Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

annen adına bende sevındım 15 gun sonra sana dua eder kızım ıyıkı baslattın benı dıye cunkı bedenınde bır zındelık hıssedecek :kkk::kkk:

1000cal olması ımkansız dedıgın gıbı bız calorı hesabı yapmıyoruz ne yerken ne yururken...:kkk::kkk::kkk:

inşallah canım ekmeksiz hayatta duramaz tatlı matlı vız gelir yemekleri hayatta ekmeksiz yiyemez ben öyle değilim mesela tatlı haricinde hiçbişe aramıyorum. ama şimdiden alıştı sanki biraz
tek sorun safra kesesinin olması yumurta yiyemiyor fazla 2 günde 1 tane yiyor acaba başka arkadaşlar varmı safra kesesi olmayıpta karatay diyeti yapan ???:17:

inşallah canım ekmeksiz hayatta duramaz tatlı matlı vız gelir yemekleri hayatta ekmeksiz yiyemez ben öyle değilim mesela tatlı haricinde hiçbişe aramıyorum. ama şimdiden alıştı sanki biraz
tek sorun safra kesesinin olması yumurta yiyemiyor fazla 2 günde 1 tane yiyor acaba başka arkadaşlar varmı safra kesesi olmayıpta karatay diyeti yapan ???:17:

burada yazımışlardı.. yumurta yiyemeyenler için ne yenebilir diye..bir ithal muz ,ya da 2 yerli muz yenebilir 2 yumurta yerine ..

selam arkadaslar,sayfalar öyle akip gidiyorki bu hafta ben dogru dürüst bakamiyorum,umarim kacirdigim önemli seyler yoktur.
Sersumum kizini tebrik ediyorum canim,ne büyük gurur masallah...
Sadece-askim cok güzel vakit geciriyorsun takip etmeye calisiyorum seni de,keyfini cikar canim,anne-aile gibisi yok .
leylakima rastlamadim kosusturmaya devam ediyordur muhtemelen,kolay gelsin canim
Yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz,diyorum,yolunuz acik olsun,kolay gelsin hepimize

Arkadaslar ben demir haplarini etkisini görüp de kilo vermeye baslayana kadar listeye girmek istemiyorum,yemek ve kilo bildirimi yapmak istiyorum ama beni listeden muaf tutun lütfen cünkü motivasyonum cok düsüyor diger türlü :((tesekkür ederim
yediklerime gelince
sabah:2 kk yumurta,peynir,9 zeytin,2 günkurusu,ceviz-badem-findik(1 bardak dolusu),Omega3,d-e vitaminleri,Demir hapi
ara:sütlü filtre kahve
ögle:kiymali yesil mercimek yemegi,peynir,yogurt,1avuc ceviz
aksama:menüde yine mercimek olacak ve dünden kalma yaprak srma(birkac tane yerim)
simdi 3 mil leslie yapmaya gidiyorum:)))
sevgiler hepinize

burada yazımışlardı.. yumurta yiyemeyenler için ne yenebilir diye..bir ithal muz ,ya da 2 yerli muz yenebilir 2 yumurta yerine ..

teşekkürler canım onu biliyorum ama tatmin etmiyo alışmışız klasik kahvaltılara
aslında kırmızı biber patlıcan falanda olablir herhalde şimdi aklıma geldi:46: :1:

teşekkürler canım onu biliyorum ama tatmin etmiyo alışmışız klasik kahvaltılara
aslında kırmızı biber patlıcan falanda olablir herhalde şimdi aklıma geldi:46: :1:

evet ben kahvaltıda maydonoz ve rokayı bolca yanıma alıyorum..belki 1 demet maydonoz yiyorum kahvaltıda..önceden o kadar çok yiyemiyordum. ama gitgide sevmeye başladım tadını..roka da öyle...

dereotu da alabilirsin yanına kahvaltıya ..annen için yani..ama sevmezse eğer patlıcan yada biber olur ..salatalık olur..ama salatalık beni çok acıktırır nedense...

arkadaslar bir sorum var, annem a..way dan omega 3 almis. ustunde yaziyor ki icindikler bolumunde balik yagi,jelatin,gliserin d-alfa tokoferol ve soya yagi diyor. bunlar sizinkilerde de yaziyor mu? soya yagi aklimi karistirdi. sormadan icmeyeyim dedim. (ah anne danismadan aldin bana )

kızlar strada canan karatay bittimi ?? :17:

ben kapattım tv yi ...
bir yandan size bakıyorum..bir yandan klavye çalışıyorum.

