Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bendede değişiklik yok kızlar 3 haftadır aynıyım bu hafta ayran detoksu yapacağım ...

Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:69.0
Bu hafta:69.0
Fark:0
Toplam fark:10.2
Beden:42
Spor:haftaiçi iş-ev arası gidiş,dönüş..50 dkk yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:0

Hepinize hayırlı sabahlar olsun canlar :-) simdi bgn uyandim kahvaltimi yaptim cok regli sancisi cekmeme rağmen sporumu yaptimmmmmm kahvemi ictim spordan snra simdi de yesil cayimi yudumluyorum keyifle :))))

Daha çömez olsam da yazayım ;)
B.Tarihi : 27. 09.2013
B.Kilo: 88.1-88.2
Boy:170

Yarışmacı arkadaslara basarilar dilerim ahahahahahaha :)

Ne demek gorevimiz.
canim diger diyetler tutmuyordu cunku kendimizi cok yipratiyorduk. bu kac kalori, kac kalori yaktim, oglen menusunde balik var ama kim pisircek, 4 kasikla doyarmiyim. hersey cizzz. Butun gun stresss. ben diyete basliyinca hayata kuserdimm. simdi oyle mi doyuyorum, evde ne varsa onu yiyorum, liste yok. Yasam ogutleri ozunde. Ben baska bir diyette kilo veremezdim versem bilefazlasiyla geri alirdim.
Umarim hersey yolunda gider ve verirsin.

Aynen ya spor yapacak dermanim olmuyor sabahlari bitkin uyaniyordum simdi saat 8 de gozum faltasi gibi aciliyor ;))) dinc uyaniyorum ve karnim tok geziyorum yehuuuuuuu ;))))) reglim cok agri yapiyor kilo vermemi etkiler muhtemelen ama bakalim cuma sabahi tartilacagim ozmn anlasilir :)))))

% +1.774 :22::22::22:
çok mutsuzum:5:
lawyercım sen beni direkt en alta yaz

beden ölçülerim aynı ama kilom artmış ne bu şimdi ben bu metabolizmamın dııııııııııııııııııııııııııııııııııtttttttttt!!!!!!!!
2 öğün beslenip 3 öğün spor yapan bi insana yapılır mı bu 1 hafta az yürüdüm diye........

hedef felluz geldim kızlar
çizelgemi de değiştireceğim gerçeklere gözümü daha ne kadar kapatabilirim ki:32:

değiştirdim bile:D

aaahhh ahhh al benden de o kadar. bu hafta yürüyüşü az yaptım. daha az yememe rağmen - çıkmadım demek yememi azaltmasam + çıkacaktım. nankörlük buuuu :19::2:

Bildirim yapmayan kaldı mı arkadaşlar? saat 14.00'ten sonra listeyi hazırlayabilir miyim?

sivasın gülü canım seni bu hafta bildirim yaptığın şekilde yazıcam, önümüzdeki hafta bir anda - 3kg çıkar bakarsın ne güzel olur :))

İsterim tabiki nasıl yapılıyor...
Bu "nasıl yapılıyor" oğlumun meşhur lafı... Herşeyi sorar "anne bu dasi dapılıyo" diye...

şöle dapılıyo C-EMre.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aşağıdaki linkten gidiyorsun.

Weight Loss - Diet Ticker

sonra ekteki açıklamalara göre ilerliyorsun..
yardıma ihtiyacın olursa haber ver

Eklentiler

• $2013-09-06_0932.webp
    $2013-09-06_0932.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar şimdi adliyeye gidiyorum işlerim var dönüşte saat 5 gibi liste burada olur. öptüm hepinizği şimdilik :16::16::16:

HADİ FELLUZCUMM BAYRAMA 75 i GÖRME YARIŞMASI YAPALIM MI BENİM DE GÖRMEM LAZIM MOTİVE EDELİM BİRBİRİMİZİ NE DERSİN CANIM BEN DE BU SAYEDE PLATESE DE BAŞLARIM BELKİ HIZLANDIRIRIZ ŞU 75 OLAYINI NE DERSİN CANIM..
Öncelikle Hoşgeldin cnm .. Sabret sabredinxe bu kadar spor ve sağlıklı yaşama verirsin merak etme cnm

hedef60, felluz beni de sayım ben de 65 hedefliyorum bayram sabahına....

Evet canim herzamanki gibi iradem galip geldi....istedigim kg ya gelene kadar kacamak yok yapmadim yapmayacagimda ...dügünlerde sadece su ictim gunde 5 ten sonra fava ve portakal soslu ispanak salatasi aldim favayi yerken sekerli bir tat geldi agzima midem bulanmaya basladi icinde sekermi var dedim evet dedi arkadas yemeyi biraktim bol bol salata yedim ...2 saat gecti hala bulantim gecmedi limonlu su ictim biraz rahatlatti....benim gibi tatli hastasi yemek yerine tatli yiyen birisi 2 kasik favadaki sekerden etkilendi vay beeeeee bu karatay nelere kadirmis ....

gul ablacım helal olsun sana

iradenin galip geleceğine emindim..

