Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

c_emre; iki haftada kilo verememen ilginç olmuş, az da olsan vermen lazımdı ama pes etme şuan metabolizman direniyor olabilir ama sonrasında hızlı verirsin..[/QUOTE]

Teşekkür ederim... Hoş buldum... Ya aslında çok hızlı kilo veren bir insanım. Ben de şaşırıyorum... Canım sıkkın olsa ve yemeyi kessem üç dört günde üç dört kilo veririm(geri alıyorum tabi sonra) şimdilik gayet kararlıyım. İnşallah verebilirim.
Bu arada bende gebelik şekeri vardı. Kan şekeri ölçülürken yemeğin ilk lokmasini esas alıyorduk. Ondan tam iki saat sonra şekeri ölçüyorduk. Yemek saatlerini ayarlarken başladığınız saati mi baz alıyorsunuz bitis saatini mi çünkü ilk lokma ile insülin salgılanıyor ve tam iki saat sonra dengeleniyor.

İnternetin azizliğine uğrayıp aynı mesajı ikinci kere gönderdim.. Cevap veren herkese teşekkür ederim. Kahvaltıda kayısı muhakkak yiyorum. İki gündür spora başladım belki verememenin sebebi odur diye. Gerçi normalde de hiç boş durmuyorum ama sporun yerini tutmaz tabi. Aç kalma gibi bir lüksüm yok çünkü bebeğim çok küçük ve anne sütü ile besleniyor. Neyse hayırlısı... Ben de aranıza katılıp menü bildirimi yapmak isterim.

akşam yemeğinde gezmedeydik daha önce yazmıştım çorba(ezogelin) kaşarlı köfte barbunya ve bulgur pilavi yedim biraz fazla aslında oldu ama diyet yapıyorum demiyorum ama çok az yedim hepsinden diyet yapıyorum diyince bin türlü lafff kimseye dert anlatamıcam vallaa.... 1 saplı çay bardağının yarısı dondurma :((( o biraz fazla oldu ama sporumu gelişe saklamıştım şimdi leslie ve mekiği biraz fazla yapıcam ;) iyi geceler sizlere :)

Sabah 9:30 ..3 yumurtalı kkk.... Zevkle yedim.... Seviyorum doya doya yiyorum .. Saat 8:00 de düğün vardı ve ben sadece 1 kase mercimek çorba. 6 köfte ve salata yedim.. Bi de düğünde oynadım ;) spordan sayarsanız:) .. Pzt 78 i görmek istiyorummmm....görüşürüz şekerler.. Hepinizi öptüm.. Yeni gelenler hoş geldiniz...

c_emre; iki haftada kilo verememen ilginç olmuş, az da olsan vermen lazımdı ama pes etme şuan metabolizman direniyor olabilir ama sonrasında hızlı verirsin..

Teşekkür ederim... Hoş buldum... Ya aslında çok hızlı kilo veren bir insanım. Ben de şaşırıyorum... Canım sıkkın olsa ve yemeyi kessem üç dört günde üç dört kilo veririm(geri alıyorum tabi sonra) şimdilik gayet kararlıyım. İnşallah verebilirim.
Bu arada bende gebelik şekeri vardı. Kan şekeri ölçülürken yemeğin ilk lokmasini esas alıyorduk. Ondan tam iki saat sonra şekeri ölçüyorduk. Yemek saatlerini ayarlarken başladığınız saati mi baz alıyorsunuz bitis saatini mi çünkü ilk lokma ile insülin salgılanıyor ve tam iki saat sonra dengeleniyor.[/QUOTE]

Canım ne kadar hızlı kilo verirsen o kadar hızlı geri alıyorsun maalesef bende hızlı kilo verip verdiğim kiloyu fazlasıyla geri ala ala bu hallere geldim az olsun öz olsun elbette vereceksin bundan eminim yemek saatlerini ben uyanış saatime göre ayarlıyorum ben de şeker hastasıyım fakat 2 haftadır şekerim ilaç kullandığım halde 180 den aşağı düşmezken şimdi 100 ü geçmiyor bu diyet sayesinde diyabetten de kurtulacağım inş çünkü bizler diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz kalıcı olarak

