Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben de sabah kt kadar peynir
2 yumurta
ceviz
dereotu
roka
zeytin yedim
öğlen menusunde brokoli var pişiriyorum
ama çok acıktım
sabırsızlanmaya başladım
az önce 6 tane badem yedim kavrulmamış
2 tane de kestane (yasak değildir inşallah)
brokoli yiyeceğim .yanında bol acılı turşu
ayrıca benim omega 3 varmış evde
ben onu balık yağı diye almıştım..ama üzerinde kocaman omega 3 yazıyor..dün farkettim buradan çıktıktan sonra

akşama salata yerim sadece

kurubaklagiller serbest mi???
okuyorum burada 2 tabak kurufasülye yedim yada 1 tabak nohut yedim .yeşil mercimek yedim vs...

$image.webp $image.webp nice mutlu senelere :16:Gülen yüzün hiç solmasın

2 yumurta
ceviz
dereotu
roka
zeytin yedim
ama çok acıktım
sabırsızlanmaya başladım
ben onu balık yağı diye almıştım..ama üzerinde kocaman omega 3 yazıyor..dün farkettim buradan çıktıktan sonra

okuyorum burada 2 tabak kurufasülye yedim yada 1 tabak nohut yedim .yeşil mercimek yedim vs...

Kestanenin Gİ si yüksek bu nedenle yasak canım..
Kurubaklagiller serbest ama nohutu fazla tüketmemek gerek:34:
Turşun ev yapımı ise serbest:34:

evet karatay diyeti beni hiç zorlamadı, bir kaç defa rejim girişimlerim oldu fakat daha 1. gün tansiyonum yerlerde oluyordu. şimdi 2. günüm ve full tokum. ofiste en az 10 tane çay içiyordum , her bardağa 2 küp şeker atardım, sabah 2 simit, yada ekmek v.s. . zaten bunları kesmek bile baya işe yarayacak.holleey:8:

bu arada ortalama her ay 2,5 kg. vermek gayet iyi. tebrik ederim:46:

sağol canım:16::16:topikte benden daha çok veren arkadaşlar da var.mesela papadiya 40 kg verdi karatayla:34::34:

2 yumurta
ceviz
dereotu
roka
zeytin yedim
ama çok acıktım
sabırsızlanmaya başladım

kestane yasak:20::20:kurubaklagiller serbest ama sadece nohutu abartmadan yersek daha iyi olur:34::34:

Kızlar bana cevap vermicekmisinizz:18: ne yiyeyim gün içinde kızlar yarın başlicam yumurta yiyemiyorum onun dışında neler tüketebilirim azcık bilgi verirmisiniz acep:42:

Kestanenin Gİ si yüksek bu nedenle yasak canım..
Kurubaklagiller serbest ama nohutu fazla tüketmemek gerek:34:
Turşun ev yapımı ise serbest:34:

tamam teşekkür ederim .kestane yok yani.
turşum ev yapımı...yiyorum ..ben çok seviyorum acı turşuyu..
peki kurubaklagillerde bir sınır var mı..ne bileyim işte 2 tabak yiyebilir miyiz???
bir de kuru meyveyi ne zaman yiyeceğiz..ve miktarı ne kadar olmalı günlük ..

Son düzenleme:
canım yazı için teşekkürler...dikkat edicem bunlara.gerçekten de kg alırken yağlar karın bölgemde toplandı..of ya napıcam ben:47::47:

Kızlar bana cevap vermicekmisinizz:18: ne yiyeyim gün içinde kızlar yarın başlicam yumurta yiyemiyorum onun dışında neler tüketebilirim azcık bilgi verirmisiniz acep:42:

ilk sayfayı okursan az çok bilgi edinebilirsin canım.
sabahları yumurta yiyemiyosan onun yerine 2 küçük yerli muz yada 1 ithal muz yiyebilirsin.tabi kuruyemişini,peynir zeytini de ihmal etmeden:34::34:

canım yazı için teşekkürler...dikkat edicem bunlara.gerçekten de kg alırken yağlar karın bölgemde toplandı..of ya napıcam ben:47::47:

23 kilo vermişsin .ne yapacağını bilemeyen biri değilsin bence..dile kolay 23 kilo ..tebrik ediyorum sizi..

benim de karnımda yağlar..ben yere yatıp platesten aklımda kalan hareketleri yapmaya çalışıyorum..baya bir toparlandı karnım ve yanları..
brokolimi yiyorum..çok şükür ..

kahvaltımı yazmayı unutmuşum:1::1:

2 yumurtadan omlet
zeytin
bolca peynir
fıstık
omega 3
1 muz:26:

kahvaltıyı geç yaptığım için acıkmıştım muz fazla oldu o yüzden:27::27:

kahvaltımı yazmayı unutmuşum:1::1:

2 yumurtadan omlet
zeytin
bolca peynir
fıstık
omega 3
1 muz:26:

kahvaltıyı geç yaptığım için acıkmıştım muz fazla oldu o yüzden:27::27:

şey çok soru sordum ama bir şey daha soracağım ..mesela ben peyniri çok severim ..bugün kibrit kutusu kadar yedim ...ama 2 kibrit kutusu daha yerdim..tam yağlı peynirim ..diyetteyim diye yemedim..fazla yesem olur mu peyniri=???

