Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam kızlar :) 2,5 saat sporumu yaptım geldim

Kahvaltıdan sonra 12 gibi öğle yemeği yedim Kendime et sote yaptım yanında yoğurt yedim. Biraz kuruyemiş de vardı. Canım meyve istedi ve bir küçük muz yedim.

Saat 5 te spora gitmeden önce yine tatlı isteğim tavan yaptığı için biraz kuruyemişle bir kaç tane kuru kayısı yedim, sonra doğru spora :1: Şimdi ise su içmekteyim :)

kandılınız mubarek olsun canlarrrr
marincap omega 3 u aç karnın a mı tok karnına mı içiyosunuzzz

kızlar kızım bugün Valinin yanına çıktı..Okul 1. olmuş il genelinde de ilk 3 de sanırım ama tam öğrenemedik.:44:.Çok gurur duydum:72::72:..Ama benim akılsız kızım ve arkadaşları (tabii öğretmenin de hatası var)sıkıldık deyip fotoğrafları çekilmeden çıkmışlar:37:..belki siz farketmeden çekmişlerdir dedim ama hayır diyor..alem yaaa:33::33::33:
Allah hepimizin evlatlarına böyle başarılar nasip etsin inşallah:16::16::16:

Amin, canım tekrar tebrik ederim kızını,başarılarının devamını dilerim.

Akşam yediklerim;:56::56::56:
-1 kase kuru fasülye
-1 kase kadar yogurt

Bol bol su.. Oturma odasına koydum sürahiyi odamdan gidip su içip geliyorum.. Sürahide su bitmiş annem diyor hepsini sen mi içtin dedim heee :9::9: yeniden doldurdum oda yarı oldu:10:

Ben sanırım badem fındık fıstık olayını abartıyorum zannımca bir süre hiç yemesem ne olur ki :D Ben kuruyemiş canavarıyım da kavrulmuş kavrulmamış fark etmiyor hehehehehehe

Ben sanırım badem fındık fıstık olayını abartıyorum zannımca bir süre hiç yemesem ne olur ki :D Ben kuruyemiş canavarıyım da kavrulmuş kavrulmamış fark etmiyor hehehehehehe

Kuru yemişleri ekmek niyetine (B vitaminleri içeriyor ) yiyoruz canım eğer acıkmıycaksan bi müddet yeme bakalım ne değişicek.Ama uzun sürmemeli B vitaminini unutma.

gecmis olsun dileklwriniz icin cok tesekkur ederim..daha iyiyim cok sukur..40 dk ya yakin yurudum bile:))lesli ile..yatmam pek mumkun degil 3 cocukla zaten..cocuklari yatirdim yesil cay iciyorum..esime peynirli irmik helvasi yapicam birazdan isten gelicek sicak sicak yer..tabisi yemicem ben..cok sukur malum gun geldi hic canim tatli istemiyo..omegalarin etkisi galiba:))
bu arada 3. ogunum
1 avuc findik- badem
2-3 kasik yogurt
2-3 cibik kraker...

ınsulun dırencı nasıl kırılcak canlarrr :52::52::50::50::18::18::18:

İnsülin direnci ana öğünleri Karatay hocamızın dediği gibi yapıp ara öğün yapmazssan öğünler arasını en az 5 saat tutarsan ve hareketli bir yaşam sürüp akşam en geç 7 den sonra bişey yiyip içmezsen düşer canım .Ama ne kadar yüksekse o kadar yavaş başlar sonra kilo vermelerinde hızlanmaya başlar.

Canımcıım çok teşekkür ederim cevap için. En azından 75 i görene kadar yemesem :) Uzun yıllardır o kiloyu hiç görmedim de :1:

Rica ederim aza' lar yok diye ben cevapladım.Valla ben badem ceviz yer fıstığı yemeyince doygunluk hiisetmiyordum o yüzden sen dayanabilirsen devam et ama vitamisiz kalmamaya dikkat et sabredip uygularsanız er geç kilolarınızdan kurtulacağınızdan emin olun canlar.

Kıslar yine bişey sorsam sizlere:1:
Ben sabah kahvaltımı yapıyorum sonra akşama kadar ya bir meyve yada Kuruyemis ayran idare ediyorum akşamda yemeğimi yiyorum.acaba yanlışım yapıyorum 10 gündür gr veremiyorum bir akıl verin bana

forumda yeniyim. 1 aydır karatay yapıyorum. 93 kilo 400 gramla başlamıştım. 5 kilo 700 gram verdim. öğün dışında yememeye alıştım. ama neredeyse 6 kilo vermeme rağmen çok da belli olmuyor. bu da canımı sıkıyor. kimse aa sen kilo mu verdin demiyor. o kadar çabalıyorum azıcık belli olsun istiyorum. 60 a inmeyi hedefliyorum. yolum uzun. motivasyonum düşmeye başladı. bırakırsam verdiklerimi alırsam diye de korkuyorum.

