- 7 Mart 2012
- 2.863
- 1.270
- 248
iyi aksamlar kizlar .. nasilsiniz ??
efsane bir liste yaptik pek bi eyi oldu .. herkezi tebrik ederim..
Bugun cuma ben de esimde free .. benim 11 gibi bi randevm vardi onu hallettim esimle sinemaya gittik .. Celal ile Ceren gelmis .. superdi cok cok komikti oldum gulmekten..
sinemada kacamak falan yapmadim. bugun 1 saat bu sogukta yurudum.. isinmak icin sadece mc nin onunden gecerken bi kahve aldim. Bir big mac bile almadim. Bugun baya iradeli ve saglamdim..

Bugun ne yedim ?
sabah;
1 orta boy mango
bir dilim beyaz peynir
biraz salatalik belki bir domates
kahve
ve bir minik kase de kabuklu fistik
ogle;
sinemadaydik , badem fistik goturdum onlari yedim soda ictim.

aksam;
esim yine film izlemek istedi .. izledik .. yine biraz kuru yemis cay kahve ile gunu gecistirdik..

Yine guzel bir gun gecirdik .. Filmler cok guzeldi .. Seviyorumm cuma sinema gunlerini
efsane bir liste yaptik pek bi eyi oldu .. herkezi tebrik ederim..
Bugun cuma ben de esimde free .. benim 11 gibi bi randevm vardi onu hallettim esimle sinemaya gittik .. Celal ile Ceren gelmis .. superdi cok cok komikti oldum gulmekten..
sinemada kacamak falan yapmadim. bugun 1 saat bu sogukta yurudum.. isinmak icin sadece mc nin onunden gecerken bi kahve aldim. Bir big mac bile almadim. Bugun baya iradeli ve saglamdim..

Bugun ne yedim ?
sabah;
1 orta boy mango
bir dilim beyaz peynir
biraz salatalik belki bir domates
kahve
ve bir minik kase de kabuklu fistik
ogle;
sinemadaydik , badem fistik goturdum onlari yedim soda ictim.

aksam;
esim yine film izlemek istedi .. izledik .. yine biraz kuru yemis cay kahve ile gunu gecistirdik..

Yine guzel bir gun gecirdik .. Filmler cok guzeldi .. Seviyorumm cuma sinema gunlerini