20 dakikada 40 kalori az ya..sofraya oturuşta ne çabuk alıyoruz o 40 kaloriyi ..ama verirken zor..

ben kapattım tv yi ...
bir yandan size bakıyorum..bir yandan klavye çalışıyorum.

20 dakikada 40 kalori az ya..sofraya oturuşta ne çabuk alıyoruz o 40 kaloriyi ..ama verirken zor..

Evet çok az :50::50::50: Bir saat spor yapıyorum 200-250 kalori harcıyorum en fazla :50::50::50:

arkadaslar bir sorum var, annem a..way dan omega 3 almis. ustunde yaziyor ki icindikler bolumunde balik yagi,jelatin,gliserin d-alfa tokoferol ve soya yagi diyor. bunlar sizinkilerde de yaziyor mu? soya yagi aklimi karistirdi. sormadan icmeyeyim dedim. (ah anne danismadan aldin bana )

bilmiyorum ki canım ..benimkinde yazmıyor..ama üzülmesin...açmadıysa değiştirir..
eğer açtıysada bu kez böyle tüketir..
üzmesin canını..

Evet çok az :50::50::50: Bir saat spor yapıyorum 200-250 kalori harcıyorum en fazla :50::50::50:

ayy az mış ama olsun..sabahları ebru plates yaptırıyor..onun biraz ağır oluyor hareketleri ..onda da aynı kalori mi gidiyordur..onca eziyeti boşa mı çekiyor insanlar..ben de yapıyorum birkaç gündür ebruyla plates de..:14:

evet ben kahvaltıda maydonoz ve rokayı bolca yanıma alıyorum..belki 1 demet maydonoz yiyorum kahvaltıda..önceden o kadar çok yiyemiyordum. ama gitgide sevmeye başladım tadını..roka da öyle...

dereotu da alabilirsin yanına kahvaltıya ..annen için yani..ama sevmezse eğer patlıcan yada biber olur ..salatalık olur..ama salatalık beni çok acıktırır nedense...

sağol canımcım patlıcan ve bibersiz olmaz bu iş kadın zaten ekmek bağımlısı :1: düşünsene ne ekmek var ne yumurta dereotuyla kahvaltı ettiğini çok sıkıcı :9::9::9:
aman vazgeçmesinde diyetinden bulucaz artık çeşitler tatlı yemez yese muz olabilirde ben muzu söylediğimde suratının aldğı hali tahmin edebilirsiniz herhalde :17::37::19:

Afiyet olsun, Sadece_Askiim sen bana burda daha önce nişanlıyken düğüne kadar kilo vermeye çalışan idealist33 hatırlatıyorsun oda çok güzel kilo vermişti, umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın:32:

Hımm valla vericez işte. öyle çok bi kilom yok ama fit olmak varken niye göbekli falan olim dimi amaa:9::9:

zupperler zupper...:23::23:

he kıss anneler çok ısrar eder :16:..gerçi benimki hem kıyamıyor hem de aman kızım gençsin zayıfla bu kiloyla kalma diyor..:9::9::9:

bi öyleler bi böyle :9::9:

selam kızlar
23 ocak
sabah 2-3 kayısı arkasından 1 bardak ılık su
2 kayısı kıvamında yumurta
4-5 yeşil zeytin
1 avuç ceviz
sütlü şekersiz neskafe

öğle: 1 kase dolusu ceviz-fındık-antepfıstığı
1 bardak tarçınlı süt

akşam: 1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
4 adet fırın köfte

yürüyüş yok (oğlumla uyuyakalmışım sabah uyandığımda çok üzüldüm uyuduğuma ama tartıda 500 gr daha eksiklik beni mutlu etti yinede aksatmamak lazım :40:

bugün sabah: 3 kayısı arkasından 1 bardak ılık su
tereyağında kırılmış 2 yumurta -az peynir- 2 zeytin - 1 avuç ceviz

öğlen (az önce ) 1 tabak teze fasülye 4 köfte 1 domates 1 salatalık tam bir ziyafetti diyebilirim :56:

akşamda çorba yemeyi düşünüyorum şehriye çorbası başka bişeyde yemiycem ve yürüyüş bol yapıcam dünün telafisi için :8:

Afiyet olsun canım ama şehriye yasak gıdalardan biri uyarmak istedim :34:

Sadece-askim cok güzel vakit geciriyorsun takip etmeye calisiyorum seni de,keyfini cikar canim,anne-aile gibisi yok .

