benden de heeerkeslere günaydın
taş devri diyetini yeni bitirdim, alalı çok oldu ama anca bitirdim. ardından alkali diyet kitabımı da bitirdim. ikisi de güzel ve tavsiye olunur. taş devri kitabının 10 lira civarı olan kitabını aldım bi tane daha varmış 20küsür lira sendeki hangisi, acaba ikisi de farklı mı ki acaba sonra çıkanı da almalı mıyım?
Dr. ayşegül çoruhlu'nun alkali diyeti kitabını kesinlikle tavsiye ediyorum. alkali diyteti forumdan okumuşsunuzdur hatta bana almana gerek yok alkalileri ve asitleri bil ona göre beslen yeter demişlerdi ama anlamak özümsemek için kesinlikle alınmalı. kadın zaten biyokimya doktoru o cıssss mamaları yediğimizde veya su içmediğimizde vücudumuzda neler olduğunu hastalıklara giden yolların nasıl açıldığını veya sağlıklı yiyeceklerin hastalıklardfan nasıl bizi koruduğunu asit-alkali dengesi ile çok güzel anlatmış. iyi ki okumuşum okuyun %100 fayda garantisi

....
fayda derken bilgi ve motivasyon olarak, pat diye kilo verilmiyooo ööle

ben de yürüyüşe başladım zamanım olmadığı için öğle arasında teeee nerdeki evime arabamla gidip ocağa yemeğimi koyup 20 dk koşu bandında yürüyüp duş alıp yemeğimi de saklama kabıma koyup geliyorum. işe gelince de vakit varsa yemeğimi yiyorum yoksa yemeğim de gecikiyor. ama bu işkenceyi daha uzun sürdüremem bu hafta yapiiim haftaya bakarız diye başladım. kas oranım artıyo yağ oranım azalıyo ona sevinçliyim
sabah yediklerim
çeyrek yumurta, koca bi tabak limonlu yağlı maydanoz, 3 dilim eski kaşar, yarım simit