Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

11 de ....kkk
Simdide yemekli dugune gidiyorum oradan cikcinca aylik gunume en az 8 cesit vardir ordan cikincada yine yemekli dugune....sadece gunde 5 ten sonra karataya. Uygun olanlardan yerim ...dugun,gun,dugun oynama şıkıdım şıkıdım

Evet canım bir ara leslie yapıyordum..tekrar başlamam lazım böyle devam edersem 77 nin altını göremiyecem gibi..77 nin altını görmeyeli yıllar oldu..!! eski,yerleşmiş kilolarla mücadele etmek daha zor.:( misafirliklerimiz çok olunca da hiç yememek olmuyor...karataya uygun şeyleri tercih etmeye çalışıyorum..
Beni uyarman beni motive etti canım:) bu hafta çok kötüydüm..veremeyeceksem burda işim yok.! diye düşünmeye başlamıştım:( neyse..yeni bir haftayla kaçamak yapmadan sporu da ekleyerek devaaammm..:)))bayrama 75'i görmek hedefim..!!

Aramıza hoşgeldin canımm...doğru yerdesinnn:)
HADİ FELLUZCUMM BAYRAMA 75 i GÖRME YARIŞMASI YAPALIM MI BENİM DE GÖRMEM LAZIM MOTİVE EDELİM BİRBİRİMİZİ NE DERSİN CANIM BEN DE BU SAYEDE PLATESE DE BAŞLARIM BELKİ HIZLANDIRIRIZ ŞU 75 OLAYINI NE DERSİN CANIM..
Geçen gün Karatay Hoca ya tv de denk geldim. Ya dedim herşeyi denedin bunu neden denemıyorsun dedım ztn pilav ve karbonhidratı çok tuketttıgımde beni rahatsız ediyordu. kitabı aldım evde gizliden gizliye okuyorum evdekilerede demedim cunku artı gına geldi onlarada aslında bana da ama bu sefer daha dirayetliyim.

cuma günü diyete başladım kitap elime geçmeden burdan okuduklarımla ilk gun 2 öğün yedim. ve 45 dakika spor yaptım leslie ile 3 mil

cumartesi günü üç öğün yedim ve gene leslie ile birlikteydim :))))

saat 6 max 7 den sonra birşey yemiyorum sabahları en geç 9 bucukta uyanıyorum.

Herneyse sonuca geleyim bgn tartıldım kiloda bir değişme yok ama bel cevremde fln incelme var ve işin enteresanı tuvalete cıkabiliyorum tiroidlerim az çalısıyor benim normalde gün içerisinde tuvalete cıkmakta zorlanırken artık Rabbime çok şükür rrahat çıakbildiğimi gördüm. MAŞALLAH.. :)

Ben şu anda 88 kg. ve hedefim ilk önce 75 kg. açıkcası sonrası için 60 olabilir ama ben 69 kg bile iken 38 beden giyiyordum. boyum 170 desteklerinizi bekliyorum.

bakıyorum 3 günde millet kilo vermiş benim bgn 3. günüm amam pek tık yok bgn regl oldum ondan mı acaba ?:26:

Öncelikle Hoşgeldin cnm .. Sabret sabredinxe bu kadar spor ve sağlıklı yaşama verirsin merak etme cnm

selam kızlar biraz rahatsızım giremedim üstüne birde 2 gündür regliyim karnım bildiğin davul yarın tartı günü ve ben enaz 1-2 kilo fazla çıkarım:53:

Geçen gün Karatay Hoca ya tv de denk geldim. Ya dedim herşeyi denedin bunu neden denemıyorsun dedım ztn pilav ve karbonhidratı çok tuketttıgımde beni rahatsız ediyordu. kitabı aldım evde gizliden gizliye okuyorum evdekilerede demedim cunku artı gına geldi onlarada aslında bana da ama bu sefer daha dirayetliyim.

cuma günü diyete başladım kitap elime geçmeden burdan okuduklarımla ilk gun 2 öğün yedim. ve 45 dakika spor yaptım leslie ile 3 mil

Herneyse sonuca geleyim bgn tartıldım kiloda bir değişme yok ama bel cevremde fln incelme var ve işin enteresanı tuvalete cıkabiliyorum tiroidlerim az çalısıyor benim normalde gün içerisinde tuvalete cıkmakta zorlanırken artık Rabbime çok şükür rrahat çıakbildiğimi gördüm. MAŞALLAH.. :)