Canım ne kadar hızlı kilo verirsen o kadar hızlı geri alıyorsun maalesef bende hızlı kilo verip verdiğim kiloyu fazlasıyla geri ala ala bu hallere geldim az olsun öz olsun elbette vereceksin bundan eminim yemek saatlerini ben uyanış saatime göre ayarlıyorum ben de şeker hastasıyım fakat 2 haftadır şekerim ilaç kullandığım halde 180 den aşağı düşmezken şimdi 100 ü geçmiyor bu diyet sayesinde diyabetten de kurtulacağım inş çünkü bizler diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz kalıcı olarak[/QUOTE]

İtiraf edeyim ki hayatımda hiç doğru düzgün diyet yapmadım diyebilirim. Ama yavaş yavaş standart kilom artıyor. Önceleri 65i geçmezdim ama altına da düşmezdim. Sonra 70oldu sonra 77... Gittikçe artıyor. Şimdilik şeker hastası değilim. Ama doktor on yıl içinde. Yüzde elli ihtimal olacaksın dedi. O yüzden dikkat etmeliyim...

İtiraf edeyim ki hayatımda hiç doğru düzgün diyet yapmadım diyebilirim. Ama yavaş yavaş standart kilom artıyor. Önceleri 65i geçmezdim ama altına da düşmezdim. Sonra 70oldu sonra 77... Gittikçe artıyor. Şimdilik şeker hastası değilim. Ama doktor on yıl içinde. Yüzde elli ihtimal olacaksın dedi. O yüzden dikkat etmeliyim

Canım ünv den mezun olduğumda 52 kilo idim mezun olduğumdan bu yana dönem sürekli diyet yaptım fakat yanlış diyeler sonucu metabolizmamı bozdum sanırım 1 kilo beş kilo derken arttı gitti inş olmazsın canım eğer ailede genetik olarak bu hastalık yoksa ve kilonu korursan sanmıyorum benim annemde babam da şeker hastası fakat şeker 70 kiloya ulaştığımda çıktı bende maalesef
lütfen dikkat et

Iyi sabahlar karatay citirlari.

20.09.2013
Sabah 2 yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, cay, su.

Ögle Bol cay. 1 muz. Etli yesil fasulye. Cay & su.

Aksam. 5-6 tane mercimekli köfte, 1 kase madimak.

21.09.2013

Sabah 1 yumurta 4 dilim salatalik, 3 Kiraz domates, 2 dilim Gazi peyniri. 6 zeytin.

Ögle balli cay. 1 elma, 1 muz. 1 kase üzümlü yogurt.

Aksam 1 tabak tavuk yemegi salata, bol kahve, 1 bardak zero cola.
Mevlid li dügün vardi yakin arkadasimin oglu evlendi. Rahatsiz olmama ragmen ilac alip gittim.
Masada cesit, cesit tatli vardi hic elimi bile sürmedim. 1 bardak cola & meyve disinda kacamagim yok.
Böyle sabahlara kadar oturuyorum. Öksürük gecmek bilmiyor. Karnimin etleri sizliyor ameliyat olmus gibiyim.
Gecmisi okuyamadim kizlar canim aciyor.

Son düzenleme:
yeni gelenler hoşgeldiniz biz çoğaldıkça kilolarımız azalacak çabamıza sağlık:16:
bazen hızlı bazen yavaş vericez bazen 1 ay hiç vermeyeceğiz ama mutlaka amacımıza ulaşacağız bundan emin olun kendinizi kasmayın diyetin akışına bırakın ve dünyanın en sağlıklı, doyurucu ve lezzetli diyetine kendinizi bırakın:32:

eveeet gelelim liste işine
yarın liste elifcede gelecek hafta lawyerda yeni gelenlerden listeye girmek isteyenler yarınki kilolarını baz alarak haftaya bildirim yapabilirler
umalım ki yarın tartı hepimizi güldürsün:31:

dünkü menümü yazamamıştım
kkk.....öğle 10 tane m.köfte yoğurt......akşam balık salata tahin+kuruüzüm
evde ve dışarıda işlerim vardı yürüyüşe vaktim kalmadı vicdan azabı çekiyorum:50: zaten bu aralar nedenini çözemediğim açlık atakları yaşıyorum normalde 2 öğün bana yetiyordu
bugün mutlaka 2 öğüne döneceğim

bugünkü menüm de belli hemen yazayım
sabah:56:
menemenli kkk
akşam:56:
ciğer
salata
ayran
belki yine tahin+k.üzüm tatlı isteğime iyi geliyor

mutlaka 3 lt su ve 1 saat yürüyüş
kızımın odasını değiştirdikten sonra hızımı alamadım başka yerlere el attım bugün yine evde kaldır indir yapıcam kol kaslarım gelişti:15: kocamsa evi terk edecek noktaya geldi:4:

