Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Çizelgene bakarak bir "duygu patlaması" yaşadığını söyleyebiliriz :52::52::52: Çok güzel olmuş , tandır ekmeği de afiyet&sağlık olsun , hakkındır cicim :16::16:
Sersum yaaa , bakamadım geçmişe , şu pandispanya ıslatma işine cevap yazmış mıydın canımcım ?
he canım büyük patlamalar oluyor içimdee.:35::35:
hakkımdı yedim pişman değilim:63:
yazdım dı canım:34:..ben şekerli suyla ıslatıyom bebeemm:34: ama sütle de olur tabee:23:

Yaaa kızım zevk almak ne demek , hele ki küveti , klozeti falan ovarken kendimi resmen cennette (cinette de olabilir tabe) gibi hissettim , o ne büyük hazdı beaaa :37::37::37:
Şekere yapıcam bi şekil...
Hee Oya'ya çok sevindim :21::21::21::21:, dur buliiiim bakim ne yazmışşş...
tahmin edebiliyorum aldığın hazzı..kızgın kumlardan serin sulara dalmak gibin birşeyy:111::111:
yap şu şekere bişeyler de kafamızı bozmasın:27:

sizin ikramiye bizimkinden daha iyiymiş bacım:1::1:
afiyet olsun bebeğem:16::16:

:9::9::9::9:

hee gülüm harca harca bitiremedik:33::33::1::1:

Bugün tartıda gördüğüm -1400 gr bana verdiği yetkiyle midemi Bayram ettirdim
Sabah (07:45)3 dilim ıspanaklı börek :20: 2 yumurta,2 s zeytin, çay
ÖĞlen (14:30) yılbaşı partisinde yenilebilecek tüm pasta, çörek, börek, kek vs lerden tadımlık :20::20:
Akşam (19:00) 2 dilim ıspanaklı börek :20:
Gelsin kafama çantalar.:14:

Oyacıııııım o kadar sevindim ki iyi haberlerle döndüğüne anlatamam canııım , hepinizin ve hepimizin gözü aydın :16::16::16: Çok çok geçmişler olsun , 2013 'e sağlıkla giriyosun :21::21::21:
Ve fekat ; bu radyasyonu tuvalet yerine esnafa boşaltmak niye , neyin öcünü aldın bacım sen :52::52::52::52: Hani annende oturacaktın , sen resmen fıskiye gibi radyasyonlamışsın önüne gelen tüm KOBİ'leri :1::1::1::1:

istanbul esnafına alarm vermek ilazım:30::30:..yoğurt felan yeyin garii oya sizi ışınlamış diye..:60::60::60::60:

kızlar bildirime yetişemedim,okuldan eve saaat 1 e doğru dönüyorum.öğleden sonra günümüz vardı.resmen koyverdim.o kadar yedim ki yaz yaz bitmez.

kilom:55 +++lardayım .spor yapmayınca,kaçamaklar da fazla olunca +lar kaçınılmaz

kilo veren herkesi tebrik ediyorum.:46::46:

:9::9::9:

ohh ne güzel ben de ara tatili iple çekiliyorum çok yoruldum:ssz:
az kaldı canım dinlenicez inşallah:16::16:..valla tatilim geldi benim:52::52::52:
ÖĞlen (14:30) yılbaşı partisinde yenilebilecek tüm pasta, çörek, börek, kek vs lerden tadımlık :20::20:

sen o -1400 den çok yüz bulmuşsun bacıımm:20:..ben bi tandır ekmeğiyle yetindim..:27:
eh izninle sıkıyönetim direktörü olaraktan bi çanta vurmak hakkım diyorum:27::27::22::22:

Yavrum 1,4 mü verdin sen gözün aydın anacıııııım :46::46::46::46::46: Eee geçen hafta kastın bana mıydı , hatta bi Kastamonulu olarak soruyorum sana ; Kastın neydi Moni ?
istanbul esnafına alarm vermek ilazım:30::30:..yoğurt felan yeyin garii oya sizi ışınlamış diye..:60::60::60::60:
Kadıköy Belediyesi esnafa bedava yoğurt dağıtsın :52::52::52:

Yavrum 1,4 mü verdin sen gözün aydın anacıııııım :46::46::46::46::46: Eee geçen hafta kastın bana mıydı , hatta bi Kastamonulu olarak soruyorum sana ; Kastın neydi Moni ?

:60::60::60::60:

iyi fikir :34::34: ihaleye biz de mi katılsak bayaa yoğurt gider bence okaa çok gezdiği düşünülünce iyi para getirir galiba sanursam:60::60::60::60:

iyi aksamlar herkeze,

Ben de kilo veren herkezi tebrikk ediyorum tekrar, IGNEOYASI cok ama cok gecmis olsun,gözün aydin :)))
SERSUM destegin,tesellin icin cok sagol,ben de regl bitince fazlasiyla mükafatimi almayi umut ediyorum,bakalim...

