Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Valla ben arada kaçamak olsada bi hafta mı doldurdum bugün. regl olmama ragmen 1 kilo gitmiş gözüküyor. hap konusuna bakmadım daha. iyi bende öyle yemek düşünme falan olmuyor. oluyor da ne yaapsam da yesem oluyor. uygun değişik şeyler yapmak isteyince öyle oluyorum. kahvaltı beni çok tutuyor zaten. meyveyide hocamız sabahları kilo verme döneminde bi tane yiyebilirsiniz diyo bende bi tane yiyorum. şuan kahvaltı yapıyorum. Bozmasan iyiydi bence. ama sen bilirsinn.

ama benım bunyem zayıf az ac olnca elım ayağım tıtrıyor bayılıyorum artık alısana kadar bole ıdare etcem bakalım genede kılo gıdıyo mu:) haftaya bende yazarım bakım cok merak edıyorum genede vermıs gıbı hıssedıyorum

kizlar yatmadan bir goz atayim dedim....hemen cikicam.....:18::18::18::18:

igneoyam canim cok sevindim.gecmis olsun....gozun aydin....
elifezgi canim ellerine saglik.....

iyiniyetlim fbmy loove

kizlar herkese iyi geceler ....

Kahvaltım
Domatesli biberli yumurta
2 dilim peynir
1 çeri domates
3 ceviz
Yumurtanın içindeki biber çok acı çıktı o yüzden çeyrek dilim ekmek ile yedim.

Öğlen
Türk kahvesi
Sonrada komşuya misafirliğe gittim
Birsürü cıss yedim ama akşam yemeği yemicem. 1 kahve içerim tamamdır

Kilo veren arkadaşları tebrik ederrim..:kkk:
menülerim...sabah sadece omlet......:ssz:
sersum beni pıçaklamasın diye sıkıyım dedim bugun....:1:
anammm okaaa mı korkuttum hepinizi yaww..:27::27:

hep yaptıklarım sizler için canlarım:16:..ben okaa kötü değilimm:5::5:

Leylakım biz de 4 çeyrek bilet aldık genelde amorti bilem çıkmıyor biz de pek almıyorduk ama belki şans güler dedim meleksin şansı var bende şans oyunlarında:1::1::1::1:
:1::1::1: bizde 4 çeyrek aldık bebeemmm.:16::16:.
iyiniyetlim benim eşim de geçen yıllarda en az 4-5 tane alırdı sanki milyonlar bize çıkıyomuş gibi:27::27:bu sene ben hiç almamayı düşünüyodum ama eşim dayanamadı yine birer tane bari alalım dedi,aldık biz de...bugüne kadar kazandığmız en büyük para 16 tl.o da 2-3 yıl önceydi:9::9:
:1::1: ben 1 kere 100 tl kazandım o da çeyrek olunca 25 tl aldım beyaa:27:
boncuk kazananlar yani kilo verenler
( size altın madalya yakışır ama elimizde boncuk var )
1.meleksin % 1,1897 :nazar: :72::72::72:
2.sersum % 1,266 :nazar: :72::72:
3.akrep % 1,097 :nazar: :72:
4.fbmy % 0,829 :nazar:
5.ficans % 0,757 :nazar:

öpücük kazananlar (esasında onlar sıfırcı)
papadiya % 0 :54:
birdy % 0 :54:
elifezgi % 0 :36:
kadifegul % 0 :54:

teneke madalya kazananlar, hem de konserve balık kutusundan yapılmış:30:
iyiniyetli +0,809 :20:
ellerine sağlık canım:16::16:..sivasın gülünden sonra 3. olmuşum beyaa..:27::27:

ben yazmıştım sana mazeretlileri ama gözünden kaçtı sanursam:34:

tamam tamam :20: iyiniyetliye uzanan parmağımı geri çektim ama bari bi tane çanta atsaydım:9::22: ya da :67: ayyyyy ne kötüyüüüüm biri + çıktı diye yaptığıma bak
:1::1::1::1::1:
yemek yapmaya üşendiğimden yine kahvaltı yaptım akşam:9::9::9:
biz de kahvaltı yaptık biz de:52::52::52::16::16:

iyiniyetlim fbmy loove

sersum canim iyi geceler.....:10::10::10::10:
merak etme asayis berkamel....

:38::38::48::29: iyi geceler tatlı rüyalar canımm..:16:

Ben geldim canlarım. Kavuştum evime, çocuklarıma ve sizlere çok şükür...