20.09.2013

21.09.2013

Sabah 1 yumurta 4 dilim salatalik, 3 Kiraz domates, 2 dilim Gazi peyniri. 6 zeytin.

Mevlid li dügün vardi yakin arkadasimin oglu evlendi. Rahatsiz olmama ragmen ilac alip gittim.
Masada cesit, cesit tatli vardi hic elimi bile sürmedim. 1 bardak cola & meyve disinda kacamagim yok.
Böyle sabahlara kadar oturuyorum. Öksürük gecmek bilmiyor. Karnimin etleri sizliyor ameliyat olmus gibiyim.

Geçmiş olsun cnm annem için siyah turpun içine bal koyup bekletiyoruz ve öksürüğüne iyi geliyor fakat diyet yaptığın için bal konusunda bişley diyemeyeceğim

aaaaaaaa!!!!!!!
bugün yeni abonemiz dışında kimse uğramamış:19: herkes uzuuuuun pazar kahvaltıları yapıyor herhalde ben kas çalışmaya devam ediyorum:15: kocam dediğim gibi evi terk etti:41: şaka şaka üstüne düşen görevi yaptı şimdi markete gitti giderken bu senin için yapacağım son iyilik bi daha beni bu işlere bulaştırma diye tafra yapmayı da ihmal etmedi:4:
ben de kahve molası verdim ama topikte laflayacak kimse yok gazetelerimi okuyayım bari:68:görüşürüz bye

selam herkese iyi pazarlar
sabah menemen kaşar peyniri 5 zeytin 3 kurukayısı fıntık yedim
akşamıda bilmiyorum daha pilanlamadım
arkadaşlar liste hazırlama sırası bana geldiğinde benim yerime yapacak arkadaşlar varsa bende listeye katılırım öbürtürlü beni katmayın

[Sweetdimple;32001954]Geçmiş olsun cnm annem için siyah turpun içine bal koyup bekletiyoruz ve öksürüğüne iyi geliyor fakat diyet yaptığın için bal konusunda bişley diyemeyeceğim

sweetdimple Cok sagol canim gecmis olsun dileklerin icin.. Cektigim acilar dayanilmaz olunca zencifilli, karabiberli balli su ictim. Canim 1 haftayi gecti ben gribe tutulali. Balli cayda icerim artik cok beterim. Gecmezse beni Daha cok perisanlatacak.
Komsum geldi sirtima bardak vurdu, cok iyi geliyormus. Ben Daha önce duymamistim. Aslinda cocuklugumda babaannem rahmetli yaptirirdi, kendi de yapardi. Bizler fazlami entel dantel olduk. Buradakiler bilmiyor.
Zencefille balida o getirdi sagolsun. RABBIM iyi insanlarin yoklugunu vermesin ins.
En yakin akraban en yakin komsun diyenler bosa dememis.:72::72::72::72::72::72::72:
1 haftadir 5 te uyuyup 10-11 de uyaniyiorum. yastik, yorganve ben 3lü olarak sabaha kadar gürestik.
Yeni katilan arkadaslar aramiza hosgeldiniz. Umarim istedigimiz gibi saglikli sekilde inceliriz.:8::8::8:
Bana gecmis olsun dileginde bulunan herkese cok tsk ediyorum.
Kizlar benim kollarimda sarkma meydana geliyor spora gitmeme ragmen. Düzenli spora giden biriyim gecen haftayi saymazsak.
Ilerde istedigim kilo ya inince bende önce sonra resimlerimi ekliyecegim. Ins. 60 li sayilari göremde.:16::16::16:
Hepinizde iyiki varsiniz.:16::16::16::16::16:

Sabah 1 muz, 1 dilim beyaz peynir. 12 zeytin. bol sicak su.
4 tane ceviz.

