sabah
1 yumurtalı kkk+1 badrsak süt
akşam
1 kase mercimek çorbası
3 yk ciğer kavurma
1 bardak ayran
soğan piyazı
yarım elma
Canım maşallah çok ideal olmuş. iki öğün ve herşey kararında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah
akşam
1 kase mercimek çorbası
3 yk ciğer kavurma
1 bardak ayran
soğan piyazı
yarım elma
geçmiş olsun dilekleriniz için tşkbugün daha iyiyim
maşallah ne çok muhabbet etmişsiniz oku oku bitmedi
prettyygirl35
detoks sonucun süper
allah bağışlasın ne tatlıdır şimdi
önceden uyanır uyanmaz bişeyler yeme ihtiyacı duyardım midem kazınırdı hele yürüyüş yapnak imkansızdı şekerim düşerdi karataydan sonra hepsi geçti o nedenle erken kalksam da 3 saat bekleyebiliyorum sende de oturur merak etme
ben 1. kitabını aldım diğerlerini kitapçıda oturup okuduğum için hangisindeydi hatırlamıyorum ama 1. de değildi
tamam canım listeye ekledim
canım lawyer a somuşsun ama ben hergün yediğim için cevaplayayım
serbest üstelik hoca 2. kitabında yerfıstığını uzun uzun anlatmış baklagillerden diye ben geceden suda bekletip sabah buzluğa atıyorum buzlu buzlu yiyorum tadı buzlu badem gibi oluyor kurusundan daha lezzetli tavsiye ederim
artık kimseye kaçamak yaptı diye çanta yollamaya gerek yok herkes o kadar bilinçli ki kendi çantasını kendi yolluyor![]()
aa ne güzel canım. Öyleyse hakimsin duruma. Canım birazda zoraki durumlardan çok yüklenmişsin karnonhidrata sabah poğaça öğlen lahmacun akşam bulgur. yarın istersen biraz daha protein ağırlıklı beslen.
yemek çok lezzetli bişey benziyor batı andırdı sanki bilmem bilirmisin?
c_emre merhaba
kilo çizelgesi yapmak istermisin sen de imza kısmına. böylelikle herkes kaç kg sun hedefin ne kaç kg verdin hatırlar mesajlarını okurken...
Menü süper cnm harikasın..tam karatay...sabah
akşam
1 kase mercimek çorbası
3 yk ciğer kavurma
1 bardak ayran
soğan piyazı
yarım elma
Harika kararlısın cnm seni tebrik ettim.. Aynı azmi ve kararlılığı kendimde de görmek istiyorum..komşum tatlı gönderdi, yaparken çağırmıştı ama dayanamam yerim diye korkudan gitmedim.bir güzel jıllıan ımı yaptım.24 tanede alt karın hareketi yaptım kan ter içinde kaldım.üstüne altın verseler yemem artık o tatlıyı; emeğime acırım.bugün 8.günüm.jıllıan o kadar yoruyor ki; gözüm tatlı matlı görmüyor valla... yıllarca pisboğazlıkla yediklerime sayıyorum:))))
mutluyum; spor yorgunluğunu çok seviyorum.her akşam kendim için yarım saat ayırabiliyorum))
Harikasın sen bu azimle 30 günü tamamlarsın cnm .. Tebrikler cnm...ben böyle şeylerde kuralcıyımdır.yorgunluktan ölüyorum,evişlerini ertesi güne bırakıyorum ama 8 gündür jıllıan ı yapmadan yatmıyorum.içim rahat etmez başka türlü.
ben habire oramı buramı ölçüp duruyorum ama çok doğru ölçümler yaptığımı sanmıyorum.ölçüm ,tartı sonucu benim için hiçönemli değil. benim amacım spor + sağlılkı beslenme ikilisini yaşam biçimi haline getirmek.günde yarım saat kendime ayırabilmek,kendime saygımı arttırıyor.kendim için super birşey yapıyorum bence.bu enerjiyle çocuklarım ve eşime karşı da daha anlayışlı oluyorum.
spordan sonraki ağrılar bana kendimi mutlu hissettiriyor.
o kadar terle, o kadar efor harcamayla illaki incelirsin,yağ yakarsın mutlaka.
inceldim mi dersek?
ben ilk başladığımda kabızlık şişkinliğim vardı.bu sorunumu bol bol köz kırmızı biber yiyerek çözdüm.göbeimin sönmesinde bununda çok etkisi oldu.kollarım tuzluk kullanırken babaanne kolu gibiydi, şimdi daha iyi.
zaten ilk başlarda hareketleri tam yapamıyordum.şınav çekmek çok zordu,ancak bu gece hakkını vererek yaptım, onuda kız şınavı şeklinde yaptım.
ben 30 günü tamamlayacağım. sen dvd aldın mı,nerden bakarak yapıyorsun?