Aradaki bazı sayfalara bakabildim. Merak etmişsiniz beni... Sağolun ya... Çok duygulandım.:16: Birdy, papadiya, sersum, iyiniyetlim, leylak, ve hepiniz...Sağolun:54:

Hemen sadede geleyim: Çok iyiyim. Doktorum, artık kanser hastası olarak değil, tiroid hastası olarak görüşücez dedi. Çok mutluyum. Dualarınız işe yaradı.

Çarşamba dönücem demiştim ama radyasyon ölçümüm yeterli seviyede çıkmayınca eve göndermedi doktorum. Kös kös anneme döndüm Çarşamba günü. Bugün hem değerlendirmemi yaptı, hem de beni azad etti:) Eve geleli daha 1 saat olmadı. O yüzden hemen bi yazıverip çıkıcam.

Bu arada SERSUM, 1. liğin hayırlı olsun. Napmışsın öyle kızım??? Fark etmışsın resmen. Bu arada topiği de hizaya sokmuşsun. Tebrik ederim. Hem en komik seçilip, hem de bu otorite... Pes valla... Karizmana sağlık:))

Gördüğüm kadarıyla kilolar da güzel gitmiş. Melexin, sersum, burda olan herkes, tebrikler:46::46:

Bu 5 günü özetle şöyle geçirdim:

1.gün: Evin duvarları için aksesuarlar aldım.
2.gün: Kendime 2 tane yüzük aldım.
3.gün: Pazardan çocuklara epeyce eşofman, kazak vs. aldım.
4.gün: Evin kırılan lambaları yerine 3 tane avize/lamba aldım.
5.gün: Zaten sabah doktordaydım.

Eşim doktora yalvardı:" Artık eve gelsin doktor. Ocağıma incir ağacı dikti!"

Yani, benim psikolojimi düzeltmem, tedavinin kendisinden daha pahalıya geldi:9::9:

Ama hepsi de gerekli şeylerdi! Özellikle de yüzükler:9::9:

Kızım okuldan geldi sanırım. Kapı çalıyor. Hepinizi öpüyorum.

çok şükür canım:16::16:..iyi haberlerini de aldık çookkkk mutlu oldum..pazartesi hep aklımdaydın.:26:.aklıma geldikçe dua ettim hayırlı sonuçlar alsın oyam diye çok şükür hepimizin duaları kabul oldu..:16::16:

kocanı da batırmışsın ohhh güle güle kullan aldıklarını.:16:.özellikle de hepsinin içinde en gerekli olan yüzüklerini:27::27::16:

hee 1. olduk emme burnumuzdan getirdiler..heves meves kalmadı :37::37:

yanlış dalda aday olduğumu düşünüyorlar..:27::27:

topikte estirdiğim sıkıyönetim fırtınasından sonra oyları veren herkes pişman oldu galiba sanursam:27::60::60::60::60:

iyiniyetlim benim eşim de geçen yıllarda en az 4-5 tane alırdı sanki milyonlar bize çıkıyomuş gibi:27::27:bu sene ben hiç almamayı düşünüyodum ama eşim dayanamadı yine birer tane bari alalım dedi,aldık biz de...bugüne kadar kazandığmız en büyük para 16 tl.o da 2-3 yıl önceydi:9::9:
dur bakalım leylakım size de bize de çıkarmış:9::9::9::9:
boncuk kazananlar yani kilo verenler
( size altın madalya yakışır ama elimizde boncuk var )
1.meleksin % 1,1897 :nazar: :72::72::72:
2.sersum % 1,266 :nazar: :72::72:
3.akrep % 1,097 :nazar: :72:
4.fbmy % 0,829 :nazar:
5.ficans % 0,757 :nazar:

öpücük kazananlar (esasında onlar sıfırcı)
papadiya % 0 :54:
birdy % 0 :54:
elifezgi % 0 :36:
kadifegul % 0 :54:

teneke madalya kazananlar, hem de konserve balık kutusundan yapılmış:30:
iyiniyetli +0,809 :20:
elifçim liste için ellerine sağlık.. Canım bi gün önce ben 55.6 kiloydum ertesi gün 900 gr artı olması mümkün değil bence :34: reglim bitsin bakalım tartılacağım:34:
igneoyam hosgeldin.nasilsin.nasil gecti testlerin.saglik durumun nasil.ins.hersey yolundadir canim....

canim regli doneminde fazla cikiyor.bitince daha cok farkedecektir....

melexin canim tebrikler.....:46::46::46::46::46::46::71::71::71::71::71::71::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64:

kilo veren yerinde sayan herkesi tebrik ediyorum.....:46:

iyiniyetlimin zaten mazereti var...haftaya daha iyi olacaktir canim....

zor durumda kalirsak ac kalmamak icin evet canim....afiyet olsun....
Ramaskam benim:38::38::38::38:
(iyiniyetli arkadasimizin mazereti var )
canım sağol:38::38::38::38:

Aradaki bazı sayfalara bakabildim. Merak etmişsiniz beni... Sağolun ya... Çok duygulandım.:16: Birdy, papadiya, sersum, iyiniyetlim, leylak, ve hepiniz...Sağolun:54:

Hemen sadede geleyim: Çok iyiyim. Doktorum, artık kanser hastası olarak değil, tiroid hastası olarak görüşücez dedi. Çok mutluyum. Dualarınız işe yaradı.

