- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
sağol..Afiyet olsun canim. yogurdun Yanindaki Pekmez mi.? Ben pek anlayamadim da.![]()

:) Ne diyeyim evet hiç araştırma derdinde değilim derdim sizi yormak.. mayonez serbest bilmiyordum haklısınız. Ama bildiğim birşey var mayonez zaten kalori bombası. E diyet yapan biri de mayonezi diyetine özellikle katmaz herhalde.. Demek istediğim bunların hepsi düşük karbonhidratlı diyetler grubundan. Özele indiğinizde farkları vardır ama aynı familyadan dukan diyeti yasaklandı, dr dukanın da doktorluk lisansı elinden alındı. Bu konular çalkantılı konular.
Gerek yoktu benim gelip burda konuşmama haklısın, ama belki bir iki kişi görür vazgeçer diye yazdım. Sağlıkla fazlasıyla haşır neşirim, senelerdir de diyet olmasa da düzenli beslenirim, zaten kilo problemim yok, sadece dikkatli yaşamaya çalışıyorum. Bu bile geriyor.
Kilo korumak bile zor bişeyken vermeye çalışanlara da kolaylıklar diliyorum.
Dedim ya kızmayın bana diye. Kızmışsınız ne yapalım, sağlık olsun..
merhaba arkadaşım..sen diğer arkadaşlar gibi olmayabilirsin ama gelip direkt atkinsten giriş yapınca cevap alan da sen oldun

bizler buraya katılan tüm arkadaşlara elimizden geldiğince yardıma ve bilgi vermeye hazırız