Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kesinlikle hakkın! Tebrik ediyorum. Çooook yakışmış 1.lik. Geçen hafta cümleten anlaştınız mı anlamadım ki... İyi ki bi "efsane liste olsun" dedik...

Doğru. 2 ay sağlık sorunları yüzünden yapmadım karatay ama hep burdaydım. (Kızlardan ayrı kalamıyorum da...:16::16::16:) Tekrar ba. Bu hafta performanslar süper! Söz, haftaya ben de yukarı taşınıcam.
sağol datlumm:16::16::16:

kural kuraldır di mi yanee:kkk:

inşallah canım..haftaya altlı üstlü komşu olalım:29::29:

İlk başta birincimizi tebrik ediyorum:46: ve çaba gösteren herkesi ayrıca tebrik ediyorum:46:

aminnnn canım, bugün senin günün çok güsel şiir :16::nazar:

Allah rahmet etsin canım,mekanı cennet olsun..
sağol canım..hepimize tebrik:16::16:

:16::16::16:

amin:5:
Çok güzel yazmış... O kadar duygulandım ki... Allah uzun ömür versin.

Ben de babamı kaybedeli 10 yıl oldu. 54 yaşındaydı. Ölümünden 2 yıl sonraydı. Çok sevindiğim bir haber aldım. Farkında olmadan babamın numarasını çevirdim, haberi onunla paylaşmak için. Sonra kafama dank etti babamın öldüğü. Firuzeyi kenara çekip hüngür hüngür ağlamıştım, sanki yeni ölmüş gibi...

Allah babalarınıza uzuuuuun ömür versin, başınızdan eksik etmesin.

Bizimkilerin de mekanı cennet olsun papadiyam. Napalım... Dualarıma senin babanı da ekliycem inş.
çok zordur eminim canım.yine gözlerim doldu yaşadığını okuyunca:26:..Allah mekanlarını cennet etsin inşallah:5::5:.sizleri üzdüm özür dilerim:26::26:..bu şiiri hepimizin babası biz biricik kızlarına yazmış kabul edin ..çünkü eminim ki sizlerin babalarınız da aynı duyguları yaşamıştır siz kızları için:5::5::5:
Sabahki hezimetten sonra paşa paşa menülerimi yazayım:)

Sabah: 8.30 da bitti

4 kaşık yalancı muhlama (süt, yumurta, peynir, tereyağ)
8 zeytin
beyaz peynir
maydonoz

Öğlen: 13.30 da bitti

3 tane tavuk kanat
2 karnıyarık (patlıcanlar fırında kızardı)
3 kaşık yoğurt
1 avuç fındık.

Gerçekten de yedim hepsini.

Evde süslü kurabiyeler var. Dün görümcem verdi. Evlilik yıldönümleri için eşi yaptırmış. Hani şu çiçek gibi gözüken kurabiyeler var ya... Onlardan. Yemedim. Bu arada eşime de dedim ki, çok güzeller ama sakın bizim evlilik yıldönümümüzde bunlardan almaya kalkma!

Sabah sporumu da yaptım. 1,5 litre de su içtim.

Aldım terbiye, gördüm disiplin:9::9::9:
:1::1::1::1::1::1:
Bak hala dalga geçiyooo...

Ben de aklıma geldikçe gülüyorum gerçi:60::60::60:
kızım gülüncek kadar vardı ama..:60::60::60::60::60:

Muhabbete daldım, namazı kaçırıcam neredeyse... Gidip kılıp da geleyim.

Öbür tarafta niye kaçırdın namazı diye sorduklarında, arkadaşlarla mesajlaşıyordum derim artık:9::9::9: Töbe, töbeee...

sizden ötürü diyip yırtcaanı düşünüyosan yanılıyosun:27::27::27:Allah kabul etsin canım:16::16:

Ben de babamı kaybedeli 10 yıl oldu. 54 yaşındaydı. Ölümünden 2 yıl sonraydı. Çok sevindiğim bir haber aldım. Farkında olmadan babamın numarasını çevirdim, haberi onunla paylaşmak için. Sonra kafama dank etti babamın öldüğü. Firuzeyi kenara çekip hüngür hüngür ağlamıştım, sanki yeni ölmüş gibi...

