Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

he kıss ben tam bi Nihat Sırdar fanatiğiyim:kkk:..resimlerimiz falan var..2 kere canlı yayına çıktım:52::52:. 1kere de 50 tl benzin kazandım..:32::32:

izmirdeyken bütün eylemcelerine katılırdım..hey gidi günler heyyy..burda ancak uydudan ya da internetten dinleyebiliyorum..ayrıca akşam 18.30-20.00 da da nihatla sivrisinek var onu da kaçırmazdım...:23::23:.tam benim kafa:51::51::51:

Bende çok dinliyordum önceleri. Sabah nihat Aksam üstü Sivrisinele süperlerdi. Unuttum tabi çoktandır dinlemeyi..

sadece aşkım-karamanlı mısın,ben ermenekte çalışmıştım yıllar evvel,menülerine baktım gayet dikkatli gidiyorsun bravo,ben koca kadın,...annemin yanına gittiğim eylül ayından beri bi sürü kilo aldım sana bravo canım:nazar:

Evet canım Karamanlıyım ben. Hımm Ermenek güzeldir.. Teşekkür ederim :16: Annem zorlamasa kaçamaklarımda olmuyacakta işte.. Meyve yedirmeye çalışıyor deminden beri :9::9:. Eeee nişanlımın yanna gitcem olsun o kadar :17::17: Dikkat etmeye çalaışıyorum zaten çoğu şeyi canım çekmiyor çekse var ya kurtuluşu yok :9::9:

Kahvaltım;:56::56:
-2 yumurtadan tereyaglı omlet
-2 zeytin
-1 bardak süt
-1 tatlı kaşığı kadar lor
-ceviz ve badem(1 çy bardağını kdr bile değil)
-şekersiz çay çay

Tabii bol suuu ha bide kahvaltıdan önce su ve kayısı kurusu..

merhabalar uzun zamandır sizleri takip ediyordum sonunda aranıza katılmaya karar verdim karatayla yazın ortalarında tanıştım sonbaharın başına kadar istikrarlı bir şekilde devam ettim yaklaşık 6-7 kilo verdim ama sonra cozuttum her kış nedense hep böyle oluyo ama kış bitmeden tekrar düzene koymaya karar verdim gün itibariyle diyete başladım umarım başarabilirim bir hafta protein diyeti yapıp karatayla devam etmek istiyorum bu sırada desteginizi benden esirgemeyeceginize inanıyorum ama burda neler yapmam gerekiyo profilimi nasıl yönlendirecegim paylaşımlarımı nasıl yapacagım hiç bir fikrim yok yardımlara acıgım şimdiden hepinize teşekkürler...
Hoşgeldin arkadaşım:54:

günaydin kizlar, herkes yapmis paylasimlarini. ben ancak gelebildim. sagi solu topla, kocis evde bu saatlerde. yoruldum daha sabah sabah. birazdan spor yapayim. merdiven inip bineyim yarim saat. aksamustu de carsiya gidicem bebek kiyafeti almam lazim arkadasa tebrik olsuna gidicem. hem de teyze olucam yegenime alisveris yapayim. heyecanliyim cok. bi sey almamistim cinsiyet belli degil diye. oglan teyzesi olucam nasipse.
EFE CAN geliyor :))))
ebrikler:46: ilk kez teyze olcaksan onun heyecanı ve mutluluğu ayrı oluyor:49:

Kahvaltım;:56::56:
-2 yumurtadan tereyaglı omlet
-2 zeytin
-1 bardak süt
-1 tatlı kaşığı kadar lor
-ceviz ve badem(1 çy bardağını kdr bile değil)
-şekersiz çay çay

Tabii bol suuu ha bide kahvaltıdan önce su ve kayısı kurusu..
Afiyet olsun, Sadece_Askiim sen bana burda daha önce nişanlıyken düğüne kadar kilo vermeye çalışan idealist33 hatırlatıyorsun oda çok güzel kilo vermişti, umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın:32:

Bende çok dinliyordum önceleri. Sabah nihat Aksam üstü Sivrisinele süperlerdi. Unuttum tabi çoktandır dinlemeyi..

Evet canım Karamanlıyım ben. Hımm Ermenek güzeldir.. Teşekkür ederim :16: Annem zorlamasa kaçamaklarımda olmuyacakta işte.. Meyve yedirmeye çalışıyor deminden beri :9::9:. Eeee nişanlımın yanna gitcem olsun o kadar :17::17: Dikkat etmeye çalaışıyorum zaten çoğu şeyi canım çekmiyor çekse var ya kurtuluşu yok :9::9:

zupperler zupper...:23::23:

he kıss anneler çok ısrar eder :16:..gerçi benimki hem kıyamıyor hem de aman kızım gençsin zayıfla bu kiloyla kalma diyor..:9::9::9:

kısslarrr:ssz::ssz:...naapçam yaww komşum aradı:26:..mazeret kabul etmiyorum bende toplanıyoz bekliyorum dediii:37::37:..üfff...kaçamak yapmak istemiyorumm...:35::35::35:

Sabah geç kahvaltı yaptığım için 2 öğün yapıyorum.
Kahvaltıdan önce 1 bardak limonlu su içtim,kahvaltı;2 yumurta 3 zeytin biraz peynir,çay ve omega.
Ardından 2 mill leslie yaptım...
Umarım devamlılığım olur:)

başladım canım..bugün 3. günüm bakalım işe yarayacak mı:34:
nekaa güzel 2 dili birden öğrenecek sanırım asıl okul başlayınca ingilizce de öğrenir harika yaa..dil bilsin yeter..ah o barbie ve winksler:36:..benim kızın valla abartmıyorum 1 oyuncak sandığı var tıka basa dolu ve hala oynuyor..kimseye de vermiyor..çok kıymetliler:9::9::9:

he kıss çok komik oluyordu:9:..bazen kendimi kaptırıp arabada konuştuklarına kahkahayla gülüyordum:27:..sonrada etrafıma bakıyodum kimse bakıyormu bana diyee:53::53::53::33::60::60::60:

ramaskaya secrete gerekyok canım o yırttı misafirden kıss.:60::60::60::60: gerçi bu ruslar anlamadıkları halde kurtlar vadisi izliyorlarmış belki izleye izleye bizim adetleri öğrenmiş olabilirler galiba sanursam:53::53::53::60::60::60::60:

he o dogustan secretlı:60:
ruslar vadisi:60::60:

ben tekrar aranıza katılmaya karar verdim

yarın ilk kilo bildirimimi yaparım.ondan sonra da menü bildirimi

iki hafta sonra listedeyim inşallah..

kuruyemiş eksik ama acıkmıyor musun?

Yok canım, pek sevmiyorum kuruyemişi.Acıkırsam bir kahve içiyorum.
Beni tek zorlayan şey gece ben normalde tatlı,çikolata yemem ama gece uyku arasında kalkıp bunları tüketiyorum.Aileden gelen genetik şeker hastalığından dolayı :(
Fakat onuda aşacağım

kızlar kızım bugün Valinin yanına çıktı..Okul 1. olmuş il genelinde de ilk 3 de sanırım ama tam öğrenemedik.:44:.Çok gurur duydum:72::72:..Ama benim akılsız kızım ve arkadaşları (tabii öğretmenin de hatası var)sıkıldık deyip fotoğrafları çekilmeden çıkmışlar:37:..belki siz farketmeden çekmişlerdir dedim ama hayır diyor..alem yaaa:33::33::33:
Allah hepimizin evlatlarına böyle başarılar nasip etsin inşallah:16::16::16:
[/QUOTE

Sersum maşallah kızına , Rabbim böyle güzel başarılarıyla hep yüzünüzü güldürsün inşallah... Öpüyorum kızçeni.

Darısı benim kızçelerin başına...

Büyüğü geçen sene 3. sınıftı aylık denemelerinden 5 bilemedin altı yanlış çıkardı.
Bu yıl 4 teyiz sayı 20 den aşağı düşemedi.İçten içe üzülüyorum. Bazen tepkimi fazla gösteriyorum.O üzülünce bende sağlık olsun diyorum.Gerçi bu yıl çocuğumun okulu değişti. Adapte sorunuda yaşıyor olabilir.

Küçüğümde birde ,harfleri bitirdiler. Okuyup yazıyor artıkın :9:

ben de sersumu tebrik ediyorum. valla çok güzel. allah evlatlarımızı vatana millete hayırlı evlatlar eylesin.
bizim de kreşte bugün karne merasimi var. geçen yıl karne günü kreşe gitmemiştim meğer merasim yapılıyormuş bütün çocukların annesi gelmiş ben yoktum:( bilemedim böyle bişi olacağını biz karneyi alır çıkar gelirdik. kreşte önemliymiş :17:
bu yıl karne gününde gömlek pantolon falan kıyafete de dikkat ediyorlar, ben de jöle aldım oğluşu süsliiicem , saç kestirmeye vaktimiz olmayacak. benim oğlana kalsa şapka ve güneş gözlüğü takacak havalı olmak için:52:bu sabah da güneş gözlüğü falan diyip duruyordu Allahtan bulamadık:1:

hayırlı olsun canım..:16:
sagol hayatim :16: :16:
Hoşgeldin arkadaşım:54:

ebrikler:46: ilk kez teyze olcaksan onun heyecanı ve mutluluğu ayrı oluyor:49:

evet ilk kez. cok heyecan hem de :))) bu duygular anlatilmaz heralde.
Afiyet olsun, Sadece_Askiim sen bana burda daha önce nişanlıyken düğüne kadar kilo vermeye çalışan idealist33 hatırlatıyorsun oda çok güzel kilo vermişti, umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın:32:

merb kizlar bugün karar verdim karatay dietine dogum kilolarim hep kaldi oglum 5aylik oldu ben hala 90kiloum hedefim önce 70 sonra 65 lerde lütfen biri bana eslik vea yardim etsin

Merhaba canlarım,

Sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım.

Birazdan öğle yemeği yiyeceğim. Peşin peşin yazayım: kurufasılye ve yoğurt yiycem. Sonra da yürüyüşe inş. Dünkü hezimeti telafi etmeme lazım. Malum yarın cuma...

Bu arada, 8000. sayfamız hayırlı uğurlu olsun:46::46::46:

Back
X