Çarşamba dönücem demiştim ama radyasyon ölçümüm yeterli seviyede çıkmayınca eve göndermedi doktorum. Kös kös anneme döndüm Çarşamba günü. Bugün hem değerlendirmemi yaptı, hem de beni azad etti:) Eve geleli daha 1 saat olmadı. O yüzden hemen bi yazıverip çıkıcam.

Bu arada SERSUM, 1. liğin hayırlı olsun. Napmışsın öyle kızım??? Fark etmışsın resmen. Bu arada topiği de hizaya sokmuşsun. Tebrik ederim. Hem en komik seçilip, hem de bu otorite... Pes valla... Karizmana sağlık:))

Gördüğüm kadarıyla kilolar da güzel gitmiş. Melexin, sersum, burda olan herkes, tebrikler:46::46:

Yani, benim psikolojimi düzeltmem, tedavinin kendisinden daha pahalıya geldi:9::9:

:119::119: canım HOŞGELDİN geçmiş olsun :38::38::38::38:

Elifezgi canim beni listeye almayi unuttun mu.? Bildirim yapmistim.:37::37:
2 kg- gösterdi tartim yaaa bana tebrik yok, listede adim yok. Anlamdim ama alindim . sana özelden mi bildircektim yoksa canim ben kacirdim orayi. eger öyleyse:D

canım yanlış anlama da bildirimlerini resimlerle beraber ve resimlerin arasına koyunca gözden kaçıyor bence:34:..ondan unutmuştur elifezgi:34:

anammm okaaa mı korkuttum hepinizi yaww..:27::27:

hep yaptıklarım sizler için canlarım:16:..ben okaa kötü değilimm:5::5:

ellerine sağlık canım:16::16:..sivasın gülünden sonra 3. olmuşum beyaa..:27::27:

ben yazmıştım sana mazeretlileri ama gözünden kaçtı sanursam:34:

:1::1::1::1::1:

:38::38::48::29: iyi geceler tatlı rüyalar canımm..:16:

sersumum inş. size de çıkar kıss:54:

2. öğünüm
:56::56:
tavuk sote
çorba

3.öğünüm
kahvaltı
tandır ekmeği..:27:

78 i görünce yine dayanamadım tandır ekmeği aldım.:23::23:.ama geçen hafta da yemiştim hafta sonunda sonra sıkınca erittim yine ona güvendim:27::27:

Canlarım selam ,
Geçmiş çok birikmiş gene , kilo bildirimimden sonrasına bakamadım.Kilo veren herkese benden koca bir BRAVOSSSS :46::46::46:
Veremeyenlere sağlık olsun :16::16::16:
Benim gibi alanlara da önümüzdeki maçlara bakıcaz diyorum.
Kızlar bugün şekerim deli gibiydi , sabahtan beri bi indi bi çıktı , beni mankafaya çevirdi.Doğru şeyler yiyorum ama niye böyle oldu anlamadım , neyse alışıcam inşallah.Biraz mutfak ve banyo temizliği yaptım.Kalanları yarın yapıcam artık :37::37::37:
Sizden ne var ne yok? Günün flaş gelişmeleri neler? Oya'dan haber var mı?

2. öğünüm
tavuk sote
çorba

3.öğünüm
kahvaltı
tandır ekmeği..:27:

78 i görünce yine dayanamadım tandır ekmeği aldım.:23::23:.ama geçen hafta da yemiştim hafta sonunda sonra sıkınca erittim yine ona güvendim:27::27:

Canııııım sen 78 mi olmuşsuuuuunn :46::46::46::46::46: Çok sevindiiim , gözün aydın hayatım.Herkül geldi dertler bitti.Yaşasın Herkülllll:52::52::52:

Canııııım sen 78 mi olmuşsuuuuunn :46::46::46::46::46: Çok sevindiiim , gözün aydın hayatım.Herkül geldi dertler bitti.Yaşasın Herkülllll:52::52::52:

evet canım oldum beyaa:52::52:çizelgemi de yanar dönerli yaptım bak..
..ondan ötürü gördüğün gibi seni dinledim ve tandır ekmeği yedim:27::27:

güzel slogan:52::52:..Herkül geldi dertler bitti:52::52:

Son düzenleme:
Afiyet olsun canim
sağol ficanscım:16::16:

iyiniyetlim fbmy loove

sana da iyi geceler,rahat uykular bebişim:16::16:

sizin ikramiye bizimkinden daha iyiymiş bacım:1::1:
afiyet olsun bebeğem:16::16:
çok şükür canım:16::16:..iyi haberlerini de aldık çookkkk mutlu oldum..pazartesi hep aklımdaydın.:26:.aklıma geldikçe dua ettim hayırlı sonuçlar alsın oyam diye çok şükür hepimizin duaları kabul oldu..:16::16:

kocanı da batırmışsın ohhh güle güle kullan aldıklarını.:16:.özellikle de hepsinin içinde en gerekli olan yüzüklerini:27::27::16:

hee 1. olduk emme burnumuzdan getirdiler..heves meves kalmadı :37::37:

yanlış dalda aday olduğumu düşünüyorlar..:27::27:

topikte estirdiğim sıkıyönetim fırtınasından sonra oyları veren herkes pişman oldu galiba sanursam:27::60::60::60::60:
:9::9::9::9:
dur bakalım leylakım size de bize de çıkarmış:9::9::9::9:

inşallah iyiniyetlim,ama nerdeeeee:1::1::1:

Canlarım selam ,
Geçmiş çok birikmiş gene , kilo bildirimimden sonrasına bakamadım.Kilo veren herkese benden koca bir BRAVOSSSS :46::46::46:
Veremeyenlere sağlık olsun :16::16::16:
Benim gibi alanlara da önümüzdeki maçlara bakıcaz diyorum.
Kızlar bugün şekerim deli gibiydi , sabahtan beri bi indi bi çıktı , beni mankafaya çevirdi.Doğru şeyler yiyorum ama niye böyle oldu anlamadım , neyse alışıcam inşallah.Biraz mutfak ve banyo temizliği yaptım.Kalanları yarın yapıcam artık :37::37::37:
Sizden ne var ne yok? Günün flaş gelişmeleri neler? Oya'dan haber var mı?

ohh en zorlarını bitirmişsin canım ellerine sağlık:16:..çok zevk aldın di mi temizlerken:27::27:

şekerine üzüldüm..umarım düzene girer:5:

oyam geldi..iyiymiş çok şükür..:16:yukarıda ben cevap yazdım 1-2 sayfa önce:34::34:

evet canım oldum beyaa:52::52:çizelgemi de yanar dönerli yaptım bak..
..ondan ötürü gördüğün gibi seni dinledim ve tandır ekmeği yedim:27::27:
güzel slogan:52::52:..Herkül geldi dertler bitti:52::52:

Çizelgene bakarak bir "duygu patlaması" yaşadığını söyleyebiliriz :52::52::52: Çok güzel olmuş , tandır ekmeği de afiyet&sağlık olsun , hakkındır cicim :16::16:
Sersum yaaa , bakamadım geçmişe , şu pandispanya ıslatma işine cevap yazmış mıydın canımcım ?

ohh en zorlarını bitirmişsin canım ellerine sağlık:16:..çok zevk aldın di mi temizlerken:27::27:

şekerine üzüldüm..umarım düzene girer:5:

oyam geldi..iyiymiş çok şükür..:16:yukarıda ben cevap yazdım 1-2 sayfa önce:34::34:

Yaaa kızım zevk almak ne demek , hele ki küveti , klozeti falan ovarken kendimi resmen cennette (cinette de olabilir tabe) gibi hissettim , o ne büyük hazdı beaaa :37::37::37:
Şekere yapıcam bi şekil...
Hee Oya'ya çok sevindim :21::21::21::21:, dur buliiiim bakim ne yazmışşş...

Oyacıııııım o kadar sevindim ki iyi haberlerle döndüğüne anlatamam canııım , hepinizin ve hepimizin gözü aydın :16::16::16: Çok çok geçmişler olsun , 2013 'e sağlıkla giriyosun :21::21::21:
Ve fekat ; bu radyasyonu tuvalet yerine esnafa boşaltmak niye , neyin öcünü aldın bacım sen :52::52::52::52: Hani annende oturacaktın , sen resmen fıskiye gibi radyasyonlamışsın önüne gelen tüm KOBİ'leri :1::1::1::1:

Back
X