Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kahvaltı
Sucuklu salçalı yumurta
1 üçgen peynir
5 ceviz
Form çayı

Türk kahvesi

Akşam

Az ev yapımı erişte
1 parça fırında sebzeli tavuk
Yoğurt
Ayran

Birazdan şekersiz kahve içerim...

afiyet olsun :) içli köfte yasak değil mi? değilse bende yiyeyim hemen :)
aslında değil ancak ben kıvamını tutturmak içine 2 kaşık irmik koydum,irmik karataya göre yasak.ama benim karatayda katı kurallarım yok.:27:

sersumkız becerikli kadınsın vesselam.felaah köfteye bayılırım ama hiç yapmadım.menün de karataycı olmuş.ama misafirlerin de gizliden karataycı galiba sana kalmamış sağlıklı yiyeceklerden:9::9:

bursadaysan büyük marketlerden vardır,b..vit'in tam organik tavuğu var ama çok pahalı,40 lirayı filan buluyo bi tavuk..ama 90 günde yetiştirilen daha ucuz tavuğu da var aslında horoz kendisi(üzerinde ingilizce horoz yazıyo)real varsa bakabilirsin 20 liraa...diğer tavuğu yememek lazım doğru..bi de kes..inoğlunun organik yumurtası var aynı markette 10 tanesi 7 lira,pazarda da aynı hatta daha fazla fiyat veriyo köylüler..carre..urun ve mig.sun da kendi ürettirdiği organik sertifikalı yumurtaları var biraz daha ucuz,sanırım herkes sürekli organik ürünler alamıyor ben dahil,mümkün oldukça alınıyor zaten

teşekkür ederim cevabınız için.etiketinizde 23 kg vermiş olduğunuzu görüyorum tebrik ederim hepsini karatayla mı verdiniz?

öncelikle aramıza hoşgeldin:16::16:
doğal yumurta bulmak gerçekten zor hele ki kış aylarında:34::34:ben bulamadığım zamanlarda 2 yerine 1 yumurta yiyiyorum.başka çare yok ne yazık ki:34::34:
tavuk konusunda bu aralar şanslıyım,çünkü bi markanın özgür yetişen tavuğunu buldum:1:tadı gerçekten farklı ve güzel.

hoşbuldum tşk ederim

Son düzenleme:
Çoooook güzel görünüyorlar:56::56: Ellerine sağlık. Ayrıca sunum da süper!

Bence sersumun secret ı bu... Yalnız bu sıraya göre önce annenin yanına taşınman, sonra da bebek müjdesi vermen gerek.

Ben dövmeye kıyamadım ama sen kendi cezanı kesmişsin zaten.
sağol canım:16::16:..çok uğraştım beyaa..:37:

inşallah bebişte gelcek.:52::52:.

he kıss kestim cezamı 3 gün protein:kkk::kkk:

Bugünümü de anlatayım:

Sabah: klasik karatay: 2 yumurta ile omlet, 8 zeytin, 5 dilim kaşar peynir.
Öğlen: eltimdeydim. maalesef kaçamaklar oldu:(... Yeşil salata, kabaklı-yoğurtlu bir salata, yarma salatası, 1 dilim börek(X), 1 tane krebe sarılmış ıspanaklı bişey (X)

Ama yine de fena atlatmadım.

Akşama Allah kerim:)

Ayrıca 4km yürüdüm.
:46::46::46::nazar::nazar:
Sersum, burda olduğunu yeni gördüm canım. Hadi, geçmiş olsun... Günün güzel geçmiş. Tatil şimdi başladı senin için:32::32::62::62:
sen gelmişin ben çıkmışım canım:16::16:..yeni gördüm..he kısss tatildeyim artıkınn:32::32::52::52:
ben direkt dalardım nitekimde öyle olmuş galiba:27:

:1::1::1: cumaya gider onlarr:32:

ya arkadaşım bi dilim tatlı 4 günde yenir mi:44: 1kere de ye kurtul devamlı niye midenin aklına getiriyorsun:9:
ben de daldım direkt evet :60::60::60::60:

inşallah gidecek:kkk::kkk:

:1::1::1:

bence kendini boşuna yorma kuzum,arkadaş içini döküp gitmiş..diğerleri gibi:1::1:
he canım..orataya laf atıp gidiyorlar..:47::47:
sen annendeyken kulaklarını çımlattım zaten:16:..kaneel çok kapsamlı karatay paylaşımları yapmış sağolsun..öylesarhoşolsamki bana sersum senin kısa tanıtımın yerine bu şekilde tanıtım yapsanız daha iyi olmaz mı yeni gelenlere dedi..ben de günde onlarca kişi geliyor birkısmıda leylakında tespiti üzerine birsürü diyet topiğine girip sorup sorup çıkıyorlar..bizde anlattığımızla kalıyoruz..niyeti ciddi olan zaten bahane aramaz katılır..herbirine okadar kapsamlı anlatırsak sayfalara yetişemeyiz..ee biraz da insanlar araştırıp hocamızın da kitabını alsınlar di mi yanee dedimm:34::34:..offf amma uzun oldu:35::35:

2.öğünüm:56::56:
yarım kase tavuk suyuna çorba
avuç içi kadar tavuk
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
afiyet olsun bebeemm:16::16:
aslında değil ancak ben kıvamını tutturmak içine 2 kaşık irmik koydum,irmik karataya göre yasak.ama benim karatayda katı kurallarım yok.:27:

sersumkız becerikli kadınsın vesselam.felaah köfteye bayılırım ama hiç yapmadım.menün de karataycı olmuş.ama misafirlerin de gizliden karataycı galiba sana kalmamış sağlıklı yiyeceklerden:9::9:
sağol canımm:16::16:..hee kıss bana bırakmadılar:37::37:..ben de diğerlerinden yedimm:27::27:
hangi kitabbını alıcaz 3 adet kıtabı var canlarrrr

2. kitap kapsamlı anlatıyor canım..1 e gerek yok..3. kitapta da çok güzel yemek tarifleri var..:34:

Son düzenleme:
öncelikle hoşgeldiniz:16::16:

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..ana kuralları söyliyeyim..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten :34::34:
takıldığınız yerde bizler buradayız..:16::16:

özlendiniz bacılar:62::62:
bu aralar yogunum fazla giremiyorum
lif örüyorum parayla onu yetiştirmeye calısıyorum

parası da cokta az ama bir kere tamam demiş oldum
sizler nasılsınız
banyoyu domestosa bogdum arada bende boguldum :111::111::111::111:

Bence sersumun secret ı bu... Yalnız bu sıraya göre önce annenin yanına taşınman, sonra da bebek müjdesi vermen gerek.

biraz önce eksik yazmışım oyam....kesinlikle sizlerin duaları,güzel dilekleri sayesinde oluyo bunlar:38::38:inşallah bebişim de olacak:16::16:
inşallah bebişte gelcek.:52::52:.
he canım..orataya laf atıp gidiyorlar..:47::47:
sen annendeyken kulaklarını çımlattım zaten:16:..kaneel çok kapsamlı karatay paylaşımları yapmış sağolsun..öylesarhoşolsamki bana sersum senin kısa tanıtımın yerine bu şekilde tanıtım yapsanız daha iyi olmaz mı yeni gelenlere dedi..ben de günde onlarca kişi geliyor birkısmıda leylakında tespiti üzerine birsürü diyet topiğine girip sorup sorup çıkıyorlar..bizde anlattığımızla kalıyoruz..niyeti ciddi olan zaten bahane aramaz katılır..herbirine okadar kapsamlı anlatırsak sayfalara yetişemeyiz..ee biraz da insanlar araştırıp hocamızın da kitabını alsınlar di mi yanee dedimm:34::34:..offf amma uzun oldu:35::35:

afiyet olsun bebeeem:16::16:

inşallah sersumum:52::52:
aynen yaaa...sadece diyet de değil.insan bi işe kalkışıyosa bi araştırmalı,ön bilgi edinmeli bence..burda bir sürü kişi anlatıyo vakit ayırıp,sonra diyolar ki bu bana uymuyo ben yapmıycam bu diyeti.e o zaman niye yoruyosun bizi.bi araştır öyle gel:47::47:bazıları uğraşıp bilgi edinmek yerine hazır bekliyo herşeyi..ay nasıl sinir oluyorum bende böyle olunca..sonra da daha önce dediğim gibi bi bakıyorum başka diyet topiğinde aynı şeyi söylüyolar:bu diyeti yapmak istiyorum bilgi verir misiniz:47:şaka gibi yaaa(ay bende ne çok konuştum,içimi dökesim varmış:9::9:)

sağol canımmmm
:16::16:

sizler nasılsınız

sen de öslendin canım.:34::16:.eline sağlık..:16::16:
kıss kafayı buldun desene:1::1::1:

sizler nasılsınız

sen de özlendin kıss:52::52:
kolay gelsin bacım ne güzel,ben çok yeteneksizim örgü konusunda:27::27:
ayyy o domestos yüzünden bi gün tahtalı köyü boyluycam ben de ama ne zaman onu bilmiyorum
:27::27::27:

biraz önce eksik yazmışım oyam....kesinlikle sizlerin duaları,güzel dilekleri sayesinde oluyo bunlar:38::38:inşallah bebişim de olacak:16::16:

inşallah sersumum:52::52:
aynen yaaa...sadece diyet de değil.insan bi işe kalkışıyosa bi araştırmalı,ön bilgi edinmeli bence..burda bir sürü kişi anlatıyo vakit ayırıp,sonra diyolar ki bu bana uymuyo ben yapmıycam bu diyeti.e o zaman niye yoruyosun bizi.bi araştır öyle gel:47::47:bazıları uğraşıp bilgi edinmek yerine hazır bekliyo herşeyi..ay nasıl sinir oluyorum bende böyle olunca..sonra da daha önce dediğim gibi bi bakıyorum başka diyet topiğinde aynı şeyi söylüyolar:bu diyeti yapmak istiyorum bilgi verir misiniz:47:şaka gibi yaaa(ay bende ne çok konuştum,içimi dökesim varmış:9::9:)

sağol canımmmm
:16::16:

inşallah canım...:16::16:

he kıss ayynen katılıyomm:kkk::kkk::kkk:...ben de çok sinir oluyom o tiplere:47::47:..niyeti olan araşırır biraz yanee:51::51:

baksana yaa atkinsle aynı diyo:37:..:ssz::ssz:..atkinste mayonez ve tüm şarküteri ürünleri serbest..hepsi de zararlı şeyler.:36::36::36:.

