Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tşk ederim cnm :) bilmiyordum valla,bi dahakine dikkat ederim

şehriye yemememiz lazım canım

çok geçmiş olsun bu havalar tuhaflaştı bu sıralar,çok çok dikkat et kendine
Sabah .....kkk
Aksam.....taze faulye .yogur
2 gundur disari cikmadim yata kalka vakit gecirdim ama aksam kinada kurtlarimi doktum hastayim terliyorum ustunede roman havasi ve oryantal iyice terletti su gibi oldum arabada gelirken hemen bluzumu degistirdim epey toksin gitti ...doktora gittim antibiyotik ve balgam sokturucu verdi icmeye basladim 2 gun yata kalka vakit gecirreyim pazae aksami dugunde kurtlara devam :)

Onlar ballı kaymak yerken sen de sür gün kurusu kayısının üzerine kaymağı onun üstüne de ceviz koy ye. ohh misss. onların canı çeksin :9::9:

ben yeşil renkli olanını okuyorum alta fotoğrafını ekleyeceğim direk diyetle ilgili. obeziteyle ilgili olanı ve senin şu an okuduğun ilk kitabını okumuştum zaten. işin özü ilk kitapta anlatılıyor ama.

Eki Görüntüle 802096 Eki Görüntüle 802096

aayy o kuru kayısı üstüne ceviz arasına kaymak bi an gözümde canlandı :30: ama tokum ben :36:
cnm o yeşil kitap da tam olarak neler anlatıyo?yani ilk kitaptan farkı ne?

Kızlar 31.08 2013 te başladım karatay la sağlıklı beslenip ve spor salonuna gitmeye bugün 14. günüm 2.5 kilo verdim ama bu ara tık yok :( bu kadar cabur mu durur kilo vermem 69.9 dım şimdi 67.40 ım ve haftada 4 gün nerdeyse salondayım 1.5 saat spor yapıom ben aksamları yemek yemiom bazen kendime muzlu süt hazırlıom blenderla 7- 8 badem fln

aayy o kuru kayısı üstüne ceviz arasına kaymak bi an gözümde canlandı :30: ama tokum ben :36:
cnm o yeşil kitap da tam olarak neler anlatıyo?yani ilk kitaptan farkı ne?

İlk kitap daha çok teorik bilgi içeriyor, hastalıklar, yiyeceklerin etkileri vs. Bu kitap diyetin nasıl uygulanacağını anlatıyor, daha pratik gibi geldi bana.

Dedim ya aliskin oldugum diyetlerden degil ya oturtamiyorum o yuzden.mesela kuruyemis olarak leblebi yiyebiliyormuyuz. Birde benim canim simdi findik ve sut istedi.ama marketten aldim findik ,badem,sut ve onlari yedim. Offff ya bu topigin salagi benim galiba kizlar.

Nohutun glisemik indeksi yüksek, çok sınırlı yememiz lazım mecbur kalmadıkça yemiyoruz. leblebi, beyaz leblebi vs. de nohuttan yapıldığı için yemiyoruz. ayrıca fındık fıstık badem ceviz gibi çeşitlerde olan vitaminler leblebide yok. leblebi yiyeceğine diğerlerini ye daha çok vitamin alırsın

belki bi yerlerde bi hata yapıyorsundur canım..

Kızlar 31.08 2013 te başladım karatay la sağlıklı beslenip ve spor salonuna gitmeye bugün 14. günüm 2.5 kilo verdim ama bu ara tık yok :( bu kadar cabur mu durur kilo vermem 69.9 dım şimdi 67.40 ım ve haftada 4 gün nerdeyse salondayım 1.5 saat spor yapıom ben aksamları yemek yemiom bazen kendime muzlu süt hazırlıom blenderla 7- 8 badem fln

hıımm anladım cnm bende alıcam bu ara bakalım umarım yararı dokunur

İlk kitap daha çok teorik bilgi içeriyor, hastalıklar, yiyeceklerin etkileri vs. Bu kitap diyetin nasıl uygulanacağını anlatıyor, daha pratik gibi geldi bana.