Canım ben de 93,1 kg ile başladım. Aynen senin gibi ilk 8 kiloda pek farkedilmedi kilo verdiğim. Sinir oluyordum. Yürüyordum da aslında...Sanırım 8 kilodan sonra vücudum toplanmaya başladı. Biraz da ben 1,5-2 beden farkedince, yani 10 kilodan sonra yeni kıyafetler aldım. O zaman daha çok farkedildi. Büyük kıyafetler, verdiğimiz kiloyu saklıyor.

Merak etme daha önce girmeye bile cesaret edemediğin bir mağazaya gidip, bedenine uygun bişeyler almak, tüm çabalara değiyor:34::34::34:

bir ayda çok güzel kilo vermişsin canım,ben 6 kiloyu bir ayda versem zil takar oynarım:8::8::8:

Özlem, dersanelerle ilgili sorumu cevaplamışsın. Teşekkür ederim canım.:16:

O yazını bulamadığım için böyle yazdım, kusura bakma.

selam arkadaşlar benim geçen haftadan kayınpederim misafirdi pazar günü gitti bende p.tesi sabahına şiş boğaz ateşten titreme geçiren bir bünye ile merhaba dedim çokk kötüydüm ne pis hastalıkmış neyse yavaş yavaş atlatıyorum inşallah bu arada iştah falan kalmadı midem çook bulanıyor yemek görünce böyleyim:30::30: ancak portakal yiyorum kaç gündür :( geçen haftadan bissürü sayfa var okuyabildiğim kadar okuyayım şimdi görüşürüz öptüm...

Ne_yazcam_ya ve yıldız... İkinize de çok geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatırsınız.

kızlar kızım bugün Valinin yanına çıktı..Okul 1. olmuş il genelinde de ilk 3 de sanırım ama tam öğrenemedik.:44:.Çok gurur duydum:72::72:..Ama benim akılsız kızım ve arkadaşları (tabii öğretmenin de hatası var)sıkıldık deyip fotoğrafları çekilmeden çıkmışlar:37:..belki siz farketmeden çekmişlerdir dedim ama hayır diyor..alem yaaa:33::33::33:
Allah hepimizin evlatlarına böyle başarılar nasip etsin inşallah:16::16::16:

Tüylerim diken diken oldu sersum... Maaşallah kızına:nazar::nazar::nazar: Ne kadar gurur verici:46:... :46::46::46:

Ben sabah kahvaltımı yapıyorum sonra akşama kadar ya bir meyve yada Kuruyemis ayran idare ediyorum akşamda yemeğimi yiyorum.acaba yanlışım yapıyorum 10 gündür gr veremiyorum bir akıl verin bana

öğle yemeğini daha ağır yapıp akşamı hafifletseniz daha sağlıklı olabilir..kilo verme bazen durma aşamasına girer biliyorsunuz, belki o döneme girmişsinizdir..bence hiç bırakmadan devam edin diyete ama biraz fark yaratın..öğünlerin yerini değiştirmek gibi..vücut biraz şok ister bazen, rutini sevmez..o şoku yaşatmak lazım :)

Canım öğünlerini paylaşırsan arkadaşlar varsa yanlışlarını düzeltir ara yerine öğünler arasına 4-5 koyup 2. öğününü ara gibi kabul edip yoğurt veya ayran ile sabah yemediysen az ceviz badem fındık fıstık yiyebilirsin.

Ama ben işten 7:30 gece gelıyorum mecbur 8 ı buluyo bazen geçıyooo napıyım elımde değil

Bugün pek başarılı değildim:(

Sabah 8'de karatay kahvaltısı yaptım, sorun yoktu.

Öğlen 1'de et yedim, yine sorun yoktu.

Ne olduysa bundan sonra oldu:(((

5'te arkadaşım helva kavurup göndermiş. Ondan yedim 3 kaşık:(
Arkadaşım telefon açıp "Helvanı kavuruyorum, uğra da al" dedi... "n'oldu kız? Öldüm mü ki???" dedim:))))

Neyse, akşam yemeğe gittik. Aslında aç değildim ama eşim, "şeker yemişsin, akşam kesin acıkırsın, şimdi ye bence" dedi. Ben de yedim. Cısslı bişey yok ama... Saat 8de et türü bişeyler yedim tekrar.

Yürüyüş de yapamadım bugün.

Dedim ya... karatay açısından başarısız bir gündü. Sersumun dediği gibi, önümüzdeki maçlara bakıyoruz:)))

Hepinizin kandili mübarek olsun. Allah dualarınızı kabul etsin. Hastalara da şifa versin. Ramaska cığım, sen de hayırlısıyla, sağ selamet kucağına alırsın inşallah bebeğini canım.

Canım ben de 93,1 kg ile başladım. Aynen senin gibi ilk 8 kiloda pek farkedilmedi kilo verdiğim. Sinir oluyordum. Yürüyordum da aslında...Sanırım 8 kilodan sonra vücudum toplanmaya başladı. Biraz da ben 1,5-2 beden farkedince, yani 10 kilodan sonra yeni kıyafetler aldım. O zaman daha çok farkedildi. Büyük kıyafetler, verdiğimiz kiloyu saklıyor.

teşekkür ederim. cevabı okuyunca moralim çok düzeldi. bi 5 kilo daha versem de ben de yeni kıyafetler alsam keşke....

Back
X