- 13 Ocak 2009
- 1.094
- 543
- 658
- 46
hay maşallah kendımden utandım bende 7 ayda verdım 20 kıloyu
ya motıve oluyorum gerçekennnnnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hay maşallah kendımden utandım bende 7 ayda verdım 20 kıloyu
pazarda 2-3 haftadır var çok da severim ama elim gitmiyor çok şekerli diye küçükmüş ama yine de yarım yarım yesen sanki daha iyi olur yanında da biraz süt içip gi ni düşürebilirsin![]()
yumurtanın insan sağlığına faydalarını araştır. insanın yiyesi geliyor. bende yemezdim. öğrendikten sonra bana yumurta getirin diye bağırmışımişin şakası bir yana şimdi çok rahat ve severek yiyorum.
Karatayla 3 ayım bittikızlar aslında 3 ayda 21 kilo idi ama son kaçamazlar sayesinde 20 kilo oldu.. Devam devam devam.. Gelsin 75 ler 70 ler 60 lar..
benim dediğimde teneke kutuda sallama çayları sevmem poşet tadı alıyorum onlarda.......
bergamutlusuna dikkat etmedim bu sallama değil salça kutusundan büyük rulo teneke kutuda kaşıkla kullanılıyor işlenmemiş yani![]()
Bu diyet migrenime iyi geldi çok şükür:) ama başlarda bende de 2,3 kere başağrısı olmuştu diye hatırlıyorum..
tesekkur ederim cevap yazdigin icin :)
yumurtanın insan sağlığına faydalarını araştır. insanın yiyesi geliyor. bende yemezdim. öğrendikten sonra bana yumurta getirin diye bağırmışımişin şakası bir yana şimdi çok rahat ve severek yiyorum.
hahahahahaaaa
korkma korkma herhalde aynı evde yaşamaya başlayınca anlaşmazlıklar uyumsuzluklar olmuştur ondan bahsediyordur
karşılıklı iyiniyet hoşgörü ve sevgi her sorunu çözer
allahım sen her yuvaya huzur sevgi saygı verrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Ahh ahhh keske onceden kokusunu aldigim yere girnezdim sinra evlenince esime yspayim vs die zirluyom kendimi yok fazla yapamiom boreklerin ustune surerler ya ben ustunu kazirim![]()
o yaşlarda o faydalı bu faydalı diye düşünülmüyor. ben yemek seçmekten anneme ettiğim eziyetleri şimdi hiç edermiydim. aslaaaaaaa! sende ona hileli yumurta yedir. yumurtalı ekmek, patates kızart ama yumurtayla, yada bol yumurtayla yapılan hamurlardan yedir ekmek yerine, pandispanya hamurunun içinde 4-5 yumurta var bildiğim kadarıyla. üstüne birde yumurtanın beyazını çırparak böle kremamı bişi yapılıyo ya ondan yap sür. o da ben hiç yumurta yemiyorum diye gezsin ortalıkta. mikop şey![]()
o yaşlarda o faydalı bu faydalı diye düşünülmüyor. ben yemek seçmekten anneme ettiğim eziyetleri şimdi hiç edermiydim. aslaaaaaaa! sende ona hileli yumurta yedir. yumurtalı ekmek, patates kızart ama yumurtayla, yada bol yumurtayla yapılan hamurlardan yedir ekmek yerine, pandispanya hamurunun içinde 4-5 yumurta var bildiğim kadarıyla. üstüne birde yumurtanın beyazını çırparak böle kremamı bişi yapılıyo ya ondan yap sür. o da ben hiç yumurta yemiyorum diye gezsin ortalıkta. mikop şey![]()
msjın çok hoşuma gitmişti. umarım kızın için kullandığın sözü tekrarladım diye darılmazsın.
canım yaa ne kadar dürüst şu topiğin kızları sen akşam yemeğinde bol yoğurt ve salatalı bir menüyle telafi et en iyisiKizlaaaarr bir buçuk ayın sonunda ilk kacamagimi yapmış bulunuyorum evet az önce kasarli tost yedim çok canım istedi hemen telefondan girip size haber vereyim dedim. Bugün kaç saat spor yapsam acaba :)))
1 yumurtayı ince 1 dilim ekmeğe iyice emdirip tereyağında pişiriyorum 1 dilim peynir 1 bardak sütle öğün yapıyorum ama ekmek pişince öyle şişiyor ki yarısını ancak yiyor krep yapıyorum minumum malzeme ve 1 yumurtayla 2 tane çıkıyor birini yiyor yine yarımyemiş oluyor üstelik bunları arka arkaya günlerde yaparsam yemiyor iştahlı yeme zevki gelişmiş bi çocuk ama yemem derse yemiyor çok kararlıküçükken pirinç yemezdi zorlardım karataya başladım bilinçlendim pirinç pilavı 3-4 ayda bir yapıyorum sevinsinler yazıııııkk ama çocuk şimdi pirinç sevmeye başladı bu benle dalga mı geçiyo napıyo
canımcım niye darılayım mikrop işte
canım yaa ne kadar dürüst şu topiğin kızları sen akşam yemeğinde bol yoğurt ve salatalı bir menüyle telafi et en iyisi