Çıkacaksın hatta daha az bile çıkacaksın merak etme canımcımmn ...kızlar,
bu sabah tartıda 67,5 çıktım ya
sırf motive etsin bi de totem yapayım diye çizelgemi 67,5 a indiriyorum..
inş pazartesi de bu kiloda çıkarım...
Maşallah maşallah sana :)5,6 kg gitti, 4,5 kg kaldı diyor imzamda süperrrrrrrrrrrrrrr
artık ben bu gazla çıkarım 67,5![]()
Evet topiği de ihmal ettim.. Zaten ihmalle birlikte yeme başl amıştı.. Ben de bol bol okuyacağım.. Doğru tespit seninkisi...hedef60, 60 kgya ininceki mutluluğunu hayal et canım, yeme. lütfen!!!.
hepimize örnek oluyorsun.. 20 kg vermiş olmak ne demek.. vücudun sana oyun oynuyor. alet olma canım..
benim canım geçen hafta bi akşam çok çikolata istedi. açtım topiği okudum geçtiiii
kızlar,
bayadır yazamıyordum, yine abarttım.
hakkınızı helal edin..
ben şimdi işlere başlayayım
bol leptinli bir gün dilerim.
İnş cnm benmhoşbuldum hedef60cığım, 20 kg eşiğini geçtiğin için tebrik ederim.
unutma seninle gurur duyuyoruz. ikinci 20 kg hedefini de gerçekleştireceksin ben eminim...![]()
İnş cnm.. Silkelendimmm eski azmimi geri aldım.. Yardımlarınız için sağolun...Geçmiş olsun canım,çabucak atlatırsın inşallah..
ben de regl olmak üzereyim..ondandır .bilinçaltı sanırım:) benim de favorim cevizli olanlar onu da belirtip konuyu kapatiim:)
tebrikleer 2 kilo için
ellerine sağlık hamarat hatun:) bende bugün yeşil zeytin aldım, kırıp tuzlu suya atacam..
Çok haklısın canım...tamam tamam kapattık konuyu.:) unutma bayrama 75'e düşecektik..!!!!!! Toparlanalımmmm..!!!!![]()
sana..:)
Kizlar bu saat oldu hala ayaktayim derin ise daldim sirke ve salca yapmayla ugrasiyorum ilk defa yapacagim dun 12 kg domatesi kaynatmistim gece 1 e kadar sogusun diye ustunu kapatip balkona koydum aksam once üzüm sirkesi hazirlayip onuda balkona koydum sonrada domatesleri kevgirden ezerek gecirdim yarinda elma sirkesi hazirlayacagim hepsini karatay kitabinda yazan tarife gore yapiyorum
Valla regl midir nedir 3 gündür deli gibi tatlı ve çikolata yiyorum ... Hala tık yok pzt ++++ olmaktan korkuyorum.. Bu gün 9:30 da kkk yaptım saat 17:00 da 3 tane içli köfte , kırmızı biber közlemesi, yoğurt yedim.... Buraya kadar bişey yok arkadasımda 2 dilim tatlımı yedim .. Bi de az su içtim bu gün.. Off off kızlar Bayram öncesi rehaveti çöktü üstmüze sanırım.. Silkelen diyorummmm kendime... 5 ten sonrada kahve ile 1 kare çikolata daha yedim.. Sonra bişey yemedim.. Daha ne yiyecem dimi:) çanta mı atıyorsunuz ne atıyorsanız atınn kendime geleyim .. Ayrıca 1 ayım daha doluyor.. Toplamda 3 ay geçti.. 1 Eylül'de 83,7 idim .. Gecen hafta pzt 79,2 idim bakalım bu pzt kaç olucam..3. Ayda ne kadar vermiş olucam? 1. Ayın sonunda 9,2 kilo.. 2. Ayda 7,1 kilo gitti.. Bakalım 3. Ayın sonu 5,5 kiloyu geçecek mi? Şu an 79,2 yi sayarsam 5,5 oldu. Her ay 2 kilo eksikterek vermişimm.. Neyse kızlar 78 i bari görseydim.. 1 günüm var belki olur .. Pzt greçkaya başlıcam durma başladı bende artık.. Ara ara yicem sadece onunla beslenemem de..belki faydası olur.. Cok konuştum.. Hepinizi öptüm şekerler ..