Bizimkilerin de mekanı cennet olsun papadiyam. Napalım... Dualarıma senin babanı da ekliycem inş.
allah senın babacıgınada rahmet eylesın mekanı cennet olsun oyam benımde babamın telı hala telımde kayıtlı bazen B harfınde bırını ararken goruyorum ıcım burkuluyo:((((

:5::5: ah bu gurbet :5:

:16::16::16::16:

sağol canımm:16::16:

tamamen katılıyorum:ssz::ssz:

yok be tatlım hatta bu hafta ne spor ne de 3 gün protein..proteini 1gün yapabildim dün..benim metabolizma kıpırdanmaya başladı galiba sanursam:1::1::1:

canım kıyamam yaa..seni üzmek istemezdim:5:..Allah mekanını cennet etsin inşallah babacığını:5:...ama çok duygulandım ve sizlerle paylaşmak istedim:26:

:16::16::16::16:

sağol bebeeemmm:16::16::38::38::29:

sağol datlum:16::29:..nekaa güzel bişeye vesile olmuşum kıss:46::46::46:..salıdan başlayarak ben de hergün leslie yapıcam söz..neden salı derseniz pazartesi günüm var :18::18:

kızım senin listen en efsanesi oldu beyaaa:1::1::1:
canım ıyıkı paylastın bak bu cuma gununde bırbırımıze(oyamla)duada bulunmus olduk allah butun ölmüşlerımıze rahmet etsın

Öbür tarafta niye kaçırdın namazı diye sorduklarında, arkadaşlarla mesajlaşıyordum derim artık:9::9::9: Töbe, töbeee...
allah kabul etsın herkese nasıp etsın ınsaallah:31:

ıyınıyetlım gecmısı okumadıgım ıcın bılmıyodum kızlar yazınca anladım boynun tutulmus sanırım cok gecmıs olsun bıdenemmm:16:

çok zordur eminim canım.yine gözlerim doldu yaşadığını okuyunca:26:..Allah mekanlarını cennet etsin inşallah:5::5:.sizleri üzdüm özür dilerim:26::26:..bu şiiri hepimizin babası biz biricik kızlarına yazmış kabul edin ..çünkü eminim ki sizlerin babalarınız da aynı duyguları yaşamıştır siz kızları için:5::5::5:

Papadiyamın dediği gibi... Ben de mutlu oldum paylaşmana. Yazdıklarını ve şiiri okuyunca kendimi üzgün hissetmedim. Aksine satırlardaki sevgi, güzel şeyler hissettirdi bana..

Ben kaçtım. Görüşürüz kızlar.

sersum ve ramaskanın dediği gibi bu mudur yani bebişim,öldük meraktan[/B][/I][/SIZE]:19::19::19:

yaaaaa zaten ağlamaya hazırım bu aralar,çok duygulandım canımcım:5::5:ve amiiiin diyorum

iyiyim canım sen nasılsın?evet canım başladım toplanmaya,özel eşyaları ve kirlenmemesi gereken çarşaf,nevresim vs. gibi şeyleri topluyorum işte..önümüzdeki hafta annemlere gidip evin temizliği yapılması gerekiyo.evde olmayacağım için elimi çabuk tutmam lazım:34::34:
evet yaa temelli gelsin iyice bi fırça yiyecek hepimizden:20::20:

:38::38::29::16::16:

yerleşince duyacağın mutluluğun yanında bu yorgunluk vızz gelir canımm:16::16:

selam kızlar:16:
çok güzel kilolar verilmiş.tebrik ederim:46::46:
ben de haftaya listeye gireceğim.karneleri dağıtınca güle oynaya bildirimimi yaparım:64::64: yaşasın az kaldı,çocuklar gibi mutlu oluyorum.bu arada kilom 53.300 kg .bu hafta gel gitler oldu.misafirlere elmalı pasta,borek,tatlı yaptım.bitene kadar 3 gün yedim.bu yüzden girip bildirim yapmaya yüzüm olmadı.