Ben şu anda 88 kg. ve hedefim ilk önce 75 kg. açıkcası sonrası için 60 olabilir ama ben 69 kg bile iken 38 beden giyiyordum. boyum 170 desteklerinizi bekliyorum.

bakıyorum 3 günde millet kilo vermiş benim bgn 3. günüm amam pek tık yok bgn regl oldum ondan mı acaba ?:26:
Aramıza hoşgeldin canım,doğru bir karar aldığın için tebrik ediyorum seni..sabırla devam edersen mutlaka verirsin canım.! Ama Tiroidin az çalışıyorsa,bildiğim kadarıyle zor verirsin...bunu da doktorunla görüşürsen ilaçla halledebileceğini sanıyorum.! Gül arkadaşımız sağlık sorunlarına rağmen verebiliyor.. Sen de başarabilirsin bence..:)
HADİ FELLUZCUMM BAYRAMA 75 i GÖRME YARIŞMASI YAPALIM MI BENİM DE GÖRMEM LAZIM MOTİVE EDELİM BİRBİRİMİZİ NE DERSİN CANIM BEN DE BU SAYEDE PLATESE DE BAŞLARIM BELKİ HIZLANDIRIRIZ ŞU 75 OLAYINI NE DERSİN CANIM..

EVEEEEET VARIM CANIMMM..BAŞKA TÜRLÜ OLMAYACAK BU İŞ..!! 75'i GÖRMEK BENİ ÇOOOK MUTLU EDECEK ..!! BAŞLADIK BİLE:))))

İyi pazarlar herkese. şehir dışındayım o yüzden cumadan beri menümü yazamadım. kısaca özetlersem diyetin dışına çıkmadım ve kuralları bozmadım. sadece spor yapamadım ama bu akşam eve dönünce mutlaka yapıcam. yarın listeyi ben hazırlıyorum sanırım inşallah hepimiz bol bol eksilmişizdir.

11 de ....kkk
Simdide yemekli dugune gidiyorum oradan cikcinca aylik gunume en az 8 cesit vardir ordan cikincada yine yemekli dugune....sadece gunde 5 ten sonra karataya. Uygun olanlardan yerim ...dugun,gun,dugun oynama şıkıdım şıkıdım

oyna oyna karataya uygundur :118:

Hosbulduk:) bir hafta sonrasını merak bekliyorum inşAllah veririm :( bu arada uygulayip kilo alan olmuş burda mi okudum baska bir forumda mi hatırlamıyorum ama sakata gelmem dimi ;))):D

:52::52::52:
vallahi sakata gelme ihtimalin var:27:
dur hemen korkma şöyle ki;
kilo almazsın da bazen duraklama yaşarsın bazen umduğunun altında verirsin kaçamak yaptığın zaman ummadığın kadar çok gider o tamamen senin metabolizmanın kafasına bağlı ama sadece yağdan verirsin bu nedenle 3 versen 5 vermiş gibi görünürsün daha sağlıklı ve zinde olursun

Aramıza hoşgeldin canım,doğru bir karar aldığın için tebrik ediyorum seni..sabırla devam edersen mutlaka verirsin canım.! Ama Tiroidin az çalışıyorsa,bildiğim kadarıyle zor verirsin...bunu da doktorunla görüşürsen ilaçla halledebileceğini sanıyorum.! Gül arkadaşımız sağlık sorunlarına rağmen verebiliyor.. Sen de başarabilirsin bence..:)

EVEEEEET VARIM CANIMMM..BAŞKA TÜRLÜ OLMAYACAK BU İŞ..!! 75'i GÖRMEK BENİ ÇOOOK MUTLU EDECEK ..!! BAŞLADIK BİLE:))))

Ztn ilac kullanıyorum yani doktor kontrolu altindayim ama kendisine karatay yaptgimi demedim daha cok gencim ölmek istemiyorum :) ahahahahhaah :)

oyna oyna karataya uygundur :118:

vallahi sakata gelme ihtimalin var:27:
dur hemen korkma şöyle ki;
kilo almazsın da bazen duraklama yaşarsın bazen umduğunun altında verirsin kaçamak yaptığın zaman ummadığın kadar çok gider o tamamen senin metabolizmanın kafasına bağlı ama sadece yağdan verirsin bu nedenle 3 versen 5 vermiş gibi görünürsün daha sağlıklı ve zinde olursun

Vereyimde ben raziyim daha da topalak olmayayimda :) bu arada kuruyemişler kavrulmuş olmayacak dimi benim agzima yanlislikla kavrulmuş fistik kacmis olabilirde :)))))

Sabah:kkk

Öğlen:2 et köfte (ekmeksiz),salatalık,1 hurma.1 çatal yaşpasta.(cıss)

Akşam:kağıt kebabı(200gr kadar),1 hurma,3,4 fındık.

