Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçlarım çoooookkk dökuluyooo ama öyle böyle değil
herkese merhaba,
ben karatay diyetine başlayalı 5.günümdeyim.harika bir diyet kitabını okudum yıllarca yapmadıım şey kalmadı duyduum herşeyi yaptım diyetisyene gittim olmadı olmadı,aç dolaştım,mutsuz oldum,tatlı krizlerine girdim hatta gece ağladım açlıktan :) şimdi gülüyorum...ekmek gerçekten zehirmiş şekerde tabi..ekmeksiz yapamam diyordum...tatlı olmadan nasıl olur diyordum oluyormuş vallahi:) her yerim şişerdi ödem yapardı vücudum şimdi sıfır ödem nerdeyse ödemi atmak için diyetisyenim bol bol su içi dedi,zorla içiyordum suyu içebilmek için denemediğim yöntem kalmadı..diyetisyene verdiğim paraya acıyorum şimdi...75,5 kğ ile başladım bu sabah tartıldım 74.4 kğ geldim..yıllardır 70 kğ altına hiç düşmedim..hatta 70 kğ bile uzun zaman oldu görmeyeli sabırsızlıkla ve azimle bekliyorum görmek için..hedefim 65 kğ olabilmek..bu proğram sayesinde açlık hissetmiyorum,heryerde rahatlıkla yapabiliyorum..sabah akşam işe gelirken ve giderken otobüsten 7-8 durak önce inip yürüyorum..evde trabolinim var vakit buldukça yapıyorum..umarım bu son olur benim için..karatay diyeti ile yerken nasıl zayıflanacak diyenlere kapak oluruz...:))
Benim de öyleydi tutam tutam dökülürdü ama Karatay'a başladıktan sonra çok azaldı dökülmesi. Biraz sabır. Eğer kansızlık falan yoksa duracaktır saç dökülmen.
saçlarım çoooookkk dökuluyooo ama öyle böyle değil
mevsim geçişlerinde dökülür benim de kızımın da avuç avuç dökülüyor ama alttan yenisi geliyor sende de öyledir tahminim diyetle alakası yok çinko saç dökülmesini engeller ya ayçekirdeğiydi ya kabak tam hatırlayamıyorum belki ikisi de çinko çok çiğ olarak hergün 1 avuç ye iyi geliyor komşum her döküldüğünde kür olarak uygular karatayda çiğ çekirdek yiyebiliyoruz zaten
alttan gelsesıkıntı etmıycem alnım hatta kafamın ön tarafı açıldı resmen![]()
kötüymüş
netten biraz araştırsana tv ye çıkan yaşlı bi kadın var ya bitki d.rm.n (adını anlamadıysan mesaj atabilirim)diye ürünleri var bu konuda çok iyi sonuçlar alıyor
öğle yemeğim bulgu pilavı yeşil mercımek çorbası ve yoğurt
MERHABA,kaç kğ verdiniz..?[
merhaba 87 den 67/68,10 duştum
MERHABA,kaç kğ verdiniz..?[
merhaba 87 den 67/68,10 duştum
tebrikler..ne kadar zamanda..:)
tebrikler..ne kadar zamanda..:)
çok uzun zamanda asında 7 ayda oldu sonradan durdu20 ocakta başladım diyete
Karatayla 3 ayım bittikızlar aslında 3 ayda 21 kilo idi ama son kaçamazlar sayesinde 20 kilo oldu.. Devam devam devam.. Gelsin 75 ler 70 ler 60 lar..
bide ben birinin yazdigi konuya cevap vermeyi beceremedim.biri anlatirsa sevinirim
KİLO VERENLER
1- mavibisiklet -%1,395
2- bicnv -%0,877
3- c_emre -%0,258
AYNI KALANLAR
1- law_yer :44:
2- kaania :44:
3- gul_0663 :44:
KİLO ALANLAR
1- sivasın gülü +%2,236
2- xc9 +%1,774
3- elifce82 +%1,19
4- felluz + %0,90
5- hedef60busondiyet +%0,883
Toparlanıp kendimize gelmeliyiz. Alanlar verenleri katladı. Haftaya süper bir liste olmalı![]()
sabah
menemenli kkk
2 tane tavuk köftesi
akşam
2 tane tavuk köftesi
2 yk ciğer sote
1 tabak piyaz
2 bardak ayran
2 çatal makarna(cıss)
2.5 lt su 20 dk yüzme
selam arkadaşlar benide aranız alırsanız cok sevinirimmmmmmmm.yeni dogum yaptım birbucuk ay oluyor 36 bendenden 46 bedene cıktım yani 57 kilodan 88 kiloya offkine offf.suanda 77 kiloyum bebegim emmiyor o yüzden diyete başladım malum cok kilo aldım..bende bu gün okuduklarımdan ve araştırmalarım souncu bunları tükettim yanlış bie yolda seyrediyorsam yardımcı olmanızı isterim
sabah 2 yumurta peynir zeytin şekersiz nescafe
öglen 1 tabak karnıbahar
ara ögün 1 elma
akşam 1,5 corba tabagı şehriye corbsı salata ve yogurt