Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

% +1.774 :22::22::22:
çok mutsuzum:5:
lawyercım sen beni direkt en alta yaz

beden ölçülerim aynı ama kilom artmış ne bu şimdi ben bu metabolizmamın dııııııııııııııııııııııııııııııııııtttttttttt!!!!!!!!
2 öğün beslenip 3 öğün spor yapan bi insana yapılır mı bu 1 hafta az yürüdüm diye........

hedef felluz geldim kızlar
çizelgemi de değiştireceğim gerçeklere gözümü daha ne kadar kapatabilirim ki:32:

değiştirdim bile:D

Son düzenleme:
bide kilo veren arkadaslar sabah su icme konusunda bana bilgi verebilirlermi

ben günde 3 lt yi mutlaka tamamlarım nadiren 2-2.5 olur sonuç ortada bu tamamen senin metabolizmanla ilgili ancaaaak sağlıklı olabilmek için günde en az 1.5 en çok 3-3.5 (suyun fazlası böbrekleri yoruyor ve fazla mineral kaybına neden oluyor) içmelisin

Kızlar bu gerçeği biliyordum ama tartıda görünce çok bozuldum.. İlk + lı sonucumu bildiriyorum.. Bu da bana ders olsun.. Çok mutsuzumm.. Rumuz:Hedef60busondiyet. Başlangıç tarihi:1 Temmuz. Başlangıç kilo:100. Geçen hafta: 79,2 Bu hafta: 79,9. Fark: +700gr Toplam fark:20,1kg Beden:42-44 Spor: spor yok Boy:170cm. Yas:30. Hedef : 60. 1.hedef : bayramda 75 2. hedef : 2 Kasım'da 70 in altı... Yüzde:+++++++++++++++++. E o kadar tatlı kaçamağımınnn sonu + olmaya mahkum ..

beden ölçülerim aynı ama kilom artmış ne bu şimdi ben bu metabolizmamın dııııııııııııııııııııııııııııııııııtttttttttt!!!!!!!!
2 öğün beslenip 3 öğün spor yapan bi insana yapılır mı bu 1 hafta az yürüdüm diye........

çizelgemi de değiştireceğim gerçeklere gözümü daha ne kadar kapatabilirim ki:32:

Hoşgeldin hadi gün bu gündür başlıyoruzz...

Günaydın ve iyi haftalar kızlar. Bugün liste hazırlama sırası bende, öğleden sonraya kadar herkes bildirimini yapsın :34:
Ben bu hafta aynı kiloda kaldım son iki gündür tuvalet problemi yaşıyorum ama durmak yok yola devam bu kilolar elbet gidecek :36:

Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70 kg
Geçen hafta:65 kg
Bu hafta:65 kg
Fark:0
Toplam fark:5 kg
Beden:40
Spor:yürüyüş
Boy:1.61 cm
Hedef:58 kg
Yüzde: %0
Toplam fark:5 kg
Beden:40
Spor:yürüyüş
Boy:1.61 cm
Hedef:58 kg
Yüzde: %0[/QUOTE]

Ben baya bir eksik yazmisim

baslangic tarihi: 10/08/2013
baslangic kg:70
gecen hafta: 64,5
bu hafta: 63,6
fark: -900
toplam fark: 6,400gr
beden: 40
spor: yuruyus
boy: 1,60cm
yas: 32
hedef: 58 kg
yuzde: ?

canim odem veya regl oncesi olmasin?
Eger odemse yesilcay maydonoz ve elma kaynatip iciyorum ben oyle durumlarda iyi geliyor. Bunu hazirlarsan eger yarina bi sans ver

Günaydın liste için hangi bilgiler lazım bilmiyorum ama ben sonra girmem o yüzden aklımda kalanı yazayım..
Başlangıç 7 eylül
B. Kilo 78.4
Geçen hafta 77.4
Bu hafta 77.2
Boy 1.63
Yaş 28

canim odem veya regl oncesi olmasin?
Eger odemse yesilcay maydonoz ve elma kaynatip iciyorum ben oyle durumlarda iyi geliyor. Bunu hazirlarsan eger yarina bi sans ver

regl öncesi de var gastrit atağı da var o nedenle hazımsızlık ve şişlik yaşıyorum tarifini deneyeceğim
ama asıl ben vücudumu spor arsızı yaptım galiba son 4 gündür de sadece günlük koşuşturmacayla geçti özel olarak vakit ayıramadım hemen tepki verdi
harıl harıl egzersiz yaparken bu kadar hızlı tepki vermiyor namussuz :ssz:

Başlangıç tarihi:08.09.13
Başlangıç kg:83
Geçen hafta:83
Bu hafta:83
Fark:0
Toplam fark:0
Beden:44
Spor:yok
Boy:1.65 cm
Hedef:70
Yüzde: %0

ne olcak bu halim kilo almamama sevinsem mi bilemedim herşeyi yiyorum sabah börek yedim oysa dün birsürü kuruyemiş almıştım:(

anladim tesekkurederim
bugun bende iki ogune gectim. Sabah bir bardak sut ictim. 11 gibi de kahvalti edicem. UMarim basaririm.

başarırsın korkma süt içmen iyi olmuş seni biraz tutar

Günaydın liste için hangi bilgiler lazım bilmiyorum ama ben sonra girmem o yüzden aklımda kalanı yazayım..
Başlangıç 7 eylül
B. Kilo 78.4
Geçen hafta 77.4
Bu hafta 77.2
Boy 1.63
Yaş 28
yüzdeni yazacaksın canım sıralama ona göre yapılıyor

Canim boy 1.63 kg 58.700 bisi sorcam ben aslaa yumurta yemiyorum napmaliyim canim yaa en son 6 yasinda yedim
Canım yumurta yerine ithalse 1 muz,yerli ise 2 tane yiyebiliyoruz..tercih etmezsen,peyniri çokça yersin..
Ben dd sssizekatılmakistiyorum... eşimle iddiaya girdik 3 ay içinde kim daha çok kilo verecek diye... ben haftasonu çok kaçamak yptım yarın itibriyle motive olmam lazım... ben de regl olacağım maalesef bu yüzden çok şiştim.
Ya bu arada birşey soracağım... bşr haftadır antioksidan kkkkullanıyorum ve aşırı terleme yaptırım böyle oolanvar mı
'Bayrama kadar .....kg'yarışmasına hoşgeldin..:)
merhaba arkadaslar.bende diyete baslamaya karar verdim.aksamdan findiklarimi kirdim.suan niyeysa uyuyamadim heyecanla kahvaltimi hazirliycam.en son 8 kilo verip 3 unu geri aldiktan sonra bide bunu deniyim dedim.desteklerinizi bekliyorum
Aramıza hoşgeldin:)
sabahlari kahvalti oncesi su icmek diyette gereklimi yada icsek bisey olurmu bide yemekten ne kadar sonra su icilebilir bilen beni aydinlatirsa sevinirim
istersen içebilirsin,suyu istediğin zaman içebiliyorsun canım,ben yemekle beraber bile içiyorum..

Bende çizelgemi değiştiriyorum.!!! Üzülme atlatacaz ve eksi görmeye başlayacaz...sen dememişmiydin kilo vermek londra asfaltı gibi dümdüz değil diye...

rumuz:felluz
Başlangıç tarihi:9 mart 2013
Başlangıç kg:87
Geçen hafta:77.4
Bu hafta:78.1
Fark:+700
Toplam fark:8.9
Beden:42,44
Spor:yok
Boy:1.63
Hedef:65
Yüzde:+0,90

selam kızlar

inşallah herkes çok kilo vermiş olur bu hafta..
iyi haberlerinizi bekliyorum. ben de -600 gram. ama bugün reglimin ilk günü. haftaya daha ümitliyim.
sizlerin de sayesinde tabiki...

Rumuz: Bicnv
Boy:167
Başlangıç tarihi: 1 mart 2013
Başlangıç kilo: 73,1
Geçen haftaki kilo: 68,4
Bu haftaki kilo: 67,8
Fark: -600
Toplam fark: 5,3 kg
Yüzde:-% 0,877

öptüm herkesi
bol leptinli bir hafta olsun
bayrama bayram için belirlediğimiz hedef kglarımızda olalım.. :4::4::4::4::4:

...........Bende çizelgemi değiştiriyorum.!!! Üzülme atlatacaz ve eksi görmeye başlayacaz...sen dememişmiydin kilo vermek londra asfaltı gibi dümdüz değil diye...

bazıları için londra asfaltı gibi ama benim için ıı-ıııhh:50::50:
55 i gördüğümde k2 zirvesine tırmanmış gibi olacağım şu an himalayaların eteklerinde budist rahiplerden sabır dersi alıyorum:31:

Selamlar hayirli bir hafta dilaeiyle karatay citirlari.
Baslagic tarihi 13.07.2013
baslangic kg 83
Gecen haftaki kg 76.00
Bu haftaki kg 77.700
Toplam fark: gr
Fark yüzdesi: %
Hedef 70.

Tarti gününü unutup 2 litre su, sicak su ictim en az.
Hala iyilesemedim kizlar.

Back
X