Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sersum melexin canim yazdiklarinizi okudum.sersum mesajini aldim.
arkadaslar lutfen artik cvp vermeyelim...
.bizi zaten topikteki arkadaslar biliyorlar....

İkizim bende çok şişim.Evet Reglim geliyorum diyor .Offf bende bu toparlanma telaşesi içinde nasıl yapacağım bilmiyorum.Yılbaşı öncesi yardımcı kadında bulamıyorum :43:kaldım bacım tekbaşıma.Arada çıkıp market market dolaşıp koli topluyorum.Burada kağıt toplayan çocuklar var.Onlara rakip oldum resmen.Bakıyorum bizim sokaktalar.Onlar markete varmadan ben iki adım ötemdeki markete arabayla gidip onlardan önce kapıyorum kolileri :9: Bir yerlerde beni sıkıştırıp dövmezler inşallah :9:
O bulaşık makinene söyle düzgün su fışkırtsın.Kıyamam ben sana :16:Melexin bir gelirse toptan bozar bak seni de :40:

:60::60::60::60::60:

Konuşma bir daha ne olur ,boşver.Biz buradayız ,bizim sayfamız burası.Sen bizim herşeyimizsin :16:

o arkadaş yanlış ifadeler kullandı heralde..şaşırdı laflarımıza..:44::44:ben onları savunuyor sandım ama dalga geçti heralde..düzelttim durumu..sen de girme ben de..boşver aynen burası bizim sayfamız..:34:[/COLO

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ramaskam yeğenim tepik atıyor mu ? Yerim ben onun ayağını :52::emir_bebek:

canim ya evet bu siralar cok asabi...durmadan tepik atiyor...
evet sorma artik 8 aylik oldum...
.top gibiyim yusyuvarlak ve kocaman bir gobis....yatsam yatamiyorum kalksam kalkamiyorum...
hayirlisiyla 1 ayim kaldi...ins.hayirlisiyla dogumu atlatip saglikli bir sekilde bebegime kavussam diyorum....

canim annenlere mi gideceksin kalmaya tahminen ne kadar kalicaksin ve orda internet imkanin varmi?
tadilat ne kadar surecek bilgin varmi canim ?:44::44::44:

kizim yatmadan oyun oynamak istiyor...gelebilirsem birazdan gelirim...

Ne gülüyon kız :60: gelirsem gıdıklarım heeee :60:

hadi gıdıkla hadi:52::52::52:

.top gibiyim yusyuvarlak ve kocaman bir gobis....yatsam yatamiyorum kalksam kalkamiyorum...
hayirlisiyla 1 ayim kaldi...ins.hayirlisiyla dogumu atlatip saglikli bir sekilde bebegime kavussam diyorum....

canim annenlere mi gideceksin kalmaya tahminen ne kadar kalicaksin ve orda internet imkanin varmi?

inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına al canımcım:16::16:allah bize de nasip etsin o tepikleri:1::1::1:

Evet anneme gideceğim.Net konusunda korkma sınırsız internet var :9: Ayrıca ben daha rahat olacağım.:9: temizlik yok ,yemek yok ,ütü yok ohhhhhh.alırım elime klavyeyi gel keyfim gel.Benim sıkıntım şu 1 hafta :9: sonrası da işlerle ilgili gündüzleri yoğun olabilirim.Ama geceleri sizinim :27: En azından sen yazsanda cevaplarım canımbenim :16:İki meleğini de öptüm benim için :54:

Merhaba arkadaşlarrr :) Geçmişi okuyamıyorum ama vakit bulunca okuyacağım. Menümü hemen yazayım :)

Sabah(06:30): Biberli soğanlı yumurta, peynir bir avuç kadar, 5 siyah zeytin, 3 ceviz

Öğle(12:00): İncir kurusu, yarım portakal

Akşam(16:00): Abiciimle yemeğe gittik, köfte ve tavuk şiş yedim, salata veee vazgeçilmezim ayran.

Sadece bugün badem ve fındık aldım onlardan biraz fazla kaçırdım galiba :D şimdi ise hiçbir şey yemiyorumm :) bugün beğenerek aldığım mavi ceketimin içinde de süper gördüm kendimi iyice gaza geldim, diyet dışı hiçbir şey yemedim. Yediğim tavuğun özgür olmamasının dışında hehehehehe :1:

Merhaba arkadaşlarrr :) Geçmişi okuyamıyorum ama vakit bulunca okuyacağım. Menümü hemen yazayım :)

Sabah(06:30): Biberli soğanlı yumurta, peynir bir avuç kadar, 5 siyah zeytin, 3 ceviz

Öğle(12:00): İncir kurusu, yarım portakal

Akşam(16:00): Abiciimle yemeğe gittik, köfte ve tavuk şiş yedim, salata veee vazgeçilmezim ayran.

Sadece bugün badem ve fındık aldım onlardan biraz fazla kaçırdım galiba :D şimdi ise hiçbir şey yemiyorumm :) bugün beğenerek aldığım mavi ceketimin içinde de süper gördüm kendimi iyice gaza geldim, diyet dışı hiçbir şey yemedim. Yediğim tavuğun özgür olmamasının dışında hehehehehe :1:

menün güzel canım:16:..özgür tavuğu ben de bulamıyorum:31: ..olsun arada yersin olur..:34::34::16::16:

Back
X