Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlarcım yeni bi virüs salgınıymış bu gribin sebebi h3n2 virüsü.. yeşilliklerdeki c vitamini hepimize iyi gelicek sanırım portakal gibi meyvelerden daha çok yeşillerde varmış C vitamini bize de çok uygun :9:

Meyveyle ilgili cevaplar için teşekkür ederim şimdi kitaba baktım ara öğünlerde 1 meyveyle yoğurdu birlikte veriyo bakalım yarın sabah kkk ile başlıcam hepinize iyi geceler, yarın menü bildirimi yaparım :16:

merhaba arkadaşlar bugün başım çok ağrıyor giremedim:( sizler nasılsınız bakalım? okuyamadım geçmişi :(

merhaba arkadaşlar bugün başım çok ağrıyor giremedim:( sizler nasılsınız bakalım? okuyamadım geçmişi :(

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine herkese şöyle bir dokunuyo grip belası.

bu arada yatmadan önce su ve spor raporumu da vereyim dedim
su:2,5 lt dünde 3lt içmiştim.
spor:30 dk step dans dün:yapamamıştım:(((

spor yapamamam genelde oğlum ile alakalı.öğlen uyumazsa akşam erken yatıyor ve bende kendime zaman ayırıyorum.diğer durumda hiiiiiiç ayrılmaz kuyruğumdan ilgi çekmek için sürekli yaramazlık yapar babasıyla tartısır ben de gerilirim ozaman ve sinirden yerim:27:
iyi gecelerrrrrrr:16:

yatmadan jillian 3/2yi bitirdm çok şükür :21:

jillian yapan arkadaşlar vakit olduğunda 1 günde 2 kez yapsam ve toplamda 5 gün sürse level 10 günlük programa denk gelmiş olur mu? yarıyıl tatiline az kaldı gezerken spor yapamıyorum pek :) çarşı pazar gezmesi yürüyüşten sayılsa sorun olmaz :))) level 3ü hemn bitirip aslında 6 week 6 pack abs'e geçeceğim o yüzden soruyorum işin aslı bu :)
:21:

merhaba kızlar...
bugün misafirim vardı pek gelemedim buralara temizlik hazırlık derken...
sabah güzel bir karatay kahvaltısı yaptım.akşamı hiç sormayın bir dilim tavuk göğsü(cıss)ve 2 tane mercimek köftesi yedim yemek niyetine.hiç yemesem ayıp olurdu çünkü senede bir gelen misafirim yani ama özrüm kabahatimden beter:26::26:

Acaba ben de iki öğün e mi dusursem .? Kuruyemiş i biraz azaltmaya çalışacağım. Ben nisan ayında hamile kalmayi planlıyorum o yüzden bir ayda versem be güzel olur şu üç kiloyu. ..

canım etkili olur bence muhakkak ama şuan 2 öğüne uyamıyorum ben sabah erken kalkıyorum akşama kadar acıkıyorum bir dene istersen bide ben her gece suya bir tarçın çubuğu ve 1-2 ceviz atıyorum sabahta onu içiyorum metabolizmayı hızlandırıcı etkisi var kilo vermene yardımcı olabilir:)

kızlar cidden sizler sayesinde çıktım bunalımlı yeme döneminden saolun destekleriniz içinn:16:

menüm :56::56:(bugün çok yoğundum düzensiz oldu biraz)

9.00 : bir muz-bir avuç ceviz-bir avuç fıstık-bir bardak süt

15.00 : kkk 2 gün kurusu

19.00 : bir elma-bir bardak süt
2-3 saat sonra bir bardak süt

günaydın karatay güzelleri.az önce kahvaltımı bitirdim.bende 2 öğün yapmak isterim ama sabah erken kalkıyorum.aslında tam karatay kahvaltısı hazırlayıp yesek akşama kadar acıkmayızda ona da vakit olmaz.buğdaylı çift yumurtalı falan.ben tek yumurtayı zor yiyorum:))
bu sabah:yumurta,5 zeytin,peynir,tere,3 kayısı kurusuve antep fıstığı(malesef kavrulmuş sabah sabah çıt çıt ceviz kırmıyım komşular beni ne yapar:52:)bugün nöbet var okulda .yanıma süt ve ceviz almayı düşünüyorum.herkese hayırlı günler:16::16::16:

ilbatum baş ağrısı çok kötüü, geçmiş olsun.
ne kadar güzel spor yapıyosunuz, sular içiyosunuz. tebrik ederim canlarım.

