şu an tv de adına diyetisyen denen bi zat 1 dilim tam tahıllı ekmeğin üstüne iyi bi çikolata sürerek araöğün yapabilirsiniz diyor peh!!!
bu resmen hainlik!!!!!!!!!!

aaa şimdi anladım olayı ne.tl. nin reklamı yapılıyormuş yazıklar olsun doktorum programı da buna alet olmuş

[/QUOTE
İnsanların sağlığıyla oynuyorlar yazıklar olsun
kocaman bir kahrolsun da benden olsun..
Kızlar Pazar günü yazmıştım. Greçkayı bulgur pilavı gibi pişirince tadı çok güzel oluyor. Zeytin yağı ve az tereyağında soğanı ve yeşil biberi biraz çevirip salça koydum sonra da greçkayla hepsini biraz kavurdum üzerine suyunu koyup pişirdim. Nane ve kimyon da ekledim yiyen herkes çok beğendi. Tadını beğenmeyenler bir de böyle deneyin bence. tavsiye ederim

Çok fazla vitamin, protein ve amino asit var içinde. hepimizin yemesi gerekli özellikle çocukların
ben tadını sevmiştim aslında ama, pilav olarak henüz yapmadım...
Öncelikle hoşbuldummm hepimizz Victoria secret mankenleri gibi + sağlıklı bayanlar olalım Aminn :) Ya yalnız ben 2 yumurta yiyemiyorum 1 yesem olmuyo mu ki bide sabah kahvaltı da 1 dilimcik bile yok mu ekmek öfff

((
2 yumurta yemen daha iyi sonuç verir, ben maşallah yumurtada hiç zorlanmıyorum ya ne güzel...
Greçka ne ilk defa duydum marketlerde de hiç görmemiştimm nerden alabilirim hemen deniyim ben de, bu arada bulgur pilavı yenceği zaman esmer bulgur mu yenmesi gerekiyor bi bilginiz var mı ?
bakliyat ürünleri olan bir firmanın var karabuğday (greçka) ürünü.. bulmak pek kolay değil ama d.r. satan marketlerde veya çok m-mgrslarda bulabilirsin...
3 ay önce yaptırmıştım ...D vitaminim 80 olması gerekirken 8 di 3 ay iğne kullan sonraki ay gel sonuçlarını takip edeceğim ona göre hastalarımada karatayı önereceğim demişti...haftaya 3 ayım bitecek o zaman tekrar gideceğim
sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyor olacağız ablacım :))) hayırlı haberler inşallah..
Kızlar bişey sorucam bizim evde bulgur pilavı yemek niyetine pişer kıymalı biberli dometesli falan yapanınız var mı bilmiyorum ama ben çok severim süzme yoğurtla da harika olur karataya uygun mu ben daha önce sormamıştım bulgurun faydalı olduğunu biliyorum ama 1 öğün bu yemek uygun mudur?
çok fazla yemediğin sürece uygundur...