Son düzenleme:
23 kilo vermişsin .ne yapacağını bilemeyen biri değilsin bence..dile kolay 23 kilo ..tebrik ediyorum sizi..

benim de karnımda yağlar..ben yere yatıp platesten aklımda kalan hareketleri yapmaya çalışıyorum..baya bir toparlandı karnım ve yanları..
brokolimi yiyorum..çok şükür ..

teşekkür ederim canım:16::16:
öyle tabi ama şuan elimde olmayan sebepten kg alıyorum yoksa kaçamaktan falan değil.o yüzden endişeliyim:34::34:

leylak çok teşkkürler yarın bende paylaşıcam neler yediğimi:21:

:38:paylaş tabiki canım,eksik ya da fazla olursa ben ve arkadaşlar söyleriz hem
:16::16:

şey çok soru sordum ama bir şey daha soracağım ..mesela ben peyniri çok severim ..bugün kibrit kutusu kadar yedim ...ama 2 kibrit kutusu daha yerdim..tam yağlı peynirim ..diyetteyim diye yemedim..fazla yesem olur mu peyniri=???

sor tabi canım:16::16:şöyle söyleyeyim.karatayda katı kurallar olmadığı için 1 kibrit kutusu kadar yemek yanlış olur.ben istediğim kadar yiyiyorum.hele sevdiğim bi peynirse avuç içimden daha çok yiyorum.karataya ilk başladığımda da böyleydim,kg da verdim.zararsız şeylerde çok kısıtlamanın bi anlamı yok:34::34:

sor tabi canım:16::16:şöyle söyleyeyim.karatayda katı kurallar olmadığı için 1 kibrit kutusu kadar yemek yanlış olur.ben istediğim kadar yiyiyorum.hele sevdiğim bi peynirse avuç içimden daha çok yiyorum.karataya ilk başladığımda da böyleydim,kg da verdim.zararsız şeylerde çok kısıtlamanın bi anlamı yok:34::34:

tamam teşekkür ederim..elinde olmayan nedenden kilo alıyorum demişsin..hamilemisin..

keşke hamile olsaydım:1::1: yok canım ya ilaç kullanıyorum o kg aldırıyo.o yüzden:34::34:
hayallah ben de hamilesin sandım

tamam aşağıda kortizon hakkında bilgi vardı..sana yazılmıştı sanırsam...

ben brokolimi yedim kocaman 2 tabak
ama doymadım canım tatlı istiyor
4 tane kurukaysı günkurusu yedim simdi
ve yine canım birşeyler istiyor
badem yesem olurmu biraz
çok mu abarttım
ben öğlen öğünlerinde çok yerim üst üste..kahve de içerim birazdan..ama akşama az yerim kesin..

bız neler basardık bebısım yıne basarıcaz allahın ıznıyle:38:

doğru söylüyosun papişim:48::kkk::kkk:

hayallah ben de hamilesin sandım

tamam aşağıda kortizon hakkında bilgi vardı..sana yazılmıştı sanırsam...

ben brokolimi yedim kocaman 2 tabak
ama doymadım canım tatlı istiyor
4 tane kurukaysı günkurusu yedim simdi
ve yine canım birşeyler istiyor
badem yesem olurmu biraz
çok mu abarttım
ben öğlen öğünlerinde çok yerim üst üste..kahve de içerim birazdan..ama akşama az yerim kesin..

kuru meyveyi sabahları ve 2-3 tane yemeni tavsiye ederim.yoksa kg vermen zorlaşır:34::34:

Son düzenleme:
doğru söylüyosun papaişim:48::kkk::kkk:

kuru meyveyi sabahları ve 2-3 tane yemeni tavsiye ederim.yoksa kg vermen zorlaşır:34::34:

tamam ne zormuş ya,,,

peki ikindi çayına alışkın biri olarak ne yapmalı ki .ve cayın yanında birşeyler yiyorsam...canım hep birşeyler istiyor..nasıl bastırabilirim bu durumu..çerez yiyeyim mi??

Back
X