- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
sağol datlummKesinlikle hakkın! Tebrik ediyorum. Çooook yakışmış 1.lik. Geçen hafta cümleten anlaştınız mı anlamadım ki... İyi ki bi "efsane liste olsun" dedik...
Doğru. 2 ay sağlık sorunları yüzünden yapmadım karatay ama hep burdaydım. (Kızlardan ayrı kalamıyorum da...) Tekrar ba. Bu hafta performanslar süper! Söz, haftaya ben de yukarı taşınıcam.

kural kuraldır di mi yanee

inşallah canım..haftaya altlı üstlü komşu olalım

sağol canım..hepimize tebrikİlk başta birincimizi tebrik ediyorumve çaba gösteren herkesi ayrıca tebrik ediyorum
aminnnn canım, bugün senin günün çok güsel şiir
Allah rahmet etsin canım,mekanı cennet olsun..

amin

çok zordur eminim canım.yine gözlerim doldu yaşadığını okuyunca:26:..Allah mekanlarını cennet etsin inşallahÇok güzel yazmış... O kadar duygulandım ki... Allah uzun ömür versin.
Ben de babamı kaybedeli 10 yıl oldu. 54 yaşındaydı. Ölümünden 2 yıl sonraydı. Çok sevindiğim bir haber aldım. Farkında olmadan babamın numarasını çevirdim, haberi onunla paylaşmak için. Sonra kafama dank etti babamın öldüğü. Firuzeyi kenara çekip hüngür hüngür ağlamıştım, sanki yeni ölmüş gibi...
Allah babalarınıza uzuuuuun ömür versin, başınızdan eksik etmesin.
Bizimkilerin de mekanı cennet olsun papadiyam. Napalım... Dualarıma senin babanı da ekliycem inş.

Sabahki hezimetten sonra paşa paşa menülerimi yazayım:)
Sabah: 8.30 da bitti
4 kaşık yalancı muhlama (süt, yumurta, peynir, tereyağ)
8 zeytin
beyaz peynir
maydonoz
Öğlen: 13.30 da bitti
3 tane tavuk kanat
2 karnıyarık (patlıcanlar fırında kızardı)
3 kaşık yoğurt
1 avuç fındık.
Gerçekten de yedim hepsini.
Evde süslü kurabiyeler var. Dün görümcem verdi. Evlilik yıldönümleri için eşi yaptırmış. Hani şu çiçek gibi gözüken kurabiyeler var ya... Onlardan. Yemedim. Bu arada eşime de dedim ki, çok güzeller ama sakın bizim evlilik yıldönümümüzde bunlardan almaya kalkma!
Sabah sporumu da yaptım. 1,5 litre de su içtim.
Aldım terbiye, gördüm disiplin![]()

kızım gülüncek kadar vardı ama..Bak hala dalga geçiyooo...
Ben de aklıma geldikçe gülüyorum gerçi![]()