Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

:60::60::60: püüüü yüz karamıssın sen biziimmm:27::27::60::60::60:

papadiyyamm ...:16::16:tabiisi yeni gelen arkadaşlarımıss yanlış anlamasın o bizim medarı iftiharımız :16:ama belli edemiyor 1.5 yıldır gizli bi 40 kilocuk verdi okaa:1::1:

Son düzenleme:
v3ivyx.jpg

hayallerm.jpg

Son düzenleme:
k21xk3.gif

sem07p.jpg

AKSAM. 1 TAS YOGURT, 1 ELMA. SU. 2 CAY BARDAGI YESIL CAY. KAHVE.

BEN TARTILMAYA KORKUYORUM.
:18::18::18:
BANA BOL SANS DILEYIN. EVDE TARTILACAGIM YARIN INS.
k21xk3.gif

[/CENTER][/SIZE][/COLOR][/B]

Son düzenleme:
haşlama 1 yumurta ve küçük patatesle bol yeşillikli salata
peynir
zeytin
cevizim bitmiş omega 3 lerimi kullanmaya tekrar başladım nöbetten çıktıgım için yürüyüş yapamadım. aslında zumba yapmayı düşünüyorum sanırım yarın başlarım yapmaya
öğlen
tavuk sote bi kaç çatal
yoğurt
akşam
salata

arada kuru kayısı yedim günkurusu, bağırsaklarım feci çalışıyor şuannn :52::52::52::52:

atom karıncam cıtır annem benımmm:16::16::16::16:

bırdy,melexın,fıcans yoklama alıyorum kıslar nerelerdesınız bakem:27::27::27:

Geldim Pampişim ama sen gitmişsin bu sefer de :43::43::43: Kızlar yaaa , bikaç gündür hesapta olmayan nedenlerle uzak kaldım sizden ama bu akşam itibariyle tam dönüş yaptım.Hatta bu akşam itibariyle hayatıma da tam dönüş yaptım.Sizi çok özledim.Eeee nasılsınız görüşmeyeli?Yarın tartıya hazır mısınız ? Sersumcum format verecektin bacım , gerçi eskiye bakamadım , verdiysen de ıskalamışımdır.Oyam döndü mü , tahlil sonuçlarından haber var mı? Kızılcıklar oldu mu , selelere doldu mu :52::52::52:

Geldim Pampişim ama sen gitmişsin bu sefer de :43::43::43: Kızlar yaaa , bikaç gündür hesapta olmayan nedenlerle uzak kaldım sizden ama bu akşam itibariyle tam dönüş yaptım.Hatta bu akşam itibariyle hayatıma da tam dönüş yaptım.Sizi çok özledim.Eeee nasılsınız görüşmeyeli?Yarın tartıya hazır mısınız ? Sersumcum format verecektin bacım , gerçi eskiye bakamadım , verdiysen de ıskalamışımdır.Oyam döndü mü , tahlil sonuçlarından haber var mı? Kızılcıklar oldu mu , selelere doldu mu :52::52::52:

hoşgeldin bacım:16::16:..pampiş yoklama yaptı gitti..oyam daha gelmedi :5:sersum format verdi yine verecek..kızılcuklar oldu ama bizim evde tarhana oldu :27::27:

Pampişim sölemeyi unuttum ; Bugün senin tarifle karalahanayı pişirdim ama içim elvermedi biraz domates+biber salçası da koydum , çok lezzetli oldu , tarifin için çok teşekkürler , sık sık yaparım artık fakat kardeşim o karalahana ne kadar dirayetli bişey yaaa , yarım saat düdüklüde pişirdim , barbunyalar pişmiş ama lahanalar hala kırt kırttı valla ...Orjinali böyle midir yoksa daha da mı pişirmem gerekirdi acaba?
Bu arada garantili pandispanya tarifi olan var mı? Yılbaşı için kek istediler ama ben muzlu pasta yapmak istiyorum.Kalabalık olucaz.Şöyle 6 yumurtalı falan büyükçe bi pandispanya gerekecek.Garantili tarifi olan varsa çok memnun olucam...

yarın biliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.:kkk:sonra ben duymadım bilmiyodum demeyin okaa:kkk::kkk:

KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...:kkk::kkk::kkk:
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 13.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..

FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..

kilo bildirim formatı

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie

eksiğim varsa arkadaşlar tamamlayınız lütfen.:16::16:.

yarın biliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.:kkk:sonra ben duymadım bilmiyodum demeyin okaa:kkk::kkk:

KURALLARIMIZ..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...:kkk::kkk::kkk:
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..

kilo bildirim formatı

Tırstım yeminle :37::37::37:

hoşgeldin bacım:16::16:..pampiş yoklama yaptı gitti..oyam daha gelmedi :5:sersum format verdi yine verecek..kızılcuklar oldu ama bizim evde tarhana oldu :27::27:

Ayyy çok güzel olur kızılcık tarhanası , sen nerden buldun onu bakem ?
Formatı save ettim , etmeyen çarpılır yani ööle bi yazmışın ki bunu böyle yapmayanın canına okunacak gibi bi anlam çıkmakta , çok da güzel yazmışın , eline sağlık :52::52::52: Pampiş gene gelir inşallah.Bizim kızdan haber var mı ? Yaralarını sarıp geri döndü mü camiamıza ?

Pampişim sölemeyi unuttum ; Bugün senin tarifle karalahanayı pişirdim ama içim elvermedi biraz domates+biber salçası da koydum , çok lezzetli oldu , tarifin için çok teşekkürler , sık sık yaparım artık fakat kardeşim o karalahana ne kadar dirayetli bişey yaaa , yarım saat düdüklüde pişirdim , barbunyalar pişmiş ama lahanalar hala kırt kırttı valla ...Orjinali böyle midir yoksa daha da mı pişirmem gerekirdi acaba?
Bu arada garantili pandispanya tarifi olan var mı? Yılbaşı için kek istediler ama ben muzlu pasta yapmak istiyorum.Kalabalık olucaz.Şöyle 6 yumurtalı falan büyükçe bi pandispanya gerekecek.Garantili tarifi olan varsa çok memnun olucam...

passtaa çok severimm..:27::27: kıss pandispanya tarifi klasiktir zaten..kaç yumurta koyarsan o kaa fincan un okadar fincandan 1 eksik şeker.ve vanilyaa..bukaaa.. ben böyle yapıyorum.:34:.ama yumurta sarılarını şekerle çırpıyom beyazını 1 çimdik tuzla ayrı köpürtüp en son unu ve vanilyayı ekleyip spatulayla karıştırıyom..:34::16:

:ssz::ssz::ssz: sonu gayet ılımlı ve kibar yanee:ssz::ssz:
Ayyy çok güzel olur kızılcık tarhanası , sen nerden buldun onu bakem ?
Formatı save ettim , etmeyen çarpılır yani ööle bi yazmışın ki bunu böyle yapmayanın canına okunacak gibi bi anlam çıkmakta , çok da güzel yazmışın , eline sağlık :52::52::52: Pampiş gene gelir inşallah.Bizim kızdan haber var mı ? Yaralarını sarıp geri döndü mü camiamıza ?

benim dedem kötağğyalıı(öyle derdi rahmetli) oradan geliyor bize kızılcık tarhanası:9::9:.ben de bayılırım:52::52:.annem heryıl yapar sağolsun:16:..sen nerden biliyon bakemm.:27::27:.genelde pek bilinmez kıss..:44::44:

format dediğin ciddi olcek di mi yanee:23:..sıkı yönetim dedik boşuna mı :27::27:

pampiş kesin bi uğrar:34:..bizim kıss sanat atölyesiyle uğraşıyordu enson:34:..ya da gutup ayucuğuna dalmış olabilür:47:..çok kızmıştı tadilatı öne aldı diye..koli yapıyordur büyük ihtimalle..:26:

Son düzenleme:
:60::60::60: püüüü yüz karamıssın sen biziimmm:27::27::60::60::60:
:27::27::27::27::27:

papadiyyamm ...:16::16:tabiisi yeni gelen arkadaşlarımıss yanlış anlamasın o bizim medarı iftiharımız :16:ama belli edemiyor 1.5 yıldır gizli bi 40 kilocuk verdi okaa:1::1:
canımsın tesekkur ederım:16::16::16:

kızılcıklar oldu selelere doldu ama gonderdıgın coraplar ayagıma olmadı :1::1::1::1:

afıyet olsun canım da ıcyagını nerden buldun kıss:1::1::1::1: lahana gec pıser dogrudur:51:

KURALLARIMIZ..

kilo bildirim formatı

fazlası var eksıgı yok:1::1::1:

koptum bende buna valla:60::60::60:

Back
X