumum görmedin mesajımı herhalde canım, ben de alıntıladım tekrar

görmedim canım pardon..biryandan da face bakıyom da..:34:

çok iyi fikir bence:34: ..sıkı yönetim ilan etmeliyiz artık:kkk::kkk:..çok saldık..ben perşembeden kilo bildirim formatı da yayınlıyacağım..o şekilde kilosunu bildirmeyenleri listeye almayacağız..:34::34:

görmedim canım pardon..biryandan da face bakıyom da..:34:

çok iyi fikir bence:34: ..sıkı yönetim ilan etmeliyiz artık:kkk::kkk:..çok saldık..ben perşembeden kilo bildirim formatı da yayınlıyacağım..o şekilde kilosunu bildirmeyenleri listeye almayacağız..:34::34:

Yok canım , olsun :34:

Format eskisi gibi olucak değil mi canım, sen hatırlatırsın ,liste de örnek olarak şu şekilde olabilir

Kilo verme yüzdesi ................... Geçen haftaki kilo ...................... Bu haftaki kilo

Sersum.................. % 1.265 ............................ 79 ................................. 78

Ficans....................... %0 ................................ 65 .............................. 65

Son düzenleme:

Format eskisi gibi olucak değil mi canım, sen hatırlatırsın ,liste de örnek olarak şu şekilde olabilir

Kilo verme yüzdesi Geçen haftaki Bu haftaki

Sersum. % 1.265 79 78

Ficans. %0 65 65

sayılar çok kafa karıştırmasın ..:44::44:

hem geçen haftaki kilo ve bu haftakini yazıyoruz..ama yine de diğer kızlara da soralım..:34:

format eski format olsun dedik..alttaki..:34:

rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:79 kg
bu hafta kilo:79 kg
haftalık yüzde:% 00
fark:0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie

günaydın kızlar. ben de dün başladım karatay diyetine. kitap almadığım için henüz, bazı merak ettiğim şeyler var. ayçekirdeği ve kabak çekirdeği serbest mi? bulgur serbest sanırım.sınır var mı? her öğünde bulgur pilavı yiyebiliyoz mu mesela?

sayılar çok kafa karıştırmasın ..:44::44:

hem geçen haftaki kilo ve bu haftakini yazıyoruz..ama yine de diğer kızlara da soralım..:34:

format eski format olsun dedik..alttaki..:34:

rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:79 kg
bu hafta kilo:79 kg
haftalık yüzde:% 00
fark:0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie

Canım benim yazdığımı ıpad bu hale getirmiş, haklısın bu şekilde karman çorman:9:, üstte mesajı tekrar düzenlemeye çalıştım sen ona da bi bak istersen, belki pc de daha düzenli yazılır,onu da şimdi açmadım canım, kızlara da soralım canım,tabii gene de karışık görünüyorsa eskisi gibi yaparız canımcım:16:

Son düzenleme:
günaydın kızlar. ben de dün başladım karatay diyetine. kitap almadığım için henüz, bazı merak ettiğim şeyler var. ayçekirdeği ve kabak çekirdeği serbest mi? bulgur serbest sanırım.sınır var mı? her öğünde bulgur pilavı yiyebiliyoz mu mesela?

hoşgeldin canım aramıza:16:..doğru yerdesin merak etme..:34:

ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten :34::34:
takıldığın yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak istersen cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen yarışımıza da katılabilirsin:34: başarılar:16:

Kilo verme yüzdesi ................... Geçen haftaki kilo ...................... Bu haftaki kilo

Sersum.................. % 1.265 ............................ 79 ................................. 78

Ficans....................... %0 ................................ 65 .............................. 65

böyle olmuşş:9::9:

bence listenin en sonuna bilgi mahiyetinde yazılabilir bunlar canım:34:..hem yeni katılanlara da fikir verir ama liste yapmakta zorlanan arkadaşlar var mesela..belki onlar zorlanır..:44::44:
perşembeden bi toplantı masası kurup karar verelim bence..:34::34:

böyle olmuşş:9::9:

bence listenin en sonuna bilgi mahiyetinde yazılabilir bunlar canım:34:..hem yeni katılanlara da fikir verir ama liste yapmakta zorlanan arkadaşlar var mesela..belki onlar zorlanır..:44::44:
perşembeden bi toplantı masası kurup karar verelim bence..:34::34:

Tamam canım hep beraber kararlaştırırız:34:

Sen işe geç kalmıyorsun inşallah :52:

sersum kaçar..:10::10:

hepinize iyi günler dilerim..akşama görüşürüz canlarımm..:34::34::16::16:

:nazar:Merhaba Sersumcuğum,çok geçmiş olsun!sizler galiba nazara geldiniz:nazar:Sevgiler:16::16::16:

sağol canım..:16::16: evet biz de öyle düşünüyoruz canım:ssz::ssz:..nazar değdi topiğimize..bunla gelsin geçsin inşallah:5::5:..işe gidiyorum canım..sonra görüşürüz..:34:

Selam canlar,

Demin bir kıyamet alıntı yapmıştım. Maalesef gelen oldu, kapattım:(

Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim: Beşizlerden bana düşeni 2 ay, 3 ay... bana bırakabilirsin leylakım. Ha 3, ha 4... Arada o da büyür gider. Vakit tamam deyip kapıya gelirsen, "geç içeri, hangisi seninse alıver" derim:))

Kızlar, yarın tahlillerim yapılacak, sonra değerlerim uygun çıkarsa radyasyonu alıcam. Ordan da anneme yollanıcam. Annemde internet yok. Perşembeye kadar yokum yani. Sizden bişey rica edicem. Benim için de dua edin olur mu? Bayağı kapsamlı bir kontrolden geçicem. Ameliyattan beri 1 yıl oldu. İşin gerçeği metastaz olup olmadığına da bakılacak sanıyorum. Eğer bişey yoksa yırttım demektir. Bundan sonrası lay lay lom:) Karatay gelsin, protein gitsin...

Canım herşey yolundadır inşallah, sen de kendini ferah tut, dualarım seninle:16:,evet gelince tam gaz Karataya devam, zaten sıkı yönetim ilan edildi, kaçamak yok:34:

Sana da günaydın canım:16:

Afiyet olsun:16::16::16:
:38:
evet canım bana oy toplayayım derken banladılar:5:..kk link paylaşımı yasak mışşş..sanki başka bi sitenin linkini paylaştık..haksızlık oldu bence..çok üzüldüm yaww..
melexinle faceden görüşebildik ama ramaska ve leylakımdan haber yok...akşam 21 e kadar pasifler maalesef...:5::5:

hiç bir uyarı bile yapmadılar..birileri şikayet etmiş anlaşılan:ssz::ssz::ssz:

Hımmm ben de üzüldüm neyse 1 gün çabuk geçer gider :112:
Evet şikayet edilmiş canımcım:34:
cevabını ancak görebildim sersumum görüşmeler veliler kavga eden öğrenciler derken saat bu oldu:9::9::9::9:

Back
X