sabah kahvaltı yapmadım.
öğlen mercimek yemeği, az tavuk sote, bulgur pilavı, turp, yoğurt, 2 hurma
akşam hamsi tava, biraz turp-salata-soğan, 2 kaşık helva 1 top dondurma
sonra misafirliğe gittik, 1 tane bisküvi arası lokum. saat 8 e kadar yedim. sonra meyve bilmem ne yemedim.
eşimede gece çerez vermedim.:27:

canım etkili olur bence muhakkak ama şuan 2 öğüne uyamıyorum ben sabah erken kalkıyorum akşama kadar acıkıyorum bir dene istersen bide ben her gece suya bir tarçın çubuğu ve 1-2 ceviz atıyorum sabahta onu içiyorum metabolizmayı hızlandırıcı etkisi var kilo vermene yardımcı olabilir:)

kızlar cidden sizler sayesinde çıktım bunalımlı yeme döneminden saolun destekleriniz içinn:16:

ben de dün düşündüm de 8 5 çalışıp iki öğün çok zor olur banada beril01; o yüzden yine üç öğün ama daha az yemeye çalışacağım.. tarçınlı ceviz i de deneyeceğim,inşallah işe yarar.. önerin için çok teşekkürler...

dün akşam kayınvalidemlerde yediğimiz için bir aydır ilk kez tatlı yedim(cısssss) o yzden bugün sabahtan başlayayım
sabah; bir yumurta, 3 ceviz, iki çatal peynir
öğlen ayran çiğköfte düşünüyorum
akşam da; yoğurt, salata ve ıspanak

amaç; sabah daha çok protein, akşam daha çok sebze:)) bakalım....

yatmadan jillian 3/2yi bitirdm çok şükür :21:

jillian yapan arkadaşlar vakit olduğunda 1 günde 2 kez yapsam ve toplamda 5 gün sürse level 10 günlük programa denk gelmiş olur mu? yarıyıl tatiline az kaldı gezerken spor yapamıyorum pek :) çarşı pazar gezmesi yürüyüşten sayılsa sorun olmaz :))) level 3ü hemn bitirip aslında 6 week 6 pack abs'e geçeceğim o yüzden soruyorum işin aslı bu :)
:21:
İlginç bir fikir...Ama on günü bitireceğim diye zorlamana gerek yok.Sonuçta senin isteğine bağlı bir şey,istediğin an bırak.tatilinini de doya doya yaşa,kendini kasma spor yapacağım diye.
Bu arada jillianın 6 week 6 pack abs inden bahsediyorsan,ben sadece 2 haftalık video bulabildim.Sen gerisini bulduysan link versene...

sabah 8.00: 2 yumurta, 1 dilim peynir, 1 avuç ceviz, iki greyfurtun suyu

öğlen 13.30: 1 çay bardağından daha az fıstık

akşam 19.00: yarım tabak patlıcan musakka, 1 kaşık kısır, biraz marul salatası, 1 kase cacık

40 dk hızlı yürüyüş

merhaba kızlar...
bugün misafirim vardı pek gelemedim buralara temizlik hazırlık derken...
sabah güzel bir karatay kahvaltısı yaptım.akşamı hiç sormayın bir dilim tavuk göğsü(cıss)ve 2 tane mercimek köftesi yedim yemek niyetine.hiç yemesem ayıp olurdu çünkü senede bir gelen misafirim yani ama özrüm kabahatimden beter:26::26:

Al bendende o kadar bendw dun oglen ogunu yaptim saatlerim duzensizdi misafirlijte zor oluyor. Helede ilk defa gittigin insanin evinde.

Dunku menum
Sabah, kkk biraz kuru uzum
Oglen, 3-4 yemek kasigi kisir (hamur kizartmasi ve helva yapmis onlari reddettim ayip olmasin diye kisir yedim)
Aksam et doner, salata, yogurt ve az bisey bulgur pilavi ( aslnda pilavi hic yemesem olurdu ama oldu bi kere)

Su 1 litreyi bile bulmadi, spor yok

İlginç bir fikir...Ama on günü bitireceğim diye zorlamana gerek yok.Sonuçta senin isteğine bağlı bir şey,istediğin an bırak.tatilinini de doya doya yaşa,kendini kasma spor yapacağım diye.
Bu arada jillianın 6 week 6 pack abs inden bahsediyorsan,ben sadece 2 haftalık video bulabildim.Sen gerisini bulduysan link versene...