Kızlar birde şu kilo kontrol çizelgesini nasıl yapıyoruz?

tickerfactory.com sitesine gir
weight seçeneğini tıkla
pound u kilogram yap
target weight için hedefini
start weight için başlangıç kilonu
current için şimdiki kilonu yaz
next de
en alttaki kutucuğu koplaya
profilimi düzenle kısmında kilo cetveline yapıştır o kadar

bal çok şekerli,pekmezi kaynatırken de şekersiz bile kaynatılsa trans yağa dönüşüyor içindeki fruktoz...kaymak sütün yağı olduğu için serbest...kayısı-ceviz-kaymak özellikle regl öncesi tatlı krizlerine tavsiyedir:34:

A aa ben bunu bilmiyodum süpermiş! Ben bu karatayı çok sevdim kızlar dün akşam alışveriş merkezine gittim arkadaşlarla herkes mc donalds yerken ben gittim güzel bi ızgara dil balığı yanında da büyük bi salata geldim masaya böyle diyet mi olur dediler ben de hihihi evet hem yiyorum hem sağlıklı besleniyorum hem de kilo veriyorum diyince şu kitabı bize de ver dediler :27:
Karatay salgını başlatıyorum!! çevremde şişko istemiyorum :)

Benim bugune kadar ki deneyimlerim ve şahsi fikrim ve kitabı okuduğumdan anladığım kadarıyla karataya uygun beslenmiyosun, hele ki akşam yemek yemeyip muzlu süt çok kalorili, kitapta yazıyodu sabah yediğiniz muz sağlık akşam yediğiniz şeker olur diyodu ki muz meyveler arasında en kalorilisi (100)
Haftanın 3 günü spor salonunda olman bence çok harika ama bu sırada beslenmeni zayıf tuttugun için vücudun strese girmiş olabilr. hem sporda enerji harcayıp hem de yemezsen vücut kilo vermeyi keser..
Karataydaki temel şey zaten yemek yememenin çözüm olmadığını anlatmak, günlük besinlerindeki proteğin yağ ve karbonhidrat oranlarını iyi tutturduktan sonra aç kalmaya gerek olmadığını öğrendim ben bu diyet sayesinde..

Benim bugune kadar ki deneyimlerim ve şahsi fikrim ve kitabı okuduğumdan anladığım kadarıyla karataya uygun beslenmiyosun, hele ki akşam yemek yemeyip muzlu süt çok kalorili, kitapta yazıyodu sabah yediğiniz muz sağlık akşam yediğiniz şeker olur diyodu ki muz meyveler arasında en kalorilisi (100)
Haftanın 3 günü spor salonunda olman bence çok harika ama bu sırada beslenmeni zayıf tuttugun için vücudun strese girmiş olabilr. hem sporda enerji harcayıp hem de yemezsen vücut kilo vermeyi keser..
Karataydaki temel şey zaten yemek yememenin çözüm olmadığını anlatmak, günlük besinlerindeki proteğin yağ ve karbonhidrat oranlarını iyi tutturduktan sonra aç kalmaya gerek olmadığını öğrendim ben bu diyet sayesinde..

Aslında hiç aç kalmıyorum sabak kkk kahvaltı ,öğlen haşlanmış tavuk yoğurt domates salatalık,veya köfte ızgara fln ama diyetisyene gitmiştim 2 ay önce metabolizman cok yavaş dedi 25 yasındayım ama 31 yasındaki bir kişinin gibi çalışıo dedi bakalım 7 ay daha sürcek spor sa. üyeliğim pes etmicemm:))