2. ögünde yediklerim ise

döner+salat,ayran

Yarin görüsmek üzere,bol leptinli saatler diliyorum

kızlar bildirime yetişemedim,okuldan eve saaat 1 e doğru dönüyorum.öğleden sonra günümüz vardı.resmen koyverdim.o kadar yedim ki yaz yaz bitmez.

kilom:55 +++lardayım .spor yapmayınca,kaçamaklar da fazla olunca +lar kaçınılmaz

kilo veren herkesi tebrik ediyorum.:46::46:

yarın hemen toparlıyorum bugün koyverdim napalım.:52::52:
toparlanırsın tabii reyhanım üzülme sen:16::16:
iyi aksamlar herkeze,

Ben de kilo veren herkezi tebrikk ediyorum tekrar, IGNEOYASI cok ama cok gecmis olsun,gözün aydin :)))
SERSUM destegin,tesellin icin cok sagol,ben de regl bitince fazlasiyla mükafatimi almayi umut ediyorum,bakalim...

2. ögünde yediklerim ise

döner+salat,ayran

rica ederim canım:34::16:..sabırlı ol yeter ki mükafatını alırsın bence de:16:

iyi aksamlar herkeze,

2. ögünde yediklerim ise

döner+salat,ayran

canım sen niye bildirim yapmadın bugün:44: artık regl olsak da bildirim yapacağız..kuralları okumadın galiba

:60::60::60::60:

iyi fikir :34::34: ihaleye biz de mi katılsak bayaa yoğurt gider bence okaa çok gezdiği düşünülünce iyi para getirir galiba sanursam:60::60::60::60:
Hee bu daha da iyi bi fikir.Evde yoğurdu benim kocam mayalar , hemen soriiim bakalım 100gr için ne kadar fiyat verelim :27::27::27:
canım sen niye bildirim yapmadın bugün:44: artık regl olsak da bildirim yapacağız..kuralları okumadın galiba
Kurallara uyalım , uymayanları uyaralım :52::52:
Yağmurda yürüdük kıslaarr:34:
Romantik kadınsın vesselam :34::34:

Ne bilem yahu.Benim gibi tartıda sapıttı .bu aralar hersey herşey herşey sapıttı :9: Nasılsın canım ciğerim.? Özledim vallahi sizi .İki lafın belini kıramıyorum bu pcden dolayı .inşalah bu mesajı yollama girişimim siz yatmadan elinize Ulaşır:9:
az kaldı canım dinlenicez inşallah:16::16:..valla tatilim geldi benim:52::52::52:

sen o -1400 den çok yüz bulmuşsun bacıımm:20:..ben bi tandır ekmeğiyle yetindim..:27:
eh izninle sıkıyönetim direktörü olaraktan bi çanta vurmak hakkım diyorum:27::27::22::22:

Hakkındır bacım indir gitsin.Bende yorgunluğum geçince ve beynimi toparlayınca yarın indireceğim kafama bir iki şey :9:

İğneoyası :Çok geçmiş olsun canım.Adına sevindim.:16:
Ramaskam: beni hep destekledin ,takip ettin ben değilde sen bir meleksin:16:
Sersumum: sevgili ulağım ve ikizim,senin hakkını ödeyemem canımsın :16:
Leylakım : Sende canımın.Geçmişi net okuyamıyorum ama bir yerde tayinden bahsetmişsin, tam anlayamadım ama hakkınızda hayırlı olsun :16:
Birdyim : uleyyyyn şenlendim iki laf edemez olduk . Yanarımyanarım senin vereceğin tavsiyeleri kaçırıyorum ya ona yanarım :9: :16:seviyom lan seni
Sivas'ın Gül'ü : Ah ben gülüm kırk yılda bir şansın bacağını kırdım dedim.Tam 1. Olduk diye halay çekerkene araya giriverdin :9: Allah seni davul etsin emi :9: Şaka bir yana tebrik ederim seni :16:
Papadia : tebrik ve taktirlerini çok taktir ettim :9: Çok teşekkür ederim.Sizlerin sayesinde 8 kiloya yakın yağı salladım hayatımdan ohhhh bee . Sağolun var olun .
Kızlar tüm karataycılar iyiniyetlim ,fincans ,sadeceaşkım, (valla bu alana nokta nokta koyuyorum) ismini bir türlü çıkaramadıklarım (biliyorum mesajı yolladıktan sonra ay bunu unuttum ,vay şunu yazmadım olacağım ) sizleri seviyorum.Tüm güzel ve iyi dileklerinizi kalben duyuyor ve de hissediyorum.İyi varsınız.Hepinizi gönülden seviyorum. :16::16::16::16::16::16:

Back
X