cnm bende de 2 level var.amazon.comdan kontrol ettm 1 dvdsi çıkmış Jillianın piyasaya.dvd sadece 2 level içeriyor.o yüzden diğer levelları bulamıyoruz. cvbın için teşkler cnm.vakit bulduğumda 2 kez yapacağım ( mesela bugün :21: )

cnm bende de 2 level var.amazon.comdan kontrol ettm 1 dvdsi çıkmış Jillianın piyasaya.dvd sadece 2 level içeriyor.o yüzden diğer levelları bulamıyoruz. cvbın için teşkler cnm.vakit bulduğumda 2 kez yapacağım ( mesela bugün :21: )
Ben o 6 packi yaparsam tekrarlayarak yaparım o zaman.Shred bitince hangisine devam edeyim kararsızım.Ripped var ama bilmiyorum.
Aslında bu spor ilginç bir şey.Yaparken yoruluyor,terliyorsun ama bittikten bir süre sonra biraz daha yapsam diye içinden geçiriyorsun.

Ben o 6 packi yaparsam tekrarlayarak yaparım o zaman.Shred bitince hangisine devam edeyim kararsızım.Ripped var ama bilmiyorum.
Aslında bu spor ilginç bir şey.Yaparken yoruluyor,terliyorsun ama bittikten bir süre sonra biraz daha yapsam diye içinden geçiriyorsun.

ben jillianın sayfasında kkda kızlarla konuştum onlar : " bacak,kalça gibi bölgelerde sorun varsa ripped yap ; göbek ve yan simitlerde sorun varsa six week 6 pack yapabilrsn "dediler.ben de videoyu inceledm ve six weeke karar verdm cnm. geçenlerde kalça problemi yaşayanlar için "Killer buns & thighs" videosunu buldum.isteyen olursa indirme linkini verebilrm.

ben de 2 videoyu tekrarlayarak yapacağım cnm.kesinlikle haklısın yaparken bi daha yapabilceğimi sanmıyorum diye düşünürken bitince rahatlamış hissediyorum,mutlu oluyorum ve yine yapmaya başlıyorum ertesi gün :) garip bir duygu :)

sonunda üye olabildim...:)

arkadaşlar uzun zamandır siteyi ve özellikle bu konuyu takip ediyordum ama hep uzaktan okuyucu olarak:) artık ben de katılayım dedim..
hepinize kocamannn merhbaaa:)):21:

yaklaşık bir aydır karatay yapıyorum özceki diyetimde kilo vermem durunca karayat a geçtim. bir ayda yaklaşık iki kilo verdim. şu anda 53. 5 kiloyum. 50 ye kadar düşmeyi planlıyorum ama son iki haftadır 53. 5 de takılı kaldım, bi yardım lütfen; moralim boxuluyo:((

menülerimde hata var mı acaba??
dün ne yediğimi yazayım:
sabah : 1 muz, az peynir, kavrulmamış fıstık, 3 kayısı, şekersiz çay
öğle; 3 köfte, kereviz salatası bol ceviz vardı, bir avuç fıstık
akşam, balık, kereviz salatası,

şimdiden teşekkürler herkese, görüşmek üzeree
:3:

Selam hopisu hosgeldin buraya :) kahvaltımız da meyveler sanki biraz cok gibi geldi bana ama daha dikkat edersin..
:)

Selam kızlar, ben yine geldim ama bu sefer kiloları verene kadar gitmemeye kararlıyım. yazın yaptığımda ilk hafta 3 kiloya yakın vermiştim devamını getiremedim.
2 hafta önce spor merkezine yazıldım, düzenli spor yapıyorum artık bunu karatayla destekleyerek 2014 yazına kilolu girmeye hiç niyetim yok.
Benim bu diyetle ilgili tek sıkıntım meyve olayı, meyveyi özellikle de elmayı çok seven bi insanım meyveyi sabah kahvaltılarına mı koyuyosunuz nasıl yapıyosunuz, yaz kış meyve tüketen bi insan olduğum için bu konuda zorlanıyorum.

Tekrar merhaba herkese, görüşmek üzere..

