Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızlar
çıtırlar, nasılsınız

ben de güzel haberler.
dün 5 km kadar yürüdüm fırsat olmadı fazlasına. bu sabah 10 km yürüdüm. 1 saat 25 dk sürdü toplam.
felaket enerjik hissediyorum kendimi..
yürüyüşten sonra gelip tartıldım ve inanamazsınız 67,9 çıktım. bakalım yarın ne olacak. inşallah yarın tartıda da 68 den aşağı çıkarım..
dua edelim kızlar birbirimize..

bunun dışında yarın ve salı günü ayran detoksu yapacağız arkadaşımla

katılmak isteyen varsa buyursun katılsın bize...

çarşamba sabahı da detoks sonucunu görücez bakalımmm
geçmişi okuyamadım kızlar
umarım herkes iyidir ve diyetler kaçamaksız gidiyodur.

geçmişi okuyup bida yazarım
öptüm herkesi

bol leptinli bir gün dilerimm
yarın herkesten iyi haberleri bekliyorum..

sekam kızlar benim oğlan çok hasta hastalık kulağına vurdu gece hiç uyumadım halada ağrıyor yavrumun kulağı şuan kucağımda uyuyor bende bir bakınayım foruma dedim dün annemdeydim o yüzden yediklermi yazmayayım çünkü biraz sapıttım ama kardeşlerimle bol bol spor yaptım bir arkadaş yazmıştı slim in ramp it diye ona you tube tan ona girdik o sporuyaptık muhteşemdi leslie bana hafif gelmişti ama slim in ramp iti beyendim tavsiye ederim ben sabah evde yapmıştım akşamda kardeşlerimle annemde yapınca her tarafım hamladı üstünede çocuğun kulağı ağrımaya başladı gece saat 3 te babamla eve döndüm ilaç yanımızda yoktuda eşimde gece nöbetçiydi yani çocuklar hep ben yalnızken hasta oluyorlar ya neyse yemeğimide anca 2.30 da yedim yani kkk yaptım akşmda tavuk sote ile yoğurt yerim heralde ama kızlar bende yarınki tartıyı çok merak ediyorum hadi öptüm sizi by

sekam kızlar benim oğlan çok hasta hastalık kulağına vurdu gece hiç uyumadım halada ağrıyor yavrumun kulağı şuan kucağımda uyuyor bende bir bakınayım foruma dedim dün annemdeydim o yüzden yediklermi yazmayayım çünkü biraz sapıttım ama kardeşlerimle bol bol spor yaptım bir arkadaş yazmıştı slim in ramp it diye ona you tube tan ona girdik o sporuyaptık muhteşemdi leslie bana hafif gelmişti ama slim in ramp iti beyendim tavsiye ederim ben sabah evde yapmıştım akşamda kardeşlerimle annemde yapınca her tarafım hamladı üstünede çocuğun kulağı ağrımaya başladı gece saat 3 te babamla eve döndüm ilaç yanımızda yoktuda eşimde gece nöbetçiydi yani çocuklar hep ben yalnızken hasta oluyorlar ya neyse yemeğimide anca 2.30 da yedim yani kkk yaptım akşmda tavuk sote ile yoğurt yerim heralde ama kızlar bende yarınki tartıyı çok merak ediyorum hadi öptüm sizi by

slm canım geçmiş olsun acil şifalar

selam herkese iyi pazarlar
sabah menemen kaşar peyniri 5 zeytin 3 kurukayısı fıntık yedim
akşamıda bilmiyorum daha pilanlamadım
arkadaşlar liste hazırlama sırası bana geldiğinde benim yerime yapacak arkadaşlar varsa bende listeye katılırım öbürtürlü beni katmayın

ben de şimdilik aynı düşünüyorum ayrıca ne listesi onu da anlamış değilim :26:

[Sweetdimple;32001954]Geçmiş olsun cnm annem için siyah turpun içine bal koyup bekletiyoruz ve öksürüğüne iyi geliyor fakat diyet yaptığın için bal konusunda bişley diyemeyeceğim

sweetdimple Cok sagol canim gecmis olsun dileklerin icin.. Cektigim acilar dayanilmaz olunca zencifilli, karabiberli balli su ictim. Canim 1 haftayi gecti ben gribe tutulali. Balli cayda icerim artik cok beterim. Gecmezse beni Daha cok perisanlatacak.
Komsum geldi sirtima bardak vurdu, cok iyi geliyormus. Ben Daha önce duymamistim. Aslinda cocuklugumda babaannem rahmetli yaptirirdi, kendi de yapardi. Bizler fazlami entel dantel olduk. Buradakiler bilmiyor.
Zencefille balida o getirdi sagolsun. RABBIM iyi insanlarin yoklugunu vermesin ins.
En yakin akraban en yakin komsun diyenler bosa dememis.:72::72::72::72::72::72::72:
1 haftadir 5 te uyuyup 10-11 de uyaniyiorum. yastik, yorganve ben 3lü olarak sabaha kadar gürestik.
Yeni katilan arkadaslar aramiza hosgeldiniz. Umarim istedigimiz gibi saglikli sekilde inceliriz.:8::8::8:
Bana gecmis olsun dileginde bulunan herkese cok tsk ediyorum.
Kizlar benim kollarimda sarkma meydana geliyor spora gitmeme ragmen. Düzenli spora giden biriyim gecen haftayi saymazsak.
Ilerde istedigim kilo ya inince bende önce sonra resimlerimi ekliyecegim. Ins. 60 li sayilari göremde.:16::16::16:
Hepinizde iyiki varsiniz.:16::16::16::16::16:

Sabah 1 muz, 1 dilim beyaz peynir. 12 zeytin. bol sicak su.
4 tane ceviz.

kol problemi ben de de var hamlığım biraz gitsin spor bölümündeki kol egzersizlerine başlayacağım inş faydası olur

bugünkü menümü yazayım

sabah : kahvaltı öncesi 1 tatlı kaş. çörek otu
kkk

akşam :

10 ad fırında sardalya bol salata roka tere

1 litre limonlu tarçınlı karanfilli suyumu içtim gerisini yatana kadar tamamlarım inş 1 fincan yeşilçay akşam bir tane daha içerim gece 1 bardak süt içip yatarım inş

:10:sabah 1 saat öğleden sonra 55 dk koşu bandında yürürüm huzurluyum :)

Sabah 12:00 kkk

Akşam 18:20 1 dilim katıklı ekmek(incecik),balık,salata,turşu,1 kaşık tahin helvası.

Kaç gündür göbeğimde bir şişlik vardı bugün sabah biraz azalmıştı, bakalım yarına ne olacak..ödemim var, dün akşam ayakabım ayaklarımı acıttı; misafirlikte rahat oturamadım...bu hafta istanbulda iken yemeklerimi bazen geç yedim bazen de cısss yedim içtim onun cezasını çekiyorum..:(
Kızlaaaar..! ben bu diyeti yapmıyor olsaydım 90 kg ı çoktan geçmiş,almış başımı gitmiştim:) buna da şükür diyorum gr gr versem de devam..yılmak yoook..!!!

Dün misafirlikte hiç bir şey yemedim canım çekmedi mi?? Tabi ki de çekti.ama yemedim.

Geçen gün havaalanında win.s salonunda beklerken sütlü tatlılarla bakıştım çok canım çekti yemedim yine de..tombik tombik kadınlar nasıl da yiyordu:)) tatlılara doğru salına salına bir yürüyüşleri vardı ..)) niye bunları anlattım canımın çektiği şeyleri yesem 2 günde 3 kilo alabilen bir bünyem var:( kendime "diren felluz "
diyorum:)

Akşam 18:20 1 dilim katıklı ekmek(incecik),balık,salata,turşu,1 kaşık tahin helvası.

Kaç gündür göbeğimde bir şişlik vardı bugün sabah biraz azalmıştı, bakalım yarına ne olacak..ödemim var, dün akşam ayakabım ayaklarımı acıttı; misafirlikte rahat oturamadım...bu hafta istanbulda iken yemeklerimi bazen geç yedim bazen de cısss yedim içtim onun cezasını çekiyorum..:(
Kızlaaaar..! ben bu diyeti yapmıyor olsaydım 90 kg ı çoktan geçmiş,almış başımı gitmiştim:) buna da şükür diyorum gr gr versem de devam..yılmak yoook..!!!

Dün misafirlikte hiç bir şey yemedim canım çekmedi mi?? Tabi ki de çekti.ama yemedim.

Geçen gün havaalanında win.s salonunda beklerken sütlü tatlılarla bakıştım çok canım çekti yemedim yine de..tombik tombik kadınlar nasıl da yiyordu:)) tatlılara doğru salına salına bir yürüyüşleri vardı ..)) niye bunları anlattım canımın çektiği şeyleri yesem 2 günde 3 kilo alabilen bir bünyem var:( kendime "diren felluz "

:46:iyi akşamlar cnm şeker ve una direnmeye devam

dünkü menümü yazamamıştım
kkk.....öğle 10 tane m.köfte yoğurt......akşam balık salata tahin+kuruüzüm
evde ve dışarıda işlerim vardı yürüyüşe vaktim kalmadı vicdan azabı çekiyorum:50: zaten bu aralar nedenini çözemediğim açlık atakları yaşıyorum normalde 2 öğün bana yetiyordu
bugün mutlaka 2 öğüne döneceğim

bugünkü menüm de belli hemen yazayım
sabah:56:
menemenli kkk
akşam:56:
ciğer
salata
ayran
belki yine tahin+k.üzüm tatlı isteğime iyi geliyor

mutlaka 3 lt su ve 1 saat yürüyüş
kızımın odasını değiştirdikten sonra hızımı alamadım başka yerlere el attım bugün yine evde kaldır indir yapıcam kol kaslarım gelişti:15: kocamsa evi terk edecek noktaya geldi:4:

Aman xc9 cum dikkat et..!! eskiden evimin eşyalarını sürekli çekiştirip yerlerini değiştirmekten bir sürü fıtığım oldu,hala da uslanmadım aklıma bir fikir geldi mi anında yaparım..kociş te kızar niye yaptın diye.,.. Ama ona söylesem yapmayacak biliyorum..yaparsa da; bir dokun bin ah işit:)