iyi aksamlar bayanlar, Kan sonuclarimi aldim bugün veeeeee kilo vermeme engel bir haber daha verdi doktorum :((( DEMIR EKSIKLIGI.Neden yaklasik 3 aydir veremedigim,zorlandigim bir bir cikiyor piyasaya.Bu demek oluyorki Canan HOca ne yzmissa kitapta hepsi dogrudur.Bugün karatayla ilgili abuk subuk yazan biri vardi,kitaplarini okumadan ön yargida bulunmasinlar.Ayrica baslayan tüm bayanlar kitaplari bir sekilde okumalisiniz bana göre.

Ben simdi demir tableti basliyorum yarin,50 gün yani kutu bitene kadar kullanacagim,nisanda tekrar kan verecegim,umarim en yakin zamanda etkisini gösterirde,bu durum kiloma da yansir.

Aksam yediklerimi de yazayim

kurufasulye
yogurt
peynir
1 avuc kaju(sanki doymamis gibiydim,iyi geldi yemegin üstüne :))

inşallah canım...:16::16:

he kıss ayynen katılıyomm:kkk::kkk::kkk:...ben de çok sinir oluyom o tiplere:47::47:..niyeti olan araşırır biraz yanee:51::51:

baksana yaa atkinsle aynı diyo:37:..:ssz::ssz:..atkinste mayonez ve tüm şarküteri ürünleri serbest..hepsi de zararlı şeyler.:36::36::36:.

hiç işte,karatayın ne olduğunu bilmeden konuşuyolar öylesine:99::99::99::41::41:

iyi aksamlar bayanlar, Kan sonuclarimi aldim bugün veeeeee kilo vermeme engel bir haber daha verdi doktorum :((( DEMIR EKSIKLIGI.Neden yaklasik 3 aydir veremedigim,zorlandigim bir bir cikiyor piyasaya.Bu demek oluyorki Canan HOca ne yzmissa kitapta hepsi dogrudur.Bugün karatayla ilgili abuk subuk yazan biri vardi,kitaplarini okumadan ön yargida bulunmasinlar.Ayrica baslayan tüm bayanlar kitaplari bir sekilde okumalisiniz bana göre.

Ben simdi demir tableti basliyorum yarin,50 gün yani kutu bitene kadar kullanacagim,nisanda tekrar kan verecegim,umarim en yakin zamanda etkisini gösterirde,bu durum kiloma da yansir.

Aksam yediklerimi de yazayim

kurufasulye
yogurt
peynir
1 avuc kaju(sanki doymamis gibiydim,iyi geldi yemegin üstüne :))

afiyet olsun canım:16::16:
demir eksikliği ben de vardı,oraya gidince ben de baktırıcam bi:34::34:

Son düzenleme:
yav bu küsenleri anlamıyorum:47: bi dahakine ondan önce ısrar edersen küserim,evine de gelmem de:1:

demi bak aklıma gelmemişti uygulamaya koymalı hemen :9::9:
:16::16::16::16:

sen üzülme canım tatil dönüşü halledersin:16::16:

çook zorr döner o saçç:1::1::1:

valla tatil dönüşüne kalacak gibi zaten. Bugün akşam eve geldim kuaför dönüşüü annem bulgur pilavı yapmış yanına yoğurt yicen dedi. bende açtım yedim. aferin diyo bide ya :19: Yanına bende abartım az poğaça yedim. hayırlısı artık

Saçıma gelince açık bakır kahvenin bi koyu tonuna boyadık. kapandı. biraz böyle kullanacağım. ondan sonra açık kahve tonlarına kısmetse. Baya bi koyu şuan saçım. yıkadıkça açıklacakmış. inşallah tabii..:32:

demi bak aklıma gelmemişti uygulamaya koymalı hemen :9::9:

valla tatil dönüşüne kalacak gibi zaten. Bugün akşam eve geldim kuaför dönüşüü annem bulgur pilavı yapmış yanına yoğurt yicen dedi. bende açtım yedim. aferin diyo bide ya :19: Yanına bende abartım az poğaça yedim. hayırlısı artık

Saçıma gelince açık bakır kahvenin bi koyu tonuna boyadık. kapandı. biraz böyle kullanacağım. ondan sonra açık kahve tonlarına kısmetse. Baya bi koyu şuan saçım. yıkadıkça açıklacakmış. inşallah tabii..:32:

güle güle kullan yeni saçlarını canımm:16::16:
leylakım sersumum daha karboınhidratları bilmiyor eleştirmeye kalkıyor hatun boşverin:9::9::9:

dimi iyiniyetlim,ağzı olan konuşuyo:9::9::9:

Back
X