Ya çok güzelben okuldan gelince o yorgunlukla bugün de yapmıyım şeklinde oluyorum, dvd almadm, youtubeda var ordan yapıorm. Yine bu forumda okudum öyle başladım jilliana memnunum aslında ebru şallıyla pilates yapmaya çalıştım ama o konuşuncaya kadar terim soğuyodu
güzel bi pilates videosu bulsam yapıcam iki sene önce yazın ben pilatese gitmiştm. O pilates sonucunda 3 kilo filan vermiştim tüm yaz ama okul başlayınca arkadaşlarm şok olmuştu 10 kilo filan verdiğimi sanıyolardı. O vermiş halimle bile şimdikinden 3 kilo fazlaydm ama ölçülerim iyiydi baya çok fittim
bulabilirsem güzel bi pilates videosu onu da yapıcam jillianın yanında düzgün hatlar için
![]()
evet canm ona çok benziyor, ben batı amasyalı bi arkadaşımın annesinden yemiştim.. yarın protein ağırlıklı olarak gene klasik kahvaltımı yapıp akşama et vs tarzı mı beslenmeliyim?
yarın tartı günü kızlar. sıfır kaçamakla,bollllll hareketle , karatayle yaşam boyu sağlık diyoruz.
kaçamak yada kaçama - mak; işte bütün mesele buuuuuu.
çok motive gördüm kendimi..... regl öncesi ne kadar disiplinli olursam kardır...size de bulaşır inşallah.... diren topic :)))
evet canım ama yanında az bile olsa bulgur gibi karbonhidrat alma. naçizane fikrim. Öğlen öğününü kaldırdın sanırım ne güzel.
zaten nohut vve bulgur gibi kh zayıflama sürecini yavaşlatıyordu
yarın tartı günü kızlar. sıfır kaçamakla,bollllll hareketle , karatayle yaşam boyu sağlık diyoruz.
çok motive gördüm kendimi..... regl öncesi ne kadar disiplinli olursam kardır...size de bulaşır inşallah.... diren topic :)))
canım bayramda herkesten duyacağın iltifatları düşün,hemen motive olursun... regl dönemi herkesin iradesinizayıflatıyor, arada olur bu kadar, önümüze bakalım. bu Sabah güzelllllllll bir kkkyla kaldığın yerden devam.bence bugün sadece protein ve sebze tüketerek dünü telafi edebilirsin....
canm eğer özel olmazsa boyun kaç acaba? başlangç kilomuz ve hedefimiz aynı
Evet canım bir ara leslie yapıyordum..tekrar başlamam lazım böyle devam edersem 77 nin altını göremiyecem gibi..77 nin altını görmeyeli yıllar oldu..!! eski,yerleşmiş kilolarla mücadele etmek daha zor.canım sporsuz, sırf diyetle kilo vermek çok zor yaaaaaaa. sende bir ara lesslie yapıyordun galiba.salonun ortasında kocaman tv de yapıyorum eğlenceli oluyor diyordun. yine başla bence.hem sosyalsin, hem kilo vermeye çalışıyorsun çok zor yaaa.
ben bugün yeni taşınan alt komşuma gittim,hoşgeldine.kısır vardı,Allahtan az koymuştu,5-6 kaşık anca; asla hayır diyemediğim birşey.karataya uygun diye yedim.kek yemedim,canım istemedi bile.yaprak sarma vardı.sanırım 5-6 tane yedim.,ilk defa evine gitmişim yemesem olmazdı.zaten çok açtım.
ev hanımlarının işi daha zor valla...
sen bu ara saldın sanki biraz, spor insanı kendine getiriyor.sevdiğin birşeyle başla bence...
akıl vermek, ukalalık etmek değil amacım,sakın yanlış anlama ama aylardır burdasın,çok emek harcadın.hedefine ulaşmayı hakediyorsun bence.bazen hepimizin motivasyonu düşebiliyor. çevreden gelen uyarılar beni hemen kendime getirir, her zaman işe yarar yani...
hadi feluz; walk, walk, walk.........
Aramıza hoşgeldin canımm...doğru yerdesinnn:)selam kızlar bende yarın karataya başlıyorum buradan sizleride takip ederim menü falan paylaşırım mantığını kavramış durumdayım ama sizin menüler sayesinde daha iyi kavrıcam sanırım:)