Yaa banada pskolojık destek verın ıyıce sıkıldım ocak 2013 den berı karatay dıyetı yapıyorum 68,10 takıldım kaldım ve artık ıyce ıradem zayıfladı
87 ile başladım

yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.

Yaa banada pskolojık destek verın ıyıce sıkıldım ocak 2013 den berı karatay dıyetı yapıyorum 68,10 takıldım kaldım ve artık ıyce ıradem zayıfladı
87 ile başladım

afatmas en büyük motivasyon kendinsin bence, asıl biz seni görüp motive olalım 20 kg vermişsin. boyun kaç canım?
kaç kg daha vermek istiyorsun?

bu arada beni kendine rakip seçebilirsin, kilolarımız yakın.

Son düzenleme:
bazıları için londra asfaltı gibi ama benim için ıı-ıııhh:50::50:
55 i gördüğümde k2 zirvesine tırmanmış gibi olacağım şu an himalayaların eteklerinde budist rahiplerden sabır dersi alıyorum:31:
Hay allah iyiliğini versin:))) beni çok güldürdün:)kızım beni deli sanmaya başladı.!! Hz.eyyüb sabrı bizimle olsun:)(anneciğimin lafı)
hedef60, felluz beni de sayım ben de 65 hedefliyorum bayram sabahına....

Tamam,'bayrama kadar .. Kg' yarışmasına hoşgeldinnn:)))

yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.

afatmas en büyük motivasyon kendinsin bence, asıl biz seni görüp motive olalım 20 kg vermişsin. boyun kaç canım?
kaç kg daha vermek istiyorsun?

bu arada beni kendine rakip seçebilirsin, kilolarımız yakın.

canım 160 boyundayım belkı dahada kısayım ama ırade zayıflıyo

87 ile başladım

zayıflasa benim zayıflardı ben de şubatta başladım karataya martta geçtim ama olsun şu ana kadar 7.5 oldu 10 kg ya ulaştım azıcık gevşemeyle herşey alt üst oldu yine de vazgeçmiyorum

Hay allah iyiliğini versin:))) beni çok güldürdün:)kızım beni deli sanmaya başladı.!! Hz.eyyüb sabrı bizimle olsun:)(anneciğimin lafı)

:)))

amiiiiiiiiiinnnnnnnnnn!!!!!!!! (nasıl can-ı gönülden söylediğimi anla)
benim annemin de meşhur laflarından biridir annemde orijinal laf çok da kendi de orijinaldir zaten:9:

Afatmas ve Bicnv
bende kg 69 yum
bende katılıyorum size
bayrama kadar hangimiz daha çok vereceğiz :65:
ben çok zor veriyorum 3 haftadır gram veremedim belki yarış yapıyoruz diye daha çok spor yaparız gayreti çoğaltırız

tebrik ederim prety, ben de detoks yaptım ancak 300 gram fark etti.
bulgur yerine buğday kullanmıştım. ondan olabilir mi acaba?

Ondan olucağını sanmıyorum canım çünkü bulgur yerine buğday da yazıyorlardı bazı yerlerde,
ben sabah karatay kahvaltısı yaptım tek yumurtayla ama ,sonra ben geç kalktğm için 6 7 kere deil de 4 5 kere o ayran çorbasından içtim akşam 8 e kadar tabi ertesi gün de aynı şekil de tam 2 buçuk litre su içtim bide jillianın 27 dklık sporundanda yapıorum zaten o da 300 kalori verdirio ilk gün 1.100 ikinci gün de 900 gram vermişim benim bu yazdıklarımdan başka bişey yapmadıysan vermiş olman gerekirdi bir daha dene bakalım sonuç nolcak mutlaka yaz

Afatmas ve Bicnv
bende kg 69 yum
bende katılıyorum size
bayrama kadar hangimiz daha çok vereceğiz :65:
ben çok zor veriyorum 3 haftadır gram veremedim belki yarış yapıyoruz diye daha çok spor yaparız gayreti çoğaltırız

tamam ben varım spor yapmak için motivasyona ihtıyacım var
bır de ben nescafeden vazgeçemiyorum onun yerıne koyacağım karatayın önerdığı bir içecek soyleyın bana canlarrrr

selam kızlar anca girebildim nete valla kilo bildirimi yapayım sonuç felaket:17:
Rumuz: elifce
Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:68
Geçen hafta:66,7
bu hafta 67,5
F,ark:+800
yüzde:1,19
:43:regliyim ama yinede aldığımı düşünüyorum.ak koyun kara koyun haftaya belli olcak:43:

.............
bır de ben nescafeden vazgeçemiyorum onun yerıne koyacağım karatayın önerdığı bir içecek soyleyın bana canlarrrr

canım türk kahvesini öneriyor ama benim mantığım filtre kahve de olur diyor nescafe gibi işlenmiş değil kahvenin demlenmiş suyu içiliyor böyle düşününce türk kahvesi de bir nevi filtre kahve oluyor

canım türk kahvesini öneriyor ama benim mantığım filtre kahve de olur diyor nescafe gibi işlenmiş değil kahvenin demlenmiş suyu içiliyor böyle düşününce türk kahvesi de bir nevi filtre kahve oluyor

kuzum sende haklısın da ben nescafeyı şekerlı ve sut tozlu içiyoum :(

Back
X