Selam canım tekrar merhaba,
Evet meyveler daha cok sabah kahvaltıda :)
sabah:56:
kkk

akşam:56:
kıymalı karnıbahar
2 yk bulgur pilavı
yoğurtlu kereviz salatası

sabah 70 dk bisiklet 25 dk plates öğle 30 dk bisiklet 2.5 lt su

ooo cok etkileyici xc9 :) emeklerin bu hafta bosa gitmeyecek :)

Acaba ben de iki öğün e mi dusursem .? Kuruyemiş i biraz azaltmaya çalışacağım. Ben nisan ayında hamile kalmayi planlıyorum o yüzden bir ayda versem be güzel olur şu üç kiloyu. ..

ilk basta üç yapabilirsin erken kalkıyorsan ben de arada yapıyorum..

bekar karataycılara soruyorum : yemek konusunu ne yapıyorsunz? çeşit çeşit yapıp yiyor musnz? yalnız olunca evde yaptığım yemek 3 gün gidiyor .2 çeşit yapıyorum 3 gün boyunca çevirip çevirip onları yiyorum.sıkılıyorum tabi bundan.kalanları deepfreeze attım bi ara sonra yerm yeni çeşit yapayım dedim.buzluktan çıkanların tadı pek olmuyor :(( sizler neler yapıyorsunz??

Heyyy bugün yemedim börek filannn dünün mönüsü o.

Süpersin:46: :46: :46:

tamam dabörekleri yemişsin ama:52::52:

ben de salı günü tatlı yemiştim o gün menü yazmayı unutmuşum söyliym de rahatlıym:22::22::22:
ben de çantayı hakettim ama o gün şeker-insülin dengem öyle sarsıldı ki çantaları gerçekten yemişim gibi oldum

canım kilon hamilelik için sorunlu bir kilo değil kendini kasma nisana kadar ne verirsen kardır üstelik saplıklı yiyeceklerle vücudunu hamileliğe de hazırlamış oluyorsun bence bu daha önemli:21:

selam kızlar.bugün öğlen:etli barbunya,salata(1-2 lokma ekmek)
akşam:köfte,salata(1-2 lokma ekmek) bugün yediğim lokmalar bir dilim yapar heralde.inanırmısınız yemekte hiç yemiyorum tam kalkacam masadan salatanın suyu cezbediyo banmaktan kendimi alamıyorum:17::17::17:
bugün oğlum öğlen uyumamış.akşam erken yatırıp yine step yapcam

ben de kahvaltıda bazen son dk golü olarak 2 lokma ekmek yitorum:9:

Kızlarcım yeni bi virüs salgınıymış bu gribin sebebi h3n2 virüsü.. yeşilliklerdeki c vitamini hepimize iyi gelicek sanırım portakal gibi meyvelerden daha çok yeşillerde varmış C vitamini bize de çok uygun :9:

Meyveyle ilgili cevaplar için teşekkür ederim şimdi kitaba baktım ara öğünlerde 1 meyveyle yoğurdu birlikte veriyo bakalım yarın sabah kkk ile başlıcam hepinize iyi geceler, yarın menü bildirimi yaparım :16:

yeni başlayanlar zorlanır diye araöğün yazıyor kitapta ama aslolan araöğün yapmamak öğün aralarını 5 saat tutarsan veya daha fazla leptinin gündüz de çalışır:51:

geçmiş olsun canım umarım grip değildir:31:
.........

sen bu kadar şeyle doydun mu:32:

...........
bu sabah:yumurta,5 zeytin,peynir,tere,3 kayısı kurusuve antep fıstığı(malesef kavrulmuş sabah sabah çıt çıt ceviz kırmıyım komşular beni ne yapar:52:)bugün nöbet var okulda .yanıma süt ve ceviz almayı düşünüyorum.herkese hayırlı günler:16::16::16:
ceviz kıracağım yoktu çekiçle kırıyordum komşuyu bilmem ama kocam birgün öyle isyan etti ki o gün hemen kıracak aldım:52:şimdi sessizce kırıyorum bazen havluya sarıyorum elimi susturucu görevi görüyor havlu

sabah kahvaltı yapmadım.
öğlen mercimek yemeği, az tavuk sote, bulgur pilavı, turp, yoğurt, 2 hurma
akşam hamsi tava, biraz turp-salata-soğan, 2 kaşık helva 1 top dondurma
sonra misafirliğe gittik, 1 tane bisküvi arası lokum. saat 8 e kadar yedim. sonra meyve bilmem ne yemedim.
eşimede gece çerez vermedim.:27:
bisküvi arası lokum çocukluğumu hatırlattı bana:31:

Back
X