Hurma yemezsem iyiydi:(

doktor kizar diye dedim aahahahaha ya ben bu foruma uye olali 3 yili geciyor ama daha yeni yeni adapte oluyorum daha onceden yazdgm mesaja cvbi daha bu forma uye olunca basil okundugunu öğrendim:) nickimi degistirmek istedim ama bulamadim yerini :)))) olmuyo glba:( bu arada acikinca ben ceviz hop diyerek yutuyorum bi sikinti olmasın snra paranoyak oldum tabi ömrümde böyle yemedigim icin sanki kilo alacakmisim gibi geliyor :))))

doktor kizar diye dedim aahahahaha ya ben bu foruma uye olali 3 yili geciyor ama daha yeni yeni adapte oluyorum daha onceden yazdgm mesaja cvbi daha bu forma uye olunca basil okundugunu öğrendim:) nickimi degistirmek istedim ama bulamadim yerini :)))) olmuyo glba:( bu arada acikinca ben ceviz hop diyerek yutuyorum bi sikinti olmasın snra paranoyak oldum tabi ömrümde böyle yemedigim icin sanki kilo alacakmisim gibi geliyor :))))
Bende nickimi değiştirmek istemiştim de olmamıştı..kaldı öyle.

Öğünler arası en az 4 saat olmalı biliyorsun değil mi?? Cevizleri de sabah kahvaltıda ye..

Merhaba arkadaslar bende biraz ucundan kiyidindan basladim dun yarin sabahtan tam basliyorum tavsiyeleriniz neler bana?

Vereyimde ben raziyim daha da topalak olmayayimda :) bu arada kuruyemişler kavrulmuş olmayacak dimi benim agzima yanlislikla kavrulmuş fistik kacmis olabilirde :)))))

dert değil :ssz: benim de ağzıma kavrulmuş kaçtığı oluyor

.........kaç yaşındasın matheducationcum..::))) nickin çok kolaymış:))

akşam akşam ne güldüm bee

yarından hiç umudum yok umarım sizler için iyi olur
sabah:56:
kkk
3 yk z.yağında sotelenmiş sebze

akşam:56:
3 yk sebze
2 yk buldur pilavı
1 tavuk baget
turşu

az önce 1 bardak ayran
2 lt su yürüyüş maalesef yapamadım:50: bu hafta çok moralsizdim çok şişim ve yarın + göreceğimi düşünüyorum o nedenle yürüyüş de yapmak istemedi canım ama kızım basketbola başladı dil kursuna da gidiyor oradan al oraya götür iki gündür bittim bundan sonra haftasonları hep böyle geçecek haftaiçi de tenise başlayacak kendini geliştirmek istiyormuş 2020 olimpiyatlarına katılacakmış
beni parmağında oynatıyor mikrop şey:35:

sabah 12.00 yumurtasız kahvaltı

akşam 17.00 1 tabak greçka mantısı (ben uydurdum bunu. greçkayı haşladım yoğurtla karıştırdım üzerine de tereyağı kırmızı biber nane) biraz fındık

spor yapamadım hiç haftasonu. bu haftaki tartı sonucumdan çok mutlu olmayacakmışım gibi geliyor ama hayırlısı artık :44:

Son düzenleme:

Canım hoşgeldin
öncelikle çok iradeli gördüm seni. Bu iraden daim olsun.
Ya sorma ayni dertten bende muzdaribim. ozellkle esim resmen dalga geciyor cok utanc verici.
Ama ilk kez o utaniyor. 1,5 ay bitirdim 6 kilo verdim genel olarak istikrarliyim. cok rahatim diyet pskde degilim, dincim. huzurluyum
Canim bu surecte yanindayiz. nerler yasadigini nasil hissettigini biliyoruz.

Back
X