Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ramaskam bıtanem ıyıyım canım sagolasınsen de ıyısın dımı hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın ınsaallah canım:16:oraya gelme fıkrı hosuma gıttı :1: bebişede yardım ederım hem:emir_bebek: kız bız burda dogum yapınca gelen gıden eksık olmaz hem gunduz hem aksam bebek gormesı zıyaretlerı bıtmez sende yok dımı o tarz bır tasa:52::52::52:

ramaskam bıtanem ıyıyım canım sagolasınsen de ıyısın dımı hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın ınsaallah canım:16:oraya gelme fıkrı hosuma gıttı :1: bebişede yardım ederım hem:emir_bebek: kız bız burda dogum yapınca gelen gıden eksık olmaz hem gunduz hem aksam bebek gormesı zıyaretlerı bıtmez sende yok dımı o tarz bır tasa:52::52::52:

canim cok sagol...gel bekliyom canim... yok zaten ruslar ilk 1-1.5 ay bebek mikrop kapmasin diye eve misafir kabul etmiyorlar.o yuzden ilk 2 ay falan kimse gelmeyi teklif etmiyor.2 ay sonrada ben gelmek isteyenleri kabul ediyorum.ilk donem rahat yani..

canim sen lahana kurune baslamamismiydin...
canim benim kizim seneye okula basliycak.kreste ogretiyorlar rusca yavas yavas okumaya basladi.simdide matematik ogreniyor.basit toplamalari yapiyor.bende turkce alfabeyi ogrettim.turkce ve ruscayi ayirt edebiliyor artik...tabii ki motivasyon icin odul olarak barbi ve winks oyuncagi ise yaradi....:1::1::1::1::1:

papadiyam canim kolay gelsin.nasil gidiyor.allah sana kolaylik versin.canim sen buraya benim yanima gel en iyisi ne gelen var nede giden. misafirden kurtulmanin yolu bu....:1::1::1::1:

yildiz canim sen nasilsin bu hafta ins.kilo verirsin...
başladım canım..bugün 3. günüm bakalım işe yarayacak mı:34:
nekaa güzel 2 dili birden öğrenecek sanırım asıl okul başlayınca ingilizce de öğrenir harika yaa..dil bilsin yeter..ah o barbie ve winksler:36:..benim kızın valla abartmıyorum 1 oyuncak sandığı var tıka basa dolu ve hala oynuyor..kimseye de vermiyor..çok kıymetliler:9::9::9:

:21::21:: alemsın sersumum gozumde canlandırdım da trafıktekı dıger soforler boyle:53: kalmıstır:9:
he kıss çok komik oluyordu:9:..bazen kendimi kaptırıp arabada konuştuklarına kahkahayla gülüyordum:27:..sonrada etrafıma bakıyodum kimse bakıyormu bana diyee:53::53::53::33:

ramaskaya secrete gerekyok canım o yırttı misafirden kıss.:60::60::60::60: gerçi bu ruslar anlamadıkları halde kurtlar vadisi izliyorlarmış belki izleye izleye bizim adetleri öğrenmiş olabilirler galiba sanursam:53::53::53::60::60::60::60:

forumda yeniyim. 1 aydır karatay yapıyorum. 93 kilo 400 gramla başlamıştım. 5 kilo 700 gram verdim. öğün dışında yememeye alıştım. ama neredeyse 6 kilo vermeme rağmen çok da belli olmuyor. bu da canımı sıkıyor. kimse aa sen kilo mu verdin demiyor. o kadar çabalıyorum azıcık belli olsun istiyorum. 60 a inmeyi hedefliyorum. yolum uzun. motivasyonum düşmeye başladı. bırakırsam verdiklerimi alırsam diye de korkuyorum.
biaraz daha sabır arkadaşım, çok şey değişecek:21:

kızlar kızım bugün Valinin yanına çıktı..Okul 1. olmuş il genelinde de ilk 3 de sanırım ama tam öğrenemedik.:44:.Çok gurur duydum:72::72:..Ama benim akılsız kızım ve arkadaşları (tabii öğretmenin de hatası var)sıkıldık deyip fotoğrafları çekilmeden çıkmışlar:37:..belki siz farketmeden çekmişlerdir dedim ama hayır diyor..alem yaaa:33::33::33:
Allah hepimizin evlatlarına böyle başarılar nasip etsin inşallah:16::16::16:
amin maaşallah kızına:nazar:

kizlar gunaydin...biraz once doktordan geldim.doktor normal dogum olabilir.bekleyelim dedi.bende biraz rahatlamis oldum.dun cok stres yapmistim.hastaneye yatip sezeryan olucam diye....dun gece de iyi uyuyamadim stresliydim...ins.hayirlisi olur...
simdi biraz yatip uyumak istiyorum...

sersum canim kizinin basarisi daim olur ins.tebrikler...

iyi dilekleriniz ve dualariniz icin tesekkurler kizlar cok sagolun....sayenizde kendimi yalniz hissetmiyorum....
Hayırla, sağlıkla kucağına al inş canım:16:

bağlantım çok kötü ben kaçtım kızlar:10::10::10:
sabah
kaşar,beyaz peynir,zeytin,gün kurusu ceviz ve badem 1portakal
herkese kolay gelsin

Omegaları yemekten sonramı alıyorsun acaba :26::26::26:

Evet şimdi baktım benim aldığım ilk kitabı imiş :26::26::26: Bunu bitireyim bu kitabıda alırım :16::16::16:

Bu arada teşekkür ederim sersum ne sorsam cevaplıyorsun :17::17::17:
kahvaltimin sonunda aliyorum omegalarimi:)25 dkdir yuruyorum bu arada:)

merhabalar uzun zamandır sizleri takip ediyordum sonunda aranıza katılmaya karar verdim karatayla yazın ortalarında tanıştım sonbaharın başına kadar istikrarlı bir şekilde devam ettim yaklaşık 6-7 kilo verdim ama sonra cozuttum her kış nedense hep böyle oluyo ama kış bitmeden tekrar düzene koymaya karar verdim gün itibariyle diyete başladım umarım başarabilirim bir hafta protein diyeti yapıp karatayla devam etmek istiyorum bu sırada desteginizi benden esirgemeyeceginize inanıyorum ama burda neler yapmam gerekiyo profilimi nasıl yönlendirecegim paylaşımlarımı nasıl yapacagım hiç bir fikrim yok yardımlara acıgım şimdiden hepinize teşekkürler...

merhabalar uzun zamandır sizleri takip ediyordum sonunda aranıza katılmaya karar verdim karatayla yazın ortalarında tanıştım sonbaharın başına kadar istikrarlı bir şekilde devam ettim yaklaşık 6-7 kilo verdim ama sonra cozuttum her kış nedense hep böyle oluyo ama kış bitmeden tekrar düzene koymaya karar verdim gün itibariyle diyete başladım umarım başarabilirim bir hafta protein diyeti yapıp karatayla devam etmek istiyorum bu sırada desteginizi benden esirgemeyeceginize inanıyorum ama burda neler yapmam gerekiyo profilimi nasıl yönlendirecegim paylaşımlarımı nasıl yapacagım hiç bir fikrim yok yardımlara acıgım şimdiden hepinize teşekkürler...

Hoşgeldin... Sayfanın sağ üst köşesine doğru seçenekler var ona tıkla konuya abone ol.Böylelikle yazılanları kolaylıkla takip edebilirsin :16::16::16:

kızlar 2 mil leslie yaptım:8:

duşa girdim ve ne göreyim su ısınmıyor:30::30:..tüp bitmişş:37::37:..hadii tencereye çaydanlığa su koydum şimdi ızsınmasını bekliyom:31:..ne şans yawwww:35::35::35:

öncelikle hoşgeldiniz:16::16:

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..ana kuralları söyliyeyim..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten :34::34:
takıldığınız yerde bizler buradayız..:16::16:

sular ısınmıştır:27:..ben bi su dökünüp çıkiimm:12::12:..kulakların çınlasın melexiiinn:52::52:..bir Herkülüm bile yook anlıyor musunnnn:36::36::24::24:

kızlar 2 mil leslie yaptım:8:

duşa girdim ve ne göreyim su ısınmıyor:30::30:..tüp bitmişş:37::37:..hadii tencereye çaydanlığa su koydum şimdi ızsınmasını bekliyom:31:..ne şans yawwww:35::35::35:

Önceden insanlar nasıl yapıyorlarmış banyo acaba...Bizim eve doğalgaz bağlanması bir ayı bulmuştu sırf su ısıtmamak için kayınvalideme gidip geldim banyo için :1::1::1:

rica edrim canım:16:..buradaki bütün arkadaşlarım gözden kaçmamışsa sorulara hep cevap verirler:34:

sağol canım..:16:

Cevap vermeseniz bile haklısınız...Kim bilir aynı sorular kaç kere soruldu sizlere :17::17::17:

günaydin kizlar, herkes yapmis paylasimlarini. ben ancak gelebildim. sagi solu topla, kocis evde bu saatlerde. yoruldum daha sabah sabah. birazdan spor yapayim. merdiven inip bineyim yarim saat. aksamustu de carsiya gidicem bebek kiyafeti almam lazim arkadasa tebrik olsuna gidicem. hem de teyze olucam yegenime alisveris yapayim. heyecanliyim cok. bi sey almamistim cinsiyet belli degil diye. oglan teyzesi olucam nasipse.
EFE CAN geliyor :))))

Önceden insanlar nasıl yapıyorlarmış banyo acaba...Bizim eve doğalgaz bağlanması bir ayı bulmuştu sırf su ısıtmamak için kayınvalideme gidip geldim banyo için :1::1::1:

Cevap vermeseniz bile haklısınız...Kim bilir aynı sorular kaç kere soruldu sizlere :17::17::17:

valla ne zormuşş:37:..1 kovayla anca bi başımı şampuanladım onun köpüylede yıkandım iyi mi.:9::9:.çok şükür en azından terim gitti üstümden:12:

biz arada kuralları paylaşıyoruz zaten tabii yeni gelenlerin binlerce sayfayı okuması mümkün diil anlıyoruz..takıldıkları yerlerde de yardımcı oluyoruz:34: ..ama bazıları ilk sayfalara bile bakmadan üstünkörü olsa bile araştırmadan damdan düşer gibi gelip pirinç patates serbest mi ben onlarsız yapamam diye giriş yapıyo insan ona sinir oluyo:37:..yoksa hepimiz buradaki tecrübeli arkadaşlarımızdan çok şey öğrendik..:34::16::16:

günaydin kizlar, herkes yapmis paylasimlarini. ben ancak gelebildim. sagi solu topla, kocis evde bu saatlerde. yoruldum daha sabah sabah. birazdan spor yapayim. merdiven inip bineyim yarim saat. aksamustu de carsiya gidicem bebek kiyafeti almam lazim arkadasa tebrik olsuna gidicem. hem de teyze olucam yegenime alisveris yapayim. heyecanliyim cok. bi sey almamistim cinsiyet belli degil diye. oglan teyzesi olucam nasipse.
EFE CAN geliyor :))))

hayırlı olsun canım..:16:

Back
X