Arkadaslar ben demir haplarini etkisini görüp de kilo vermeye baslayana kadar listeye girmek istemiyorum,yemek ve kilo bildirimi yapmak istiyorum ama beni listeden muaf tutun lütfen cünkü motivasyonum cok düsüyor diger türlü :((tesekkür ederim
yediklerime gelince
sabah:2 kk yumurta,peynir,9 zeytin,2 günkurusu,ceviz-badem-findik(1 bardak dolusu),Omega3,d-e vitaminleri,Demir hapi
ara:sütlü filtre kahve
ögle:kiymali yesil mercimek yemegi,peynir,yogurt,1avuc ceviz
aksama:menüde yine mercimek olacak ve dünden kalma yaprak srma(birkac tane yerim)
simdi 3 mil leslie yapmaya gidiyorum:)))
sevgiler hepinize

Sağol canım vakit geçirmeye çalışıyorum işte.. Hem annemlere yardım ediyorum hem vakit geçiyor işte.. Nişanlım ben burda oldukca deliye dönüyor. Çok özledik birbirimizi o yanına geliyim istiyor gitmem geciktikçe surat yapıyor.. Haklı ama ne yapayım..

Bugün temizledim annemin evini misafir gelecegi için biraz yüzeysel oldu ama yarın ya da öbür gün dip bucak bi temizlik yapasım var. Bakalım..Spor yapamıyorum sizin gibi ama yetio genede hayvanlar:16:

sağol canım doğru söylüyosun ama annem yapmıştır çoktan bidaha dikkat ederim ben unuttum onu :50:

Son düzenleme:
sağol canımcım patlıcan ve bibersiz olmaz bu iş kadın zaten ekmek bağımlısı :1: düşünsene ne ekmek var ne yumurta dereotuyla kahvaltı ettiğini çok sıkıcı :9::9::9:
aman vazgeçmesinde diyetinden bulucaz artık çeşitler tatlı yemez yese muz olabilirde ben muzu söylediğimde suratının aldğı hali tahmin edebilirsiniz herhalde :17::37::19:

canım zeytın cesıtlerı peynır cesıtlerı(beyaz,kasar,lor,tulum,örgü vs)yesıllık cesıtlerı fındık fıstık cevız badem gunkurusu ıncır kurusu yogurt,kavurma,pastırma,et turlerı ve daha bırcok alternetıf var

bırdyyyyy hosgeldın bebeeeemmmmm:54:
ne ayaksın bacım sen yaaa:51::51:

sağol canım doğru söylüyosun ama annem yapmıştır çoktan bidaha dikkat ederim ben unuttum onu :50:
2. öğünümü yiyorum
2 tabak brokoli yemegi.. yanına acı turşu..

acaba brokolide ne kadar kalori vardır...

sonrada süt içmeyi düşünüyorum.1 saat kadar sonra ..

Son düzenleme:
2. öğünümü yiyorum
2 tabak brokoli yemegi.. yanına acı turşu..

acaba brokolide ne kadar kalori vardır...

sonrada süt içmeyi düşünüyorum.1 saat kadar sonra ..

afiyet olsun canım
brokolide yok denecek kadar az kalori vardır doyana kadar yiyebilirsin canan karatayda veriyor zaten brokoliyi özellikle kalorilere takmamak gerekiyor bu diyette yoksa zayıflayamayız.

afiyet olsun canım
brokolide yok denecek kadar az kalori vardır doyana kadar yiyebilirsin canan karatayda veriyor zaten brokoliyi özellikle kalorilere takmamak gerekiyor bu diyette yoksa zayıflayamayız.

hımmm peki sen yeni mi başladın karatay a
ben 2 haftayı geçtim...

sen benden daha iyi biliyorsun bazı şeyleri...
ben de doyana kadar yedim zaten canım..hatta patlayacağım..tabağın hepsi bitsin diye baya bir mücadele ettim .doymama rağmen 2 tabak brokoliyi de yedim...

Son düzenleme:
Back
X