İyi akşamlar kızlar. Hafta sonu yatılı misafirimiz vardı giremedim öncelikle 2 günlük menümü yazayım

cumartesi

sabah 11.00 kkk, çay, 3 tane gün kurusu

akşam 19.00 3 para ızgara et, közlenmiş patlıcan, ayran

pazar

sabah 11.30 kkk, 2 gün kurusu, çay

akşam 18.30 4 köfte, 1 parça ızgara et, salata, 2 kaşık kara buğday (greçka) pilavı, ayran

iki gündür spor yapamadım malum misafir vardı ama tüm gün ayaktayddım diyebilirim. pazara, avm'ye falan gittik oralarda yürüdüğüm kadar artık.

Bu arada bugün markette greçka gördüm. Görmüşken alayım dedim. Eve gelince de ondan pilav yaptım ben de dahil herkesin çok hoşuna gitti. zeytinyağı ve tereyağını karıştırdım, soğan, yeşil biber ve salçayla bulgur pilavı gibi pişirdim harika oldu, size de tavsiye ederim.

selam kızlar
çıtırlar, nasılsınız

ben de güzel haberler.
dün 5 km kadar yürüdüm fırsat olmadı fazlasına. bu sabah 10 km yürüdüm. 1 saat 25 dk sürdü toplam.
felaket enerjik hissediyorum kendimi..
yürüyüşten sonra gelip tartıldım ve inanamazsınız 67,9 çıktım. bakalım yarın ne olacak. inşallah yarın tartıda da 68 den aşağı çıkarım..
dua edelim kızlar birbirimize..

bunun dışında yarın ve salı günü ayran detoksu yapacağız arkadaşımla

katılmak isteyen varsa buyursun katılsın bize...

çarşamba sabahı da detoks sonucunu görücez bakalımmm
geçmişi okuyamadım kızlar
umarım herkes iyidir ve diyetler kaçamaksız gidiyodur.

geçmişi okuyup bida yazarım
öptüm herkesi

bol leptinli bir gün dilerimm
yarın herkesten iyi haberleri bekliyorum..

ben sana demiştim 67.9 çıkarsın diye. harika haber :nazar::46:

Canım süper oldu Diren feluz.. Valla herşeye direnir olduk .. Geçen gün kayın validem kendisi de hep yer durur.. Nasıl dayanıyorsun kahvaltıda ekmek reçel yemeden.. Biraz Yemen lazım dedi... Allahım herşeye direniyoruz .. İnsanlara, tatlılara, unlulara...

Selam kızlar.. Bir kahvaltı yapmışımmm.. Saat 11 de... Bu kahvaltıyla saat 8 e kadar acıkmadım.. Saat 3 gibi sütlü Türk kahvemi içtim sadece.. Saat 8 de 1 tek pide .. Kenarlarını bırakmaya çalıştım... 2 tane tavuk baget.. Bakalım yarın tartı ne diyecek... Öpüyorum şekerler..

[gul_0663;32003650]Sivasin gulu gecmis olsun canim ben doktora gittim antibiyotik kulalandim 2 hafta oldu hala oksuruyorum hiriltimda devam ediyor kolay kolay gecmiyor.....sabah 7,30. Da kizima kahvalti hazirlarken gece islattigim kayisilari sicak suyla yedim... dersaneye yazdirmaya gitmem lazim gece 1'de hangi dershaneye gidecegine karar verdi yatana kadar 2 oldu 3 haftadir da sabah uykusuna hasretim sen git derse gir mudure soyle annem oglen gelip yazdiracak isi var dersin dedim olurmu oyle sende gel dedi. hazir musteriyi bulmus kacirmamak icin alirlar merak etme dedim o gittikten sonra 3 saat daha yatim 11 de kalktim 12'de kkk yaptim ...1,30 da kizimin yanina gittim dershaneye yazdirdim donuste ben yuruyerek eve gidecegim dedim oda yurumekten kaytarmak icin hemen kitaplari aldi sekreter istersen sonraki geldiginde al dedi ama hemen aldi ankaray la gidecegim dedi....kizilayla demirtepe arasi 40 dkk alisveris icin gezdim ordan da eve (bahcelievler) kadar 50 dk yurudum .....aldiklarimi cantama doldurdum evden cikarkende 0,5 su koymustum bide spor ayakkabi canta bavul gibi oldu :) agirlasti ilk durakta binip gideyim diye dusundum eve gelince kiz gulecek gozun yemedi diyecek sozumden donmemek icin o cantayla yurudum bi sag elime aldim bi sol elime agirlik calismis gibi oldum kollarim sarkmasin :)

gul_0663 Canim cok tsk ediyorum gecmis olsun dileklerin icin. Evet o hirilti yüzünden uyuyamiyorum.
12 tane elbise lif ördüm. Gece olunca yatnmaktan cok tirsiyorum. Gece sabaha kadar oturmak Daha iyi.
Yataga girer girmez öksürük nöbeti basliyor.

Aksam kiymali menemen 1 tabak yedim bol sicak su iciyorum.

Back
X