Aslında hiç aç kalmıyorum sabak kkk kahvaltı ,öğlen haşlanmış tavuk yoğurt domates salatalık,veya köfte ızgara fln ama diyetisyene gitmiştim 2 ay önce metabolizman cok yavaş dedi 25 yasındayım ama 31 yasındaki bir kişinin gibi çalışıo dedi bakalım 7 ay daha sürcek spor sa. üyeliğim pes etmicemm:))

evet ama akşam yaptığın muzlu sütün karataya uymadığını düşünüyorum diğer arkadaşlar da yorum yapsın, onun yerine zeytinyağlı yada etli sebze yemeği yiyip yanına yoğurt yesen daha az kalori alırsın hemde yemek yemiş olursun gözün de doyar karnında :)

evet ama akşam yaptığın muzlu sütün karataya uymadığını düşünüyorum diğer arkadaşlar da yorum yapsın, onun yerine zeytinyağlı yada etli sebze yemeği yiyip yanına yoğurt yesen daha az kalori alırsın hemde yemek yemiş olursun gözün de doyar karnında :)

Anladım canım teşekkürler yardımın için kitabı aldım okumaya başlamadım okuyunca daha iyi anlıcam umarım..

tickerfactory.com sitesine gir
weight seçeneğini tıkla
pound u kilogram yap
target weight için hedefini
start weight için başlangıç kilonu
current için şimdiki kilonu yaz
next de
en alttaki kutucuğu koplaya
profilimi düzenle kısmında kilo cetveline yapıştır o kadar

Teşekkürler yardımınız için yaptım :)

bal çok şekerli,pekmezi kaynatırken de şekersiz bile kaynatılsa trans yağa dönüşüyor içindeki fruktoz...kaymak sütün yağı olduğu için serbest...kayısı-ceviz-kaymak özellikle regl öncesi tatlı krizlerine tavsiyedir:34:

Iste kizlar tam da burada sIkIntImI soyliyim.ben onceden diyet yaparken yemekten 2 saat sonra meyve veya tatli yemeyi ogrendim hep.eee simdi karatayda ara ogun de yok. Ben bu kaymakli kayisiyi ne zaman yicem.yani yemegin hemen ardindanmi.

Teşekkürler yardımınız için yaptım :)

rica ederim cnm :) umarım işine yaramıştır

Iste kizlar tam da burada sIkIntImI soyliyim.ben onceden diyet yaparken yemekten 2 saat sonra meyve veya tatli yemeyi ogrendim hep.eee simdi karatayda ara ogun de yok. Ben bu kaymakli kayisiyi ne zaman yicem.yani yemegin hemen ardindanmi.

bence kahvaltıda yiyebilirsin :34:

Kahvaltıda yemelisin. Meyveyi (kuru ya da yaş farketmez) kahvaltı öğününde yememiz en doğrusu. gün içinde o şekeri yakabilmemiz açısından :34:

Bunu yeme zorunluluğun yok canın çok tatlı çekerse sabah saatlerinde ye ki gün içinde vücut yakabilsin, hergün de yeme bencekaymak kayısı ceviz bomba bişey yani.
Bi de bieşy sorucam siz kitabı okudunuz mu çünkü kitapta herşey açık, tabiki birbirimize danışıp bilgi alış verişi yapıyoruz ama sizin sorduğunuz herşey kitapta yazıyo :D

Bunu yeme zorunluluğun yok canın çok tatlı çekerse sabah saatlerinde ye ki gün içinde vücut yakabilsin, hergün de yeme bencekaymak kayısı ceviz bomba bişey yani.
Bi de bieşy sorucam siz kitabı okudunuz mu çünkü kitapta herşey açık, tabiki birbirimize danışıp bilgi alış verişi yapıyoruz ama sizin sorduğunuz herşey kitapta yazıyo :D

1.kitabinda yazmiyo boyle seyler.siz hangi kitaptan okudunuz? Sormam rahatsiz etti galiba.ama deneyimler paylasilmayacaksa burada olmanin anlami olmaz dimi.

Back
X