Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

[sersum;28022929]bazı kendini bilmezler hala en komik kk sayfasında yorum yapıyorlar hakkımda gerçi cevaplarını verdim ama uleyn ne yarışmaymış be hazmedemiyorlar hiç istedikleri adam seçilmeyince..araştırın demişler..sanki ödül aldık ta 1 çuval altını haksız yere götürdük..:37:

Hee 1. oldun ya Milletvekli oldun sandilar canim. Gelsin maaslar.:9::9:
Beni de böyle bir Kadinlar kolu baskani secmislerdi. Secilmem sesiz oldu ama ayrilisim muhtesem oldu ama 1 ay zor dayandim.
Beni afaroz etiller, cekemeyenler. Kabul edemedikleri suydu benim " dilimde bir coguna göre süper diyebilirim.
Beni cekemeyenlerse sagolsunlar 2 lafi bir araya getiremiyorlar.
Ben de yeteer ulen dedim beni millet vekilimi sectiniz. alin sizin olsun deyip biraktim.
Valla cok rahatim veee dostlarimi düsmanlarimi daha iyi tanimama yardimci oldu bu kisa kadinlar kolu baskani olmam.

En tuhafima giden de 5 yillik baskan olan bayannin hic bir icratini görmedik.
Bana sormazmi hele anlat bakalim yeni baskan yeni Projelerin ne diye.
Bende belediyeden izin alirsam Camiye minare yaptiracagim dedim.

Beni cekemeyenler anten taktirsin dedim.
:1::1::1::1:
napayim hazir cevabim. Danimaraka belediyesi camiye zor izin verdi.
benim cevabim da CUK diye oturdu.

Aksam yediklerim. 1 tas sebze corbasi. 1 tas yogurt. 2 ceviz
su.

Son düzenleme:
[sersum;28022929]bazı kendini bilmezler hala en komik kk sayfasında yorum yapıyorlar hakkımda gerçi cevaplarını verdim ama uleyn ne yarışmaymış be hazmedemiyorlar hiç istedikleri adam seçilmeyince..araştırın demişler..sanki ödül aldık ta 1 çuval altını haksız yere götürdük..:37:

Hee 1. oldun ya Milletvekli oldun sandilar canim. Gelsin maaslar.:9::9:
Beni de böyle bir Kadinlar kolu baskani secmislerdi. Secilmem sesiz oldu ama ayrilisim muhtesem oldu ama 1 ay zor dayandim.
Beni afaroz etiller, cekemeyenler. Kabul edemedikleri suydu benim " dilimde bir coguna göre süper diyebilirim.
Beni cekemeyenlerse sagolsunlar 2 lafi bir araya getiremiyorlar.
Ben de yeteer ulen dedim beni millet vekilimi sectiniz. alin sizin olsun deyip biraktim.
Valla cok rahatim veee dostlarimi düsmanlarimi daha iyi tanimama yardimci oldu bu kisa kadinlar kolu baskani olmam.

En tuhafima giden de 5 yillik baskan olan bayannin hic bir icratini görmedik.
Bana sormazmi hele anlat bakalim yeni baskan yeni Projelerin ne diye.
Bende belediyeden izin alirsam Camiye minare yaptiracagim dedim.

Beni cekemeyenler anten taktirsin dedim.u
:1::1::1::1:
napayim hazir cevabim. Danimaraka belediyesi camiye zor izin verdi.
benim cevabim da CUK diye oturdu.

Aksam yediklerim. 1 tas sebze corbasi. 1 tas yogurt. 2 ceviz
su.

Helal kız sana :46::46::46:

Ramaskam canım benim en komik kadınlar kulübü üyesinin seçildiği sayfada kalmış öylece .Yazılanlara hayret ediyor sanırım.Bence her birimiz sersumu tebrik etmeliyiz orada.Sersumu ilkkez görüyorum diyenlere cevap olsun.

Benim çıkmam gerekiyor.İlerleyen saatlerde en güzel şovlarımla burada olacağım .Bekleyin beni anacığım :9: öpüldünüz :16::54:

selam kızlar ilk birkaç sayfayı okudum ama çoook ilerlemişsiniz maşallah :nazar:

bende karatay diyetini yapmak istiyorum fakat kafama takılan birkaç detay var.

mesela ben hiç meyve yiyemeyecek miyim? ekmek hamur işi vs. bunlardan geçtim ama meyve gibi bir nimetten mahrum bırakamam kendimi. sanırım öğlende bir muza izin var. başka birşey yiyemiyor muyuz?? cevaplayan olursa şimdiden teşekkürler:3:

Hoşgeldiniz. .. Arkadaşlar anlatmış ben geç kaldım bugün.

Nasılsınız hanımlar. Ben bugün bi tuhafım kafam catladı etti. Arkadaşımı memleketine yolladım. Ablası rahatsız iki gündür ağlıyor garibim. Bugün gitti hayırlısı ile saat 10 gibi kavuşacak ailesine. Kahvaltım arkadasımın aglamasına uyanıp 8 de 10 gibi de kahvaltı ettik. Klasik bi kahvaltıydı 1 mandalina. vardı ekstradan. benim değişmezim oldu artık neyse.
Arkadasımı yollamak için çıkınca mecburi ikinci öğün oldu. Adana yedim Dürümdü yanında ayran ama :53: Ekmek yiyince acıktığımı farkettim bu arada :1:

Arkadasımı servise bindirdim sonra kendime bot aldim :52: gitti paracıklarım :P Sonra kardeşimin israrıyla tatlı aldık. Tulumba ve izmir lokma. izmir lokmadan bi tane yedim :37:(Dahası gelmez umarım :P)
Eve geldim bulaşık çoktu iki gündür can sıkıntısına ve proje uğraşıyla hiç ellemememişiz. Onları hallettik. Şimdide sizn geçmişleri okudum gene döktürmüşsünüz.
Sersum'cum tebrikler çekemeyen çatlasın boşver ;)

İgneoyam di galiba hasta olan :s (daha rumuzları çok öğrenemedim.) geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim.

meleksin evi tadilata girende sendin galiba kolay gele sanada. (karıştırmadım umarım)

Kafam pek yerinde değil bugün herkes iyidir inşallah.

Son düzenleme:
Bende sizin gibi kilolarım basi dertte olan bı bayanım sizler güzel ilerlemeler kaydetmişsinz hepinizi azminden dolayı teprikler
Bende bu topikle zayıflamak istemistim ama bazı nedenle olmadı eski arkadaslar bazısı mezun olmuş onları teprik ediyorum
Benimin kilolar aldı basını gitti biraz cesaret kırılması var korkuyorum ac kalmaktan değil yapamamakdan motivasyon bozukluğu var başlamak istiyorum ama bu korkularım yenemiyorum

[melexin;28024902]Helal kız sana :46::46::46:

Onlar kaldiklari yerde otlasinlar melexin canim.
ben rahatim bu hafta icinde 5 lif ördüm.

280mtqq.jpg

Son düzenleme:
Back
X