Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

karataydan önce pazar günleri makarna günümüzdü her hafta değişik soslar yapar o yemeği şölene dönüştürürdüm karataydan sonra eve makarna sokmadım bizimkiler 3 kuruşluk makarnayı dışarıda yiyecekler nerdeyse o noktaya geldiler:9::9:
ben de bugün 1 metrelik sopa gibi spagettilerden aldım onu yapacağım eminim çok sevinecekler bu sevinç onları 6 ay götürür:52:bense kalan yemekleri yiyorum şu an karnım iyice doysun da makarnaya sulanmayayım:36:

kuzum sende haklısın da ben nescafeyı şekerlı ve sut tozlu içiyoum :(

sen kilo verirken de içiyormuydun bu şekilde?
şeker için bu topikte neler söyleyebileceğimizi biliyorsundur eski karataycısı ama filtre kahveye de süt koyabilirsin süt tozu ı-ıh:50:

canım 160 boyundayım belkı dahada kısayım ama ırade zayıflıyo

Allah kuvvet versin afatmascım. topiğe sık uğra bildirimlerde bulun insan kendini sorumlu hissediyor.

Afatmas ve Bicnv
bende kg 69 yum
bende katılıyorum size
bayrama kadar hangimiz daha çok vereceğiz :65:
ben çok zor veriyorum 3 haftadır gram veremedim belki yarış yapıyoruz diye daha çok spor yaparız gayreti çoğaltırız

tamamdır gül ablacım, inşallah hepimiz birbirimizden daha çok veririz...
sende 3 haftadır veremedin ya belki hızlanır metabolizman.

Ondan olucağını sanmıyorum canım çünkü bulgur yerine buğday da yazıyorlardı bazı yerlerde,
ben sabah karatay kahvaltısı yaptım tek yumurtayla ama ,sonra ben geç kalktğm için 6 7 kere deil de 4 5 kere o ayran çorbasından içtim akşam 8 e kadar tabi ertesi gün de aynı şekil de tam 2 buçuk litre su içtim bide jillianın 27 dklık sporundanda yapıorum zaten o da 300 kalori verdirio ilk gün 1.100 ikinci gün de 900 gram vermişim benim bu yazdıklarımdan başka bişey yapmadıysan vermiş olman gerekirdi bir daha dene bakalım sonuç nolcak mutlaka yaz

teşekkürler pretty, bayramdan sonra tekrar deneyeyim bakalım...
ben yürüyüş yapıyorum normalde jilianı indirdim ona başlıcam en kısa zamanda bakalım..

sen kilo verirken de içiyormuydun bu şekilde?
şeker için bu topikte neler söyleyebileceğimizi biliyorsundur eski karataycısı ama filtre kahveye de süt koyabilirsin süt tozu ı-ıh:50:

evet kıloyu süttozu ve şeker kullanarak verdım

KİLO VERENLER

1- mavibisiklet -%1,395 :46::46::46::46::46::nazar:
2- bicnv -%0,877 :46::46::46::46::nazar:
3- c_emre -%0,258 :46::46::46::nazar:

AYNI KALANLAR

1- law_yer :44:
2- kaania :44:
3- gul_0663 :44:

KİLO ALANLAR

1- sivasın gülü +%2,236 :22::20:
2- xc9 +%1,774 :22::20:
3- elifce82 +%1,19 :22::20:
4- felluz + %0,90 :22::20:
5- hedef60busondiyet +%0,883 :22::20:

Toparlanıp kendimize gelmeliyiz. Alanlar verenleri katladı. Haftaya süper bir liste olmalı :16::16:

Benı ne zaman alırsınız lıstenıze şarları neydı gunluk bıldırım mı yapılcaktı

Benı ne zaman alırsınız lıstenıze şarları neydı gunluk bıldırım mı yapılcaktı

Bugünden itibaren bir hafta düzenli menü bildirimi yaparsan ve de liste hazırlama sırasına dahil olursan haftaya bugünkü listede sen de olursun. Ve aramıza hoşgeldin :34:

liste için eline sağlık lawyercım:16: umarım haftaya dediğin gibi olur

afatmas liste hazırlamada bişey yok yüzdeleri alt alta sıralıyorsun o kadar seni de ekleyebilirim sıraya 1-2 ay sonra sıra gelir:9:

sabah:56:
menemenli kkk
2 tane tavuk köftesi

akşam:56:
2 tane tavuk köftesi
2 yk ciğer sote
1 tabak piyaz
2 bardak ayran
2 çatal makarna(cıss)

2.5 lt su 20 dk yüzme

KİLO VERENLER

1- mavibisiklet -%1,395 :46::46::46::46::46::nazar:
2- bicnv -%0,877 :46::46::46::46::nazar:
3- c_emre -%0,258 :46::46::46::nazar:

AYNI KALANLAR

1- law_yer :44:
2- kaania :44:
3- gul_0663 :44:

KİLO ALANLAR

1- sivasın gülü +%2,236 :22::20:
2- xc9 +%1,774 :22::20:
3- elifce82 +%1,19 :22::20:
4- felluz + %0,90 :22::20:
5- hedef60busondiyet +%0,883 :22::20:

Toparlanıp kendimize gelmeliyiz. Alanlar verenleri katladı. Haftaya süper bir liste olmalı :16::16:

Ellerine sağlık law_yercim:) kilo verenleri kutluyorum,duraksayanlara ve alanlara(ben dahil) haftaya iyi sonuçlar diliyorum...

Sabah:kkk

Öğlen:1 kağıt kebabı(150gr),1 kase yoğurt...1 hurma.

Akşam:salata,patlıcan güveci(6 kaşık)kızartmasız.!!

$image.webp bizim hurma:)
Bu hurma bizim bahçeden..çoook tatlı ve bağırsakları süper çalıştırıyor..her gün bir tane yersem çok olmaz değil mi..??

Son düzenleme:
Yemeğe davetliydim bgn kebap yedim salata yedim birde findik lahmacun bir suru tatli geldi yemedim ayrica gul hanimin dedgi gibi seker mide bulantısı yapiypr bgn diet kola iceyim dedim icemedim midem bulandi gercekten ama meyve olarak ufak bir dilim karpuz ve bir dilim greyfurt yedimmmm kendimiii tebrik ediyorum bu istikrar imin sebebi ayrica sizin desteginiz sizede cpk Teşekkürler:D:rolleyes:

kızlar bende gene 2 gündür yokum topik ne kadar çok ilerlemiş oku oku bitmedi valla ne kilomu yazıcak nede yediklerimi yazıcak yüzüm vardı o yüzden bildirim yapamadım geçen haftaki kilomla aynı kaldım Allahtan kilo almadım 85 kiloyum gene gerçi hafta arası 84.400 olmuştum bir ara ama yok bugün malesef hayal kırıklığı ama bende bayrama 80 olmalıyım diyetteki proteğin olayını ve spor olayını biraz arttırayım resmen iradem kırıldı ya of moralsizim gene yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz menü bildiriminide artık yarın yaparım öptüm sizi çıtırlar

Son düzenleme:
selam arkadaşlar benide aranız alırsanız cok sevinirimmmmmmmm.yeni dogum yaptım birbucuk ay oluyor 36 bendenden 46 bedene cıktım yani 57 kilodan 88 kiloya offkine offf.suanda 77 kiloyum bebegim emmiyor o yüzden diyete başladım malum cok kilo aldım..bende bu gün okuduklarımdan ve araştırmalarım souncu bunları tükettim yanlış bie yolda seyrediyorsam yardımcı olmanızı isterim

sabah 2 yumurta peynir zeytin şekersiz nescafe
öglen 1 tabak karnıbahar
ara ögün 1 elma
akşam 1,5 corba tabagı şehriye corbsı salata ve yogurt

Back
X