Son düzenleme:

20.09.2013

21.09.2013

Geçmiş olsun canım,ben geçen hafta çok kötüydüm, antibiyotik kullanmadan geçmedi,doktora gitmedinse mutlaka git..!!
Tatlılardan yemediğin için:46: :46:

Sivasin gulu gecmis olsun canim ben doktora gittim antibiyotik kulalandim 2 hafta oldu hala oksuruyorum hiriltimda devam ediyor kolay kolay gecmiyor.....sabah 7,30. Da kizima kahvalti hazirlarken gece islattigim kayisilari sicak suyla yedim... dersaneye yazdirmaya gitmem lazim gece 1'de hangi dershaneye gidecegine karar verdi yatana kadar 2 oldu 3 haftadir da sabah uykusuna hasretim sen git derse gir mudure soyle annem oglen gelip yazdiracak isi var dersin dedim olurmu oyle sende gel dedi. hazir musteriyi bulmus kacirmamak icin alirlar merak etme dedim o gittikten sonra 3 saat daha yatim 11 de kalktim 12'de kkk yaptim ...1,30 da kizimin yanina gittim dershaneye yazdirdim donuste ben yuruyerek eve gidecegim dedim oda yurumekten kaytarmak icin hemen kitaplari aldi sekreter istersen sonraki geldiginde al dedi ama hemen aldi ankaray la gidecegim dedi....kizilayla demirtepe arasi 40 dkk alisveris icin gezdim ordan da eve (bahcelievler) kadar 50 dk yurudum .....aldiklarimi cantama doldurdum evden cikarkende 0,5 su koymustum bide spor ayakkabi canta bavul gibi oldu :) agirlasti ilk durakta binip gideyim diye dusundum eve gelince kiz gulecek gozun yemedi diyecek sozumden donmemek icin o cantayla yurudum bi sag elime aldim bi sol elime agirlik calismis gibi oldum kollarim sarkmasin :)

[felluz;32003376]Geçmiş olsun canım,ben geçen hafta çok kötüydüm, antibiyotik kullanmadan geçmedi,doktora gitmedinse mutlaka git..!!
Tatlılardan yemediğin için:46: :46:

Sagol canim önerin icin.:54::54::54::54::54::54: Gidecektim ama sabah 8 de acil aliyorlar. Bende sabah 5 lerde uyudugum icin gec kalktigim icin
gidemedim ins. Bu hafta giderim. Cig zencefil yiyorum. Evet felluzcum tatlilari yemedigim icin heykelimi dikecekler arkadaslar.
Bir yandan da catliyorlar, önüme itip tabagi hadi 1 tane ye, Bunu yemeyenin akli yok diyorlar.
Kimi cok azimlisin, kimi niye bu kadar inatsin 1 dilimden ne olur diyorlar. diyorlar.
Ne ayak bazi insanlar anlayamadim bu yasima kadar.

Ögle. 1 kase mercimekli bulgur corbasi. 1 tane nektar. Sicak su. 2 Ince dilim zencefil. Doymadim 1 kase Daha corba yerim sanirim birazdan. Yarin tartim ne gösterir bilmem ama pek birsey yiyemedim ben gecen hafta.
2 gün önce 75, 200 kg dum bakim yarin ne olacak.?? sabah ola hayrola.

Son düzenleme:
Sabah kahvaltı peynir yumurta salatası badem fındık ceviz kayısı zeytin ve çay
Öğle. Bir bardak süt bir avuç badem iki kaşık kısır
Akşam da bulgurlu kara lahana sarması ve muhtemelen cacık ya da yoğurt yiyeceğim...
Menüm hakkında yorum yaparsanız sevinirim.
Bu arada bütün hastalara geçmiş olsun. Benim de boğazım kötü iki gündür. Öksürüğe dövülmemis keten tohumunu kaynatıp içmek iyi geliyor. Tavsiye ederim. Oğluma hep yaparım bir günde geçer.

bugün sabah geç kalktığım için bişey yemedim kahvaltıda saat 2 gibi bir küçük kase kısır ve 3 bardak ayran içtim az önce 3 mile fast leslie yaptım şimdi duş alıp yayılma zamanı öpüldünüz güzel günler herkese :):16::16:

Back
X