allah senın babacıgınada rahmet eylesın mekanı cennet olsun oyam benımde babamın telı hala telımde kayıtlı bazen B harfınde bırını ararken goruyorum ıcım burkuluyo:((((

canım ıyıkı paylastın bak bu cuma gununde bırbırımıze(oyamla)duada bulunmus olduk allah butun ölmüşlerımıze rahmet etsın

:5::5::5::38: Amiinnn

tamam canım öyle hissettiyseniz rahatladım:48:...her babanın kızına duyduğu duygular anlatılamaz..benim ki de ilk defa dile getirince bu mutluluğumu sizinle paylaşayım istedim:38::38::16::16:

Papadiyamın dediği gibi... Ben de mutlu oldum paylaşmana. Yazdıklarını ve şiiri okuyunca kendimi üzgün hissetmedim. Aksine satırlardaki sevgi, güzel şeyler hissettirdi bana..

.

rahatladım şimdi..:48::38::38::29::29::16:

Son düzenleme:

çok duygulandım valla,yine ağladım:14::14:oyam,papişim babalarınızın mekanı cennet olsun,allah rahmet eylesin:5::5:

Leylakım, taşınmak kolay değil ama bu yorgunluk sana vız gelir. Güzel yorgunluk bu:34:

evet canım,seve seve yapıyorum valla sevinçten:1::1:
Leylakımm sakın bizi ihmal etme :20::20::20:

eder miyim hiç bebişim,gider gitmez interneti bağlatırız zaten:34::34:

allah kabul etsin bebeğem:16::16:
sen bunları yazarken ben yoktum,leylak ın suçu yok dersin dimi oyam:86::86::86:

sizden ötürü diyip yırtcaanı düşünüyosan yanılıyosun:27::27::27:Allah kabul etsin canım:16::16:

:9::9::9::9:

:5::5::5::5::29::29:
evet yaa temelli gelsin iyice bi fırça yiyecek hepimizden:20::20:
yerleşince duyacağın mutluluğun yanında bu yorgunluk vızz gelir canımm:16::16:

çanta,valiz allah ne verdiyse girişelim valla,haketti:27::27:
aynen öyle canım:16::16:

ıyınıyetlım gecmısı okumadıgım ıcın bılmıyodum kızlar yazınca anladım boynun tutulmus sanırım cok gecmıs olsun bıdenemmm:16:
Sağol Papişiiimmm:38: hiç böle tutulmamıştım kızlar:1::1:
selam kızlar:16:
çok güzel kilolar verilmiş.tebrik ederim:46::46:
ben de haftaya listeye gireceğim.karneleri dağıtınca güle oynaya bildirimimi yaparım:64::64: yaşasın az kaldı,çocuklar gibi mutlu oluyorum.bu arada kilom 53.300 kg .bu hafta gel gitler oldu.misafirlere elmalı pasta,borek,tatlı yaptım.bitene kadar 3 gün yedim.bu yüzden girip bildirim yapmaya yüzüm olmadı.
Bekliyoruz canım seni az kaldı:34:
Bak hala dalga geçiyooo...

Ben de aklıma geldikçe gülüyorum gerçi:60::60::60:

Oyam demin alıntıladım ve yazmaya başladım veli geldi alel acele cevapla butonuna bastım meğer yarım kalmış senden de alıntılamıştım ve diğer babasını kaybeden arkadaşlarım babalarınızın mekanı cennet olsun bol bol dua okuyun derim.. Sersum şiir çok hoşmuş baban da seni çoookk özlemiş baksana duygularını dile getirmeyen adam şiir bilem yazmış.. Canım Allah kavuştursun sevdiklerinle inş.:54:

çok duygulandım valla,yine ağladım:14::14:oyam,papişim babalarınızın mekanı cennet olsun,allah rahmet eylesin:5::5:

eder miyim hiç bebişim,gider gitmez interneti bağlatırız zaten:34::34:

allah kabul etsin bebeğem:16::16:
sen bunları yazarken ben yoktum,leylak ın suçu yok dersin dimi oyam:86::86::86:

çanta,valiz allah ne verdiyse girişelim valla,haketti:27::27:
aynen öyle canım:16::16:

:5::5::5: amiinn..

sakın haa birdy gibi yapmaa:20::20::22: peşin bi çanta vurriimde:1::1::1:

seni gidi satıcı senii leylak yoktu hee :60::60::60::60:

haketti haketmez mi hiç:20::20::20:

:5::5::5: amiinn..

sakın haa birdy gibi yapmaa:20::20::22: peşin bi çanta vurriimde:1::1::1:

seni gidi satıcı senii leylak yoktu hee :60::60::60::60:

haketti haketmez mi hiç:20::20::20:

yok kıss ben yapmam öyle,siz taşınacağımı biliyosunuz zaten,internet bağlanır bağlanmaz burdayım bebişim:8::8:
heee,yoktum ya yırtarım belki dediydimdi:9::9::9:

Oyam demin alıntıladım ve yazmaya başladım veli geldi alel acele cevapla butonuna bastım meğer yarım kalmış senden de alıntılamıştım ve diğer babasını kaybeden arkadaşlarım babalarınızın mekanı cennet olsun bol bol dua okuyun derim.. Sersum şiir çok hoşmuş baban da seni çoookk özlemiş baksana duygularını dile getirmeyen adam şiir bilem yazmış.. Canım Allah kavuştursun sevdiklerinle inş.:54:
Amiin..
sağol tatlım:16::16:..evet sanırım çok özlemişş:5::5:
benim kızım doğduğunda da ona beste yapmıştı canım kayıtlı..benim şiirimi de besteleyecekmiş..benim babam ud ve kanun hocası..ayrıca kanun da yapıyor..sanatçı anlıyacağınız :34::34:..hisli adam:16::16:

yok kıss ben yapmam öyle,siz taşınacağımı biliyosunuz zaten,internet bağlanır bağlanmaz burdayım bebişim:8::8:
heee,yoktum ya yırtarım belki dediydimdi:9::9::9:

yapmazsın yapmazsın:16::16:..yaparsanda zopa hazır..valla dööğerim:27::27:

hepimiz birimiz birimiz hepimiz için dememişmiydik:5:..birlikte sürgünler çekmemişmiydik:ssz::ssz::ssz::1::1::1::1:

Amiin..
sağol tatlım:16::16:..evet sanırım çok özlemişş:5::5:
benim kızım doğduğunda da ona beste yapmıştı canım kayıtlı..benim şiirimi de besteleyecekmiş..benim babam ud ve kanun hocası..ayrıca kanun da yapıyor..sanatçı anlıyacağınız :34::34:..hisli adam:16::16:

ayy ne güzelll:42::42::42::16::16:
yapmazsın yapmazsın:16::16:..yaparsanda zopa hazır..valla dööğerim:27::27:

hepimiz birimiz birimiz hepimiz için dememişmiydik:5:..birlikte sürgünler çekmemişmiydik:ssz::ssz::ssz::1::1::1::1:

döv kıss döv
:27::27:
mapus arkadaşlarıyız biz dimi:27::27::27:

15 dk daha yurudum cocuklari almaya cikinca:) iyi oldu..simdi 2. ogunum
kuru fasulye
lahana salatasi
yogurt
az findik
aksama allah buyuk:)

sabah
:56::56:
dün kızımla eşimden kalan 2 lokma pizza(çok güzel koktuydu 2 lokma ayırdımdı)
biyerim şişmesin di mii:27::27:

öğlen Arkadaşın doğum günü kutlaması vardı:18::18:
8-9 kaşık kısır
1 dilim yaş pasta:17::17:(şımardım biraz:35::35:)
2 yudum kola:18:

kızlar pazar günü kızımın doğum günü ve pazartesi de benim günüm var:18::18:..ondan sonra taaa 7 şubat eşimin doğum gününe kadar kaçamak bahanem yok:36::36:..disiplin olup şu 77-76 ları görmem lazım:kkk::kkk::kkk:

Back
X